Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ook Allegri positief over inzetbaarheid Ronaldo: ‘Voortekenen zijn goed’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo lijkt het eerste duel met Ajax in de kwartfinales van de Champions League te halen, zo meldt La Gazzetta dello Sport vrijdag. De aanvaller van Juventus raakte in de voorbije interlandperiode tijdens de oefeninterland van Portugal tegen Servië (1-1) geblesseerd en er werd gevreesd voor een langdurige absentie. De wedstrijd in Amsterdam lijkt echter haalbaar, zo klinkt het.

Komende woensdag speelt Ajax de eerste wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA en volgens La Gazzetta dello Sport is de kans zeer groot dat Ronaldo ook op het veld aanwezig zal zijn. De roze sportkrant kopt 'torna il re', wat vrij vertaald betekent 'de koning keert terug'. Naast het optimisme van Ronaldo kijkt nu ook Juventus positief tegen de zaak aan.

De 34-jarige aanvaller heeft de afgelopen dagen op individuele basis getraind en lijkt fit te zijn om tegen Ajax in actie te komen. De medische tests duiden erop dat de wereldster voldoende hersteld is, zo luidt het bericht. Ronaldo heeft de laatste tijd een specifiek programma afgewerkt om snel te kunnen revalideren van de hamstringblessure.

Trainer Massimiliano Allegri liet onlangs aan diverse Italiaanse media nog weten te vrezen voor de absentie van Ronaldo. De afgelopen week is er echter veel progressie geboekt, waardoor een rentree aanstaande lijkt. Ajax neemt het woensdag 10 april op tegen la Vecchia Signora, waarna op 16 april in Turijn de return op het programma staat.

Update 5 april 12.28 uur - Ook Allegri positief over inzetbaarheid Ronaldo: ‘Voortekenen zijn goed’
Na La Gazzetta dello Sport heeft ook Juventus-trainer Massimiliano Allegri zich vrijdag positief uitgelaten over de inzetbaarheid van Cristiano Ronaldo tegen Ajax. La Vecchia Signora treft de Amsterdammers aankomende woensdag in de Johan Cruijff ArenA in het kader van de kwartfinales van de Champions League en Allegri laat vrijdag tijdens een persmoment weten dat het er positief uitziet: “Het gaat beter met Cristiano. De voortekenen zijn vijf dagen voor de wedstrijd tegen Ajax goed. Hij doet er alles aan en we hopen hem erbij te hebben, maar hij zal morgen niet bij de selectie zitten voor de wedstrijd tegen AC Milan.”

Verwacht jij dat Cristiano Ronaldo volgende week gaat spelen tegen Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Was te verwachten, deze meneer is een beest! Jammer voor Ajax want zonder hem is Juventus 50% minder. In de Arena speelt Ajax ook nog eens zonder Nouz. Dit wordt een heerlijke partij

5 april 2019 om 08:46

Zonder nouz zie ik als een voordeel haha. Maar zonder gekkigheid, ik verwacht ook een prachtige partij! Als echt alles mee zit kan Ajax misschien stunten, maar we moeten ook reëel zijn en constateren dat Ajax 2 klasse minder is dan Juventus in vorm. We gaan het zien!

5 april 2019 om 09:59

Ajax is echt niet 2 klassen minder dan Juventus. Juventus is misschien op papier iets beter, omdat ze een aardig sterke verdediging hebben en in Ronaldo een spits die bijna altijd scoort, maar ze hebben ook mindere wedstrijden waarin het niet loopt en ze kwetsbaar zijn. Ajax heeft misschien niet zo’n goede spits, maar wel spelers met dreiging, diepgang en scorend vermogen die Juventus kunnen verrassen. Het feit dat Ronaldo zo snel weer gaat spelen kan ervoor zorgen dat de blessure terugkeert en hij de return in Turijn die voor hun belangrijker is moet gaan missen.binnen 2 weken genezen van een hamstringblessure is haast ondenkbaar. We hebben bij Robben kunnen zien dat als je een blessure niet de tijd geeft om goed te genezen en te snel weer gaat spelen dat er vaak alleen maar meer blessures uit voort komen. We gaan het zien.

5 april 2019 om 08:54

Ik weet sowieso niet of Nouz op Ronaldo de beste oplossing was geweest. Ik hoop eigenlijk dat Ten Hag daar nog wat creatiefs op bedenkt

5 april 2019 om 10:24

Wie is Nouz überhaupt?

5 april 2019 om 10:29

Een dromer uit Amsterdam.

On: Goh wat een schok. Wanneer de tegenstander zo vaak benadrukt dat hun spelers geblesseerd zijn weet je dat ze volledig fit aan de aftrap staan. Word een lastig avondje voor onze verdediging.

5 april 2019 om 10:34

Noussair Mazraoui

5 april 2019 om 09:20

Zonder hem is Juventus 50% minder? Ik denk dat je Juventus verward met Real Madrid. Juventus is al jarenlang een stabiele en constante ploeg, Maar met Ronaldo erbij, zijn ze zeker sterker geworden. Maar die 50% is natuurlijk zwaar overdreven.

5 april 2019 om 11:15

Geweldig toch. Grootse sportmannen horen op het veld te staan en die wil je verslaan. Het gaat een mioi avondje worden in de JC Arena.

Prima, hebben we anders het gezeur naderhand weer dat ook juve eigenlijk niet zoveel voorstelde

5 april 2019 om 08:42

Haha.....ja, precies!!

5 april 2019 om 09:19

verwacht geen fitte Ronaldo . maar dat hij er in zal staan om Ajax bang te maken . lijkt me niet dat hij al weer voor 100% kan sprinten

5 april 2019 om 09:47

Als hij niet voor 100% kan sprinten gaat hij echt niet starten hoor. Juventus gaat echt niet allen Ronaldo erin zetten om Ajax 'bang' te maken. Als Veltman na 5 minuten doorheeft dat Ronaldo niet helemaal fit is zal hij daar juist meer energie van krijgen.

5 april 2019 om 10:33

De intensiteit van een training is altijd anders dan die van een wedstrijd. Het kan lijken alsof je op de training helemaal fit ben en 100% kan sprinten, maar wanneer je in een wedstrijd een sprint moet trekken over 60 meter met 2 spelers van de tegenpartij die achter je aan hollen dan is dat toch net even anders. Hoe vaak is het niet voorgekomen dat Robben op de training aangaf dat hij weer 100% fit was en weer kon spelen, maar bij de eerste de beste wedstrijd weer geblesseerd raakte. Spelers als Ronaldo willen in zulke belangrijke wedstrijden niet aan de kant blijven. Ze zullen altijd aan de trainer vertellen dat ze er weer klaar voor zijn. De waarheid is dat je bepaalde blessures de tijd moet geven om goed te genezen, omdat het anders voor een nog ergere blessure kan zorgen. Het is moeilijk voor een speler om je daarbij neer te leggen en voor de trainer is het moeilijk om hem niet op te stellen, omdat hij weet dat Ronaldo het verschil kan maken. Maar of het een wijze beslissing is betwijfel ik.

5 april 2019 om 12:15

Robben vergelijken met ronaldo???

5 april 2019 om 12:30

Robben heeft in zijn carrière 372 blessures gehad. Ronaldo ook dan?

5 april 2019 om 17:25

Als ajax doorgaat, dan hebben ze het verdiend, zelfs als juve met een b elftal moet spelen. De halve finale halen is niet makkelijk, ook als je tegenstanders niet in topvorm zijn. Bovendien is juventus met of zonder ronaldo een zeer moeilijke tegenstander. Ik hoop dat het een leuke wedstrijd wordt ( en dat juve doorgaat natuurlijk😉).

Ja joh.. had ook wel gedacht dat hij t zou redden. De man kent zn lichaam als geen ander.. en zei volgens mij de dag erna dat hij op tijd fit zou zijn.

Dit is toch alleen maar mooier voor het affiche? Mooi voor de supporters van Ajax en voor de wedstrijd zelf.

Mocht Ajax winnen zal de euforie alleen maar groter zijn!

Haha die zijn gewoon aan het spelen. Vorige week las ik nog dat ze maar 12 selectiespelers hadden. Let maar op dat iedereen er gewoon staat.

5 april 2019 om 17:00

Dat was ook zo. Vorige wedstrijd hadden we 1 spits van 19 fit en 1 aanvallende middenvelder. De rest in aanvallend opzicht was out. Nu komen er enkele terug gelukkig.

Ach ja met of zonder moet geen probleem zijn voor Ajax. Bij Ajax maar even onderzoeken welk been hij precies last van had om hem daar door Veltman een fijn tikkke op te geven... of is dat niet lief? Geintje natuurlijk. ;-)

5 april 2019 om 08:57

Haha een veltmannetje op z'n tijd moet kunnen toch?

5 april 2019 om 12:31

Nou, liever niet. Een Veltmannetje refereert aan een grote fout van hem.

5 april 2019 om 10:30

Slimmigheid heet dat.. alles is geoorloofd

Het zou kunnen dat het gewoon een lichte blessure was en hij van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt om topfit te zijn in deze fase van het seizoen. Ik zeg niet per se dat het zo is, maar het zou mij niet verbazen.

Ik hoop dat hij er gewoon bij is.

Het zal de laatste keer zijn dat hij te bewonderen is op de Nederlandse velden en voor dit soort spelers kom je naar het stadion. Ik ben er zelf dan ook bij en zie Juve dan ook graag op volle sterkte aantreden. Al is het alleen maar om die smoesjes van derden achteraf niet aan hoeven te horen mocht Ajax de halve finale weten te bereiken..

5 april 2019 om 14:00

Precies, ik ga naar de wedstrijd toe en hoop dat Ronaldo speelt. Speelt in mijn geval misschien ook wel mee dat Ronaldo mn favoriete speler is en het op mn 'bucketlist' staat om hem nog eens live te zien spelen. Ideaal scenario zou zijn dat hij meedoet maar echt een dramatische wedstrijd speelt, want een resultaat voor Ajax staat boven alles

5 april 2019 om 17:03

De laatste keer op de Nederlandse velden? Weet jij meer dan ik? Voorlopig ligt hij volgens mij nog 2 jaar vast bij Juventus en speelt hij nog voor Portugal. Buiten officiële wedstrijden om zijn er ook nog oefenwedstrijden. Waarom kan hij hier niet nog eens spelen?

Was het dan wel een hamstring blessure? Kan me niet voorstellen dat je na zo'n korte tijd weer fit bent. Misschien toch een kleine verrekking. Prachtig dat Ronaldo erbij is in Amsterdam. Ook mooi voor de jongens van Ajax en de supporters(die hem graag mogen zien spelen) Nu hopen dat Ajax een goed resultaat kan neerzetten voor het Nederlands voetbal.

Tuurlijk heb ik ook liever dat Ronaldo meedoet, ook al hoop ik dat ajax gaat winnen. Ik bedoel, komt niet vaak voor toch dat zo’n speler in JC arena speelt. Thuis hebben we zeker kans, heb juve gevolgd dit seizoen,, zijn niet zo denderend hoor. Ajax gaat thuis makkelijk 2-0 pakken. Als we maar geen uit goal incaseren.

5 april 2019 om 11:21

Heerlijk dit. Hoeveel fans van Juve zullen de wedstrijden van Ajax hebben bekeken de laatste weken? Ik denk echt dat die met poep in de broek naar deze wedstrijd kijken. Juventus heeft toch echt op elke positie (misschien op de doelman na) een betere speler.

5 april 2019 om 14:11

"juventus heeft toch echt op elke positie (misschien op de doelman na) een betere speler.
Logisch toch? Ze hebben ook veel meer (maffia)geld te besteden. Maar goed, datzelfde geldt voor Real Madrid en die hebben zich in Ajax verslikt.

5 april 2019 om 11:22

Makkelijk? Ik zou zeggen zet je geld er maar op als je zo zeker bent van je zaak. Makkelijk lijkt me misplaatst. Als Ajax thuis met 2-0 wint dan os dat een ongekende wereldprestatie die een shock zal zijn in de voetbalwereld.

Heerlijk dat Ronaldo erbij is. Juve op zn sterkst. Aajax op zn sterkst. Kolkende Johan Cruijff Arena. Hier kijk je toch nog naar uit. Als Ajax dan een goed resultaat neerzet zou het echt geweldig zijn.

Waarom wilt iedereen Veltman zien tegenover Ronaldo? Ronaldo zal zijn lach niet in kunnen houden als hij tegenover Veltman staat. Maak gebruik van je kwaliteiten en posteer De Ligt op Ronaldo en Frenkie De Jong in de verdediging. Die twee spelers met een gezamenlijke waarde van zo'n 160 miljoen euro zouden Ronaldo wel moeten kunnen afstoppen toch? Gravenbergh, Schone en Vd.Beek dan op het middenveld laten spelen.
Ziyech, Tadic en Neres in de aanval.

5 april 2019 om 12:35

Ben blij dat jij de opstelling niet maakt. De Ligt op rechtsback, Frenkie in de verdediging zoals uit in Eindhoven, Gravenbergh in de CL laten debuteren tegen Juve. Nee dank je.

5 april 2019 om 12:41

Ideaal is het natuurlijk niet. Maar je zult iets moeten verzinnen om Ronaldo af te kunnen stoppen. Veltman gaat hem absoluut niet afstoppen dat kan ik je nu al garanderen.

5 april 2019 om 14:07

Als Ajax zich gaat aanpassen aan de tegenstander, dan hebben ze al verloren. Nee, Ajax moet van eigen kracht uitgaan en gewoon in de sterkste opstelling verschijnen. En dat is in dit geval met Veltman als rechtback. En het kon nog weleens een geluk bij een ongeluk zijn dat Veltman opstaat, want ik acht hem beter in staat om Ronaldo tegenstand te bieden dan Nous.

Mooi. Wedstrijd is anders dan trainen en dit gaan we zien. Als hij in de basis start dan zal hij naar alle waarschijnlijkheid de return in Turijn niet gaan meespelen is mijn voorspelling. Revalidatie is te kort geweest na mijn inziens. Neemt niet weg dat ik Ajax liever zie winnen in 2 wedstrijden met Ronaldo maar doorgaan is nog leuker lijkt mij.

Te vroeg opstellen, is alleen maar beter voor Ajax. valt hij in de wedstrijd uit en kan hij de week erop ook niet voetballen. Alleen maar beter. Juve uit wordt veel moeilijker!

Omdat Ajax de volgende horde voor Juventus is, worden alle verrichtingen van de Italiaanse club onder een vergrootglas gelegd in Nederland. Zo ook het blessureverhaal van Cristiano. Deze man is er gewoon vanaf de aftrap bij in de Arena. Klaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren