Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Onderhandelingen Bosz en Vitesse in afrondende fase’

Laatste update:

Peter Bosz kan zijn contract bij Vitesse verlengen, zo heeft hij woensdag op een persconferentie laten weten aan Voetbal International. De 51-jarige oefenmeester heeft een aanbieding in beraad. De coach heeft nog niets getekend en het is ook de vraag wat Bosz het komende seizoen aantreft als hij zijn contract gaat verlengen.

/

Met het oog op de regelgeving van de Financial Fair Play moet Vitesse de komende jaren bezuinigen. De salarissen moeten verder omlaag en op de transfermarkt kunnen de Arnhemmers weinig ondernemen. Verder zijn spelers als Eloy Room en Jan-Arie van der Heijden in het bezit van een aflopende verbintenis en lijken huurlingen Bertrand Traoré, Wallace en Zakaria Labyad weer te vertrekken.

Verder lijkt het erop dat topspelers als Marko Vejinovic en Davy Pröpper bij een goed bod mogen vertrekken, terwijl spelers als Uros Djurdjevic, Abiola Dauda en Piet Velthuizen te duur zijn of niet functioneren. Onlangs gaf Bosz nog aan dat hij een avontuur in het buitenland niet uitsluit.

Update 27 februari 08.10 uur - ‘Onderhandelingen tussen Bosz en Vitesse in afrondende fase’
Vitesse rekent op het jawoord van trainer Peter Bosz in de besprekingen over contractverlenging, zo meldt De Telegraaf. De clubleiding heeft volgens het dagblad een goed gevoel over de continuïteit van de oefenmeester, nadat beide partijen ervoor kozen om de tijd te nemen. Martin Schoots, zaakwaarnemer van Bosz, was deze week op Papendal en dat is volgens het dagblad een signaal dat de onderhandelingen over een nieuw contract in de afrondende fase zitten.

Peter Bosz is de juiste trainer voor Vitesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou het toejuichen wanneer Peter Bosz zijn huidige contract verlengt. Voor Vitesse is het van groot belang dat er wat zekerheid is. Indien de trainer bijtekent voor bijvoorbeeld de komende twee jaar, geeft dat toch wat meer duidelijkheid. De voorgaande jaren was het bij Vitesse met betrekking tot trainers natuurlijk een zooitje. Ferrer zat er één seizoen, vd Brom ook en Rutten ook maar één seizoen.

Vitesse speelt op dit moment prima voetbal, maar ze missen een echte killer voorin. Traoré begon aan het einde van de eerste seizoenshelft wat meer te scoren, maar hij is nu in Afrika. Dauda maakt nog geen goede indruk, evenals Djurdjevic. Je ziet echter dat Vitesse zonder diepe spits moeilijk tot scoren komt. Qazaishvili staat niet garant voor 15 doelpunten per jaar, maar ook Labyad, Pröpper en Ibarra gaan dat aantal niet halen.

Ik verwacht wel dat Bosz alleen bijtekent indien er harde garanties gegeven worden. Vanzelfsprekend heeft Vitesse het lastig met het oog op Financial Fair Play, maar wanneer spelers zoals Velthuizen, Vejinovic, Pröpper en vd Heijden vertrekken, gaat het volgend jaar nog flink lastig worden. Tel daar bij op dat de huurlingen Mceachran, Traoré en Wallace volgend seizoen weer terugkeren naar Londen en het aflopende contract van Eloy Room.

21 januari 2015 om 21:08

Djurdjevic krijgt ook heel weinig speeltijd.

21 januari 2015 om 21:18

Regelmatig kijk ik wedstrijden van Jong Vitesse, maar Djurdjevic maakt geen goede indruk. Ben het met je eens dat Peter Bosz hem eens een kans zou moeten geven. De invalbeurten die hij krijgt, zijn vaak maar 4 of 5 minuten, plus vaak is dat bij een achterstand. Wellicht doet hij het in het 1e heel behoorlijk.

21 januari 2015 om 23:11

Geen goede indruk? Hij scoort 11 doelpunten in 15 wedstrijden, wat verwacht je nog meer dan van een spits?

21 januari 2015 om 23:20

Tegen jong vvv is anders dan tegen een eredivisieclub scoren. Maar ben met je eens dat djurdjevic een kans moet krijgen, hij doet het prima.

22 januari 2015 om 12:18

Ik verwacht meer van een spits bij Jong Vitesse. Inderdaad, hij scoort redelijk, maar zijn rendement is uiterst droevig. Als ik zie hoeveel kansen hij mist, dan is dat echt veel te veel. Dauda scoorde 3x tegen Excelsior, en heeft de twee wedstrijden erop geen doelpunt meer gemaakt en veel kansen om zeep geholpen. Dan loopt hij alsnog 1 op 1, maar maakt hem dat een goede spits? Nee. Overigens verwacht ik van Djurdjevic dat hij in de beloftencompetitie veel meer scoort dan in de Eredivisie.

21 januari 2015 om 22:20

Ik vind het onzin om bosz te verlengen, die man heeft er een potje van gemaakt bij vitesse in 2014. Vitesse was samen met nac de slechtst presterende club en dat met een begroting van 35 mln euro. Ik zou vanaf de zomer dus een nieuwe coach aantrekken en deze coach niet meer verlengen, maar ik weet dat dit toch niet gaat gebeuren met Mo Allach aan het roer. Die continuiteit waar jij over spreekt is ook gedeeltelijk onzinnig gebleken. Want gezien de continuiteit zou bosz dit jaar minimaal even goed zo niet beter dan vorig jaar moeten presteren. Het gaat echter door op de 2e seizoenshelft van vorig seizoen, met een speelstijl die niet bij de selectie past gezien het forse aantal tegendoelpunten. Ik zeg de heer Lammers van jong vitesse doorschuiven naar Vitesse 1. Goedkope en goede oplossing.

21 januari 2015 om 23:14

Ze moeten het in de eredivisie eens proberen met Lammers' beloftenteam , die hebben volgens mij nog alles gewonnen.

23 januari 2015 om 01:03

Ja inderdaad. Wat voor een continuïteit dan? Dat je dan steeds 12 staat met een goed team? Nee dan zou ik wel een gokje willen wagen voor een andere trainer. Slechter dan dit kan toch zowat niet met zulke goede spelers.

21 januari 2015 om 23:52

Bosz is zeker een goede trainer voor Vitesse. Rustig, maar toch pit in z'n reet. Ik denk dat het probleem is dat Vitesse ieder seizoen te maken heeft met een zo goed als nieuwe selectie aan tijdens de voorbereiding. Dat is voor een trainer ook niet ideaal hé.

22 januari 2015 om 11:59

In totaal zijn er geloof ik 4 nieuwe spelers, dus waar heb je het over. Van de basis is alleen Wallace nieuw en (als hij speelt) dauda.

23 januari 2015 om 01:05

Het is heel normaal om ieder seizoen 3 a 4 spelers te wisselen voor andere. Dat doen zowat alle clubs tegenwoordig. Behalve misschien Roda JC of de Graafschap.

22 januari 2015 om 12:08

Welke zekerheid doel je dan op als Bosz blijft? Zekerheid dat je elke wedstrijd het betere van het spel had en mooi voetbal zag, terwijl de punten uitblijven...

22 januari 2015 om 12:20

Ik doel op de zekerheid dat volgend jaar en het jaar erop weer dezelfde trainer voor de groep staat. Natuurlijk gaat het bij de jongens in hun koppies rond als er geen zekerheid is. Waarom dit systeem volhouden, als er volgend seizoen toch weer een andere trainer voor de groep staat? Het uitblijven van doelpunten kun je niet op het conto van Bosz schrijven, althans dat is mijn mening. Bosz heeft niet de beschikking over een scorende spits.

Met spelers als Vako, Labyad, Olinyk, Ibarra en Djurdjevic ga je geen hoge ogen gooien wat betreft de doelpunten in de Eredivisie. Al deze spelers zijn aanvallende middenvelders of buitenspelers, geen diepe spitsen.

22 januari 2015 om 14:59

@vitesse20
Over je laatste alinea ben ik met je eens. Behalve Ibarra en Vako.
Ik vind Ibarra echt geweldig. Hij verdedigd altijd mee en aanvallend is het een echte handenbinder voor alle verdedigers in de Eredivise.

Wat betreft Vako. Hij is nog hardstikke jong ( 21 jaar ) en als ik zie hoe technisch hij is dan komt het wel goed met hem. Hij krijgt dit jaar voor het eerst wat meer speeltijd en hij wordt steeds beter.

23 januari 2015 om 01:07

Waarom zou je de zelfde trainer willen als hij zulke slechte resultaten behaald?

Stel Pröpper en Vejinovic gaan weg, dan krijgt Vitesse toch veel meer ademruimte qua Ffp, bijvoorbeeld om Wallace en V.d. Heijden te contracteren?

21 januari 2015 om 21:06

Kunnen ze toch beter Diks laten spelen ipv onnodig geld uitgeven aan Wallace. Ze hebben ook Leerdam nog. Ze moeten aanvallers en middenvelders (bij een vertrek van Pröpper/Vejinovic enz) halen.

27 februari 2015 om 17:14

Lol Wallace contracteren. Die mag per direct terug naar Londen en Vd Heijden heeft al aangeven een nieuw avontuur te willen

Terecht als je kijkt naar Financial Fair Play... Jammer dat ze nu weer naar beneden moeten kijken door dit hele gebeuren. Hoop dat ze bij ADO wel wat beter opletten want anders sta je dalijk weer waar je begon.

Ik vraag me af hoe Vitesse er na dit seizoen er uit gaat zien, gaat daar toch wel veel veranderen. Van der Heijden zal toch wel vertrekken mocht een club als Stuttgart daadwerkelijk een bod doen. Vejinovic en Pröpper zullen als het komend half jaar goed spelen ook wel vertrekken. Een speler als Kashia, zal die nog blijven? Spelers als Velthuizen en Leerdam verdienen veel dus die zullen gezien de bezuinigen mogen vertrekken. Dan heb je nog huurlingen als Wallace, Mceachran, Labyad en Traoré. Niet functionerende spelers als Djurdjevic en Dauda. Als dat allemaal weg gaat mag je een nieuw elftal halen.

21 januari 2015 om 21:10

Ach, Jong Vitesse won vandaag nog van Jong Schalke 04, en ze staan ook vier bovenaan in de beloften competitie.dus als het echt moet laat die maar spelen volgend seizoen .

Maar even wat serieuzer, ik zal er idd niet van op kijken als volgend seizoen er een vrijwel nieuw elftal zal staan. Gaat nog wel interessant worden iig

Volgend jaar staat er dus weer een bijna compleet nieuw en anders Vitesse met waarschijnlijk weer een handvol egoïstische spelers die zich moeten/willen bewijzen voor hun verhuurder.

Jammer, zo wordt het nooit wat natuurlijk in Arnhem.

21 januari 2015 om 22:25

Wat bedoel je met 'weer'? Heb je al geteld hoeveel dezelfde basisspelers er t.ov. vorig jaar in staan?

22 januari 2015 om 15:01

De klemtoon moet je niet zoeken in het woord "weer", anders had ik er wel streepjes opgezet.
Het gaat erom dat Vitesse wederom een andere richting opgeduwd wordt en er dus wéér geen lijn in komt.
Tot op heden is Vitesse na de overname nog steeds gezichtsloos en weten ook de supporters niet wat de lange termijn visie is.

Het verhaal van "binnen 4 jaar Champions-league en landskampioen" is allang achterhaalt en wordt zeket ook komende jaren bemoeilijkd door alle perikelen intern.

23 januari 2015 om 01:11

Wederom betekend het zelfde als weer. En je herhaald weer opnieuw in weer geen lijn in komt. Dus volgens mij heeft H3 wel een punt dat je het woordje weer benadrukt. Je hele verhaal is trouwens kletskoek.

27 februari 2015 om 17:46

Pfff, Vitesse spreekt al 2 jaar geen doelstelling meer uit. Die woorden waren van de toenmalig vertrekkend voorzitter. Wordt tijd dat je nieuwe onderbouwing gebruikt

Vitesse kan vanaf de grond weer opgebouwd worden. Gebruiken. Maken van jeugdspelers en transfervrije Nederlandse spelers. Vd werf Zwolle Walsh Genk schaars transfervrij ophalen bij PSV bruns bij Heerenveen. Janssen, koolhof, Linssen halen voor de aanval. Kost je weinig geld, maar kun je wel gaan bouwen. Over een paar jaar zal er weer een goed team staan

21 januari 2015 om 22:24

Nee, teveel middelmaat.

Wordt er qua ffp niet gekeken naar de laatste 3 jaren? Laatste jaar heeft Vitesse niks uitgegeven dus lijkt me dan dat ze weer mogen investeren wanneer er een jaar weg valt.

22 januari 2015 om 00:32

Niks uitgegeven? Volgens mij betalen ze daar echt top salarissen qua nederlandse begrippen dan. Tekort is altijd zo'n 20-25 miljoen daar op de begroting.

Vejinovic zou een aanwinst zijn voor zowel ajax als psv denk ik. Van propper ben ik minder van overtuigd. Hij lijkt geen progressie meer te maken.

22 januari 2015 om 12:02

Denk eerder andersom.

23 januari 2015 om 01:14

Ik hoop dat Vitesse Vejinovic behoudt. Dat is een van de betere spelers. verkoop dan propper of van de Heijden en Leerdam die mogen voor mij verkocht worden. En ook die keeper Veldhuizen mag verkocht worden wat mij betreft.

Ik denk dat Bosz wel heeft bewezen dat hij niet goed genoeg is. Als je met deze selectie op de plek staat waar je nu staat dan doe je iets mis als trainer. En alles gooien op het feit dat de kansen niet worden afgemaakt is onzin. Als kers op de taart verkoos hij Propper in de spits boven Dauda afgelopen weekend. Zegt wel genoeg lijkt me.

22 januari 2015 om 00:30

Ze hebben het over de vele kansen die niet worden afgemaakt, maar wat voor kansen heb je het over? Vitesse schiet 30 keer op doel van 40 meter afstand, PSV breekt 4 keer levensgevaarlijk door. Dat waren echte kansen, die van Vitesse zijn vrij makkelijk te blokkeren. Ze spelen niets uit, al is dat ook niet eenvoudig als je geen eindstation hebt. (spits)

22 januari 2015 om 12:02

Helemaal mee eens.

23 januari 2015 om 01:15

Ik ben het niet vaak met een NEC-er eens maar hier heb je helemaal gelijk in. Het was te gek voor woorden om Propper in de spits te zetten. Dan snap je iets niet.

Vind het totaal niet erg dat er weer moet worden opgebouwd vanaf de grond. Tuurlijk zijn jongens als propper en vejinovic sterkhouders en zou jet jammer zijn wanneer ze vertrekken,maar dat hebben ze verdiend. Propper al jaartje of 5 selectiespeler en komt van de jeugd,en vejinovic is transfervrij gehaald van heracles. Dat ze hier geld van pakken js dan toch goed beleid. Echter heb je ook nog spelers als kashia, heijden,ibarra,mori wat dure krachtej zijn. Ook velthuizen en leerdam zullen veel verdienen, en loopt het contract van Room af. Dan tel ik al 9 eigen spelers en daarbij de huurlingen wallace, traore, en mcEachran die zullen vertrekken. Dat zijn 12 spelers. Dan maar strijden voor degradatie, maar mischien verassen ze ons wel. Een jongen als diks stond er ook gelijk en is in mijn ogen beter dan wallace. Ook zijn er bij jong spelers als Bosz, Djurdjevic,Nakamba,Gouw, lieftink,darri,osman,huisman,linthorst die niks minder zijn dan een mori, dauda of vd heijden. Gezond worden is het belangrijkste, salarissen die er betaald worden is veel te veel voor een club als vitesse. Dat er geld in het laatje komt is duidelijk. Nu moeten ze slim en gericht aankopen doen en met veel jeugd werken. Hopen dat bv kuiper fit wordt en je hebt denk ik een leuk team staan. Dit zou een mogelijkheid kunnen zijn, Room-diks-vd werf-kruiswijk-kuiper-achenteh-pantic-vako-djurdjevic-lieftink-Darri. Ik zou het mooi vinden ieder geval.

21 januari 2015 om 22:36

Velthuizen en labyad zou ik zo snel mogelijk laten vertrekken, die kosten ontzettend veel en drukken dus flink op de begroting. Verder zou ik proberen propper te verkopen. Darri is nog niet klaar voor vitesse 1 evenals lieftink. Ik respecteer je opstelling, maar je hebt iets meer ervaring en kwaliteit nodig om op plek 6/7 te eindigen. Vdheijden vertrekt ook en ik hoop ook abiola dauda maar die laatste wss niet. Verder zullen mceachran, wallace en traore vertrekken. Kuiper en vdwerf zijn mooie aanwinsten. Maar dan moet achenteh natuurlijk op de bank plaatsnemen als slechtste speler van vitess. Ik zou mario pasalic proberen te huren van chelsea voor op de plek van propper. Voor een vertrek van ibarra is darko lazavic een ideale opvolger. Als vejinovic vertrekt kan constantin budescu gehaald worden, wat een uitstekende doelpuntenmachine en aanvoerder met ervaring is. Voor de linksvoor kan je oliinyk en vako gebruiken. Voor de spits kan je vincent janssen of jordan gil halen. Zo zou het elftal er dan uitzien:

4-3-3

Room
Leerdam/diks Vdwerf Kruiswijk Kuiper
Pasalic Vejinovic(budescu bij vertrek) nakamba
Ibarra(darko lazovic bij vertrek), Janssen/djurdjevic, oliinyk/vako

21 januari 2015 om 22:46

Haha ja dat is natuurlijk ook zo,maar ging er dan wel vanuut dat iedereen vertrekt, en dan met de beschikbare spelers een opstelling gemaakt. Olynik js natuurlijk beter dan darri,maar verdient denk ik wel een hoop. Vako is wat mij betreft een middenvelder, op linksbuiten vond ik hem niet overtuigen. Vincent janssen zou een goede zijn,cd werff is betere verdediger dan heijden,dus mischien ga je er zelfs wel op vooruit achterin. Denk dat achenteh goed op het middenveld kan spelen als verdedigende man. Minder als nakamba is hij niet. Verder zou pasalic mooi zijn, alleen geloof ik niet dat zulke willen komen. Ben ieder geval niet bang voor het elftal mocht het echt een hele grote schoonmaak worden. Mischiej is het zelfs wel goed. Heb het nu wel gezien met vc heijden bv. Gun hem de overstap want hij heeft ook hele goede wedstrijden gespeeld. Kashia krijg van mij voordeel van de twijfel omdat hii echt met vitesse begaan is. Wordt er wel schijt ziek van dat we nog steeds un de problemen zitten na al die jaren. Ook jordania heeft het niet echt goed gedaan wat spelers betreft.

21 januari 2015 om 23:19

Eens met je verhaal, behalve mbt achenteh. Nakamba is vele malen beter. Achenteh maakt verdedigend gezien fout na fout, is vrij traag en heeft minder kracht dan nakamba.

23 januari 2015 om 01:21

Ik hoop dat vooral Vejinovic Traore en Kasjasvilli behouden kunnen blijven voor Vitesse.
Van der Heijden Veldhuizen Mceachran Leerdam en Propper kunnen wat mij betreft allemaal worden verkocht of vervangen. Dan moet er genoeg geld over zijn.
Ibarra is ook leuk om te houden. Dan een paar nieuwe spelers erbij of een paar huren en een nieuwe trainer en dan moeten we volgend seizoen maar weer zien.

Denk dat er genoeg talent in jong vitesse speelt. Staan fier bovenaan in de kampioensklasse.
Gouw en Lieftink zijn zeer talentvolle middenvelders die ook nog een scorend vermogen hebben , diks als linksback super. Houwen fantastisch goalie, geen probleem volgende seizoen. Als propper en vejijnovic worden verkocht. Ook ruimte om jonge talentvolle spits. Te kopen.

22 januari 2015 om 00:17

Diks is een rechtsback

Zou mooi zijn. Met Hamstra als hoofd jeigdopleiding hebben ze continuïteit en een topper die perfect in combi met Bosz kan werken.

Krijg steeds meer het idee dat Bosz zichzelf nogal overschat. Als je vorig seizoen van plek 1 in de winter nog niet eens Europees voetbal haalt en dit seizoen 12e staat.. Hij mag blij zijn dat Vitesse hem überhaupt een contract aan wil bieden na zijn matige prestaties met toch een redelijke selectie. Als ik in het bestuur had gezeten was ik alvast verder gaan zoeken naar een andere trainer. Ondankbaar mannetje

22 januari 2015 om 00:28

Krijg steeds meer het idee dat Bosz, Allach en De Wit het wel prima vinden zo, beetje aanklojen tegen dikke salarissen. Ik snap alleen niet precies wat die Rus nou precies wil met Vitesse.
Hij komt er nooit, houdt de boel een beetje in stand daar. Maar zie niet echt vorderingen.
Mensen beginnen dan over Ffp, maar als ik die Rus was en echt kampioen willen worden, zou ik gewoon een zootje spelers halen. Niet zo gek als bij PSG of Man City, maar gewoon voor een miljoen of 50. Die straffen van de Uefa zijn toch mild. Sommige clubs hebben alleen een geldboete gekregen. Peanuts lijkt me dat voor die Rus, heeft geld zat.

23 januari 2015 om 01:25

Ik zou er niet over denken om hem te verlengen. Ik had hem maanden geleden al de laan uit gestuurd. Dan had Vitesse met een andere trainer nu misschien wel hoger gestaan.
Ik denk eigenlijk van wel!

@eagle90
Als ze dat doen zoals je zegt. Dan krijgt Vitesse niet alleen een boete, maar worden ze ook uitgesloten van Europees voetbal.

goed nieuws, eindelijk wat vastigheid ipv elk seizoen een andere trainer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren