Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Nieuwe klap voor Tottenham: Dele Alli tot maart uit de roulatie

Laatste update:

Tottenham Hotspur won zondagavond op de valreep van Fulham, maar door de blessure van Dele Alli hield manager Mauricio Pochettino toch een nare nasmaak over aan de 1-2 overwinning. De Engels international viel vlak voor tijd uit met een hamstringblessure en Pochettino gaf direct na de wedstrijd aan dat hij vreest voor een lange absentie. “Het ziet er niet goed uit.”

Alli kopte Tottenham na rust op gelijke hoogte met Fulham, maar wist de wedstrijd niet uit te spelen. Hij greep naar zijn hamstring en liet zich vervangen door Georges-Kevin N’Koudou. Laatstgenoemde was in de laatste minuut van de blessuretijd met een assist op de 1-2 van Harry Winks belangrijk voor the Spurs. Pochettino was blij met de overwinning, maar baalde van de blessure van Alli. “We moeten hem in de komede dagen laten onderzoeken, maar het ziet er niet goed uit.”

De blessure van Alli komt op een slecht moment voor Tottenham Hotspur. Aanvoerder Harry Kane raakte namelijk onlangs al geblesseerd en staat tot aan maart aan de kant. Pochettino vreest het de komende periode ook zonder Alli te moeten doen. “We zagen Alli op het veld naar zijn hamstring grijpen. Dat zie je nooit iemand graag doen”, aldus de coach op de persconferentie.

Fulham kwam zondag voor eigen publiek na een kwartier spelen op voorsprong door een eigen doelpunt van Fernando Llorente. Door goals van Alli en Winks pakte Tottenham toch nog drie punten. “Het einde van de wedstrijd was geweldig. Het toont aan dat je altijd moet blijven geloven in je team”, aldus de trainer.

Update 22 januari 18.42 uur - Nieuwe klap voor Tottenham: Dele Alli tot maart uit de roulatie
Tottenham Hotspur meldt dinsdagavond via de officiële kanalen dat Dele Alli zeker tot maart uitgeschakeld is met een hamstringblessure. De aanvallende middenvelder raakte afgelopen zondag bij het duel met Fulham geblesseerd en manager Mauricio Pochettino sprak na afloop al zijn vrees uit voor een langdurige absentie van zijn pupil. De Argentijnse trainer moet het de komende tijd ook al doen zonder Harry Kane, die eveneens een kwetsuur heeft opgelopen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Een slechter moment bestaat niet, Kane afwezig, son afwezig, alli afwezig, Lucas afwezig en llorente aanwezig. Het ligt waarschijnlijk aan het speelruimte van llorente, maar wat speelde hij dramatisch slecht. Als alli er echt lang uit ligt vrees ik zelfs vorige champions League voetbal. Alleen Eriksen kan het niet

20 januari 2019 om 22:00

Llorente speelde idd dramatisch slecht. Als de Spurs slim is, halen ze nu direct Salomon Rondon bij van Wba. Rondon heeft daar nog maar een half jaar contract en momenteel huurt Newcastle hem tot afloop van het contract. Rondon is een zeer goede spits en hij kan uitstekend het gat wat Kane achter laat opvullen. Rondon staat bij z'n officiã«le werkgever WBA tot nog maar 2019 onder contract en is om die redenen voor een prikkie op te halen. Spurs moet deze kans grijpen, nu Kane een tijdje eruit is en Son ook nog bij de Asia Cup is. Rondon kan ook voor komende jaren de ideale back-up zijn voor Kane. Rondon is pas 29 jaar en is in mijn ogen een veel betere spits dan Llorente. Als Levy wakker is, grijpt hij z'n kans om het half jaar contract van Rondon af te kopen voor een prikkie.

Verder is het uiteraard jammer voor Spurs dat ze uitgerekend nu zo veel tegenslag hebben met blessures van onder andere Alli, Kane, Moura en Sissoko. Met de wedstrijden in League Cup, FA Cup, en CL komt dit erg rot uit qua timming.

20 januari 2019 om 22:14

Denk niet dat Newcastle Rondon niet tussentijds wegdoet hij kan het verschil maken bij Newcastle dat ze er net in de PL blijven denk eerder dat ze aan een Chicarito of Samatta van Genk meer hebben

22 januari 2019 om 20:32

Batshuayi van Chelsea huren lijkt me ook geen slecht idee. Maar inderdaad Chicharito en Samatta zijn ook goede opties.

Nu moet je toch wel een -tijdelijke- vervanger halen voor de spitspositie? Er blijft niemand meer over joh, erg spijtig om te lezen.

20 januari 2019 om 22:08

Rondon is een ideale tussenoplossing om Kane te vervangen. Hij staat tot nog maar 2019 onder contract bij WBA en is om die redenen voor goedkoop op te halen. Rondon is in mijn ogen een veel betere spits dan Llorente en je hebt voor komende jaren dan gelijk een uitstekende back-up voor Kane.

20 januari 2019 om 22:13

Ze zouden bij NUFC toch niet zo gek zijn om Rondon te laten gaan ? Hij is zo'n beetje hun enige hoop om in de PL te blijven. Daarbij wil Mike Ashley de club graag verkopen en dan kan hij natuurlijk veel meer geld vragen voor een PL-club dan voor een Championship-club. Ben het wel met je eens dat Rondon een uitstekende spits is, maar het zou ook zonde zijn om hem niet meer te zien spelen op het moment dat Kane over een aantal weken weer fit is.

20 januari 2019 om 22:11

Spurs heeft op het moment niet veel financiele mogelijkheden ivm het nieuwe stadion. Daarbij hebben ze tot eind februari een redelijk eenvoudig programma met Watford, NUFC, Leicester en Burnley. 27 februari is pas weer de eerste echte topper tegen Chelsea. Tegen die tijd zijn de meeste spelers weer terug/fit.

20 januari 2019 om 22:56

Wat dacht je van de 2nd leg tegen chelsea in de EFL cup aan komende week, de fa cup en Champions league thuis wedstrijd tegen Dortmund?

Zit ze niet mee op het moment, het is dat Chelsea en Arsenal ook punten laten liggen en United van redelijk ver moest komen anders komt de derde plek nog in gevaar. Ben benieuwd hoe ze het op gaan vangen.

Tijd om Vincent Janssen van stal te halen

21 januari 2019 om 06:09

Nee echt niet, wat heb je daaraan. Die man presteerd echt niet beter dan llorente. Kan niveau buiten nl niet aan

20 januari 2019 om 22:31

Janssen is een spits. Alli is een 10. Dus nee dat gaat niet gebeuren. Daarbij heeft Pochettino al gezegd dat Janssen geen toekomst heeft bij Tottenham.

20 januari 2019 om 22:57

Alli wel scorend vermogen. En niet veel anderen
Janssen ook niet maar we zien t wel haha denk t ook niet was meer cynisch

Zou t dan toch. Zou wat zijn jansen erin. En nog belangrijk worden.

20 januari 2019 om 23:38

Poch was heel duidelijk. Janssen komt niet voor in zijn toekomstplannen

21 januari 2019 om 01:43

Denk dat ze eerder een nieuwe spits halen als dat ze Janssen in de basis zetten

Raul Jimenez halen van Wolves. Die is denk ik voor niet te hoog bedrag te koop. Denk dat Wolves er alles aan zou doen om hem niet te laten gaan, maar als Jimenez zelf wil, dan moeten ze hem wel laten gaan. Goede spits voor Tottenham

Enorme domper. Ze moeten nu wel iemand gaan halen, dat kan haast niet anders. Ben benieuwd waarmee ze komen. Immobile zou ik zelf wel wat voor Tottenham vinden, niet al te duur. Heeft natuurlijk al wel gefaald bij Dortmund, maar ik zou hem een kans durven geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren