Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: NEC kan streep zetten door naam van ‘kandidaat’ Schreuder

Laatste update:

Alfred Schreuder is volgens De Gelderlander in beeld bij NEC, om daar vanaf volgend seizoen de scepter te zwaaien als trainer. De 43-jarige Schreuder is op dit moment assistent van Julian Nagelsmann bij TSG Hoffenheim, een positie die hij aanhield toen Huub Stevens om gezondheidsredenen stopte. Schreuder mag bij de Duitsers blijven, maar voelt van binnen wel het verlangen om zelf hoofdcoach te zijn.

/

NEC werkt nu nog samen met Ernest Faber, maar hij vertrekt na dit seizoen bij de Nijmeegse club en wordt trainer van FC Groningen. Schreuder was in het verleden assistent bij Vitesse en FC Twente en werd vervolgens interim- en later hoofdtrainer in Enschede. De supporters wilden hem na enige tijd weg hebben omdat de resultaten zwaar tegenvielen, maar de directie hield toch vast aan hem.

Uiteindelijk slachtofferde men Schreuder na één punt uit vier wedstrijden dit seizoen alsnog. Later bood Hoffe hem op Stevens’ verzoek onderdak. “Ik kan hier zo een jaar door. Maar ik wil ook graag weer als zelfstandig trainer aan de slag. Als die mogelijkheid zich voordoet, ga ik daar zeker over nadenken”, zegt de oud-middenvelder, die ook aangeeft dat NEC hem niet benaderd heeft.

Update 3 mei 08.08 uur - NEC kan streep zetten door naam van ‘kandidaat’ Schreuder
NEC kan door één naam een streep zetten als kandidaat om de naar FC Groningen vertrekkende Ernest Faber op te volgen. De toekomst van ‘kandidaat’ Alfred Schreuder ligt voorlopig bij TSG Hoffenheim. De voormalig hoofdtrainer van FC Twente heeft met de Bundesliga-club een mondeling akkoord bereikt over een nieuw, driejarig contract, zo meldt De Telegraaf dinsdag.

Tegenover Voetbal International verklaart Schreuder zijn keuze om te blijven. "Ik wilde eerst rustig kijken hoe de samenwerking met Julian zich zou ontwikkelen. Die gaat prima. Ik kan mijn ideeën kwijt en mijn inbreng wordt op waarde geschat. Daarnaast is de Bundesliga één van de sterkste competities van Europa. Voor mijn ontwikkeling als trainer is het goed om hier nog een tijd rond te kijken."

Vind jij Alfred Schreuder een goede kandidaat voor NEC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft het bij FC Twente toch niet echt goed gedaan, volgens mij. Dus waarom zou het wel een goede trainer zijn voor Nec?

Een onbetrouwbare man die zaagt aan de stoelpoten van mensen met wie hij werkt. Hij is ook een onethische man door voor zijn geld te blijft zitten terwijl hij niet functioneert en uitgekotst wordt. Hij had het noodlijdende Twente gewoon gegijzeld. Je moet wel gek zijn om zo iemand in huis te halen.

14 april 2016 om 08:13

Onbetrouwbaar en onethisch. Prima opvolger voor de huidige coach dan....

Verder hoeft ie van mij niet zo nodig te komen, net als een Dijkhuizen. Liever iemand uit het rijtje Langerer, Meulensteen of JP De Jong, of misschien zelfs Mario Been. Stam en VD Gaag weet ik niet zo goed wat er van te moeten denken...

14 april 2016 om 12:15

Hou toch op Faber heeft helemaal niks verkeerd gedaan. Die heeft optimaal gepresteerd en gaat nu gewoon voor positieverbetering.

14 april 2016 om 12:46

Jij bent weer typisch zo iemand die totaal niet van zaken af weet maar toch leuk mee wil gaan praten. Niet handig. Faber liegt(interesse Groningen/wedstrijd Utrecht), bedriegt( Santos-soap), provoceert(ongegrond negeren van spelers waar NEC mee door moet), kleineert(persconferentie in Groningen), doet aan vriendjespolitiek(zet een zwakke, vertrekkende Van Eijden erin ten koste van een betere, langer vastliggende Golla omdat hij en Van Eijden bij hetzelfde zaakwaarnemersbureau zitten) en stuurde om bepaalde redenen bijvoorbeeld de laatste 2 uitwedstrijden een elftal de wei in met een verschrikkelijk onlogische opstelling, oftewel stelt met regelmaat niet de beste 11 op. Dat Groningen op ons in is gelopen sinds de aankondiging dat Faber daar werkt is natuurlijk i.c.m. met zijn waanzinnige tactische beslissingen ook geen toeval. Bedoel, waar er 2 vechten hebben er 2 schuld maar ik heb bij NEC nog nooit een trainer meegemaakt die zoveel rare, enge dingen doet.

En dat ie optimaal heeft gepresteerd geld alleen voor voor de winter. Na de winter heeft ie er met Jones en Dumic 2 absolute toppers erbij gekregen waar het team makkelijk 15 procent aan kwaliteit heeft gewonnen, en toch krijgt hij het voor mekaar om aantoonbaar minder te presteren (haalt per wedstrijd gemiddeld een half punt minder dan voor de winter). Komt bij dat ik de 9e plek van nu gewoon redelijk conform de kracht van de selectie vind, ondanks dat NEC een promovendus is dit team misschien wel het best uitgebalanceerde NEC van de afgelopen 6/7 jaar. Alles onder plek 10 is wat mij betreft onder niveau. En als we de play-offs niet halen komt dat mooi door die punten die we verspeeld hebben door Faber zijn tactische circustrucs.

Oftewel, als je niet weet waar je over praat, praat dan maar gewoon niet.

3 mei 2016 om 08:29

Was van eijden zo matig ja? En wie negeerde Faber bij NEC?

Overigens herken ik jouw beeld van Faber compleet, als trotse NEC fan mis je Faber toch niet! Schreuder is net zo. Mario been zou ideaal zijn denk ik of anders van gasten? Of toch weer Ruud brood?

Wel benieuwd naar NEC volgend jaar zonder santos foor Woudenberg en vd eijden... Als Jones en Limbombe ook gaan wordt het echt een restauratie

Maar zie AZ, verloren afgelopen zomer ook 6 basis spelers...

3 mei 2016 om 15:34

van Eijden met alle respect die ik voor hem heb, was een drama sinds hij terugkeerde uit Rusland.

3 mei 2016 om 15:56

Keizerstad,

Je gelooft je eigen onzin ook nog? Ben je nu echt zo dom?

Met je feit hier en feit daar over Groningen in een andere discussie van afgelopen maandag.

Feit is dat Groningen al jaren een hoger budget heeft, al jaren boven NEC eindigt. Lul dus niet zo dom.

Ga je wel eens op de trainingen kijken? Dan snap jij zijn opstelbeleid wel. Of nog beter, kom eens een keer naar het stadion dan leg ik je het piekfijn uit.

3 mei 2016 om 16:45

Je kan de mening van anderen wel dom en onzin noemen, maar zelf kom je met een 'argument'. Een argument, wat ook nog eens een half argument is want begroting bepaald veel, maar niet alles(zie Leicester als beste voorbeeld). Als het dergelijke onzin was had je wel meer argumenten kunnen bedenken om het te ontkrachten. Snap ook totaal niet waarom je Faber zo op handen draagt. De beste man kleineert en misbruikt onze club gewoon. Misschien dat jij dat in het licht van de prestaties goed vind, maar ik niet.

Maargoed, laten we alle steken onder water en beschuldigingen even opzij leggen. Leg alles maar uit. Hoe komt het dat Groningen een paar weken geleden nog op 5/6 punten achterstand stond en nu, vlak voor het einde van de competitie, over NEC heengaat? Dat komt meneer Faber wel verdomme goed uit zeg. Opmerkelijk is dat Faber tactisch loopt te blunderen sinds het gedoe met Groningen speelt. En de punten die we door zijn geblunder verloren zijn na de winterstop zijn precies de punten die we nu tekort komen. Hij mag het dan een poos goed gedaan hebben, maar Faber is gewoon de hoofdoorzaak van het totaal, maar dan ook totaal onnodig missen van de play-offs.

En verder... Waarom speelt Van Eijden, een speler die transfervrij vertrekt na dit seizoen en na zijn terugkomst wekelijks de slechtste man van het veld is, ten koste van een jongere, betere en langer vastliggende Golla, een speler die NEC goed geld kan opleveren, zowel via deelname van het EK met Polen als de transfersom? Geld dat NEC goed kan gebruiken. Tis wel verrekte toevallig dat Faber nou net de speler volkomen ongegrond opgesteld die dezelfde zaakwaarnemer heeft.

En waarom ging Faber meerdere keren zonder spits spelen, terwijl dat totaal niet werkt? Waarom met 5 verdedigers spelen, terwijl dat de ploeg overduidelijk voor geen meter ligt? Waarom stond Bikel er op een gegeven moment naast, terwijl dat gewoon een van onze betere spelers is en ons ook geld op kan leveren? Waarom zet hij een verdediger rechtsbuiten, terwijl 1) die verdediger daar niets toevoegt daar en 2) je een zeer talentvolle jeugdinternational en jeugdspeler voor die plek hebt? Waarom wisselt Faber tijdens de zeer belangrijke wedstrijd in Zwolle bij een 2-0 achterstand zijn beste speler/aanvaller in de vorm van Limbombe?

We kunnen wel de kop in het zand steken maar Faber is een rat. Iemand met sociopatische(niet in de meest letterlijke betekenis) en machonistische trekjes. Zolang alles goed gaat is Faber prima, maar zodra hij ook maar 1 procent positieverbetering kan verkrijgen gaat hij over lijken.

Dus, leg dit allemaal inhoudelijk(!) maar eens uit. Ben benieuwd.

14 april 2016 om 12:10

Tuurlijk blijf je zitten voor je geld wanneer je niet functioneert en uitgekotst wordt. Ontsla me maar!!! Kom zeg, Schreuder is geen liefdadigheidsinstelling, maar een persoon die ook een boterham moet verdienen. Aangezien hij niet de persoon is die miljoenen heeft binnen geharkt in zn carriere, zal hij niet kunnen rentenieren. Dusjaa, heel logisch dat hij dat doet.
Daarnaast is het nog altijd Twente die hem dat contract aanbood, niet andersom.

on:
Snap niet dat er op t moment überhaupt een club is die met hem in zee zal willen gaan. Bij twente als hoofdtrainer hopeloos gefaald. Als assistent leuk, maar niet heel veel bijzonders.
Laat hem eerst maar wat proberen bij een club in de JL, maar snap NEC totaal niet. Wat zou t profiel zijn denk ik dan bij mezelf?!

14 april 2016 om 12:23

Als je aan het falen bent en je weet dat er beter een ander op jouw plek kan zitten is het onethisch om te blijven zitten. Je kunt je weinige talent dan beter voor iets in gaan zetten waar het wel van waarde is.

14 april 2016 om 14:13

Ik ga geen discussie met je aan mbt wat ethisch en onethisch is. Dat is een discussie die we beide niet gaan winnen.
Jij hebt dus wel eens ontslag genomen, terwijl jij t geld wel nodig had, omdat je vond dat je niet goed genoeg was in je werk? Lijkt mij heel sterk om eerlijk te zijn, ookal zeg je van wel, dan nog is het BS.

Die man aan het roer is de doodsteek voor aantrekkelijk voetbal. Ik hoop voor NEC supporters dat dit niet doorgaat.

Het lijkt erop dat Alfred Schreuder bezig is zichzelf in de etalage te zetten bij clubs die voor volgend seizoen op zoek zijn naar een nieuwe trainer-coach. Na zijn wanprestatie bij FC Twente zou het beter zijn eerst één of twee seizoenen bij een club uit de Eerste Divisie aan de slag te gaan. Om daar het veelomvattende vak van zelfstandig hoofdcoach onder de knie te krijgen.

Doe het niet Nec. Nu spelen ze in Nijmegen best aantrekkelijk voetbal, maar met deze lapzwans erbij kun je dat vergeten.

Wat ik niet begrijp is waarom het bestuur van een club als NEC het in zijn hoofd haalt om erover na te denken om een trainer als Schreuder binnen te halen na zijn wanprestatie bij Twente? Wat nota bene zijn enige prestatie was als trainer.
Daar ga je je vingers toch niet aan branden?
Er zijn toch vast wel meer trainers te vinden die voor een paar ton per jaar een elftal kunnen trainen én wat attractiever voetbal kunnen laten spelen?

14 april 2016 om 09:30

Dat is ook zo. Maar dit bericht komt wel uit de hoed van clubwatcher Lex Lammers. Die roept wel vaker wat, zonder dat het klopt. Voor hem is het: NEC zoekt trainer, trainer zoekt club, trainer zegt niet direct nee, dus is misschien ja. En bij NEC heeft hij dit niet gecheckt of die hebben enkel geantwoord: 'er staan een hoop mensen op ons lijstje, daar staat Schreuder ook tussen.' En dat hij er tussen staat is logisch, want je kijkt naar wie beschikbaar is. Maar een serieuze optie... Zoals jij het al zegt, zou het onbegrijpelijk zijn als NEC hem als serieuze optie ziet.

Ik snap werkelijk niet wat clubs in deze man zien, verschrikkelijk gefaald bij Twente en 0.0 uitstraling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren