Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Nasri benadrukt: ‘Guardiola heeft nooit een seksverbod opgelegd’

Laatste update:

Samir Nasri heeft een boekje opendaan over Josep Guardiola én zijn relatie met de manager van Manchester City. De Franse middenvelder is dit seizoen uitgeleend aan Sevilla, waar hij te maken heeft met Jorge Sampaoli. "Ik zal eerlijk zijn, ik ben verliefd geworden op Sampaoli. Hij is een mix van Marcelo Bielsa en Guardiola."

/

Nasri leerde Guardiola kennen tijdens de zomerse voorbereiding van Manchester City. "Guardiola liet me bepaalde dingen inzien. Hij vertelde dat ik er met mijn hoofd niet bij was, dat ik een probleem had. Dat zei hij diverse keren en hij gaf me zelfs letterlijk een schop onder mijn kont", vertelde Nasri maandagavond bij L’Equipe du soir.

"Toen ik terugkwam van vakantie, na een jaar met blessureleed en privéproblemen, was ik een beetje uit vorm", erkent Nasri, die met Sevilla op een vierde plaats in LaLiga staat. "Niet zo erg als werd beweerd, maar ik had een beetje overgewicht. Vier kilo. Bij Guardiola moet je niet over de 2,5 kilo heengaan. Dan train je niet meer met de groep mee."

/

"Guardiola vertelde me dat iemand met mijn kwaliteiten niet voor Manchester City zou moeten spelen, maar voor Barcelona", zo vervolgde Nasri, die medio 2011 de overstap van Arsenal naar Manchester City ging. "We hadden enkele gesprekken. Hij wilde dat ik bleef, maar ik wilde weg. Hij kon mij geen basisplaats verzekeren. Ik wilde spelen. Guardiola vond dat ik een fout maakte, maar ik heb nog een contract voor twee jaar."

Nasri verklapte tot slot een van de geheimen van Guardiola. "Seks mag van Guardiola alleen voor middernacht, om zo goed je rust te kunnen pakken. Ook als je dag erna vrij bent. Hij verzekerde dat hij dat ook bij Lionel Messi had toegepast en sindsdien waren de spieren van Messi aanzienlijk verbeterd."

Update 16 december 12.30 uur - Nasri benadrukt: ‘Guardiola heeft nooit een seksverbod opgelegd’
Samir Nasri gaf in november een interview aan L’Equipe du soir en vertelde daarin dat spelers van Manchester City enkel voor twaalf uur ’s nachts seks mochten hebben. De Engelse media schreven vervolgens over een ‘seksverbod’ dat de manager aan zijn elftal had opgelegd, maar Nasri benadrukt dat daar nooit sprake van is geweest. “Mijn uitspraken zijn verkeerd uitgelegd. Hij heeft ons nooit iets verboden, dat klopt. Hij heeft alleen gezegd dat we het voor middernacht moesten doen”, aldus de Fransman in gesprek met Onze Mondial.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"sex mag van Guardiola alleen voor middernacht" - Aaah.. Vandaar dat ik nooit betaald voetbal heb bereikt.

15 november 2016 om 09:16

Je rechterhand telt niet hoor..

15 november 2016 om 09:26

Nee, dan was ik wss nog beter dan messi en ronaldo samen.

15 november 2016 om 13:44

Omdat hij twee handen nodig heeft voor die enorme .. van hem, dus ook z'n rechter.

Ok dit is heel eng dat guardiola jou leven mag bepalen. Dit moet de fifa aanpakken dat trainers niet spelers mogen zijn leven bepalen.

15 november 2016 om 08:24

Joh, het is een richtlijn. Guardiola zal er heus niet actief op controleren haha..

15 november 2016 om 08:30

Dat zou wel lekker warm zijn zo met de wintermaanden.

15 november 2016 om 11:31

Met Pep weet je nooit, die is zo perfectionistisch...

15 november 2016 om 08:34

Ik vind het niet eens zo'n gekke gedachte van Guardiola hoor. Het gaat hier wel om de fysieke gesteldheid van wereldspelers. Als dit een maatregel kan zijn waardoor de fysieke gesteldheid vooruit gaat, goed toch? Genoeg andere momenten op de dag om 'aan je trekken' te komen ;-)

15 november 2016 om 08:51

Ze zegge dat je benen er slomer van worden vgm doen profboxers de laatste week voor een partij ook geen seks hebbik weleens horen vertellen dan haha

15 november 2016 om 09:27

Al dat bloed is dan natuurlijk naar 1 plek gegaan en dat heeft tijd nodig om weer uit te zakken.

15 november 2016 om 09:34

Met profboxers moet je ook niet teveel 'fokken'...

15 november 2016 om 10:06

Grappig genoeg heeft Ronda Rousey aangegeven het liefst een keiharde beurt te krijgen voordat ze de ring in stapt. Whatever floats your boat zullen we maar zeggen.

15 november 2016 om 12:06

Fijn Guardiola die je elke nacht om half 1 belt:' Hey, you still up?'

15 november 2016 om 12:50

Fysiek een groot verschil tussen man en vrouw natuurlijk.

15 november 2016 om 16:52

Haha schijnt dat Ronda Rousey (mma) de hele week voor ze een gevecht heeft alles ... wat los en vast zit om het testosteron level te verhogen. Niet alleen naar negatieve effecten dus

15 november 2016 om 19:12

Kan me het interview van Ronda nog goed herinneren. Ze zei dat voor vrouwen het testosteron verhogend werkt, voor mannen testosteron verlagend.

16 december 2016 om 13:03

Mannen en vrouwen.. biologie gemist gok ik.
Basis gezegd, Vrouwen worden actief van sex, mannen moe.
Stofjes die vrijkomen en weggaan en dat soort troep.

15 november 2016 om 10:31

Ach man. Tijdens een EK of WK zeggen bepaalde bondscoaches ook dat de vrouwen maar tot een bepaalde tijd bij hun mannen mogen zijn. Of dat de vrouwen een bepaalde nacht bij hun mannen mogen slapen. Dit gaat al jaren zo. Het is geen vreemde richtlijn in het voetbal. Als de UEFA of de FIFA het hier niet mee eens waren, hadden zij hier al iets aan gedaan. Als topsporter in het voetbal hoor jij je gewoon aan een regels te houden. Dat is niks meer dan normaal.

16 december 2016 om 13:31

Want Pep staat na 12 uur met 22 andere collega's alle slaapkamers te controleren?
Het zijn tips.. Eet niet teveel rood vlees, een wijntje tijdens etenmoet kunnen maar drink geen fles.

Het zijn gewoon adviezen om een lichaam optimaal te houden voor inspanning.
Je kan het ermee eens zijn of niet, je kan je er aan houden of niet

Oh ja, net alsof Messi daarvoor altijd standaard na middernacht lag te wippen.

15 november 2016 om 09:31

Jij kan het vast beter weten ja...

Maar ronaldinho had ook altijd seks net voor de wedstrijd? En hij danste daarna de salsa in de wedstrijd. Dus misschien is het zelfs beter voor je

16 november 2016 om 15:21

Maar na 5 jaar was hij fysiek wel aardig uitgeblust. Misschien heeft Guardiola wel gelijk.

Seks niet na twaalven? En hoe wil hij dat controleren?

15 november 2016 om 12:46

Lastig te controleren. Alleen op het moment dat een speler het vertrouwen en respect heeft in/voor een trainer, dan luister je gewoon naar zijn dringende adviezen.

15 november 2016 om 15:00

hoe denk je dat hij het controleert

16 december 2016 om 13:28

Het is voor de spelers zelf beter. Het is geen regel om te controleren.
Zelfde als eten voor een wedstrijd, doe dit minimaal een bepaald aantal uur voordat je intensief gaat sporten, want het is beter voor je. Drink niet als een gek alcohol, maar een biertje moet kunnen. Het zijn adviezen die een speler kan aannemen of kan denken, de groeten. Maar het is voor de speler zelf "beter".

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren