Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘NAC krijgt concurrentie uit Eredivisie in strijd om PSV-doelman’

Laatste update:

PSV overweegt Hidde Jurjus komend seizoen te verhuren. De Eindhovenaren namen de doelman vorig jaar over van De Graafschap, waarna hij het in zijn eerste jaar moest doen met speelminuten bij Jong PSV in de Jupiler League. Aankomend seizoen willen de Eindhovenaren hem meer ervaring in de Eredivisie op laten doen en de link met NAC Breda is snel gelegd. Toch is een verhuurperiode nog niet helemaal zeker. Eerste doelman Jeroen Zoet staat in de belangstelling van Napoli en Remko Pasveer beraadt zich nog over zijn toekomst, schrijft het Eindhovens Dagblad donderdag.

Als het sportieve plaatje PSV aanstaat, mag Jurjus op huurbasis vertrekken. "We hebben hierover nog geen besluit genomen, maar overwegen het wel", laat technisch manager Marcel Brands weten tegenover het eerder genoemde medium. NAC Breda is op zoek naar een nieuwe keeper en lijkt volgens het dagblad een ‘logische gegadigde’. Hans Smulders, technisch directeur van de Bredase promovendus, wil er niets over kwijt.

De 23-jarige Jurjus brak door bij De Graafschap en koos voor een vertrek bij de toenmalige Eredivisie-club. Bij PSV moest hij Zoet en Pasveer voor zich dulden, terwijl hij bij de beloften ook niet altijd in de basis stond. Luuk Koopmans en Yanick van Osch speelden ook regelmatig bij Jong PSV. Het leidde vooralsnog niet tot ontevredenheid bij Jurjus. PSV acht hem nog niet klaar voor het grote werk, want wanneer Zoet vertrekt uit Eindhoven, dan trekt de club een externe vervanger aan.

Update 22 juni 11.30 uur - 'NAC krijgt concurrentie uit Eredivisie in strijd om PSV-doelman'
Volgens Voetbal International heeft ook Excelsior voorzichtig bij PSV geïnformeerd naar Hidde Jurjus. De Rotterdammers huurden Warner Hahn afgelopen halfjaar van Feyenoord, maar hij vertrok onlangs definitief naar sc Heerenveen. Ook NAC Breda is nog altijd op zoek naar een doelman en denkt voor die positie aan de bankzitter van PSV, al kan de promovendus ook nog een sluitpost van Manchester City huren.

NAC Breda is een prima club voor Hidde Jurjus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch is PSV hier heel laf in, gooi hem gewoon voor de leeuwen !

22 juni 2017 om 08:09

Dat willen ze ook best doen, maar dan moet het wel zeker zijn dat Zoet vertrekt. Niets lafs aan.

22 juni 2017 om 08:11

Als Zoet vertrekt gaan ze naar een vervanger kijken. Dus zolang Pasveer blijft wordt het een moeilijk verhaal.

22 juni 2017 om 08:12

Lees anders de laatste regel even. Daar staat dat er sowieso een vervanger gehaald gaat worden als Zoet vertrekt. Hij schuift dus niet door.

22 juni 2017 om 09:04

Die heb ik gelezen, maar denk even na: als Jurjus zeker geen eerste keeper wordt, zou hij wel meteen verhuurd worden. Ze overwegen hem echt wel eerste keus te maken. Zou raar zijn als dat niet zo was; is inmiddels 23 en als ie in z'n tweede jaar het niveau nog niet aankan, is het gewoon een rare aankoop geweest.

Ze willen dus eerst de toekomst van Zoet afwachten, voordat er zometeen twee potentiële eerste keepers vertrekken. Vind ik niet laf, eerder doordacht.

22 juni 2017 om 08:13

En dan maakt ie een paar fouten, is het seizoen vooor PSV zo goed als verloren en heeft Brands het gedaan.

Denk je dat je in het casino zit?

22 juni 2017 om 08:43

Als je een keeper koopt en die maakt een paar fouten, dan heeft Brands het zeker gedaan. Oftewel, dit kun je van te voren nooit uitsluiten. Soms moet je ook gewoon eens durven.

22 juni 2017 om 12:02

Helemaal mee eens. In zijn tijd bij de Graafschap maakte hij een goede indruk. Bij vertrek van Zoet zie ik hem graag op doel. PSV mag inderdaad wel af en toe iets meer lef tonen, zie ook bijvoorbeeld het geval Lammers vorig jaar.

22 juni 2017 om 08:16

Precies. Je kunt als PSV zijnde wel een keeper huren voor 1 jaar, maar wat heeft dat voor zin? Bij een aankoop geef je een brevet van onvermogen aan Jurjus af. Als hij er op 23 jarige leeftijd nog niet klaar voor is, dan met 24 ook niet.
Als dit zo gaat als hierboven beschreven, dan valt me dat vies tegen.
Altijd maar de mond vol van doorstroming, maar als het puntje bij het paaltje komt dan ...........
PSV heeft altijd meer twijfel over de eigen jeugd dan over een aankoop.
Jurjus zelf moet ook wat meer voor zichzelf opkomen. Bij verkoop van Zoet, dan Jurjus eerste keeper, anders moet hij een vertrek overwegen!!

22 juni 2017 om 08:56

Hoe wil je Jurjus voor de leeuwen gooien die nauwelijks keept bij Jong Psv? Straks staat die jongen bij de eerste elftal onder de lat en krijgt één na de andere doelpunten tegen en dat is niet goed voor zijn zelfvertrouwen. Ook is straks de hele achterhoede weg en dan kun je niet met een onervaren keeper aankomen.

22 juni 2017 om 10:05

Het is onzin dat Jurjus nauwelijks keept bij Jong PSV. Heeft aardig wat wedstrijden gekeept afgelopen jaar en goed ook.

22 juni 2017 om 09:42

PSV werkt dagelijks met hem als hij goed genoeg is durven ze dat wel. Niet vergeten dat Moreno ook is vertrokken mocht PSV Zoet verkopen lijkt me wat meer ervaring lekkerder, daarnaast kan PSV nog een jaar geen CL niet veroorloven

22 juni 2017 om 11:45

Hoezo kan PSV zich dat niet veroorloven? In de jaarbegroting is de CL niet meegenomen..

22 juni 2017 om 12:03

nog niet maar heb meerdere keren artikelen gelezen van clubwatcher Rik Elfrink die aangeeft dat PSV genoodzaakt is om CL te spelen om niet in de problemen te komen, daarnaast zie je hoeveel verschil er in prijzen voor spelers zit nu ze 3e zijn geworden vergeleken met vorig jaar toen je de gekste bedragen hoorden

22 juni 2017 om 12:06

Ik weet niet of ze dat wel durven. Kijk naar vorig jaar, zelfs in de laatste wedstrijd, als niets er meer toe doet, besluit Cocu om een huurspeler (zinchenko) die daarna weer vertrekt in te laten vallen in plaats van iemand uit de eigen jeugd dan nog in ieder geval 20 minuutjes de kans te geven mee te doen.

22 juni 2017 om 13:47

Ik mag hopen dat ze zich dat wel kunnen veroorloven want de komende kampioen speelt niet eens direct CL dus dan is het gauw gedaan he. Zoals T.Alavez aangeeft begroten clubs als PSV sowieso niet op jaarlijks CL halen. Hooguit op 1 keer per 3 of 5 jaar ofzo, alles erboven is dan mooi meegenomen.

22 juni 2017 om 11:45

Jurius is een talent maar had toch moeite met het niveau bij psv het eerste jaar. Zijn reflexen zijn top en als je bij degraafschap speelt dan hou je zo heel wat ballen spectaculair en met klasse. Bij psv heeft een keeper een andere rol, positie, voetballend, etc. Die 3/4 keer dat de tegenstander eruit komt moet je er als keeper staan.
Jurius moet nog wat verder groeien.

22 juni 2017 om 12:19

Voetballend? De keeper hoeft alleen de bal naar een verdediger te spelen of naar voren te rossen... In Nederland wordt altijd een beetje overdreven gedaan over meevoetballen, dat stelt helemaal niks voor. Daarbij keepte hij vorig seizoen bij jong PSV die ook ergens bovenin stonden, dus dan moest ie er ook 3/4 keer staan.

22 juni 2017 om 12:48

Een keeper moet kunnen keepen, of hij kan voetballen zal me een rot zorg zijn als hij de balen masr tegen houd

22 juni 2017 om 14:26

En wat moet hij bij NAC dan? Dan krijgt Jurjus net zo'n seizoen als destijds bij de Graafschap. Wat leert hij dan voor nieuws? Nee, je krijgt ervaring door het domweg te doen. En natuurlijk gaat het dan een keer fout. Als hij daar dan maar van leert.

As Jurjus nog geen optie is om Zoet te vervangen bij een vertrek dan lijkt me verhuren de enige juiste oplossing. Van een jaar op de bank zitten en in de JL spelen wordt die jongen ook niet beter lijkt mij.

22 juni 2017 om 08:15

Als Jurjus nog geen optie is om t eventuele vertrek op te vangen, dan kan hij beter vertrekken bij PSV en ergens anders een contract aan gaan.
Hij is nu 23 jaar, heeft twee seizoenen basis gekeept bij de Graafschap waarvan volgens mij 1 in de eredivisie.
Stel PSV haalt nu een vervanger voor Zoet, iemand die twee jaar komt keepen bijv. Is Jurjus ineens 'alweer' 25 jaar en heeft hij nog geen kans gekregen bij de club die hem heeft gekocht.
Zou voor mij geen blijk zijn van waardering.

22 juni 2017 om 08:58

Het is wel apart, dat ze Jurjus dan willen verhuren, wetende dat:

- er interesse in Zoet is (en die heeft de ambitie voor het buitenland)
- Pasveer niet gelukkig is met zijn rol als 2e keep en dat hij wil vertrekken

Met een beetje pech (of geluk) ben je binnen no-time je 1e, 2e en 3e keeper vrij.

Al met al zien ze dus voorlopig nog geen rol als 1e keeper voor Jurjus. Want als Zoet vertrekt wordt zal er een nieuwe keeper van buitenaf komen. Jurjes heeft gegokt en verloren...

22 juni 2017 om 09:08

En als Zoet blijft en pas volgend jaar vertrekt en Jurjus ondertussen een wereldjaar heeft bij NAC heeft hij ineens gewonnen? Lekker kort door de bocht… Daarnaast heeft hij zelf meermaals aangegeven dat hij dit jaar heel veel geleerd heeft en merkt dat hij een betere speler geworden is dus dat klinkt niet als een verliezer

Ik heb Jurjus te weinig zien spelen dit seizoen om iets zinnigs te kunnen roepen op de vraag of hij klaar is om de plek van Zoet over te nemen. Hij heeft het bij De Graafschap goed gedaan in de eredivisie maar ook niet dermate goed en constant dat hij een zekerheidje is dus wat dat betreft vertrouw ik wel op de kennis en kunde van de technische staf van Psv

22 juni 2017 om 10:07

Ja precies Jurjus heeft meerdere malen aangegeven dat hij in het begin onder de indruk was van het niveau en alle zeilen bij moest zetten. Misschien acht PSV hem mede daardoor nog niet klaar voor een basisplaats. Hij heeft een prima jaar gehad in de Jupiler League, maar dat is natuurlijk een ander niveau.

De afgelopen weken las ik hier dat volgens de PSV fans hij doorgeschoven zou worden bij een eventueel vertrek van Zoet. Nu lees ik alweer dat er een vervanger aangetrokken gaat worden (Stekelenburg?). Ik vind dat PSV echt meer lef moet tonen. Geef die jongen een kans! Prima keeper!

22 juni 2017 om 08:13

Stekelenburg? Ajax zoekt ook nog een doelman volgens mij dus zou niet weten waarom hij naar Psv zou gaan. Al denk ik ook niet dat hij naar Ajax komt.

22 juni 2017 om 08:16

Ik verwacht niet dat ze voor Stekelenburg gaan, wel voor een ervaren keeper. Al zou het misschien wel het jaar zijn dat Jurjus op z'n gemak kan groeien, al moet Jurjus nog altijd Pasveer voor zich dulden.

22 juni 2017 om 08:18

"jeugd" de kans geven is natuurlijk heel leuk. Op het middenveld en ook bij de buitenspelers en in de spits zou ik er zelfs groot voorstander van zijn. Maar Jurjus vind ik nog niet goed genoeg. Hij laat te vaak de bal los en zorgt zo voor veel onrust. In potentie is het een goede keeper maar ik zou liever zien dat we hem een paar jaar verhuren en een vervanger halen. Maar dan AUB niet Stekeleburg. Na de Jong heb ik het wel gehad met de matige ajax spelers. (ik wil dus niet zeggen dat alle ajax spelers matig zijn maar alleen de Jong en Stekeleburg)

22 juni 2017 om 09:47

Matige spelers spelen niet voor Everton. Wie zegt dat stekelenburg uberhaupt naar psv wilt komen? Geef de jeugd een kans. Misschien is hij er nog niet klaar voor maar dat dachten we ook van Onana en die heeft krul uit de basis gehouden.

22 juni 2017 om 10:08

Everton heeft niet voor een recordbedrag betaald voor een nieuwe keeper he. Stekelenburg is niet goed genoeg gebleken.

22 juni 2017 om 11:28

Jurgus is geen eigenjeugd net zoals onana dat ook niet is

22 juni 2017 om 11:53

Ik had het ookal tussen haakjes gezet om dit soort reacties te voorkomen. Hij is inderdaad geen eigenlijk jeugd maar wel een jonge speler die bij PSV speelt

22 juni 2017 om 11:43

Ik denk dat psv eerder voor Vorm gaat.

22 juni 2017 om 11:48

Vorm zou een goede keuze zijn als Zoet vertrekt. Al zal zijn salaris iets te gortig zijn, schat ik. Jurjus doorschuiven als tweede keeper en Pasveer laten vertrekken.

22 juni 2017 om 11:54

Vorm zou inderdaad een goede keuze zijn als hij salaris in wil leveren om weer ergens eerste keeper te worden.

22 juni 2017 om 12:50

Die Mexicaanse keeper Ochoa (ofzo iets) lijkt me ook wel intressant

Ik hoop als Van Leer bij ons vertrekt dat Jurjus naar ons toe zou komen. Dat lijkt nu met de belangstelling van NAC nu wel onmogelijk te zijn, ook omdat Van Leer nog niet weg is.

22 juni 2017 om 08:16

Misschien een ruildeal? Van Leer deed het uitstekend en is uit de jeugd van Psv. Dan kan Pasveer ook vertrekken uit Eindhoven... win - win - win situatie

22 juni 2017 om 08:23

Wat is er precies win aan voor Van Leer? Dat is gewoon een hele betrouwbare keeper die zich ontwikkeld en elke week speelt. Wat heeft die er aan om in de vorm van z'n leven op de bank te gaan zitten?

22 juni 2017 om 08:31

Onder contract staan bij een betere club, spelen met betere spelers en wanneer Zoet vertrekt wellicht de kans grijpen om eerste keeper te worden

22 juni 2017 om 10:09

Hij is juist bij PSV vertrokken om te spelen, denk niet dat hij weer op de bank gaat zitten.

22 juni 2017 om 08:57

Niet omdat ik voor NAC ben, maar ik denk eerlijk gezegd dat Jurjus wel voor NAC zou kiezen eerder dan Roda, omdat NAC kwa sfeer vergelijkbaar is met De Graafschap alleen bij NAC is het wel stukke groter en explosiever, en kwa voetbal je weet hoe Roda het vorig jaar deed en bij NAC kweet niemand wat ze kunnen verwachten.

22 juni 2017 om 11:45

Denk ook dat hij liever naar nac gaat, ik schat nac wat hoger in en vond de laatste 2 jaar bedtuurlijk nogal een rotzooi bij Roda, 2x in de winterstop 9 spelers kopen etc

22 juni 2017 om 11:49

NAC staat qua uitrstralling en filosofie ook veel dichter bij PSV dan Roda. Zou dus ook altijd voor NAC gaan als ik Jurjus was.

Persoonlijk vind ik dat je een keeper niet zomaar voor de leeuwen moet gooien als je denkt dat hij er nog niet klaar voor is. Ajax huurde afgelopen jaar ook niet voor niks Krul. Uiteindelijk liet Onana zien dat hij beter is dan Krul en pakte hij 100 zijn kans, maar dat voorzag Ajax ook niet.
In Eindhoven hebben we ooit Ten Rouwelaar gehad, die volledig door het ijs zakte. Als zoiets met Jurjus gebeurt, kun je het kampioenschap vergeten.

22 juni 2017 om 08:17

Jurjus heeft het bij De Graafschap laten zien, al heeft hij nu één seizoen stilgezeten. Maar inderdaad hij moet nog bewijzen of hij die vorm weer kan halen.

22 juni 2017 om 08:21

Hij heeft totaal niet stilgezeten. In interviews heeft hij vaak benadrukt dat hij echt stappen is gaan maken door het trainen op het hogere niveau. Maar daar kan je een jaar beter van worden maar nu zijn wedstrijd minuten ook wel weer handig.

Hier schrik ik toch van. Had zeker verwacht dat Zoet zou vertrekken en dat dan Jurjus zou doorschuiven. Vond hem bij De Graafschap altijd een prima keeper en dacht dat Psv hier goed aan deed om vast een opvolger in huis te halen.
Dan zal er toch niet voldoende vertrouwen zijn in hem vanuit de staf.

Als Zoet toch weggaat, dan moet PSV een ervaren doelman halen. Ik zou zeggen probeer Gomes maar terug te halen. Hij zal nog steeds een topkeeper zijn voor de Eredivisie.

22 juni 2017 om 09:28

Wat heeft iedereen toch met het terughalen van Gomes. Begrijp me niet verkeerd, het was echt een fenomeen bij PSV en heb erg van hem genoten toen, maar de beste man is alweer 36 en ik geloof niet dat hij nog een meerwaarde heeft voor dit Psv. Daarnaast ligt er dan zoveel druk op hem, dat kan hij op die leeftijd niet meer waarmaken. De herinneringen aan hem moeten we koesteren en hem niet meer terughalen.

22 juni 2017 om 10:10

Gomes is speler van het jaar geworden bij Watford he. Haalt nog steeds wekelijks een heel hoog niveau. Zou toch prachtig zijn als hij terug komt.

22 juni 2017 om 11:15

Hij was dit jaar inderdaad belangrijk voor watford. Maar waarom zou je een 36 jarige keeper terughalen als jee goede 23 jarige keeper in je gelederen hebt. Daarnaast kan Gomes alleen maar tegenvallen. Ikzelf koester liever de herinneringen dan dat hij straks hier zwaar tegen valt

22 juni 2017 om 11:41

Omdat Jurjus en Gomes echt niet hetzelfde niveau hebben nu. Jurjus heeft zelf aangegeven in het begin moeten te hebben gehad met het niveau. En hoezo kan Gomes alleen tegenvallen als hij nu wekelijks nog zo'n niveau haalt kant hij dat volgend kaar ook nog wel hoor. Leeftijd zegt bij keepers vaak niet zoveel. Gewoon Gomes voor 1/2 jaar terug halen en daarna kijken of Jurjus er klaar voor is.

22 juni 2017 om 12:18

Buffon, Van der Sar, Cassilas zijn een paar voorbeelden die wel tot hun late leeftijd nog topniveau halen of gehaald hebben. Sowieso is hij op zijn leeftijd nog altijd beter dan Zoet.

Ik denk dat PSV eerst de ontwikkeling van Zoet en Pasveer afwacht alvorens ze Jurjus verhuren. Mochten beide keepers blijven is verhuren natuurlijk een goede optie. Mocht 1 van beide vertrekken zal hij als tweede keeper gaan fungeren

verkopen of het is de vervanger van Zoet. Topsport is eerlijk en recht door zee. Een speler van 23 nog een jaar ervaring opdoen heeft alleen zin als Zoet blijft.een andere afweging kan zijn om te starten met Hidde Jurjus en Zoet op de bank. Zoet is fabuleus in zijn reactievermogen maar heeft lijkt mentaal minder sterk. Door hem op de bank te zetten crer je dus een win win situatie

Wie keepte het afgelopen jaar bij Nac, en waarom zijn ze op zoek naar een vervanger?

22 juni 2017 om 10:11

Bruyneel, die vertrekt naar Twente.

22 juni 2017 om 10:39

Jorn Brondeel, was gehuurd van Lierse. Echt een uitstekende keeper, gaat het in de eredivisie ook zeker laten zien.

Ik lees regelmatig dat PSV "laf" is omdat ze het (nog) niet aandurven om Jurjus in te zetten als eerste keeper, maar wie zegt dat hij uberhaupt is gehaald als beoogde toekomstige eerste keeper? Hij is gekocht voor 5 ton, dat is een vrij normaal bedrag voor een reservekeeper.

Ik zou het in elk geval nogal gewaagd vinden om voor de titel te gaan spelen met een keeper die zich tot nu toe alleen bij De Graafschap heeft bewezen. En dat hij afgelopen seizoen derde keus was achter Pasveer is op zich ook geen heel goed teken.

22 juni 2017 om 10:25

Kom op zeg. Jurjus is een goede keeper. Moest hij dan 1 miljoen kosten om door jou als basismateriaal aangemerkt te worden? Pasveer speelt bij jullie als tweede keeper omdat hij ervaring heeft. Op potentieel vlak staat Jurjus hoger in de rangschikking dan Pasveer. Daar ben ik van overtuigd.

22 juni 2017 om 10:51

Een goede keeper, ja. Maar goed genoeg om meteen voor de leeuwen gegooid te worden bij een team dat om de titel wil spelen? Ik zou hem liever eerst nog een seizoen in actie willen zien komen als bekerkeeper, of op huurbasis bij een andere club.

En natuurlijk heeft Jurjus meer potentie dan Pasveer. Maar als Jurjus echt zo goed is, dan is het wel vreemd dat hij er nog niet in geslaagd is om Pasveer van de bank te verdrijven.

22 juni 2017 om 15:23

Jurjus was hoogstwaarschijnlijk derde keeper, zodat hij zich volledig kon concentreren op elke wedstrijd bij Jong Psv. Hij is jong en heeft daarom speelminuten nodig, als je 2e keeper van het eerste bent, is de kans dat je minuten maakt bij Jong PSV toch geringer, niet heel gek dus en juist een heel goed tekenen imo.

Ze hebben Jurjus gehaald voor 5 ton idd, maar als je juist geld neerlegt voor een jonge keeper, doe je dat met de insteek hem eerste keeper te maken. Dat ligt anders bij een oudere 2e keeper, die haal je 9/10 ook met het idee dat het 2e keeper is. Jonge keeper halen is 9/10 met insteek eerste keeper te maken....

Geef die jongen een kans is een prima keeper weer een beetje laf van psv

22 juni 2017 om 11:32

Jij bent zeker een Ajax fan ? Ik zal je vertellen dat dit vorig seizoen precies hetzelfde punt was bij Ajax. Het enige verschil is dat ze onana niet wilde verhuren en gewoon wilde laten keepen bij het tweede en daarom krul haalde. Nou krul was geblesseerd en onana moest wel. Alleen die pakte zijn kans meteen. Het was dus een gedwongen optie. Anders had Krul gewoon afgelopen seizoen in de goal gestaan.

22 juni 2017 om 11:46

Dat is onzin. Krul raakte niet geblesseerd, hij werd gehuurd toen hij nog geblesseerd was. Onana zou de kans sowieso al krijgen, maar Krul werd erbij gehaald om te zorgen dat er sowieso 1 topkeeper zou staan gaandeweg het seizoen. Onana en Krul mochten gaan vechten voor een plek onder de lat, die rangorde was niet vooraf bepaald. Jurjus krijgt hier niet eens de kans, kapitale fout van Brands weer.

22 juni 2017 om 12:42

@madbazzie:

"jurjus krijgt hier niet eens de kans, kapitale fout van Brands weer."
Dat is makkelijk om nu te roepen vanaf de zijkant. Maar stel nou eens dat Zoet vertrekt en dat PSV niemand haalt. Dan neem je dus de gok met Jurjus. En wat als die het niveau toch (nog) niet aan blijkt te kunnen? Dan is het ineens een "kapitale fout" van Brands dat hij niemand gehaald heeft.

"onana en Krul mochten gaan vechten voor een plek onder de lat, die rangorde was niet vooraf bepaald."
Ik vermoed eigenlijk dat wel degelijk vooraf bepaald was dat Krul eerste keeper zou worden, maar dat Onana mocht blijven staan omdat Krul stiekem toch wel erg tegen bleek te vallen (zoals we daarna bij AZ hebben kunnen zien).

Sowieso zie ik niet waarom iedereen hier zo'n punt van maakt. PSV heeft blijkbaar (nog) niet genoeg vertrouwen in z'n derde keeper om hem komend seizoen te promoveren tot eerste keeper. Dat kan toch? Ik denk dat er heel veel clubs zijn die hun twee/derde keeper (nog) niet als potentiele basisspeler zien.

23 juni 2017 om 08:13

Hahaha onzin? dus jij denkt dat ajax krul haalt om voor tweede keeper te spelen? Pff jullie ajax supporters zijn wel makkelijk te overtuigen dat ze bij ajax er alles aan doen om de jongere jongens kansen te geven.
Krul werd gehaald om voor eerste keeper te gaan spelen en niet voor tweede keeper. HIj was of werd geblesseerd dus noodgedwongen moeten ze onana erin zetten. Onana deed het goed en krul werd na een lange tijd weer fit en stond te schutteren bij jong ajax en ging vervolgens naar AZ. Zo is het gegaan en meer niet.

Kan maar zo zijn dat als Jurjus verhuurd word en Zoet verkocht dat ze bij Room uitkomen.
Heeft zich bewezen afgelopen jaren en heeft nog maar 1-jarig contract. Ik hoop van niet eigenlijk, maar zie het wel gebeuren...

Makkelijk natuurlijk om weer te roepen dat het laf is om Jurjus geen kans te geven maar PSV is een voetbalclub....geen casino. Waar waren deze roeptoeters toen Brad Jones en Onana werden aangetrokken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren