Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Moyes vindt overeenstemming met Man United over afkoopsom

Laatste update:

Manchester United maakte dinsdag bekend wat iedereen aan zag komen: trainer David Moyes werd per direct ontslagen. Het geloof in de capaciteiten van de Schot was verdwenen na de 2-0 nederlaag tegen Everton van afgelopen weekend en dus moest hij vertrekken. Diverse Engelse media melden nu dat Manchester United niet het volledige resterende salaris van Moyes hoeft uit te betalen.

/

Moyes tekende vorig jaar zomer een contract voor liefst zes seizoenen. Aangezien hij in de boeken stond voor een slordige 6 miljoen euro per jaar zou hij nu recht hebben op 30 miljoen euro. De pers weet echter dat Manchester United bij het opstellen van het contract voorwaarden verbond aan de afvloeiingsregeling. Als Moyes er niet in zou slagen de club voor de Champions League te kwalificeren, dan zou hij bij een ontslag één of twee jaarsalarissen meekrijgen.

Mocht dat zo zijn, dan krijgt Moyes nu alsnog een dikke 12 miljoen euro mee als oprotpremie. Hij wist geen moment echt indruk te maken als opvolger van Sir Alex Ferguson. De Engelse pers barst dinsdag bijna uit zijn voegen van het nieuws rond Moyes’ ontslag. Er wordt druk gespeculeerd over zijn opvolger, diverse prominenten spreken zich uit over de manier waarop hij United dit seizoen leidde en ook de clubleiding wordt besproken. Zo zegt Sean Bones van de Manchester United Supporters Trust dat de directie geen complimenten verdient voor het congé van de trainer.

“Het is zonder stijl en waardigheid gegaan. Het is verkeerd om journalisten al te informeren voordat de trainer zelf überhaupt is verwittigd. Het was sowieso riskant om Moyes aan te stellen, omdat hij zich niet op het allerhoogste niveau bewezen had. Die beslissing komt voor rekening van de familie Glazer. Dit is een industrie waarin het om resultaten draait, maar het is niet netjes gespeeld”, vindt Bones.

Update 25 april 16.34 uur - Moyes vindt overeenstemming met Man United over afkoopsom
David Moyes heeft een schikking getroffen met Manchester United over zijn afkoopsom, zo heeft de Engelse trainersbond (LMA) vrijdag laten weten. De hoogte van het bedrag is niet bekendgemaakt, maar vermoedelijk gaat het om een jaarsalaris. Dat komt neer op ruim zes miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een dikke 12 miljoen..bovenop de 6 van dit jaar. Leuk om een jaartje Manchester United te coachen!

22 april 2014 om 15:35

Hij kan ook een salaris meekrijgen van 6 miljoen, dat wordt dus 12 miljoen voor 1 jaartje coachen. Schandalig als je dat gaat vergelijken met hoe hij het gedaan heeft.

22 april 2014 om 15:42

Inderdaad. Wanneer je Jody Bernal voor het team had gezet had je minimaal dezelfde resultaten behaald. Hij heeft werkelijk niets gepresteerd daar. Het materiaal was dan misschien niet hetzelfde als Man City of Chelsea, maar het blijft een kampioensteam aangevuld met twee gigantisch dure spelers.

22 april 2014 om 15:46

Dus minstens 12 en max 18. Lekker geld binnenharken terwijl je het aardig verprutst hebt. Ook een prestatie!

22 april 2014 om 16:12

Immense bedragen, echt ongelofelijk! Deels ook een fout van Man U zelf om direct een langdurig contract te doen, paar jaar met een optie voor nog 2 jaar was altijd slimmer geweest.

Echt belachelijk veel geld! Ik had het voor de helft minder ook aardig willen verprutsen dus bij deze: als jullie nog een coach zoeken Manchester United, ik ben 20 en heb zowel ervaring met Fifa als met FM. En ik ben bereidt om voor de helft te werken van wat Moyes verdiende

22 april 2014 om 16:23

En na dat gepruts van hem doe je het wss nog beter ook!

22 april 2014 om 16:24

Contractduur heeft niks te maken met het bedrag die Moyes gaat krijgen als afkoopsom.

22 april 2014 om 17:13

Als we van Gaal halen betaal je meer dan 10mil per jaar denk ik dus Tja..

22 april 2014 om 19:13

Jody Bernal had zichzelf opgesteld

22 april 2014 om 20:12

Hoezo.? Heeft v Gaal zulke salariseisen? Ik weet het niet, ik vraag mij nu ineens af wat zijn salaris was bij Bayern en in mindere mate Barcá.

Ik kan mij bijna niet voorstellen dat het v Gaal te doen is om het geld gezien hij gekozen heeft voor AZ en de Kvb. Volgens mij kiest hij meestal omdat hij de mogelijkheid ziet om iets neer te zetten waarop meestal de volgende coach nog meer succes kan halen dan v Gaal zelf.

Ik zeg v Gaal 2 a 3 jr United waarna de Boer het kan overnemen.

22 april 2014 om 21:42

Vind ik ook. Ik zag al aankomen dat man u geen kampioen zou worden, maar top 4 must. Dat kon ook met dit elftal.

23 april 2014 om 00:30

XDDDDD

22 april 2014 om 15:54

Gewoon een club in Engeland gaan coachen en je bent binnen, Villas Boas heeft al meer gebeurd aan oprotpremie dan aan salaris, nu Moyes nog ff minstens 12 miljoen aan oprotpremie, gaat lekker aan de overkant.

22 april 2014 om 15:59

Ja dat probeer ik al jaren, maar kwam niet verder dan FC ball on the roof.

Ik dacht dat dit soort salarissen alleen in Rusland of Qatar werd betaald. Ongelooflijk wat een bedragen.

22 april 2014 om 16:12

Mwah die betalen toch ook aardig?

Nou dat wist ik wel van die salarissen, Wenger is/was jaren de best betaalde coach in Engeland, zijn salaris bedraagt 9,6 miljoen, niet slecht toch?
Ferguson beurde maar een schijntje die had 7,5 miljoen

Heb zo'n vaag vermoeden dat nu Mourinho de best betaalde coach is.

Edit: Bedragen zijn per jaar.

22 april 2014 om 16:30

De best betaalde coaches

1. Jose Mourinho (chelsea) €17 miljoen
2. Pep Guardiola (bayern Munchen) €15 miljoen
3. Roberto Mancini (galatasaray) €14 miljoen
4. Carlo Ancelotti (real Madrid) €13,5 miljoen
5. Fabio Capello (rusland) €12 miljoen
6. Marcello Lippi (guangzhou) €11,5 miljoen

En dan nog even wat andere vergelijkingen

Arsene Wenger (arsenal) €9.6 miljoen
Joachim Low (duitsland) €2,4 miljoen

25 april 2014 om 16:54

Een bondscoach krijgt sowieso een lager salaris dan een clubcoach van hetzelfde niveau, lijkt me ook niet meer als logisch gezien het verschil in arbeidsuren. Die bedragen gaan toch helemaal nergens meer over

25 april 2014 om 16:59

Nou ja als je dan Capello bij Rusland ziet. 12 miljoen per jaar voor maximaal 10 wedstrijdjes en iets van 20-30 trainingen. Daar wordt je nou ook niet bepaald moe van.

26 april 2014 om 02:59

Al deze coaches in dit rijtje verdienen nog meer dan Brendan Rodgers, Diego Simeone en Jurgen Klopp samen

22 april 2014 om 17:44

Maar hij zal geen nieuwe baan als coach meer krijgen.

22 april 2014 om 19:30

De domste actie van Moyes was in mijn ogen dat hij de hele technischestaf verving door mensen met wie hij samenwerkte bij Everton had lekker alles bij het oude moeten laten en als supervisor de rol van Sir Alex moeten overnemen. Nu was er een te matige selectie, nieuwe technische staf die nooit met wereld toppers had gewerkt en heb het idee dat hij te hard trainde zoveel blessures in 9 maanden is geen toeval.

Germ.

12 miljoen heb je nog steeds leuk autootje voor hoor.

22 april 2014 om 16:32

Ik denk wel meer...

Lekker op de Bahama's relaxen genieten van de zon. Die Moyes is toch al miljonair effe tot rust komen en dan weer lekker gaan Coachen.

Liever niet en topclub maar en middenmoter. Kan hij tenminste nog wat cashen.

Met een nieuwe coach redden ze het volgend seizoen ook niet. Er moet veel vernieuwing komen in het team. Jonge mannen voor de toekomst en geen speler zoals Buttner etc. Ferguson wist goed wanneer hij koest stoppen en liet Moyes met deze rotzooi achter. Oke dat Moyes niet de geschikte man is gebleken dat is waar, maar met dit team draai je niet mee bij de bovenste 3. Omdat City, Arsenal, Chelsea, Liverpool en Spurs alleen maar beter worden.

22 april 2014 om 15:40

Dit team is echt niet minder dan Arsenal, Liverpool, Tottenham of Everton, maar er zat dit seizoen totaal geen lijn in het spel en de spelers leken al het vertrouwen in Moyes te hebben verloren. Uiteraard zijn er 2-3 aankopen verplicht, maar wat Moyes dit seizoen heeft getoond was echt wel de 'worst case scenario'.
Met dit team werd Ferguson vorig seizoen kampioen, het contrast kon niet groter zijn.

22 april 2014 om 15:52

Arsenal, Spurs, Chelsea en City hebben allemaal spelers gekocht en zijn dus veel sterker geworden.
Liverpool is opbouwend en dit seizoen werpt het z'n vruchten af. Want aankopen heeft het dit seizoen niet gedaan. Wat ik hiermee wil zeggen is dat United niks gekocht heeft en dacht dat ze met deze selectie weer makkelijk bij de eerste 3 zouden eindigen. Niet dus. En als er nu iemand anders had gestaan ipv Moyes werden ze hooguit 5de. Ferguson heeft amper/niet aan verjonging gedacht en dat blijkt nu wel.

22 april 2014 om 15:57

Amen. Daar zou ik Chelsea ook graag aan toevoegen. Hadden tot voor kort een shit middenveld (hebben ze nog steeds, maar Matic heeft dat deels opgelost) en waardeloze spitsen. Verdediging is ook niet super maar staat wel ontzettend sterk dankzij Mou (dave en Cahill vind ik wel goede spelers) maar verder is het echt niet bijzonder.

22 april 2014 om 16:23

@gerrard: Dat Ferguson niet of amper aan verjonging heeft gedacht is niet helemaal waar natuurlijk.

Ik noem wat spelers voor verdediging, middenveld en aanval:

De Gea
Jones
Smalling
Rafael
Buttner
Zaha
Powell
Kagawa

Niet allemaal geslaagd natuurlijk, maar hij heeft wel het middenveld uit t oog verloren. Dat blijkt al heel het seizoen dat daar het meeste mis is.

Misschien is verjonging niet het juiste woord maar vernieuwing. 1 of 2 gevestigde toppers en van mij mag aanstormend talent uit de jeugd ook de kans krijgen(zie Januzaj).

22 april 2014 om 16:26

Amper aan verjonging gedacht? Wat zijn De Gea, Jones, Smalling, Buttner, Januzaj, Welbeck, Cleverley, ... dan? Niet dat ik hiermee beweer dat ze geschikt zijn, maar ze werden wel rustig aan gebracht om te wennen aan het topniveau, in de hoop dat ze doorgroeien tot basisspelers, en daar zijn de meeste wel toe in staat.
Dat United afgelopen zomer heeft gefaald op de transfermarkt is wel duidelijk, iedereen was het erover eens dat Fellaini niet de juiste aankoop was, en met Mata hebben ze toch ook wel een topspeler erbij. Volgens mij hadden ze dus met een constanter niveau zeker de top 4 kunnen halen, want Arsenal heeft het nu ook weer niet uitzonderlijk gedaan dit jaar (ze zijn zelfs nog niet zeker van de vierde plek, en hebben zijn toch ook niet zo veel sterker geworden afgelopen zomer?).
Dat Liverpool het zo uitzonderlijk goed doet hadden weinigen durven voorspellen denk ik, dus top 3 had best moeilijk geweest, maar strijden voor de top 4 had er toch minimum moeten inzitten.

22 april 2014 om 16:39

ik vind verdediging van en middenveld van United minder dan Arsenal, Liverpool, Chelsea en City

22 april 2014 om 17:58

Tottenham met Dembele, Eriksen en Paulinho/sandro

Het blijft een hoop geld! Geldzorgen zal hij de komende tijd in elk geval niet hebben, hoop dat er nog een leuke club voor hem langskomt want bij Everton heeft hij het natuurlijk wel fantastisch gedaan.

Een debiele regeling natuurlijk. 3 topvoetballers samen verdienen misschien samen 12 miljoen euro, wat in deze maatschappij al absurd is, en deze mislukte coach krijgt bij een ontslag gewoon hetzelfde bedrag uitgekeerd. Waar gaat het heen?

22 april 2014 om 15:35

Ik denk dat 1 top voetballer minimaal de dubbele per seizoen verdient hoor.. ik weet niet wie of wat jij onder topvoetballers ziet maar volgens mij heb jij het helemaal mis....

22 april 2014 om 16:05

@umad?

Er zijn genoeg topvoetballers die 4 miljoen op jaarbasis verdienen.

@belgië

Een vergoeding is normaal, maar niet in de cijfers van een oprotpremie van 12 miljoen, al helemaal niet ten opzichte van de prestaties. Dat is ronduit idioot.

22 april 2014 om 15:37

Als je een contract tekent en de werkgever wol dat verbreken is het de normaalste zaak van de wereld dat je een vergoeding krijgt.

22 april 2014 om 15:38

Maar als de werknemer zijn werk niet goed goed doet en de werkgever kan dit aantonen (dossier opbouwen etc etc) dan is er een zeer reële kans dat bij een eventuele rechtszaak het ontslag als gegrond wordt verklaard en de werknemer niets krijgt.

22 april 2014 om 15:47

Dat is in dit geval niet van toepassing dat geldt alleen als iemand bewust steken heeft laten vallen tijdens het werk, daar is natuurlijk geen sprake van Manchester United was gewoon te hoog gegrepen voor deze trainer en daar heeft de club zelf net zoveel schuld aan.

22 april 2014 om 15:49

Er is een verschil tussen je werk niet goed doen en geen goede resultaten behalen. Een rechter gaat echt niet in overweging nemen of Moyes zijn wissels logisch waren bijv. Onder zo'n vergoeding uitkomen is dus redelijk kansloos.

22 april 2014 om 15:51

Niet als er in het contract afspraken zijn gemaakt bij een eventueel ontslag en een afspraak moet je nakomen: pacta sunt servanda.

22 april 2014 om 16:33

@ Cules: Leuk en aardig dat 'pacta sunt servanda'. Maar hoe zat het dan met de clausule van Courtois? Dat ze 3 miljoen moesten betalen wanneer hij tegen Chelsea zou aantreden? Is ook van tafel geveegd.

In beginsel heb je natuurlijk wel gelijk.

22 april 2014 om 17:20

Dat is van de tafel geveegd, omdat het niet mocht volgens de reglementen. Het is dus nietig verklaard. Een ontslag premie is niet tegen de reglementen en niet tegen de wet in. Tenzij de werknemer voor een gewichtige/dringende reden ontslagen wordt zal deze moeten worden nageleefd ook al is die 100miljoen. Had Manu hem maar niet zo hoog moeten maken.

Lichtjes gesproken en uitgegaan van NL wet. Gaat dus niet precies zo en wrs iets anders in Engeland, maar in grote lijnen zal het overeenkomen

Wie halen ze als opvolger dan? Of geloven ze wel in Scholes en Giggs die totaal geen ervaring hebben?

22 april 2014 om 15:36

Waarschijnlijk Louis van Gaal, Giggs is interim.

22 april 2014 om 15:43

Ngl; Van Gaal zou een nog slechtere stap zijn dan Moyes. Van Gaal wilt alles veranderen en dat gaat niet zomaar bij een grote club. Bij Bayern werd hij helemaal afgemaakt toen hij 2x verloor en toen ging het helemaal mis. Van Gaal was een goeie coach hoor maar geen manager. In de PL ben je een manager en geen coach.

Utd is niet mijn club dus hoop ik dat ze Van Gaal aantrekken want dan garandeer je de concurrentie weer dat ze allemaal in de top 4 zullen eindigen.

22 april 2014 om 15:48

Ik denk juist dat van Gaal een goede keus zou zijn als "opruimtrainer". Hij past hier en daar het beleid aan waar nodig en maakt op termijn de weg vrij voor Giggs of Scoles en zij doen tot die tijd mee in het proces om de balans en de clubcultuur te bewaken.

22 april 2014 om 16:38

Ik ben geen fan van de persoon Van Gaal, maar denk dat het geen slechte optie zou zijn. Van Gaal is in elk geval duidelijk, en denk dat hij het ook wel weer op de rit kan krijgen.

Wie zou je anders een goede coach vinden?

Ik zou die Simeone ook wel bij United willen zien trouwens. Een grote club hoort ook een persoonlijkheid als trainer te hebben eigenlijk.

22 april 2014 om 16:39

Nee, je haalt van Gaal als je voor resultaat gaat. Met Moyes wilden ze weer iemand voor de lange termijn, nou dat heeft goed gewerkt! Geef van Gaal twee jaar de tijd om in ieder geval 1 keer kampioen te worden en het zal hem lukken. Het is niet voor niets Nederlands succesvolste trainer.

22 april 2014 om 15:37

Giggs en Scholes zeggen tenminste niet 'we gaan het Newcastle zo moeilijk mogelijk maken'. Beide zijn gewend te winnen.. Moyes is gewend om verliezen te voorkomen.

Een wanprestatie leveren en toch 12 miljoenen pakken.. dat kan enkel in de topsport.

Overigens is die laatste alinea niet helemaal waar, Moyes kwam op voorsprak van Ferguson en niet op die van de familie Glazers. Die weten helemaal niets van voetbal.

22 april 2014 om 15:38

Bankiers en Ceo's doen het ook

22 april 2014 om 15:47

dit gebeurt ook gewoon in het bedrijfsleven hoor...daar worden ook gouden handdrukken meegegeven na wanprestaties

maar inderdaad, het is te gek voor woorden, al is het manchesters eigen schuld om hem voor 5 jaar te laten tekenen. Zoiets is natuurlijk altijd moeilijk maar eigenlijk zou je eerst een soort proefjaar moeten draaien en dan eventueel een meerjarig contract, maar daar zullen de meeste trainers niet intrappen uiteraard..als je ziet wat Chelsea in een paar jaar betaald heeft aan afkoopsommen, ik geloof 35 of 45 miljoen totaal...

Haha 12 mil! Moyes is gewoon binnnen na een mislukt jaartje Manchester. Die kan nu rustig met pensioen en gaan reizen.

David "money genius" Moyes

Wat een lekkere manier om al die miljoenen te verdienen. Gwn falen bij een topclub. Volgend jaar Barcelona proberen dan?

Pfff 12 miljoen, valt nog mee dat ie niet alles krijgt uitbetaald... Achteraf gezien dom om hem voor zo lang aan te trekken, maar ja daar koop je niks meer voor.

Off: op unibet kan je inzetten op Howard Webb als volgende permanente coach tegen quotering 1000 hahah

Volgens de Engelse kranten is al in februari besloten hem te ontslaan maar heeft men gewacht tot hij de Champions League niet meer kon halen. Scheelt de penningmeester toch een miljoentje of 20.

22 april 2014 om 16:03

Dat zou natuurlijk ook zomaar kunnen zijn. Zo heb ik nog niet eens gedacht.

Ik lees hier allemaal verwijten naar Moyes dat hij zoveel meekrijgt als dat zo is is dat toch logisch Manchester heeft hem dat 6 jarige contract gegeven en hij is daar mee akkoord gegaan en nu gooien ze hem buiten , daar hij geen CL voetbal heeft gehaald wordt hij ontslagen en krijgt hij 2 jaar salarissen mee dat kunt je Moyes toch niet verwijten wat een gezeur zeg .

Zoveel geld in de voetbalwereld het is niet meer leuk en eerlijk 12 miljoen laten we eerlijk zijn de gemiddelde voetbalkenner met wat ervaring zou het beter doen dan moyes en dan mag hij nu 12 miljoen pond is zijn zak steken voor een paar maanden man united coachen... Zieke wereld man zucht

Weet je wat ik onvoorstelbaar vindt? Dat supporters al een half jaar gelijk hebben en zien dat het met deze man niets wordt, terwijl dat de directie maar blijft wachten, wachten en wachten. Zijn die supporters nou zo slim of is de directie zo dom?

22 april 2014 om 16:13

Iemand na een half jaar eruit gooien vind ik wel erg ver gaan. Dat ze hem een jaar de tijd hebben gegeven is niet meer dan normaal. Je hebt tegenwoordig clubs die coaches na 4 wedstrijden al ontslaan. Als het team niet draait dan gaat een andere coach er in dat seizoen echt niet voor zorgen dat ze opeens kampioen worden.

22 april 2014 om 16:24

Heb je ergens wel gelijk in. Maar dat je sterspelers om de haverklap geblesseerd raken, dat kan geen toeval zijn. Dat is al een ding. Dat kapitaal is meer waard dan een gekrenkt ego, of een z.g. norm, waaraan men zich dient te houden.

Achteraf praten is altijd makkelijk, maar dat hij, voordat het seizoen van start ging, advies inwon bij vedetten zoals Gigs en Scholes.... Dat zei mij toen al veel over zijn capaciteiten. Daarmee heeft hij die 2 vedetten eigenlijk boven zichzelf gesteld en dan redt je het echt niet meer.

22 april 2014 om 16:42

sowieso blijft het raar dat hij voor zes jaar heeft getekend. Het lag helemaal niet in de verwachting dat hij in die zes jaar een succesvolle periode zou meemaken. Ik denk dat SAF het zo in hem zag zitten, dat ze hem maar voor de lange termijn wilde aanstellen. Je hebt nu gewoon een type nodig die snel resultaat zal neerzetten. Ik denk dat van Gaal dat zeker kan.

22 april 2014 om 17:00

Dat denk ik ook absoluut. Ergens heb ik zo'n vermoeden dat hij Robben ook naar Manchester probeert te halen en Depay. Daar is hij erg van gecharmeerd. Maar oké, er zijn natuurlijk ook voldoende buitenlandse trainers die het prima kunnen worden. Alleen zitten die allemaal al bij grote clubs en zie ik ze daar niet zo 1-2-3 weggaan. Toch vind ik Ancelotti op de een of andere manier heel erg bij manchester passen..... Is ook nog niet te oud, dus zou er prima een paar jaar kunnen werken.

En steeds meer krijg ik een misselijk gevoel bij het horen van de salarissen.
€ 6.000.000,- per jaar om jongens te trainen...
Hoe ziek is het en waar is de grens?
€ 6.000.000,-
€ 6.000.000,-
Zet het er een paar keer neer en geloof eigenlijk mijn ogen niet!
Die gasten krijgen (want zoiets verdiend niemand!) zoveel geld en vinden nog dat ze het waard zijn ook.
Hij krijgt dus waarschijnlijk € 12.000.000,- mee en heeft dus € 18.000.000 verdiend in 1 jaar tijd.
Ik moet voor € 18.000.000,- zo'n 450 jaren werken.
Hoe leg je mensen uit dat dit gerechtvaardigd is?
Lees het nog eens terug en vertel mij of ik fout of goed zit!
Misselijkmakend!!!!!
Bah!

22 april 2014 om 16:23

het gaat ook Helemaal nergens meer over in de voetballerij. elke topper tekent om de 2 weken een verbeterd contract en bovenop de belachelijk hoge salarissen krijgen ze ook nog eens voor elke scheet een premier uitgekeerd. als je van elke voetballer in de europese topcompetitie (italie, spanje, duitsland en engeland) 5% van het jaarsalaris zou inhouden dan zou je alle derde wereld landen heel goed op weg helpen. op dat gebied heb ik respect voor balotelli, verdient belachelijk veel en is een debiel eerste klas. maar die kerel doneert wel een fiks gedeelte van zijn salaris aan het goede doel! ronaldo betaalde laatst ook een operatie van een zieke fan en dat is prachtig maar met die salarissen is het niet meer als wanneer wij een fooi geven in een restaurant

22 april 2014 om 16:44

Het geeft aan hoe slecht wij het eigenlijk allemaal doen en hoe goed hij het op dit moment voor elkaar heeft (los van zijn ontslag dan). Maar goed wie weet..

Al dat gezever over de bedragen die betaald worden in de voetbalwereld. Hoe denkt men dat dit mogelijk gemaakt wordt?

Hij krijgt hoe dan ook veel te veel mee voor deze wanprestatie. Schandalige positie in bpl en 70 miljoen euro matig geïnvesteerd.

25 april 2014 om 16:58

Weet je wat het is, had jij vantevoren zien aankomen dat de geniale Fellaini van Everton en Mata die 2x op rij speler van het jaar is geworden Chelsea het slecht zouden doen bij United, ik denk het niet.

Neemt niet weg dat ze eigenlijk een type Modric/gundogan nodig hadden, maarja, die zijn nou eenmaal erg moeilijk te krijgen.

Reus verdient 1,2 miljoen pond per jaar en Moyes krijgt minimaal het tiendubbele mee naar huis na zon seizoen. Omgekeerde wereld.

Die heeft zo weer een andere club en dan zal er wel een clausule in zijn contract staan dat hij minder krijgt.

De London Evening Standard gaat uit van een ontslagpremie van minder dan 5 miljoen Pond, zo'n 6 miljoen Euro dus. Dat zou dus aardig wat minder zijn dan alle bedragen die ik voorbij hoor komen.

Voor het artikel: Zoek op Google naar David Moyes Loses Again.

25 april 2014 om 16:55

Deze bron blijkt juist geïnformeerd te zijn, het gaat om een jaarsalaris inderdaad!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren