Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Lúcio heeft dag na vertrek bij Juventus al nieuwe club

Laatste update:

Lúcio heeft met wederzijds goedvinden de deur bij Juventus achter zich dicht getrokken. De 34-jarige verdediger bevindt zich in de herfst van zijn loopbaan en was in Turijn niet tevreden met het aantal speelminuten dat hij kreeg. Vijf maanden na zijn komst naar de kampioen van Italië heeft de Braziliaan dan ook besloten weg te gaan. Een terugkeer naar Duitsland of Brazilië lijkt het meest realistisch.

/

Lúcio begon in 1998 zijn carrière bij Internacional en speelde daarna voor Bayer Leverkusen, Bayern München en Internazionale. Hij grossierde in prijzen: vier landstitels, acht bekers, twee Supercups, de Champions League en de wereldbeker voor clubs. Als international won hij daarnaast het WK in 2002 en de Confederations Cup. Italiaanse media denken dat Lúcio teruggaat naar Duitsland of naar zijn vaderland.

Dit seizoen speelde hij maar één wedstrijd in de Serie A, in september tegen Chievo. Daarnaast mocht hij van Massimo Carrera, die Antonio Conte verving als trainer, meedoen in twee Champions League-duels. Oorspronkelijk zou Lúcio na dit seizoen nog een jaar doorgaan in Turijn.

Update 18 december 19.55 uur - Lúcio heeft dag na vertrek bij Juve al nieuwe club
Lúcio keert terug naar zijn vaderland Brazilië. De verdediger nam maandag afscheid van Juventus, dat zijn contract liet ontbinden, en heeft dinsdag voor twee jaar getekend bij Sao Paulo. Dat heeft de Braziliaanse club in een statement naar buiten gebracht. Sao Paulo eindigde in het afgelopen seizoen als vierde in de Braziliaanse Série A en hoopt met Lúcio in het nieuwe seizoen mee te kunnen doen om de titel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lucio zal wel terug gaan naar Brazilië of Argentinië. Ik zie hem niet meer als toegevoegde waarde voor de clubs waar hij gespeeld heeft. Misschien eventueel wel voor een subtopper in Duitsland, zoals Hannover, Wolfsburg, Bremen, stuttgart. Ik zie hem niet opnieuw schitteren bij Leverkusen of Bayern.

17 december 2012 om 11:20

Waarom zou die naar Argentinië gaan een Nederlander gaat toch ook niet afbouwen in Belgïë.

17 december 2012 om 11:23

Nee klopt, gaat inderdaad zeer waarschijnlijk terug naar Brazilië. Ik denk terug naar Internacional waar die zijn carrière ook begon. Zat inderdaad op een dood spoor, maar snapte ook niet helemaal waarom Juventus hem binnen haalde?

17 december 2012 om 11:39

De kans dat hij naar Duitsland gaat lijkt mij groter. Ik denk dat er hier een week of 2 geleden nog een artikel over hem stond waarin hij aangaf heel graag weer naar Duitsland te willen. Dit was naar aanleiding van de vermeende interesse van twee clubs. Ik geloof dat 1 van die 2 Wolfsburg was.

17 december 2012 om 16:10

zou kunnen, maar ik vraag me af of er veel duitse clubs geinteresseerd zijn in een verdediger van bijna 35 die het afgelopen jaar nauwelijks heeft gespeeld en vooral goed is in het verzieken van de teamsfeer.
Ik denk dat hij volgend jaar gaat afbouwen bij een een of andere braziliaanse club.

17 december 2012 om 15:27

Subtop? Eerder middenmoot die clubs die jij opnoemt. Schalke, Leverkusen en Gladbach is de middenmoot.

Ik vond dit sowieso al een rare transfer. Juve had al prima verdedigers dus de kans dat Lucio een basisplek ging veroveren was erg klein.

17 december 2012 om 11:24

Ja hij werd ook gehaald als wissel maar hij had dit niet door denk ik

Logisch ook wel: met die geweldige Italiaanse Muur van Barzagli, Bonucci en Chiellini daar achterin bij Juventus is het moeilijk tussen komen. Aan de andere kant, Lucio had ook, toen hij tekende, kunnen weten dat hij gehaald was als eerste vervanger van deze drie.

Ongetwijfeld zal deze man nog wel iets kunnen, ook al begint dit beest aardig op leeftijd te raken. Ben benieuwd waar'ie nog terecht komt. Toch vrijwel een heel decennium Brazilië's beste verdediger geweest.

Opgeruimd staat netjes, voegde niks toe, had een relatief hoog salaris, was veel geblesseerd en liep de doorgroeimogelijkheden van de jongere spelers in de weg als die wel speelde

Ik dacht aan het begin prima wissel. Maar na een aantal wedstrijden was ik al helemaal klaar met hem voegde niks toe en was zo sloom als een slak. Maar ben nu blij dat ie weg gaat. Hoop dat Bocchetti komt dan kan caceres wel de plek als invaller van Barzagli. Dus alleen maar mooi. Nu met Bentner alleen nog terug en een andere spits dan hebben we een perfecte selectie

cris wegdoen en Lucio halen prima zaak voor gala, dan blijft gemiddelde leeftijd toch hoog genoeg en minstens evenveel kwaliteit

Ik was ten eerste al tegen de komst van deze man, puur alleen al op basis van wat ik het laatste seizoen bij Inter heb gezien. Is niet meer de Lucio van pakweg vijf a zes jaar geleden en dit zag je toch al van ver aankomen. Daarnaast was het ook niet meer dan terecht dat hij zo weinig minuten heeft gekregen. Speelde vrijwel in alle duels maar matig en was bij momenten gewoon zeer onzeker. Het trio Barzagli-bonucci-chiellini is gewoon sterk, Caceres kan toch altijd één van die drie vervangen. Denk wel dat er nu in de winter nog een extra verdedigende speler gaat bijkomen, Bocchetti van Rubin Kazan wordt genoemd.

Bon, zijn contract is beeindigd maar hij heeft toch lekker met maar vijf maanden op de bank te zitten dik een miljoen verdiend. Weggesmeten geld is dat, net zoals enkele andere. De veelvraat die geen poot moet uitsteken maar toch +3 miljoen verdiend is Iaquinta.. Ze krijgen hem niet verkocht en hij wilt niet inleveren en hoeft zelfs niet te spelen, zucht.

17 december 2012 om 11:39

Deze speler had niet naar juve hoeve komen idd. altijd een beetje een smerige speler gevonden zeker de laaste jaren. kon erg mooie schwalbes maken. deze lichte haat naar deze speler komt natuurlijk door de wedstrijden milan-inter. waarin hij vaak op een niet voetballende manier de wedstrijd naar zijn hand te zetten.

off: vind dat je vaak juiste reacties geeft. (ben het er niet altijd mee eens natuurlijk)

17 december 2012 om 15:28

Klopt dat heb jij gezegd en je hebt inderdaad weer gelijk gehad. Maar een eerlijke kans heeft Lucio ook nooit gehad vind ik..

Nu ze toch bezig zijn, de ceglie mag ook oprotten en ze mogen wel een degelijke linkerflank speler halen, een speler zoals kolarov o.i.d.

Nou PSV grijp je kans, deze man is wat PSV mist in de defensie. Onzin natuurlijk, Lucio is niet haalbaar voor een Nederlandse club. Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat deze man bij Juventus terecht was gekomen, niet veel meer van gehoord na zijn bijdrage in de Champions League voor Inter. Zal nog wel een meerwaarde zijn voor verschillende subtop clubs in Europa, wel uit een grote competitie want het salaris van Lucio zal niet gering zijn.

Ik hoop dat Milan niet slaapt en hem overneemt.

17 december 2012 om 12:00

Sarcasme toch? Heb je die gast zien spelen? In de voorbereiding drie matchen, drie fouten, drie doelpunten. In de competitie ook vaak zeer risicovol, uiteindelijk is dat twee tot drie keer goed afgelopen na een tussenkomst van Chiellini of Buffon. In de Super Cup tegen Napoli ook werkelijk dramatisch. Als Milan zijnde moet je hier niet op inspelen. Daarnaast heeft hij aangegeven te vertrekken uit Italie, waarschijnlijk terug naar Duitsland en Wolfsburg.

17 december 2012 om 15:35

ik wou net zeggen,
ja ik hoop dat tie na Acmilan gaat,
alleen maar goed voor ons

18 december 2012 om 20:26

ik ben blij dat milan hem niet overging nemen wrm doe je nesta dan weg als je halfjaar later lucio wilt gaan halen?

Kom maar naar Galatasaray, het duurt nog wel ff voordat ujfalusi terug komt :P

Was te verwachten.....als je al niks meer toevoegt aan Inter, was heb je dan te zoeken bij Juventus....

Iedereen zou toch moeten weten dat hij enkel en alleen is gehaald met het oog op de eventuele schorsing van Bonucci?!?!
Stel ze hadden hem niet gehaald,...en hij was geschorst,....dan had Juve een probleem,.,..het een en ander zou op te vangen zijn met de selectie echter als er dan 1 geblesseerd raak wordt de defensie wel zwakker en zwakker.
Nu ziet hij zelf dat de kans dat hij speelt erg klein is en levert zijn contract in,...dat verdient alleen maar respect,...hij had ook gewoon op de bank kunnen blijven zitten en zijn geld kunnen opstrijken!

Wat hoop ik zo erg dat hij niet naar Milan vertrekt. Was een topverdediger, maar is dat al jaren niet meer. Milan is de beste in het halen van transfervrije spelers en het zal me niets verbazen mochten ze interesse hebben. Oh oh wat hoop ik zo erg dat hij weg blijft uit Milaan.

wat een slechte transfer was dit van juventus, waarom in godsnaam lucio kopen, bij inter werd hij de afgelopen jaren al steeds slechter

deze jongen ben je als juve volgens mij liever kwijt dan rijk, kan alleen maar voor gezeik binnen de club zorgen.

Lucio is niet de Lucio die iedereen kent de topverdediger van Bayern of Inter. Hij is nu ouder en over de top, Ik zie hem wel terugkeren naar Brazilie om daar af te bouwen.

Yesh eindelijk. Zo mooi dat hij zijn peperdure contract niet volledig gaat uitdienen bij Juve. Ik snapte al niet waarom Juve hem aantrok. Hij komt gewoon tekort voor het niveau wat Juve nastreeft. Ik vind het wel sympathiek dat Lucio liever weggaat dan op de bank zit. Hij geeft dus meer om speeltijd dan om geld *kuch* Iaquinta *kuch*

Spijtig dat hij niet is kunnen doorbreken bij Juventus zal waarschijnlijk met zijn leeftijd te maken hebben.

Lucio is gewoon een prima verdediger en heeft toch een mooie carriere gehad
nu lekker afbouwen in brazilie

Oow kut, Sao Paulo wordt sterker en sterker.. Opzich is dit wel goed voor de Braziliaanse competitie.. :D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren