Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool is voor hem de juiste plaats om ‘s werelds beste te worden’

Laatste update:

Sinds de komst van trainer Jürgen Klopp gaat het uitstekend met Liverpool en dat is niet in de laatste plaats te danken aan de goede prestaties van Philippe Coutinho. En de aanvallende middenvelder uit Brazilië kan volgens land- en voormalig ploeggenoot Lúcio nog veel beter worden.

/

De 37-jarige verdediger, die uitkwam voor onder meer Juventus en het Braziliaans elftal, speelde bij Internazionale samen met Coutinho en heeft veel vertrouwen in de kwaliteiten van de 23-jarige spelverdeler. “Ik ben erg blij dat hij succesvol is bij Liverpool. Hij heeft het in zich om de beste voetballer van de wereld te worden, daar twijfel ik geen moment aan”, vertelt Lúcio aan Sky Sports.

“Dat hangt wel af van wat er om hem heen gebeurt. Zelf zal hij alleen nog maar beter worden”, meent de wereldkampioen van 2002, die Coutinho aanraadt om de vermeende interesse van Barcelona links te laten liggen. “Het is voor hem natuurlijk een persoonlijke beslissing, maar Barcelona heeft al veel geweldige spelers. Liverpool is voor hem de juiste plaats om de beste te worden. Daar krijgt hij de ruimte en kan hij spelen waar hij wil.”

Ben je het met Lúcio eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja als ik Coutinho was zou ik nog lang blijven bij Liverpool. Zit daar mooi op zijn plek en natuurlijk Jurgen Klopp. Voor hem alleen al zou die bij Liverpool moeten blijven, wat een mooie man.

Vraag me af of hij een kanshebber kan worden voor de bal. Weet wel zeker dat het een echte topper kan worden, maar moet hij weg bij Liverpoom of Liverpool moet weer echte top worden.

10 december 2015 om 14:16

Ik hoop dat hij blijft om samen met Liverpool weer top te worden. Als nu, net als bij Arsenal een paar jaar terug, de beste spelers steeds vertrekken wordt het alleen maar moeilijker om de aansluiting met de top te vinden. Al verwacht ik dat Coutinho over een jaar of 2 richting Barca vertrekt als opvolger van Iniesta.

10 december 2015 om 16:03

Het grote verschil tussen Arsenal toen en Liverpool nu, is dat de Premier League nu zoveel geld heeft dat het voor spelers aantrekkelijker wordt om toch hier te blijven.

Als Klopp dit jaar Cl kan halen en hij kan de ploeg goed versterken, zonder dat er teveel weg valt zie ik Coutinho wel blijven.

10 december 2015 om 16:34

Daar zit zeker wat in maar ik ben bang dat als Barca komt voor hem dat al het geld in de wereld niet genoeg is om hem te houden.

10 december 2015 om 16:36

Nee als Barca komt wordt het lastig idd. Denk ook wel dat hij de vervanger van Iniesta gaat worden. Maar goed, Liverpool vangt dan enorm veel geld en daar kun je een meer dan capabele vervanger voor halen.

10 december 2015 om 17:03

Niet dat Liverpool daar in slaagt. Lukte ze met Suarez en Sterling ook niet. Zelfde als Tottenham met Bale. Liverpool moet er alles aan doen Coutinho te behouden.

10 december 2015 om 17:09

Die vervanger hebben ze al met Firmino denk ik. Hij laat het nog niet helemaal zien maar ik heb vertrouwen in hem. Een goede jonge back up voor Firmino en een geweldige linksbuiten zouden dan moeten komen.

De beste van de wereld zie ik niet gebeuren maar hij ontwikkelt zich wel richting de wereldtop. Het is zo zonde dat Sturridge niet meer fit kan blijven want hij zou de ideale spits zijn om voor Coutinho te spelen. Hij kan de loopactie maken om die splijtende pass te krijgen of om ruimte te creeeren voor Coutinho zijn schot.

De 37-jarige verdediger, die uitkwam voor onder meer Juventus en het Braziliaans elftal...... Bizar dat je uitgerekend Juventus hier neerzet terwijl hij internationaal bekend werd door zijn tijd bij Leverkusen en Bayern Munchen :S

10 december 2015 om 15:05

En uiteraard als CL-winnaar bij Internazionale. Samen met verdedigingspartners Materazzi, Samuel, Maicon, Cordoba 1 van de 'spijkerhardste' achterhoede ooit.

10 december 2015 om 15:37

Inderdaad. Die verdediging boezemde toentertijd bij iedereen angst in. Dat waren nog echte verdedigers met de over-mijn-lijk-mentaliteit.

Lucio heeft hier volkomen gelijk. Het is voor zijn ontwikkeling enorm belangrijk dat hij wekelijks speelt. Bij Barca zou hij een van de sterren zijn, maar bij Liverpool kan hij de ster zijn (als hij dat al niet is). Daarnaast zou ik het ook als een grote aderlating voor de BPL ervaren. Een prachtige speler is het!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren