El-Imbatido
Algemeen
Vrienden (12)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 16 december 2009
  • El-Imbatido
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 908
  • Onbekend
  • 12
Persoonlijke berichten
3 oktober 2010 om 23:58
#3

Zeker tevreden, bedankt!

10 januari 2011 om 16:40
#4

ronaldo goal goal goal hahah
wat een heerlijke wedstrijd gisteren he

18 januari 2011 om 01:02
#5

Hey El-imbatido,

Ik zie je reactie in de topic waar ik en Galactico discussieerde over het jeugdbeleid van Real nu pas.

Ik wist dat verhaal van Menendez helemaal niet ik dacht dat het kwam door de slechte resultaten want wat was Castilla wisselvallig. Nu met Toril 1-4 en 5-0 winst in twee wedstrijden. Morata en Sarabia beide 3 goals in twee wedstrijden als ik me niet vergis. Maar het zal vast wel zo zijn dat Menendez wat zei over de doorstroom. Dat was inderdaad vaak een reden voor Perez om mensen daar weg te halen na kritiek of gezeur. Ben ook totaal geen fan van Perez maar dat wist je volgens mij al. Was ook een reden dat een van mijn lievelings Merengues Míchel bij de club vertrok, weet niet zeker of dat onder Perez of Calderon was maar het kwam door het gebrek aan interesse in Castilla en totale weigering om spelers te laten doorstromen uit Castilla.

Ook Mourinho kan mij ongelooflijk boos maken. Hij heeft totaal geen intentie om jeugd te laten doorstromen of kans te geven. Dit ligt niet aan hem maar ook weer aan Perez omdat hij op korte termijn denkt. Mourinho heeft bij geen een club echt jeugd laten doorstromen, verder is hij bekend als korte termijn en resultaat trainer. Enige logica en leuke hier aan vind ik dat Mourinho binnen 2-3 jaar max een geweldige basis neer kan leggen voor een echte Merengue als trainer zoals Camacho of Míchel. Of we gaan voor het Guardiola effect en nemen iemand als Hierro. Begrijp me niet verkeerd Mourinho is een geweldenaar en hij zal vast iets geweldigs doen met Real. Maar binnen een jaar of 2 mochten ze geen kans krijgen zijn spelers als Juan Carlos, Alex, Juanan, Juanfran, Mateos, maar vooral Morata en Sarabia weg. Sarabia was al een paar keer dichtbij een vertrek hierdoor. Dat mag echt niet gebeuren anders krijg je weer zoiets als Mata. Sarabia mocht maar één keer invallen, sterker nog zat maar één keer bij de selectie terwijl Juan Carlos er zelfs twee keer bijzat. Maar in die 25 minuten dat hij inviel liet hij gelijk veel dingen zien op het hoogste niveau. Jij en ik weten hoe goed hij wel niet is bij Castilla. Kan geweldige dingen met dat linkerbeen, is snel en ongelooflijk technisch. Ook behoorlijk doelgericht. Maar hij kan ook vanaf links prima spelen dus dat hoeft geen excuus te zijn voor Mourinho. Nu zou je eigenlijk rustig Sarabia moeten brengen voor op de bank bij Real. We hebben alleen Leon als flankspeler op de bank. Dat geeft zo''n jongen ook gelijk vertrouwen en de wil om te blijven en strijden.

Ook Morata is zoiets. Scoort nu 3 goals in twee wedstrijden en gaf volgens mij twee assists. Hij mocht twee keer invallen bij Real en viel beide keren opvallend in. Zeker tegen Levante de 8-0 kwam gewoon 90% door hem. En je heb geen spits op de bank en je eerste spits stelt teleur. Nou schandalig van Mou om hem niet eens te selecteren dan. Hij is al 5 wedstrijden of zo niet geselecteerd.

Ik ben trouwens enorm fan van Canales. Ik ben er van overtuigd dat hij op technisch gebied de meest getalenteerde voetballer ter wereld is momenteel. Hij krijgt totaal geen kans terwijl hij in de voorbereiding fenomenaal was. Het beste voor Sergio zou zijn als hij nu verhuurd zou worden voor 6 maanden. Racing wilt hem altijd terug hebben, hij was goud waard voor ze vorig seizoen. Sevilla kan ook heel goed een nummer 10 gebruiken die missen de link tussen middenveld en aanval. Dan krijgen we Sergio beter en meer gemotiveerd terug in de zomer.

Even nog iets wat ik vandaag al had getypt in een topic over het jeugdbeleid waar ik denk dat jij mijn visie deelt.
Na Quinta del Buitre kwamen nog redelijk wat goede spelers en echt grote zoals Raul, Guti en Iker. Maar daarna kwamen voorzitters die totaal geen waarde hechtte aan jeugd. Sanz was eigenlijk de laatste. Perez had een leuk concept met Zidane y Pavones maar toen was de jeugd ook echt belachelijk slecht(een jaar of 5). Verder werd vooral de bank aangevuld met jeugd maar ook dat is beter dan de bank te kopen.

Daarom hoop ik over twee seizoenen Perez gedag te zeggen en een nieuwe frisse voorzitter te verwelkomen. Een voorzitter die het aandurft om een Camacho maar hopelijk Míchel aan te stellen als trainer. Legendarische Merengues die dol op de club zijn. Verder hebben ze zich redelijk bewezen bij Osasuna en Getafe en zijn ze de grootse voorstanders van de jeugd, waar Míchel nog trainer was van Real Castilla. Bovendien kunnen ze verder op de gelegde basis van Mourinho.

Het zou echt geweldig zijn voor Real mocht dit gebeuren. Het moet wel binnen 3 jaar gebeuren want Castilla zit nu echt vol met talent. Maar hopelijk zien tot die tijd Perez en Mourinho wel in hoe goed Morata, Sarabia, Juanfran, Alex, Mateos(die nu wel selectiespeler is van Real dacht ik) en Juan Carlos zijn. Ze zijn wekelijks uitblinkers bij Castilla. En dan heb je nog Raul, Rodrigo, Juanan etc. En over drie jaar natuurlijk ook Enzo Zidane Fernandez.

Dus ja er zijn erg veel dingen die me niet bevallen bij het beleid van Real momenteel. Je herkent onze club vaak niet meer en we moeten eindelijk weer op de lange termijn denken en dat geweldige Castilla gaan gebruiken.

De oude Merengues zijn de sleutel hiervoor.

6 maart 2013 om 14:23
#6

Morata, Sarabia, Juanfran, Alex, Mateos, Juan Carlos , Di Tomas, Rodrigo.

Wauw een bericht van Raulvilla uit 2011.
Morata is de enige die nog over is van dat 'tijdperk''jeugdspelers..

Sarabia doet het redelijk bij Getafe, is een tijd geblesseerd geweest.
Rodrigo was een groot talent en is op dit moment wissel bij Benfica.
Nacho krijgt geen kans bij het eerste, zijn broertje zit wel vast bij de selec,tie..
Wat kan er veel veranderen in 2 jaar, haha.

6 maart 2013 om 15:23
#7

Ha! Ik denk precies hetzelfde over Sarabia, heb ook een zwak voor die knaap!
Portugal (benfica/sporting) zou een prima ploeg zijn voor hem, inderdaad.

Ik hoop dat we Carvajal deze zomer terugkopen en hij wedstrijden in de beker mag gaan spelen. Indien dit bevalt op den duur Arbeloa vervangen, die ik aanvallend toch te weinig vind brengen.
Ben echt super enthousiast over Carvajal!
Joselu heeft dit seizoen 4 wedstrijden gescoord in (volgend wikipedia) 15 wedstrijden, daar zit nog rek in. Ben echter van mening dat het geen Real Madrid-1 materiaal is..

Wat mij het meest tegengevallen is, is de neerwaardse spiraal van Canales. Ook al is het wel is waar geen jeugdspeler, had hem een gouden toekomst voorspelt.
Wat was hij verschrikkelijk goed zeg! Heel jammer hoe het allemaal gegaan is bij hem.

Wie ik een mooie toekomst voorspel? Eigenlijk allemaal. Als je bij Castilla speelt ben je al zo goed als zeker van een mooie club.
Welke spelers ik bij Real Madrid zie slagen de komende jaren zijn:

- Derik Osede
- Jesé
- Jose Rodriguez
- Morata
- Carvajal
- Fran Pastor (heb ik een paar jaar terug zien spelen in Groenlo (jaarlijks jeugdtoernooi -marveld- geweldige speler toen!)

23 januari 2014 om 16:19
#8

Hahahahahahahahha geniale reactie ''en kreeg je waar voor je geld''

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren