Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is niet makkelijk om zolang aan de top te blijven, maar hij keert terug’

Laatste update:

Chelsea beleeft zijn slechtste seizoensstart in de Premier League in 38 jaar, maar hoeft zich volgens Lúcio geen zorgen te maken. De 37-jarige centrale verdediger van FC Goa heeft er vertrouwen in dat José Mourinho de boel weer aan de praat krijgt.

/

“Het is niet makkelijk om al die tijd aan de top te blijven. Hij is natuurlijk niet blij met de situatie, maar hij komt hier vast en zeker overheen en keert snel weer terug aan de top. Hij is daartoe in staat en gaat dat ook doen”, aldus de Braziliaan in een interview met de IBTimes. “Als je hebt verloren, lacht Mourinho nooit op de eerstvolgende training. Hij wil altijd weer winnen.”

“Bij Internazionale probeerden we hem altijd te ontlopen als we hadden verloren. Als ik langs hem rende, keek ik hem nooit aan, maar voor mij is hij de beste trainer met wie ik in mijn carrière heb gewerkt”, zegt Lúcio, die zich ook nog uitlaat over landgenoot Oscar: “Hij moet zich aanpassen aan de rol die hij bij Chelsea moet vervullen. Als hij dat doet, wordt hij een topspeler. Hij moet gewoon hard blijven werken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was wel een beest van een verdediger zeg. Samen met Samuel nondeju.

23 oktober 2015 om 11:42

Het lijkt wel alsof dit soort verdedigers langzaam uitsterven. Tegenwoordig moeten verdedigers ook kunnen opbouwen en spelinzicht hebben. Waar is de tijd gebleven van pure kleerkasten achterin, die je gewoon onder het gras schoffelden? De tijd van Stam, Lucio, Samuel, Nesta, en ga zo maar door.

23 oktober 2015 om 13:54

We hebben er nog een hoor Pepé, Marcelo o.a

23 oktober 2015 om 15:12

Je noemt Pepe en daarna marcelo... Yea right

23 oktober 2015 om 15:42

Er zijn er inderdaad weinig meer, maar hoe zal dat nou komen? Veltman word altwijd verweten dat hij slapjes de duels in gaat en dat krijgt hij echt wel mee, dus denkt hij ik ga een keeer lekker hard spelen. Vervolgens geefr hij 2 harde tackles OP de bal en heel nl in rep in roer, schandalig! Denkt hij dan niet aan de risico's? Idem dito bij Moreno. Word gehaald als de harde verdediger en wilt zich ook bewijzen. Psv fans helemaal lyrisch maar wanneer veltman het doet is het schandalig en dan boos worden als ik hun calimero noem.

23 oktober 2015 om 15:57

Chiellini is er nog natuurlijk.

23 oktober 2015 om 17:14

Ja de echte Slopers achterin bestaan niet meer. Nu heb je Pepe, Ramos, Chiellini en ook Thiago Silva knalt er regelmatig hard op maar de nieuwe trend is dat de centrale verdediger het spel goed leest, kan indribbelen en een inspeelpass kan geven. Ik vind nog steeds dat de centrale verdedigers zich alleen maar bezig moeten houden met verdedigen. Bal afgeven aan de backs of het middenveld die verzorgen de rest wel. Spelers worden met zo belachelijk veel taken het veld ingestuurd dat ze af en toe letterlijk de weg kwijt zijn. Bij een hoekschop vanaf links sta je daar, bij rechts sta je daar. bij een vrije trap van rechts als 3e in de muur, bij een vrije trap van links als 2e in de muur. Alles word compleet kapot geanalyseerd en dat zorgt ervoor dat bepaalde spelers het niet meer weten....ik snap dat het in deze tijd normaal is en bij de benadering hoort maar kom op....laat voetballers voetballen...

23 oktober 2015 om 17:22

Voetbal4days

Dat gaat helaas niet meer! Kijk maar als Costa wat doet staat gelijk de hele media erachter en de tegenstanders huilen om alles.

23 oktober 2015 om 23:46

Marcelo had onder Mourinho anders een paar lompe tackles

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren