Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Kwetsuur Immers blijkt na onderzoek in ziekenhuis mee te vallen

Laatste update:
/

Feyenoord won donderdagavond met 2-1 van Standard Luik en boekte zo zijn eerste zege in een Europese groepsfase sinds lange tijd. Door treffers van Sven van Beek en Elvis Manu in de tweede helft werd gewonnen van de Belgen, maar Lex Immers haalde het einde van de ontmoeting niet.

De aanvallende middenvelder, net terug van een blessure, ging een kwartier voor tijd met pijn naar de kant. Na de wedstrijd legde trainer Fred Rutten uit dat Immers teveel last had van zijn hamstrings. “Lex gaat vrijdagochtend even langs bij de dokter om te zien hoe hij ervoor staat”, aldus Rutten op de clubwebsite.

Immers moest door een blessure verstek laten gaan in de eerste groepswedstrijd van Feyenoord in de Europa League, uit bij Sevilla. Dat duel ging met 2-0 verloren. Vervolgens moest de club het ook zonder hem stellen in de Klassieker tegen Ajax (0-1 verlies) en de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-0 nederlaag). Afgelopen weekend maakte Immers zijn comeback en deed hij negentig minuten mee in de competitie tegen Go Ahead (0-4 zege).

Update 3 oktober 13.15 uur - Kwetsuur Immers blijkt na onderzoek in ziekenhuis mee te vallen
Lex Immers liet zich donderdag in het Europa League-duel met Standard Luik voortijdig naar de kant halen. De middenvelder kampte met hamstringklachten en ging vrijdag langs bij de dokter. Na onderzoek is gebleken dat de hamstringklachten van de middenvelder meevallen. Hij is zondag gewoon inzetbaar tegen FC Groningen, meldt RTV Rijnmond.

Vond jij Lex Immers sterk spelen tegen Standard Luik?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Immers totaal niet gezien vandaag loopt ook alleen maar weg op dit middenveld, spelers willen hem niet eens betrekken in het positiespel volgens mij.

2 oktober 2014 om 23:59

Je haalt me de woorden uit de mond.

2 oktober 2014 om 23:59

Wat een drama he.
Dan denk ik goed zo Fred, Schaken niet meer in de selectie, hij snapt het. Nee hoor, Lex ''de dweil'' Immers gewoon weer in de basis.
Het kan niet anders of die zit gewoon bij iedereen elke middag onder het bureau, of maakt de kuip schoon na afloop in zijn eentje. Hoe kan die vent bij Koemen en nu ook bij Rutten gewoon in de basis blijven staan, terwijl hij elke wedstrijd met afstand de slechtste is van t zooitje.

Belachelijk, hij loopt gewoon indd gewoon iedereen in de weg.

3 oktober 2014 om 13:27

Sinds Immers weer terug is wordt er gewonnen, die jongen zorgt voor juiste balans, net als in de succestijd bij ADO toen hij met Toornstra speelde

Koeman zag dat ook en werd 2e met Immers

De wedstrijden die Immers er nu niet bij was werden verloren, de 2 wedstrijden die hij er nu wel weer bij was werden gewonnen

3 oktober 2014 om 15:46

Onzin mols1970. We wonnen omdat;
A. El Ahmadi weer terug was van een blessure
B. Manu eindelijk een basisplaats kreeg

Manu gaf tegen GAE 3 assists en scoorde gisteren de winnende. EA zorgde voor de balans op het middenveld. Immers daarentegen haalde in beide wedstrijden nog geen 5-je (bekijk de catenaccio statistieken van Immers eens tegen Standard, 0 assists, 0 steekpassjes, 0 schoten op doel, 0 intercepties, etc). En dan nog komt het volgens jou door Immers? Serieus?

3 oktober 2014 om 00:00

mede dankzij hem de 1-0 van Feyenoord

hij is heel belangrijk voor de balans en beter laten functioneren andere spelers

3 oktober 2014 om 00:37

Alleen met hoge ballen ja is die nuttig en verdedigend doet die het vuile werk.maar als we 433 spelen denk ik dat Immers er naast staat.

Ik ga morgen denk ik ook maar naar de dokter, want wat werd ik ziek van zijn spel zeg...
Veruit één van de zwakste spelers op het veld, ik snap eerlijk gezegd ook niet waarom Rutten hem er niet eerder afhaalde.

2 oktober 2014 om 23:55

Hopen dat je niet naar dezelfde dokter gaat, hij schijnt je te kunnen aansteken met zijn voetbalkwaliteiten.

3 oktober 2014 om 00:01

Koeman wat volgens velen een toptrainer is stelde hem ook altijd op en werd 2e met hem

Nu won Feyenoord weer met Immers, de weken dat ie niet speelde, verloor Feyenoord

3 oktober 2014 om 00:09

De weken met hem ook, van mindere tegenstanders zelfs. Willem 2? Utrecht? Beste voetbal spelen we zonder Immers.

3 oktober 2014 om 00:10

Kun je hem niet toevallig een keer meenemen naar je eigen cluppie?
Kunnen wij weer verder gaan met normaal veldspel.

3 oktober 2014 om 13:28

van Willem II en Utrecht werd verloren hoor

gaat om resultaat in voetbal

3 oktober 2014 om 08:20

Veruit en één van de? Dat gaat niet he? Van Beek en Nelom maakte er ook een potje van. El Ahmadi was ook niet bepaald goed bezig. Alleen maar balletjes breed.

Ik heb niets met Immers en ik ben ook niet tegen hem maar hij voegde deze avond totaal niets toe. Je zou niet eens merken dat hij op het veld stond als de camera niet af en toe op hem inzoomde.

3 oktober 2014 om 00:34

Helemaal mee eens, vindt hem persoonlijk ook geen echte topper.. Naar mijn idee had Hii beter bij Ado kunnen blijven

3 oktober 2014 om 00:34

Maarja Feyenoord betaald gewoon beter hè..

Wat een drama speler begrijp niet wat hij bij feyenoord doet, schande dat die man bij zo een mooie club speelt. Was weer ouderwets drama vandaag.

Ik zou graag zijn dokter willen zijn. Advies: 2 jaar rust houden!
Deze jongen kan gewoon niet voetballen op dit niveau. En ja ik weet dat mét Immers de laatste 2 wedstrijden gewonnen werden en dat hij keihard werkt, maar hij loopt in de weg, vertraagt het spel en kan nog geen bal rechtstreeks doorpassen. Het is gewoon zonde dat de beste voetballer niet op '10' staat te voetballen. Als van Geel het voor elkaar krijgt om in de winterstop nog een linksback en spits te halen, dan staat er gewoon een goed elftal en hebben ze een brede selectie met redelijke vervangers.

Vermeer
Wilkshire
van Beek
Kongolo
?????
El Ahmadi
Toornstra
Clasie
Bilal
?????
Manu

Dus toptrainer Koeman had het ook 2 jaar fout door Immers als 1 van zijn belangrijjkste spelers te zien en op te stellen waardoor die 2 seizoen 12 goals per seizoen in de competitie kon maken wat geen 1! middenvelder in de afgelopen 20 jaar Feyenoord is gelukt?

tja....

3 oktober 2014 om 15:01

Euhmm, Koeman teerde voor 90 procent op ene Pelle die alles wat los en vast zat erin schoot. Een "alle ballen op Pelle" tactiek waarbij Immers bijsloot en de afvallende bal voor zijn rekening nam. Hij scoorde idd behoorlijk maar vooral tegen de kleintjes. Qua voetballen was het de afgelopen twee jaar al niets maar dat werd keihard verbloemt door de spelwijze.

Nu is Pelle er niet meer en valt er niets meer te verbloemen. Immers valt kei en keihard door de mand. Er zijn betere middenvelders (toornstra en EA) aangetrokken en nu zie je dat Immers voetballend gewoon tekort komt. Hij kan de combinaties gewoon niet aan en verstoort zowat elke aanval.

Nee, Immers was twee jaar leuk en aardig maar nu hebben we betere spelers rondlopen. Simpel. Toornstra is in elk aspect 2 klasse beter en behoort op 10 te staan. Zie de wedstrijd tegen Ajax.

Hoor ik nu heel Rotterdam een bittere pil slikken?

Immers zou bij mij momenteel in de basis staan omdat Vilhena en Boëtius uit vorm zijn plus wij hebben zoveel mogelijk spelers in de basiself nodig die een goal kunnen maken. Clasie, El Ahmadi en Toornstra op het middenveld is mooi maar Clasie en El Ahmadi zullen samen niet eens 5 keer scoren. Bilal zie ik op rechts ook niet 10 keer scoren. Immers kan dat wel, dat heeft hij bewezen. Toornstra kan dat als rechtsbuiten in een vrije rol ook. Hij heeft voldoende diepgang, dat zagen wij tegen Gae.

Hij word helemaal niet gemist nu feyenoord Toornstra heeft.

Ik zou toch geen risico nemen en Immers gewoon op de bank zetten.. nee, beter de tribune.. nee, nog beter; ik zou helemaal geen risico meer nemen en hem op de transferlijst zetten.

Dan maar met die hardwerkende nonvoetballer van een Toornsta doorkloten....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren