Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Koeman ontkent poging te willen wagen voor gevallen international

Laatste update:

De komst van Josep Guardiola naar Manchester City is slecht nieuws voor Joe Hart. De oefenmeester is niet te spreken over de keeper, die op zoek mag naar een nieuwe club. Hart heeft nu een optie minder: Everton hoeft de doelman hoogstwaarschijnlijk niet meer te hebben.

/

Door een huursom en het salaris van Hart kost het Everton circa acht miljoen euro om de keeper een jaar te huren. Omdat Maarten Stekelenburg het momenteel uitstekend doet als eerste doelman gaat Everton-manager Ronald Koeman daar niet aan beginnen, zo bericht de Daily Mail.

De clubleiding van Everton denkt dat Stekelenburg de rest van het seizoen eerste keeper kan blijven, met Joel Robles als tweede man. Het zorgt ervoor dat voor Hart de tijd begint te dringen: het einde van de transferperiode nadert en ook Sevilla lijkt te zijn afgehaakt voor zijn handtekening.

Update 25 augustus 15.35 uur - Koeman ontkent poging te willen wagen voor gevallen international
Everton is inderdaad niet in de race om Joe Hart over te nemen van Manchester City. Ronald Koeman kreeg donderdag een vraag over de Engels international, maar had een kort en bondig antwoord: "We hebben geen belangstelling." Nu de transfermarkt nog maar een week geopend is, is het maar de vraag of Hart nog zal gaan vertrekken bij City.

Joe Hart is goed genoeg voor Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn voor Stekelenburg die dan eindelijk verzekerd zou zijn van speeltijd, maar het is de Daily Mail dus het is nog afwachten of dit nieuws daadwerkelijk klopt.

Wel benieuwd wat Hart gaat doen. Als het niet van een transfer komt gooit hij waarschijnlijk op z'n minst een half jaar van z'n carrière weg, terwijl hij nu ongeveer op zijn top zou moeten zijn. Zonde.

23 augustus 2016 om 10:40

Mocht steek dit niveau vasthouden dan is hij tijdens de wk kwalificatie de nr. 1 van oranje imo.

Ja, mega contracten klinken & zijn allemaal mooi Totdat je op een zijspoor beland zoals in Hart’s geval..
Dan wordt je mega contract een blok aan je voeten, clubs die jou eventueel wel kunnen betalen hebben op dit moment gelijkwaardige of betere keepers en clubs die jou graag zouden willen hebben worden door het financiële plaatje afgeschrikt..
In Hart’s geval; 8mln!!??, en dat voor een jaartje huren… Pffff, daar koop je ook nu nog echt wel een talentvolle keeper voor

23 augustus 2016 om 10:58

Hart is vrij om zijn salaris een jaartje te minderen zodat hij betaalbaar is voor andere clubs, maar dan is plots dat mega contract wel weer mooi...

23 augustus 2016 om 11:51

Laatst las ik dat City na dit jaar 8 selectie spelers met grote salarissen kwijt raakt omdat ze allemaal hun contract niet willen verlengen.

Eerlijk gezegd vindt ik het prachtig, je lokt iedere goede voetballer weg met een mega salaris, maar daar zijn ze zo aangewend dat ze niet weg kunnen!! Vervolgens ben je dicht tegen de 200 miljoen verloren omdat je die 8 transfersommen hebt betaald.

Verder mag je ook nog een 200-300 miljoen uitgeven voor vervangers!

Dat noem ik maar 1 ding, en dat is karma.

23 augustus 2016 om 12:32

Het is Karma, maar denk niet dat ze zich daar bijzonder druk om maken.
Als dat geld wat ze verliezen zo belangrijk was, hadden ze niet voor zoveel geld nieuwe aankopen gedaan toch.

23 augustus 2016 om 13:31

Ik snap niet zo goed wat je bedoelt - wordt er dan een minder salaris aangeboden door City? Want anders kunnen ze toch net zo goed bijtekenen? Meer geld gaan ze ergens anders toch niet verdienen waarschijnlijk...

23 augustus 2016 om 13:52

De club wil deze jongens graag nu verkopen zodat er nog wat geld overblijft en het salarishuis nog enigszins naar beneden kan worden gebracht.

Cabalero, Zabaleta, Clichy, Sagna, Fernandinho, Toure, Navas hebben allen een aflopend contract en geen van allen zal hetzelfde salaris krijgen dan bij City. Dus ggaan ze allen niet weg.

Financial Fairplay speelt ook nog steeds een rol Jdg84, zelfs bij City

Stekelenburg is echt heel goed begonnen bij Everton. Aantal hele belangrijke reddingen al gemaakt. Ik zou niet weten waarom Everton geld zou willen uitgeven aan een keeper die de laatste tijd toch wel wat blunders heeft gemaakt, ook het op EK. Dat geld kan beter aan andere versterkingen besteed worden in mijn ogen.

23 augustus 2016 om 10:59

afgelopen weekend liet hij zich wel weer makkelijk wegzetten bij dat tegendoelpunt

23 augustus 2016 om 11:23

Dat ben ik met je eens, maar ondanks dat ook een aantal belangrijke reddingen gemaakt. Denk aan de één op één met Rondon en schot van binnen de 16 van (ik dacht) Fletcher.

23 augustus 2016 om 13:33

Hart permanent naar Everton, Stekie voor paar miljoen naar Ajax... dat zou mooi zijn.

Hij had voor Barca ook de perfecte 2e keep kunnen zijn toch? Maargoed, ze hebben al voor Cillessen gekozen (als t goed is). Benieuwd waar Hart uiteindelijk eindigt nu Everton blijkbaar afvalt

23 augustus 2016 om 11:40

Ik denk dat hij een seizoen naar Ajax gaat

sjonge Barca is zo dom he. ze hadden hart gewoon moeten huren ipv nu cillessen te halen echt suf. Hart zou niet verkeerd zijn voor Westham ofzo maar ook niet voor clubs als AC Milan of Valencia Monaco. En door deze switch op keepers gebied zou ik niet inzien waarom stekelenburg niet gewoon weer de eerste keeper van Oranje kan worden. Speelt nu regelmatig op hoog niveau en is in mijn ogen nog altijd de beste keeper van nederland.

23 augustus 2016 om 09:25

eerst zeg je dat barca dom is dat ze hart niet huren en later zeg je dat hart wel goed past bij west ham en milan, dat is toch tegenstrijdig? als hart niet goed genoeg is voor barca, wrm moeten ze hem dan huren? ik denk ook dat stekelenburg nu weer eerste keeper kan gaan worden, cillesen gaat banken en dan kan hij geen eerste keeper bij nl zijn.

23 augustus 2016 om 09:28

Een niet meevoetballende keeper bij Barca... Ja, dat lijkt me echt een goed idee

23 augustus 2016 om 09:32

ik zeg helemaal niet dat cilessen geschikt is voor barca, dat is weer een andere discussie
hij heeft moeite met de nieuwe spelopvatting bij ajax, dan kan hij het barca spel ook niet aan, dat klopt.

23 augustus 2016 om 12:28

Als Guardiola een speelstijl hanteert, welke Barcelona ook hanteert.
Dan is het toch niet heel vreemd om niet Hart te willen hebben lijkt me.
Die moet weg omdat hij eigenlijk een pure lijnkeeper is. Dan gaat hij niet naar een ploeg waar ze hetzelfde idee in spelopvatting hebben.

Guardiolo is in mijn ogen gek dat hij Hart passeert. Op alle fronten is hij beter dan de keeper die er nu in staat. Bovendien uiterst onrespectvol en een clubicoon die de afgelopen jaren goed tot uitstekend heeft gepresteerd zou meer krediet moeten hebben in mijn ogen. Als het nou een keeper van een gekijkwaardig kaliber was, valt er nog iets voor te zeggen. Veel zeggen dat Hart overschat wordt, mijns inziens is het tegengestelde waar. Hij heeft uitstekende reflexen en reddingen en is in mijn ogen gewoon een van de beste keepers ter wereld, na o.a. Chech, Neuer, Buffon, De Gea en Oblak. Het jammere is dat hij soms een foutje maakt, wellicht iets vaker als andere topkeepers. Maar als hij in vorm is, zoals vorig jaar in de CL, doet hij voor niemand onder. Ik denk niet dat Manchester City er met Bravo nou echt op vooruit gaat en hoop voor Hart dat hij snel een nieuwe mooie club vindt! Overigens vind ik dat gezeur over meevoetballende keepers een beetje overtrokken, Neuer bijvoorbeeld redt zijn ploeg af en toe wel met bijvoorbeeld zijn uitkomen, maar hij brengt zijn team er ook vaak genoeg mee in problemen. Tuurlijk is het fijna als je keeper het spel niet vertraagt, maar ten eerste krijgt hij nauwelijks de bal en ten tweede moeten we niet net alsof gaan doen dat keepers op topniveau, Hart in dit geval, geen bal kunnen raken voetballend gezien. Dat Barca Cillissen dan wilt hebben is mij ook een raadsel, want ik zie hem regelmatig ballen over de zijlijn trappen zonder goede reden.

23 augustus 2016 om 13:34

Wat heb je nou ook echt aan een meevoetballende keeper als je verdediging op de middenlijn staat?

Mocht dit waar zijn dan weer en Nederlandse speler die succes boekt in het buitenland, wat dan weer gunstig is voor Oranje.
Stefan de Vrij, Kevin Strootman, Gini Wijnaldum, Stekelenburg, Cillessen als 2e keeper naar Barcelona, Memphis weer íetsje meer vertrouwen van Mourinho, Promes nog steeds lekker bezig, Blind (tot nu toe) nog basis... Ik zal er een paar vergeten, maar volgens mij allemaal gunstig.

23 augustus 2016 om 11:56

1 zwaluw maakt nog geen zomer!

Het zijn leuke transfers die sommige van die jongens hebben gemaakt, maar als het zometeen December is, en Wijnaldum, Cillisen, Memphis, Blind en Stekelenburg allemaal op de bank zitten stort het weer volledig in.

23 augustus 2016 om 12:30

En waarom zouden zij allemaal op de bank komen te zitten?
Natuurlijk zullen ze het niveau niet het hele seizoen volhouden, en voor Memphis kan het eigenlijk niet minder dan het nu gaat. Maar om ze direct allemaal op de bank te praten is ook beetje veel van het goede lijkt me.

23 augustus 2016 om 13:55

Omdat geen van alleen 100% basis speler is, laat staan uitblinker bij hun club.
Dat is alleen de Vrij, zelfs Blind moet mogelijk nog weg bij Man U.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren