Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Koeman begroet doelman Forster als vijfde nieuwkomer

Laatste update:

Fraser Forster ondergaat zaterdagochtend een medische keuring bij Southampton, zo melden diverse Engelse media. De 26-jarige doelman van Celtic moet de volgende nieuweling voor manager Ronald Koeman worden. Met de transfer zal ongeveer 12,5 miljoen euro gemoeid zijn. In het St. Mary’s ligt voor Forster een contract voor vier voetbaljaargangen klaar.

/

Forster kwam vrijdagavond in Southampton aan en hoopt zaterdag zijn transfer naar the Saints af te ronden. De tweevoudig Engels international stond in eigen land onder contract bij Newcastle United, maar door zijn diverse verhuurperiodes keepte hij geen enkel officieel duel voor the Magpies. In de zomer van 2012 maakte Forster de overstap naar Celtic.

Southampton-keeperstrainer Dave Watson is een groot bewonderaar van Forster, die er naar alle waarschijnlijk voor gaat zorgen dat Artur Boruc van de loonlijst verdwijnt. Newcastle United krijgt als ex-werkgever een deel van de transfersom, terwijl Celtic met het aantrekken van de clubloze Craig Gordon al min of meer heeft ingespeeld op een zomers vertrek van Forster.

Update 9 augustus 23.22 uur - Koeman begroet doelman Forster als vijfde nieuwkomer
Southampton heeft doelman Fraser Forster overgenomen van Celtic. De club van Ronald Koeman maakt dat zaterdagavond bekend via de officiële kanalen. Zaterdagochtend onderging de 26-jarige Engelsman al een medische keuring en die bracht geen problemen aan het licht. Southampton betaalt zijn oude Schotse club naar schatting zo'n 12,5 miljoen euro voor zijn komst.

Newcastle United krijgt als ex-werkgever een deel van de transfersom, terwijl Celtic met het aantrekken van de clubloze Craig Gordon al min of meer heeft ingespeeld op een zomers vertrek van Forster. Koeman heeft er nu vijf nieuwe namen bij in het St Mary's Stadium: behalve Forster werden ook Dusan Tadic en Graziano Pellè gekocht. Daarnaast worden Ryan Bertrand en Saphir Taïder gehuurd van Chelsea en Internazionale.

Een prima aankoop van Southampton

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige aankoop zeg. Wat een beest! Al jaren een van de sterkhouders bij Celtic en deze keeper wordt een succes!

9 augustus 2014 om 10:49

Goede keeper. Hoop voor Koeman dat ze nog een paar spelers kunnen halen. Geld zat nu, ze moeten toch wat kwaliteit er bij hebben vrees ik.

10 augustus 2014 om 09:04

Hadden ze ook wel Stekelenburg kunnen halen. Veel te veel geld voor een b klasse keeper. Ze hadden hier ook een topper voor kunnen halen als Cilissen, , Krul, bernd leno,begovic........ en ook lopen er in de franse en belgische competitie nog wel betere rond.

Vind het wel veel geld voor een keeper, maar voor de rest is het wel een goede aankoop.

9 augustus 2014 om 11:35

zal voornamelijk komen doordat celtic geen reden had tot verkoop, dan moet er een aardig centje bijkomen he

10 augustus 2014 om 01:28

en omdat ze zelf een behoorlijk deel aan newcastle moesten afstaan

Goeie keeper, dat zeker, maar 12,5 miljoen?! Ik denk dat dat geld toch beter aan andere posities/spelers uitgegeven kan worden. Het is ook moeilijk om helemaal opnieuw te moeten beginnen, eigenlijk een valse start.

9 augustus 2014 om 10:51

Statistisch* gezien kan je als niet-topclub het beste investeren in een goede keeper dan een duurdere aanvaller/spits. Het is alleen niet 'sexy' genoeg voor sommige toeschouwers. Gelukkig hebben ze er bij Southampton wel verstand van en nog genoeg cash voor 3-4 nieuwe veldspelers.

*why England lose and other curious football phenomena explained(boek)

9 augustus 2014 om 11:02

Dat is waar, maar ik denk dat er goedkopere, en toch goede, opties waren voor dat geld.

9 augustus 2014 om 12:23

Soton heeft ondertussen geld zat. Boruc was niet echt een geweldige keeper dus deze aankoop verbaast me niet zo. Bovendien is Foster Engels dus dat weegt zeker mee in de prijs. Nu nog een centrale verdediger, en misschien nog een aanvaller en je hebt een leuke selectie.

Hele goede keeper voor The Saints. Die ook nog makkelijk 10 jaar mee kan.

Geen keeper voor de top, maar prima doelman voor een team dat een hoop kansen tegen krijgt. Want met zijn fysiek heeft hij hierin toch een groot voordeel.

Denk dat je in Nederland en België toch wel een keeper kunt vinden met minstens dezelfde kwaliteiten, maar die beduidend goedkoper is.

9 augustus 2014 om 10:53

Zowat elke speler in Nederland of Belgie is goedkoper dan deze keeper, haha. Blijft toch wel jammer om te zien dat we vrij vaak achter het grote geld vissen. Ik weet dat er redenen voor zijn, maar toch.

9 augustus 2014 om 10:54

Hij is Engels.. publicitair gezien toch een pré voor ze

9 augustus 2014 om 10:56

Volg de Belgische competitie niet, maar Forster zou in De Eredivisie met afstand de beste doelman zijn. Cillessen komt misschien een beetje in de buurt, maar zou ook aardig wat moeten kosten. Dit is gewoon een prima aankoop.

9 augustus 2014 om 11:03

"cillessen komt nog een beetje in de buurt".

Nog effe jongen... Jasper Cillessen is 3 klasse beter dan deze imposante, maar technisch zwakke keeper. Alleen zijn fysiek heeft hij mee, maar voor de rest is Cillessen in alles zijn evenknie of superieur.

9 augustus 2014 om 11:05

Cillessen is voorlopig een aardige Eredivisie-keeper, maar Forster straalt veel meer uit, is meer de baas in zijn zestien en pakt minstens(!) zoveel ballen op de lijn. Cillessen zou zeker voor een PL club maar een heel matig alternatief zijn voor Forster; verstandige keuze van Southampton!


9 augustus 2014 om 11:36

Ik denk dat Cillessen op het WK wel meer aan uitstraling heeft gewonnen dan Ben Forster ooit zal bereiken.

9 augustus 2014 om 11:45

Proto, Kawashima, Sels en vooral Ryan van Club Brugge lijken mij toch in de buurt te komen van deze keeper. En die heb je per stuk voor minder dan de helft van de prijs van Fraser Forster.

Ryan en Kawa zie ik goed passen in de PL. Proto en Sels misschien wat minder.

Er zijn nog een paar andere degelijke keepers in België, maar enkel degelijk, meer ook niet.

9 augustus 2014 om 12:00

Cillessen drie klasse beter? Op basis van wat? Balletjes van GAE en Cambuur stoppen? Forster laat al twee jaar lang in de CL zien dat hij een topkeeper is. Imposanter, groter en beter dan Cillessen.

9 augustus 2014 om 16:15

Imposant hoor 2 keer zoveel goals slikken als Jasper in de CL en nog eens 6 tegen een Pools team.

9 augustus 2014 om 10:58

Ik zou eerlijk gezegd zo snel niet weten wie dat zou moeten zijn want verder dan de naam Cillesen kom ik niet en die zal ook niet voor een appel en een ei vertrekken.

Krijgen ze voor Boruc ook nog wat of was die transfervrij?
Goede keeper voor Southampton, en eindelijk een Engelsman op doel.
Was bij de Champions League wedstrijden die ik heb gezien een van de betere van dat team.

9 augustus 2014 om 11:00

Heeft nog een contract tot 2015, maar zal voor relatief weinig geld de club mogen verlaten.

Opzich leuk dat de huidige keeper van Celtic, oud keeper Boruc opvolgt .

Overigens wel veel geld voor een keeper.

ze zouden toch meer moeten concentreren op posities die niet bezet zijn.

Vind hem ook een geweldige keeper! Nou moet Koeman Van Dijk er nog bij weten te strikken

Hele goed stap voor Forster. Krijgt nu ook veel meer werk te verrichten dan bij Celtic, kan je alleen maar beter van worden. Goede keus. En tsja, 12,5 miljoen is veel geld voor een keeper. Maar So'ton heeft het geld er wel voor, dat weet Celtic ook.

Goeie keeper,herinner nog paar wedstrijden in de CL dat hij niet te passeren was

Het zegt genoeg dat de beste spelers van de Schotse competitie graag de overstap maken naar de Engelse middenmoot of zelfs de Engelse kelder.

Celtic ging niet voor niets onderuit tegen Legia. Ze hebben geen concurrentie meer van Rangers en daar worden ze niet beter van.

Prima keeper voor Southampton en zat in de WK selectie van Engeland, die je nu kan zien als volledig Engels,want Forster was de enige die buiten Engeland actief was.... (en dat was nog Schotland... lekker ver )

onbegrijpelijk, oke ze hebben behoorlijk wat geld nu maar toch 12,5 is niet niets en je hebt boruc al die het ook uitstekend doet dus je gaat een hele goede keeper sowieso op de bank zetten, snap ik niets van

Kan me zijn wedstrijden tegen Barcelona nog goed herinneren. Beste speler van het veld! Goede aankoop

Wauw, super voor Southampton. Goede keeper, ik wachtte al op het moment wanneer die naar een grotere club zou verkassen.

Boruc gaan ze blijkbaar wegwerken, misschien is een terugkeer naar Celtic voor hem een goede oplossing. Kan niet geloven dat Craig Gordon door meteen de nummer één wordt.

Toch best veel voor een keeper, maar kwaliteit kost nou eenmaal wat. Toch altijd een goede keeper met een gigantische reikwijdte. Met zijn lengte past hij perfect in de PL.

10 miljoen pond voor Forster, in mijn ogen veel te veel geld, maar een goede vervanger vinden zal ook niet mee vallen. 'the great wall' zal gemist worden achterin, zeker als de verdedigers van Celtic het niveau van de afgelopen 2 CL voorrondes vast houden.

Tevens benieuwd of het geld nu direct uit gaat worden gegeven aan een fatsoenlijke aanvaller...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren