Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Kampioenenmaker van FC Porto is nieuwe trainer Afellay

Laatste update:

Míchel is niet langer de trainer van Olympiacos. De Griekse club maakt dinsdagavond bekend de 51-jarige Spanjaard te hebben ontslagen. Míchel stond sinds februari 2013 aan het roer bij de club uit Athene en won twee kampioenschappen en één keer de nationale beker en loodste Olympiacos tevens naar de achtste finale van de Champions League.

/

Het vertrek van de ex-coach van onder meer Sevilla en Getafe is mogelijk goed nieuws voor Ibrahim Afellay. Míchel had onlangs een aanvaring met de middenvelder, want hij noemde hem ‘een rebel’ en ‘een kind’ en nam de speler zondag niet op in de wedstrijdselectie voor het competitieduel met Platanias. De relatie van Míchel met de rest van de spelersgroep zou ook al tot het dieptepunt zijn gedaald.

Het is nog niet bekend wie de nieuwe coach van Olympiacos wordt, maar de club heeft al wel laten weten dat er géén Griek zal worden aangesteld. Volgens Nova Sport FM is Martin Jol de ‘topkandidaat’ om het stokje van Míchel over te nemen.

Update 7 januari 19.32 uur - Kampioenenmaker van FC Porto is nieuwe trainer Afellay
Niet Martin Jol, maar Vitor Pereira is de nieuwe hoofdtrainer van Olympiacos. De club uit Griekenland brengt dat woensdag officieel naar buiten. De 46-jarige Portugees volgt Míchel op, die dinsdag werd ontslagen. Pereira's eerste grote baan was het hoofdtrainerschap van FC Porto, van 2011 tot 2013. Hij won tweemaal op rij de landstitel, maar in Europa presteerde FC Porto onder de maat en dus moest Pereira weg. In mei 2013 was hij serieus in beeld bij Everton: uiteindelijk koos men daar echter voor Roberto Martínez en ging Pereira aan het werk bij Al-Ahli in Saudi-Arabië.

Zou Martin Jol een geschikte trainer zijn voor Olympiacos?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn broer is mijn Duits docent, dus die gaat ook mee als assistent trainer

6 januari 2015 om 19:45

Zit je toevallig op de Populier ? Dacht dat die gestopt was met lesgeven

6 januari 2015 om 21:46

Jaa, haha hoe weet je dat, hij geeft ons les omdat onze echte duits docent ziek is

6 januari 2015 om 21:46

En met zwangerschapsverlof

6 januari 2015 om 23:04

Heb daar vijf jaar op school gezeten

6 januari 2015 om 23:11

Haha zit nu 3e jaar vwo

7 januari 2015 om 02:24

Ik heb er ook gezeten, haha. Zijn vrouw geeft ook les op de populier, heb je haar auto gezien, mooi ding man

Opmerkelijk ontslag. Olympiacos doet het naar mijn weten gewoon prima in eigen competitie. Sterker nog, het is na een wat mindere periode nu juist weer op dreef. En in de Champions League is het zonder enige schande uitgeschakeld, wat overigens wat een beetje meer geluk niet zo had hoeven zijn. De relatie met de spelersgroep moet in dat geval wel heel slecht zijn geweest, want de resultaten zijn er gewoon.

7 januari 2015 om 02:16

PAOK staat overigens bovenaan......

Lijkt meer op dat de club Michel uitkotst.

Maar dat zien we de komende dagen wel wanneer de andere partijen de media zoeken.

het zit Afellay ook niet echt tegen ofwel, maak je je zelf volstrekt onmogelijk door ruzie met de trainer en 2 weken later word hij ontslagen....

Nu wordt de nieuwe trainer waarschijnlijk een Hollander, en Afellay krijgt weer een basisplaats en word weer het baasje haha..

6 januari 2015 om 19:51

hehe.

Ja maar juist door deze berichtgeving ga ik wel denken dat Afellay misschien helemaal niet zo heel erg vervelend was maar dat deze meneer gewoon een zondebok zocht voor zijn slechte relatie met de spelersgroep.

6 januari 2015 om 19:58

Met dank aan Raiola waarschijnlijk dat hij nu op straat staathaha.

6 januari 2015 om 20:15

Ja natuurlijk, heel de selectie heeft zich onmogelijk gemaakt.
Michel treft geen enkele blaam, daarom is hij natuurlijk ook ontslagen.
Ibi heeft ook de directie in zijn broekzak en binnenkort ook Jol.....die dansen allemaal naar zijn pijpen.

6 januari 2015 om 23:20

Barcarsenal

Hoe kan je dat nou zeggen hij heeft eindelijk is wat geluk bedoel je denk ik. Jij als barca fan moet helemaal weten hoeveel pech die jongen heeft gehad.

Als hij zo'n slechte relatie heeft, met de hele spelersgroep, dan ligt het niet alleen aan Affelay. Ben benieuwd hoe het bij zijn vorige clubs was.

Door dit artikel ga ik ook de berichtgeving over Affelay toch weer een beetje anders zien..

Als ik hier dan lees dat hij met de hele spelersgroep problemen heeft, zou je toch zeggen dat het openlijk "afkraken" van Affelay een soort ultieme poging is om zijn eigen vege lijf te redden en dat hij een zondebok zocht.

Dit is slechts een gevoel van mij natuurlijk, maar goed.

6 januari 2015 om 20:07

Idd, ik wist ook niet dat hij een slechte relatie met meer spelers had. Affelay zou toch in de griekse competitie wel moeten kunnen spelen en ik meen me te herinneren dat hij aan het begin van de competitie helemaal niet slecht deed. Hij werd toen immers ook weer geselecteerd voor oranje. Hopelijk kan hij nu weer minuten gaan maken.

Is er ook bekned wie het overneemt zolang er nog geen nieuwe trainer is aangesteld.

Volgens Nova Sport FM? Volgens mij gewoon door de excellente journalist Sander Berends. Die brak dit nieuws als eerste, nadat hij met Raiola sprak toen hij hem in Milaan tegen het lijf liep.

Het is ook Raiola die Martin Jol als topkandidaat tipte, nadat hij met Olympiakos gesproken had (is de zaakwaarnemer van Jol).

Heeft Olympiacos dan de kwartfinale gehaald? Was het niet dat ze Manu bijna hadden uitgeschakeld maar dat ze uiteindelijk toch met 3-0 werden afgemaakt door een uitblinkende Van Persie?

7 januari 2015 om 00:57

Klopt geen kwartfinale, laatste 16 hebben ze bereikt en toen door man utd uitgeschakeld worden.

Wat ik niet begrijp: waarom wil Olympiakos geen Griek als trainer? Een trainer uit eigen land lijkt mij juist een goede zaak, al heeft Olympiakos natuurlijk veel weg van een vreemdelingenlegioen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren