Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Juventus ziet trainerskandidaat afvallen: ‘Hij heeft bijgetekend’

Laatste update:

Massimiliano Allegri kondigde afgelopen vrijdag zijn vertrek aan bij Juventus en Simone Inzaghi werpt zich op als serieuze kandidaat voor zijn opvolging bij de kampioen van Italië. Onder meer La Stampa en Corriere del Sport melden zondag dat de huidige trainer van Lazio er goed op staat bij de beleidsbepalers van Juventus.

De oud-aanvaller speelde bij Lazio samen met Pavel Nedved, tegenwoordig directielid van la Vecchia Signora, en is een jeugdvriend van technisch directeur Fabio Paratici, waar hij nog immer goede banden mee onderhoudt. Zijn huidige jaarsalaris van naar verluidt 2,3 miljoen euro lijkt geen onoverkomelijk probleem te zijn in Turijn. Inzaghi veroverde afgelopen woensdag ten koste van Atalanta de Italiaanse beker (2-0), waardoor de Romeinen volgend seizoen in de Europa League uitkomen.

Inzaghi staat voor zijn laatste contractjaar bij Lazio en na de bekerzege tegen Atalanta liet de 43-jarige coach optekenen in de Italiaanse media dat het geen uitgemaakte zaak is dat hij ook na de zomerstop in de hoofdstad werkzaam is. “Ik ga binnenkort met Igli Tare (technisch directeur Lazio, red.) en de president om de tafel over mijn toekomst te praten. We hebben doorgaans goed contact, maar ik wil wel waardering voelen voor het werk dat ik hier verzet.”

De opvolging van Allegri is voer voor discussie. Zinédine Zidane is door zijn verleden als speler nog steeds een held binnen Juventus-kringen, maar door zijn recente terugkeer bij Real Madrid lijkt een dienstverband in Turijn niet aannemelijk. Mauricio Pochettino verdient een megasalaris bij Tottenham Hotspur, terwijl de clubloze Antonio Conte de voornaamste kandidaat is om Luciano Spalletti op te volgen bij Internazionale. Maurizio Sarri is waarschijnlijk de grootste concurrent van Inzaghi. De manager van Chelsea loodste zijn ploeg naar de finale van Europa League, maar eigenaar Roman Abramovich is volgens berichten in de Engelse media al begonnen aan de zoektocht naar een opvolger.

Update 3 juni 16.56 uur - Juventus ziet trainerskandidaat afvallen: ‘Hij heeft bijgetekend’
Simone Inzaghi werd de afgelopen weken in verband gebracht met de vacante trainerspositie bij Juventus, maar er lijkt een streep door de naam van de Italiaan te kunnen. Lazio-voorzitter Claudio Lotito laat maandag namelijk weten dat zijn coach heeft bijgetekend bij de Romeinen: “We hebben zijn contract verlengd. Het is een verlenging die er, in tegenstelling tot wat de pers beweerde, aan zat te komen. Ik heb nooit iets anders gezegd. Nu gaan we weer verder om de doelstellingen die al drie jaar binnen bereik liggen, maar steeds net niet gehaald werden, wel te vervullen. De formaliteiten moeten nog gladgestreken worden, maar alles is rond”, liet de preses weten aan Radio Rai.

Lijkt Simone Inzaghi jou een geschikte trainer voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juventus heeft behoefte aan een meer ervaren trainer. Ik zou Mourinho aanstellen. Hij stopt meer tijd in het analyseren van de tegenstander.

19 mei 2019 om 10:42

Ja maar goeie vrienden.

19 mei 2019 om 10:47

Het feit dat hij Interista is, afgelopen seizoen een "fuck-off" handgebaar naar de Juventini had gemaakt en hij het meest defensieve voetbal op de planeet speelt. Maakt voor mij Mourinho de slechtste keuze.

19 mei 2019 om 11:27

ik zou nooit Mourinho willen. Als je super verdedigend voetbal wilt en bijna wekelijks controverses met pers/publiek of tegenstanders. Prima, dan is hij je man. Als je voetbal wilt zien moet je een ander zoeken

19 mei 2019 om 14:54

Jij hebt real madrid onder mouh nooit gezien? Dat was verre van verdedigend. Hij past zich aan ook bij united hij heeft een naam waar hij prijzen moet winnen hij kan niet leuk aanvallend spelen als er geen materiaal is

20 mei 2019 om 21:07

Bij Madrid veroorzaakte hij voldoende controverse met de tegenstanders. Oog incident vergeten? En echt aanvallend was het ook niet.
Maar ik ken hem van Inter, Chelsea en Manchester United. In alle gevallen puur verdedigend. Goed georganiseerd, maar hopeloos om naar te kijken.

Iemand zei ooit iets in de trant van. Resultaten zonder goed voetbal is saai. Goed voetbal zonder resultaat is onzin.
Maar als je saai voetbal met een hoop ellende wilt. Dan is hij je man

19 mei 2019 om 11:29

Dan ga je weer zo verdedigend spelen als dit jaar. Is echt geen vooruitgang.

Zidane was natuurlijk een droomopvolger geweest. Met Simone Inzaghi zou ik ook zeker content zijn, prima coach.

Inzaghi zou top zijn. Uitstekend werk bij Lazio geleverd met prima voetbal.

Didier Deschamps zou ik nemen als juventus was krijgen wij weer een anderer bondscoach!

Deschamps Zidane Conte zou ik prima vinden. Barzagli en Pirlo in de staf opnemen.

Tuurlijk is Zidan een droomkandidaat maar die is net terug bij Real dus kunnen we voorlopig vergeten. Max heeft het niet slecht gedaan maar zijn terughoudende spel is nou toe aan iets anders bij Juve want afgelopen seizoen was op de wedstrijd thuis tegen Atletico Madrid na niet om aan te gluren.

En met Deschamps, Mourinho en Conte ga je het zelfde krijgen, het zijn natuurlijk stuk voor stuk geen slechte trainers maar dat terughoudende spel hoef ik niet meer te zien bij Juve.

Pochettino, Guordiola, Ancelotti, Sarri, S.Inzaghi, en eventueel Gasperini die het gewoon goed doet met Atalanta Bergamo maar eigenlijk mis ik coaches als Trapattoni, Capello en Lippi waar spelers nog tegen opkeken maar tegelijkertijd bikkelhard waren!

Weet niet of ik Inzaghi als trainer wil, Lazio doet het goed maar ook weer niet dat je zegt wauw wat goed. Zal wel typisch zijn om nu Inzaghi aan te stellen

Ik snap niet zo goed waarom Juventus supporters Mourinho niet willen. Juventus is altijd een ploeg geweest dat vanuit de organisatie speelt, en ook weet te domineren waar nodig. Buiten het feit dat Juventus op zoek is naar de Champions League en dat de grootste reden is dat Allegri niet door mag.

Laat deze 2 factoren bij elkaar net Mourinho’s sterke kant zijn. Vanuit de organisatie voetballen en de tegenstander tactisch domineren + met hem heb je toch wel de grootste kans om de Champions League te winnen. Krijg een beetje het gevoel dat de opinie over Mourinho (Onterecht) wordt nagesproken door mensen. Zo verdedigend is hij niet als hij het materiaal der voor heeft, hij doet wel alles om te winnen indien nodig. Toch iets wat compleet ontbrak bij Juventus dit jaar. Als hij geen problemen heeft met Ronaldo is Mourinho ook 1 van de weinigen die Ronaldo maximaal kan laten renderen in dit Juventus.

Ik zie in Simone Inzaghi niet de manager die Juventus naar de Champions League gaat leiden, dan kon je net zo goed met Allegri blijven.

19 mei 2019 om 14:05

Mourinho is een botte hork die overal voor ellende zorgt na een tijdje. Met zijn gedrag beschadigd hij gewoon het aanzien van clubs. Heeft in het verleden ook vervelende gebaartjes gemaakt richting de Juve aanhang. Niet aan beginnen deze gek. Over zijn tactiek kun je discussiëren natuurlijk. Maar dat hij niet het meest aantrekkelijke voetbal speelt lijkt me duidelijk.

19 mei 2019 om 14:40

En wie is dan wel de trainer die Juve naar de CL zal leiden? Een gevestigde naam aanstellen staat niet gelijk aan het winnen van de CL, kijk naar City. Simone Inzaghi verdient een kans, net als Sarri, Gasperini,...

19 mei 2019 om 16:05

Ben het met je eens wat betreft die gevestigde naam . Maar weet niet of Inzaghi en Gasperini de druk van een club als Juve leiden wel aankunnen .

Mwah , zie toch liever een coach met internationale ervaring . Inzaghi is mss wel leuk voor de Serie A maar zie Juve met hem niet echt potten breken in de CL . Zou meer voor Ancelotti gaan , bekend met de Serie A , landstitels gewonnen met PSG , Chelsea , Bayern , CL winst met Real en Milan . Lijkt mij persoonlijk de ideale man voor Juve . Pochettino , Dechamps en Mourinho kunnen mij allen niet bekoren . Zidane en Guardiola praktisch niet haalbaar . Sarri goede trainer maar slechte people manager . Conte zou ook wel een optie zijn , die maakt wel bikkels van dit slappe team

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren