Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Grootverdiener’ Inzaghi tekent nieuw miljoenencontract bij Internazionale

Laatste update:

Simone Inzaghi heeft zijn contract bij Internazionale verlengd, zo heeft de trotse koploper van de Serie A bekendgemaakt. De 47-jarige oefenmeester ligt nu tot medio 2025 vast en gaat tot de best betaalde coaches van de Italiaanse competitie behoren. Alleen José Mourinho (AS Roma) en Massimiliano Allegri (Juventus) verdienen meer, weet Corriere dello Sport.

Simone heeft met zijn nieuwe contract erkenning gekregen voor wat hij afgelopen seizoen heeft gepresteerd met zijn ploeg. Inter reikte tot de finale van de Champions League en wist met de Coppa Italia en de Italiaanse Supercup twee prijzen op zijn naam te schrijven. Ook dit seizoen zijn de Nerazzurri voortvarend van start gegaan met negen punten uit de eerste drie duels.

Corriere dello Sport weet woensdag te onthullen dat het salaris van Inzaghi stijgt naar 5,5 miljoen euro netto per seizoen plus bonussen. Daarmee komt hij op de derde plek van best betaalde trainers in de Serie A. Inzaghi moet alleen Mourinho en Allegri voor zich dulden. De coaches van respectievelijk AS Roma en Juventus strijken jaarlijks 7 miljoen euro netto op.

De vierde plek op de ranglijst van best betaalde trainers in de Italiaanse competitie is weggelegd voor Stefano Pioli (AC Milan, 4 miljoen), gevolgd door Rudi Garcia (Napoli, 3 miljoen), Gian Piero Gasperini (Atalanta, 3 miljoen) en Maurizio Sarri (Lazio, 3 miljoen). Inter had als streven om de contractverlenging van Inzaghi af te ronden vóór de Derby van Milaan, die gepland staat voor volgende week zaterdag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van de top 3 best verdienende coaches is hij alleszins toch de best presterende, dat is al iets.

Een verlenging vind ik wel niet ideaal eerlijk gezegd. In de competitie is het dit jaar toch een must om beter te presteren. Want drie jaar geen titel met de selectie die Inter momenteel heeft/ had (ten opzichte van de rest) zou toch gewoon een mislukking zijn.

6 september 2023 om 11:36

Het jaar dat Milan kampioen werd, had inter m wel moeten pakken.
Vorig seizoen was Napoli gewoon superieur met veruit het beste voetbal.
Dat ie geen kampioen is geworden dat jaar kan je m niet aanrekenen

6 september 2023 om 11:41

Je kan hem wel aanrekenen dat hij op een straatlengte achterstand eindigt en meer dan 12 (!) wedstrijden verliest in een jaar.

Napoli was qua puntenaantal niet eens zo speciaal trouwens, dus daar mag je echt wel bij in de buurt zitten.

6 september 2023 om 12:17

@lierse1997

Met je eens hoor, maar ik vind het spel van Inter onder Inzaghi over het algemeen een zeer hoog niveau hebben. Alleen lijkt het team af en toe een off-day te hebben, waar het dan ook gelijk echt heel slecht is. Als ik terugkijk naar de wedstrijden die Inter vorig seizoen verloren heeft, lijkt dit vrij vaak te zijn net na een (uit)wedstrijd in de Champions League of een bekerwedstrijd. Ik kan me ook voorstellen dat het spel van Inzaghi veel vraagt van de fysiek van de spelers, dus misschien dat het volle programma simpelweg te veel was voor deze ploeg om constant een degelijk niveau te kunnen vasthouden.

6 september 2023 om 12:26

Voetballend vond ik het echt niet zo goed vorig jaar. Zeker rond de winterstop was het dramatisch. Opvallend genoeg was inter gewoon sterk naar het einde van het jaar, dus middenin de CL-campagne.

Vorig jaar was het gewoon dramatisch in de competitie. 12 Verlieswedstrijden is gewoon onacceptabel, dat is bijna 1/3e van een seizoen.

6 september 2023 om 12:44

@lierse1997 Ik vond het team inderdaad ook vrij belabberd na het WK en de winterstop, maar dat gold voor veel clubs. Als ik ook de verhalen van spelers hoorde rond die tijd, leek het erop dat menig voetballer zich echt uitgeput voelde.

6 september 2023 om 13:29

Ik vind niet dat je als Italiaans elftal daar over mag klagen, Italië was niet eens gekwalificeerd.

Uiteraard waren jongens als Brozovic en Lautaro heel lang weg, maar Di Marco, Hakan, Barella, Bastoni,… niet.

7 september 2023 om 09:47

Napoli was met een knappe 90 punten kampioen geworden.
Het is dat ze de laatste wedstrijden een beetje liepen te hannesen, de laatste 8 wedstrijden hadden ze 5x averij opgelopen, 4xgelijk en 1x verlies, in het hele seizoen hebben ze 10 wedstrijden niet gewonnen, waarvan dus 5 in de laatste 8 wedstrijden, toen ze al zo goed als kampioen waren

6 september 2023 om 12:00

Inderdaad. Had toch gewacht tot eind van dit jaar. Het is alles of niets dit jaar voor hem.

Denk echter wel dat het bestuur hem beloond heeft voor zijn goede prestaties in de CL.

Hoop iig dat coaches als de Zerbi en Thiago motta een keer een kans krijgen bij een topploeg. Zij verdienen het zeker met het spel wat zij laten zien hem hun ploegen.

6 september 2023 om 12:09

Inderdaad ik had dit seizoen nog aangekeken. Ook misschien omdat Diego Simeone in zijn laatste contractjaar zit bij Atletico. Hij zou een hele goeie vervanger zijn van Inzaghi. Maar misschien verlengd Simeone nog tussentijds...

En over de Zerbi, vraag ik me toch af wat hij bij een Barcelona teweeg zou brengen. Xavi heeft me toch tikkeltje teleurgesteld met zijn "Allegri ball"

6 september 2023 om 12:16

Het zal inderdaad een beloning zijn voor de CL (waarschijnlijk op eigen vraag). En die kan je moeilijk weigeren natuurlijk.

Iemand als De Zerbi is al bijna niet meer haalbaar voor Italiaanse teams vrees ik trouwens.

6 september 2023 om 12:24

@juvedeef

Bij met name De Zerbi lijkt het me vrij zeker dat hij op termijn nog de stap naar een absolute topclub gaat maken. Het lijkt me waarschijnlijker dat de eerstvolgende dan een Engelse club is, maar ik zou het wel interessant vinden als hij bij Juventus aan de slag zou gaan.

6 september 2023 om 12:47

@ Reppi
Ja dat had natuurlijk wel een goede match kunnen wezen. Benieuwd of hij langer blijft bij Atleti.

@lierse1997
De salarissen die ze betalen in Italië voor trainers zijn wel prima hoor.
Denk niet dat hij onhaalbaar is. Maar de kans dat hij naar grote clubs gaat in Engeland / Spanje acht ik ook groter inderdaad.
Vond voor zijn stap bij Brighton dat Juve hem moest halen.
Speelt echt goed voetbal. Beter dan Allegri in ieder geval.

@tullius
Daar ben ik ook bang voor inderdaad. Lijkt me voor bijvoorbeeld Man United / Liverpool wel een goede trainer. Zie hem het wel maken in de top in ieder geval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren