Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Juventus stelt fans gerust: sterspeler gewoon inzetbaar tegen Inter

Laatste update:

Lassana Diarra keert terug bij de nationale ploeg van Frankrijk. De defensieve middenvelder speelde vijf jaar geleden zijn laatste interland en raakte uit beeld toen hij voor het grote geld in Rusland koos. Sinds afgelopen zomer speelt Diarra voor Olympique Marseille en in zijn vaderland heeft hij de aandacht van bondscoach Didier Deschamps getrokken.

/

De dertigjarige Diarra (ex-Real Madrid, Arsenal en Chelsea) speelde tot dusver 28 interlands voor Frankrijk en hoopt dat aantal tegen Armenië (8 oktober) en Denemarken (11 oktober) verder te kunnen uitbreiden. Samir Nasri en Dimitri Payet zijn er weer niet bij: de middenvelders van Manchester City en West Ham United onderhouden een moeizame relatie met Deschamps.

Alexandre Lacazette van Olympique Lyon is ook een opvallende afwezige, terwijl Deschamps het nog te vroeg vindt voor een nieuwe uitnodiging voor Hatem Ben Arfa, die indruk maakt bij Olympique Nice en afgelopen weekend nog een weergaloos doelpunt maakte tegen Saint-Étienne. Frankrijk is als organisator van het EK 2016 natuurlijk al zeker van deelname.

Update 8 oktober 11.46 uur - Pogba verlaat Frankrijk en is twijfelgeval voor Serie A-kraker
Paul Pogba zal geen rol spelen in de oefenduels van Frankrijk met Armenië en Portugal. De middenvelder van Juventus heeft een enkelblessure opgeroepen en keert terug naar Turijn, waar hij zich verder zal laten behandelen. De middenvelder van Juventus hoopt op tijd fit te zijn voor de clash met Internazionale op 22 oktober. Of dat gaat lukken, is nu echter zeer de vraag.

Update 9 oktober 13.32 uur - Juventus stelt fans gerust: sterspeler gewoon inzetbaar tegen Inter
Paul Pogba verliet de Franse ploeg, maar zijn blessureleed lijkt mee te vallen. De middenvelder werd bij terugkeer in Italië onderzocht door de medische staf van Juventus. “Hij heeft een lichte blessure aan zijn enkel opgelopen”, laat de club weten in een officieel statement. “Hij kan over zo’n zeven dagen weer spelen.” Pogba is daardoor gewoon beschikbaar voor de kraker tegen Internazionale.

De volledige selectie:

Doel: Alphonse Areola (Villarreal), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marseille)

Verdediging: Patrice Evra (Juventus), Christophe Jallet (Olympique Lyon), Eliaquim Mangala, Bacary Sagna (beiden Manchester City), Mamadou Sakho (Liverpool), Benoit Trémoulinas (Sevilla), Raphaël Varane (Real Madrid), Kurt Zouma (Chelsea)

Middenveld: Yohan Cabaye (Crystal Palace), Lassana Diarra (Olympique Marseille), Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain), Morgan Schneiderlin (Manchester United), Moussa Sissoko (Newcastle United)

Aanval: Karim Benzema (Real Madrid), Olivier Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Anthony Martial (Manchester United), Paul-Georges Ntep (Stade Rennes) en Mathieu Valbuena (Olympique Lyon).

Zie jij Frankrijk als een kandidaat om het EK van 2016 te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke selectie, zeker een outsider voor aankomend EK

1 oktober 2015 om 15:42

Waar is trouwens Kondogbia?

1 oktober 2015 om 15:58

Zeker.. Moet je eens kijken wat voor beesten ze centraal achterin hebben staan met Mangala, Zouma en Varane. Op het middenveld heb je met Pogba een wereldster en ook voorin is voldoende kwaliteit. Kijk alleen eens naar het talent van hele jonge gasten als Zouma, Varane, Pogba en Martial. Die gasten hebben echt de toekomst.

1 oktober 2015 om 16:29

Vergeet de doelman niet..

1 oktober 2015 om 18:57

Dan hebben ze ook nog eens Laporte!

9 oktober 2015 om 14:22

Indd! Laporte, Mangala en Zouma! Ben benieuwd welke vd 3 moet gaan banken in de toekomst. Alle 3 wereld CV talenten.

9 oktober 2015 om 14:36

Sakho en Koscielny heb je ook nog. Je kan serieus 2 team opstellen die beide naar het EK zouden gaan.

1 oktober 2015 om 19:09

outsider? met zo'n selectie en het thuisvoordeel zijn de een absolute favoriet!

Pogba en Matuidi zijn toch wel 2 zekerheidjes, dan zullen schneiderlin, cabaye en diarra om die laatste plek vechten denk ik. Persoonlijk zou ik voor schneiderlin gaan.

1 oktober 2015 om 15:46

Lass kan eventueel ook op rechtsback spelen. Ik vind hem daar meer dan prima spelen. Enige vervelende is dat hij dat zelf niet echt leuk vindt.

1 oktober 2015 om 15:48

@parissg1970 is Martial nu al Griezman voorbij??

ah..lees net je nieuwe reactie

1 oktober 2015 om 16:10

Zouma is een toptalent maar vind het persoonlijk nog heel vroeg om hem nu al de voorkeur te geven boven Sakho en mangala.

1 oktober 2015 om 16:15

Zouma is toch echt wel een klasse beter dan Mangala en Sakho is spijtig genoeg om de haverklap geblesseerd. Nu dat Zouma een basisspeler bij Chlesea zou ik hem de kans geven.

9 oktober 2015 om 14:00

Chelsea dat geen pepernoot ervan bakt momenteel dus die basisplek zegt bar weinig. Juist de defensie daar is zo lek als een mandje.

1 oktober 2015 om 15:45

Ik niet, zou Cabaye erin zetten (vind ik meer een bijtertje dan Schneiderlin, al is Schneiderlin een hele goede voetballer) of eventueel met de punt naar voren en Valbuena op 10. Jammer dat Ribery gestopt is, zou de selectie nog completer maken als ie fit is.

Lloris
Jallet
Varane
Zouma
Evra
Pogba
Cabaye
Matuidi
Martial
Benzema
Griezmann
1 oktober 2015 om 15:48

Ik was Griezmann inderdaad helemaal vergeten, krijgt voor mij de voorkeur boven Valbuena. Al met al weer een selectie waarmee je minimaal tot de halve finale moet reiken.

Lass, wat een heerlijke speler was dat om er bij te hebben. Het is hem gegund.

Geweldig nieuws voor "onze" Areola, heeft zich de laatste jaren ontzettend goed ontwikkeld en dit volkomen zelf afgedwongen. Hopelijk zien we hem binnen nu en 2 jaar schitteren onder de lat in Parijs. Al met al weer een geweldige selectie voor Les Bleus, met Duitsland en Spanje de favoriet voor het aankomende EK.

Mooie selectie en wat een spitsen allemaal, ik zou persoonlijk nog steeds de voorkeur geven aan Benzema

Diarra was nou niet echt een Real ster, meer een waterdrager. Desondanks toch een mooie carriere die jongen bij clubs als Chelsea, Arsenal en Real Madrid.

1 oktober 2015 om 16:13

En sinds wanneer is een bescheioden persoonlijkheid een indicatie dat een speler een ster is. Wat Caine zegt klopt gewoon. Diarra was geen ster. Al was het destijds ook een van mijn favoriete spelers bij Real. Was een harde werker en een goede spelers zoals bv Khedira, maar geen ster. Dat waren Ozil en Ronaldo

En Boufal denkt dat hij een kans krijgt met dit middenveld, grappenmaker.

8 oktober 2015 om 11:59

Boufal heeft al voor Marokko gekozen volgens zijn zaakwaarnemer alleen moet hij zich focussen op zijn club, dat komt nog wel goed met Zaki denk ik.

Frankrijk zie ik minstens tot de halve finales reiken, ze spelen erg goed vind ik. Alleen Spanje en Duitsland zijn misschien een maatje te groot voor ze.

Tegen Portugal was ik erg onder de indruk van Griezmann. Trémoulinas speelde ook erg goed, en natuurlijk Matuidi maar die is sowieso verzekerd van een basisplaats.

Lloris
Sagna
Varane
Mangala
Trémoulinas
Schneiderlin
Pogba
Matuidi
Griezmann
Benzema
Martial

Lass is een van mijn all-time favoriete Real-spelers! Hij was wel klein, maar bijzonder sterk. Daarnaast was hij ook vrij technisch en ik vond hem een hele goede mentaliteit hebben.
Mooi dat hij weer terug is bij de selectie van la France.

Echt een hele mooie selectie met zeer talentvolle spelers als Raphaël Varane, Kurt Zouma, Paul Pogba en Anthony Martial.

Lassana Diarra speelt tot dusver bij Olympique Marseille. Nadat Diarra vertrok bij Real Madrid, heb ik hem eigenlijk niet meer gevolgd en ik wist niet eens of hij nog voetbalde, maar Diarra is een echte aanwinst voor Marseille en speelt er ook gewoon prima.

Persoonlijk had ik een aantal dingen toch anders gedaan en deze selectie samengesteld:

Keepers: Hugo Lloris ( Tottenham Hotspur ), Steve Mandanda ( Olympique Marseille ) en Alphonse Areola ( Villarreal ).

Verdedigers: Christophe Jallet ( Olympique Lyon ), Bacary Sagna ( Manchester City ), Laurent Koscielny ( Arsenal ), Kurt Zouma ( Chelsea ), Eliaquim Mangala ( Manchester City ), Raphaël Varane ( Real Madrid ), Layvin Kurzawa ( Paris Saint Germain ) en Lucas Digne ( AS Roma ).

Middenvelders: Blaise Matuidi ( Paris Saint Germain ), Morgan Schneiderlin ( Manchester United ), Maxime Gonalons ( Olympique Lyon ), Geoffrey Kondogbia ( Inter Milan ), Josuha Guilavogui ( VFL Wolfsburg ) en Paul Pogba ( Juventus )..

Aanvallers: Alexandre Lacazette ( Olympique Lyon ), Mathieu Valbuena ( Olympique Lyon ), Karim Benzema ( Real Madrid ), Anthony Martial ( Manchester United ), Antoine Griezmann ( Atlético Madrid ) en Paul Georges Ntep ( Stade Rennes ).

Lloris
Sagna
Koscielny
Varane
Kurzawa
Pogba
Matuidi
Lacazette
Valbuena
Griezmann
Benzema
1 oktober 2015 om 16:57

Fékir is zwaar geblesseerd, anders had hij altijd bij de Franse selectie gezeten. Debuchy geniet ook nog altijd mijn voorkeur maar zit momenteel in een erg zwakke fase bij Arsenal, logisch dat Deschamps hem heeft gepasseerd.
Remy is geen basisspeler bij Chelsea en heeft met Benzema en Martial ook de nodige concurrentie, Lacazette zit hier normaal gesproken ook bij.
Voor Rami en Mathieu geldt eigenlijk hetzelfde, op hun positie heb je 4 a 5 betere spelers.
M'Vila is door zijn foute carriere planning compleet uit beeld geraakt, Grenier is altijd geblesseerd, Gomis niet goed genoeg voor les Bleus en Ben Arfa begint net weer in vorm te komen(al zal ik hem altijd meenemen, ben erg gecharmeerd van dit soort type spelers).

De selectie die op dit moment is samengevoegd door Deschamps zal niet veel verschillen met de selectie die uiteindelijk ook zal deelnemen op het komende EK.
Ruffier kan Areola nog vervangen als 3e keeper, wanneer Fékir fit is vervangt hij Ntep en als Digne of Kurzawa in vorm komen zullen zij het plekje van Trémoulinas innemen.

1 oktober 2015 om 18:42

Ja, je hebt overal gelijk hoor. En deze selectie is ook prima.

Ik dacht meer door naar de EK-selectie. Ik verkies Debuchy zeker boven Jallet. En Gomis is misschien wel een beter breekijzer dan Ntep of Girroud. Zelfde kan gelden voor Remy.

Maar zo heeft iedere bondscoach zijn afwegingen.

In ieder geval komen er gouden tijden aan voor de Fransen. Misschien winnen ze dit EK nog niet maar ze hebben ongelooflijk veel jonge spelers met bizar grote potentie. De komende 10 jaar zie ik ze wel twee EK/WK titels pakken.

Het is Lass van harte gegund, was bij Real Madrid altijd een hele bruikbare speler en ik denk dat hij ook voor dit Frankrijk nog van waarde kan zijn. Toch verwacht ik dat hij binnen korte tijd voorbijgestreefd zal worden door Tolisso, het EK zal lastig worden voor Lass.

Lloris; Sagna, Varane, Zouma, Mangala; Matuidi, Pogba, Schneiderlin; Griezzman, Benzema, Martial zal het worden denk ik, fantastisch elftal als het gaat draaien

1 oktober 2015 om 18:20

Met spelers als Kurzawa, Digne en Evra ga je toch geen Mangala daar neerzetten? Die man heeft daar simpelweg de kwaliteiten niet voor.

9 oktober 2015 om 13:43

Kurzawa is op zeker de linksback van Frankrijk tegen die tijd, heeft nu nog geen wedstrijd ritme.

Super selectie wAar wij als Nederlanders jaloers op mogen zijn. Kracht en ervaring. Zeker kanshebber.

Waarom zit Ruffier er niet bij? Deschamps had vroeger ook een voorkeur voor de bij Bastia spelende Landreau, terwijl Ruffier een geweldig seizoen keepte. Jammer.

1 oktober 2015 om 17:21

Inderdaad raar ja, Areola is nou ook geen basisspeler bij Villarreal

9 oktober 2015 om 13:44

Areola doet het juist heel goed en speelt wel basis.

Heerlijke selectie. Jammer dat Lacazette er niet weer in zit
Toch zou ik in elke linie wel wat aanpassingen doen
Kurzawa, Koscielny en Laporte mogen er best in ivp Evra/tremoulinas/zouma/jallet
Payet voor Ntep/valbuena

Verder zou t leuk zijn als bijv Tolisso of Gomis een kans zouden krijgen, maarja het het is al erg druk

Qua namen ziet het er wel goed uit bij Frankrijk. Echter is dit altijd wel zo geweest en heeft Frankrijk de laatste jaren er niet veel van gebakken. Ik denk dat zij komend EK wel hoog kunnen eindigen. Niet omdat zij zo goed zijn maar omdat ik verwacht dat Frankrijk geholpen gaat worden, net als tegen Ierland en Oekraïne.

Ik denk dat Frankrijk naast Nederland tot de topfavorieten voor het EK gerekend kan worden.

1 oktober 2015 om 18:15

Naast Nederland?!

Wie is Ntep? Is hij zowaar beter als Lacazette en Remy? Wel leuk voor zo'n jongen.

Waar zijn lacazette en fekir?

9 oktober 2015 om 13:55

Fékir is zwaar geblesseerd.

Wat een luxe die verdedging van Frankrijk het zal wel moeilijk zijn voor de bondscoah om te kiezen tussen Zouma Varane Mangala Sakho middeveld zal ik toch met Sissoko Matuidi Pogba spelen heerlijk elftal dit!!

Heerlijk team. Zie ze ver komen als ze als een team gaan spelen.

hebben een geweldige squad maar waarom is lacazette er niet ik snap het niet roept giroud. dechamps is niet de manager die frankrijk terug brengt tot de top dus nog een paar jaar wachten ik vind hem tactisch te weinig zorgt niet voor een meerwaarde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren