Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Je moet die berichten niet geloven, maar ik weet van de interesse'

Laatste update:
/

Jaap Stam wordt de nieuwe manager van Reading, zo schrijven diverse media in Engeland dinsdag. De bij Jong Ajax vertrokken oefenmeester werd ruim anderhalve week geleden al met de Championship-club in verband gebracht, maar zaakwaarnemer Henk van Ginkel sprak destijds tegen dat er onderhandelingen hadden plaatsgevonden.

Britse kranten verwachten echter dat Stam nog deze week zal worden voorgesteld als de nieuwe manager van Reading, dat onlangs ook afscheid nam van Brian McDermott. De 43-jarige Stam zou akkoord zijn gegaan met een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een contractjaar. Technisch directeur Brian Tevreden heeft een belangrijk aandeel in zijn komst. De oud-middenvelder annex aanvaller was in het verleden jeugdtrainer bij de KNVB, Almere City FC en Ajax

Stam kondigde enkele maanden geleden zijn zomerse vertrek bij de Amsterdamse beloften aan. Eredivisie-clubs als Willem II en NEC kregen vervolgens nul op het rekest, omdat hij een functie als trainer in het Engelse voetbal ambieerde. Reading eindigde het voorbije seizoen op een teleurstellende zeventiende plaats.


Jaap Stam ontkent dat hij op het punt staat om een contract te tekenen bij Reading. De voormalig verdediger reageert tegenover het Algemeen Dagblad op de berichten die zijn verschenen in de Engelse media. "Je moet die berichten nog niet geloven. Maar ik weet van de interesse van Reading", laat Stam optekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dat is een ploeg waar je als trainer van droomt. Geen eer te behalen. Hoe is het overigens met hasselbaink? Die was ook wel lekker bezig daar?

7 juni 2016 om 07:53

Hij moet het toch ergens leren! Het ga je goed Stam! Tot snel bij Ajax

7 juni 2016 om 08:08

In 2013/2014 op een punt na geen play-offs gehaald. Als de Thaise eigenaren gaan investeren dan kan het een mooi seizoen worden. Vorig jaar waren die investeringen er niet en daarom draaiden ze ook een moeilijk seizoen.

Reading leek lange tijd overgenomen te worden door de Russische eigenaar van AS Monaco, maar het werden dus Thai. Nu verwachten de fans dus ook dat ze het laten zien.

7 juni 2016 om 10:54

Championship worden veel spelers al beter betaald dan in de eredivisie en qua kwaliteit zitten sommigen ook al op PL niveau. Newcastle speelt bijvoorbeeld volgend jaar ook in de Championship. Om maar even te schetsen dat deze league geen kattenpis is.

Genoeg eer te behalen dus.

Kan me nog steeds niets voorstellen Stam als een inspirator voor een groep die spelers technisch en tactisch naar een hoger plan tilt.

Hopelijk gaat hij ons verassen.

Hahaha een week geleden was er nog helemaal geen contact geweest en weet ik het allemaal... hahaha blijft grappig

Zover ik weet was Brain Tevreden een verdediger en stond hij vaak op de back positie. Hij was semi prof en werkte er als timmerman bij. De zaken zijn goed voor hem gegaan dus.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren