Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Ik wil bij HSV blijven, maar je hebt het niet altijd voor het zeggen'

Laatste update:

Rafael van der Vaart liet aan het begin van deze week nog weten dat de vermeende interesse van Besiktas niet concreet was, maar de Turkse topclub heeft zich toch echt gemeld bij de aanvallende middenvelder van Hamburger SV. Zijn zaakwaarnemer is inmiddels benaderd door Besiktas.

/

Zelf heeft Van der Vaart nog geen contact met de Turken gehad. “Ik heb met niemand van die club gesproken”, zegt de international van het Nederlands elftal, die zich momenteel voorbereidt op het WK van komende zomer, in gesprek met BILD. Er is echter wel reeds actie ondernomen vanuit Istanbul. “Besiktas heeft contact opgenomen met mijn zaakwaarnemer in Nederland”, erkent Van der Vaart.

Toch lijkt de linksbenige spelverdeler zich na het toernooi om de wereldtitel in Brazilië weer te gaan richten op een nieuw seizoen bij HSV. De Duitse club wist zich via de nacompetitie ternauwernood te handhaven in de Bundesliga. “Ik houd van deze club en wil graag blijven. Laat afgelopen jaargang een waarschuwing zijn voor ons. Als alles wat er gebeurd is een heilzame werking heeft, is het niet voor niets geweest.”

Update 23 mei 17.18 uur - 'Ik wil bij HSV blijven, maar je hebt het niet altijd voor het zeggen'
Rafael van der Vaart weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. "Het is moeilijk te zeggen of ik bij HSV blijf", zegt hij tegen de NOS. "Je weet niet wat de club wil. Ik heb geen denderende tweede helft van de competitie gespeeld, misschien willen ze mij wel verkopen. Ik heb altijd gezegd dat ik bij HSV wil blijven, maar je hebt het niet altijd voor het zeggen."

Denk je dat Rafael van der Vaart bij Hamburger SV blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gaat gewoon bij HSV weg, nog een jaartje de kassa laten rinkelen

21 mei 2014 om 14:59

Denk het ook. Is ook beter voor beiden. HSV moet hem niet meer willen hebben en een jong talentvol iemand daar neerzetten. Van der Vaart moet lekker naar Istanbul gaan en genieten van het weer en het geld. Lijkt me daar leuker dan in Hamburg maar ja wie ben ik..

23 mei 2014 om 17:25

Waarom moeten hun de beste speler verkopen?
Hij is dacht ik de 4 e speler die de meeste kansen creëert in de bundesliga.
Ik zou juist een spits zoeken die ze afmaakt.

23 mei 2014 om 20:08

Hij zegt wel we zijn er in gebleven, maar wie zegt dat het volgend seizoen beter gaat? Ze hebben heel veel geluk gehad dat ze niet gedegradeerd zijn. Je gaat toch niet bij zo'n belabberde club spelen omdat je je er wel goed voelt? HSV had in de eredivisie niet eens kunnen meedoen voor de top 5

Ik denk dat HSV zo snel mogelijk van hem af wil. Hij is erg duur en kan het niveau duidelijk niet meer aan. Wordt tijd dat HSV eens grote schoonmaak gaat houden.

21 mei 2014 om 13:29

ik denk dat hij richting nederland gaat eerlijk gezegd. ik denk namenlijk niet dat Khalid Boulahrouz er op zit te wachten dat zijn kinderen naar Istanbul vertrekken, vooral omdat hij zelf met die reden bij Brondby getekend had.

(voor mensen die het niet snappen, vanuit København is het maar 3 uurtjes rijden (incl veerboot) naar Hamburg. terwijl Khalid, die ook destijds interesse had vanuit Turkije, het wat lange reistijden zijn om je kinderen even te zien. (naar vliegveld, vliegen, naar hamburg etc.) komt wat meer bij kijken dan alleen vliegen jongens, daarbij met je eigen auto gaan is makkelijker.

21 mei 2014 om 13:54

Dat kan wel zijn, ik heb niet het idee dat die Sabia dicht bij ex-man wonen verkiest boven paar miljoen extra. Maar zoals wel vaker na een scheiding heeft een man wat betreft kinderen gewoon heel weinig in de melk te brokkelen. Als Rafael en Sabia naar Istanbul willen dan vrees ik voor Boulahrouz dat hij daar niks aan gaat doen.

21 mei 2014 om 14:04

Moeder is toch Turks van de kinderen? Die gaat zeker Rafael proberen over te halen om naar Istanbul te gaan. En inderdaad wat Rugu zegt, vader heeft meestal niet veel te zeggen in zo'n soort situatie.

23 mei 2014 om 17:45

Iedereen vergeet dat Rafael ook eigen kinderen met Sylvie heeft die hij wellicht af en toe eens wil zien.

26 mei 2014 om 05:22

je bedoeld zij? volgens mij wonen alle kinderen (zowel die van Boulah en zijn ex, als die van Sylvie en Rafael. bij Rafael in Hamburg met zijn nieuwe dame)

en inderdaad, vader heeft niet heel veel te zeggen, maar wel als er nog een tweede ouder (sylvie) het er niet mee eens is.

Hoop dat VDV dan ook weer beetje terug op niveau is. Laatste wedstrijden van hem gezien en was niet echt onder de indruk. Na 70 minuten helemaal op. En het is nou niet dat hij overal op het veld te vinden was.

Bij Ajax hoeft hij wat mij betreft niet meer terug te keren, hij heeft nu definitief de deur gesloten en gekozen voor de centen. Ajax hoeft echt niet te dienen als back-up voor meneer Van der Vaart, het is graag of anders niet.

21 mei 2014 om 12:56

Geen idee wat er allemaal achter de schermen gebeurt of gezegd wordt maar wat mij betreft mag Overmars een statement naar buiten brengen dat Van der Vaart sowieso niet wordt gehaald.

Te duur, te veel drama, over zijn top heen, helemaal niet fit. Genoeg zaken om hem op af te wijzen. Hij was een geweldige voetballer en heeft het misschien nog in zich maar zijn lichaam is op. Laat hem maar lekker cashen in Turkije, al zal dat een zware klus zijn want die competitie is allesbehalve zacht.

21 mei 2014 om 13:00

Inderdaad, Overmars moet dit 'sprookje' gewoon definitief de wereld uit helpen. Ik had al een paar jaar sterk het gevoel dat hij niet meer terug zou keren naar Ajax. Hij deed toentertijd ook uitspraken als: ik wil afsluiten bij Hsv. Ajax wil oud-spelers best de kans geven om waardig terug te keren. Maar Van der Vaart voelt zich blijkbaar nog veel te goed voor Ajax.

Daarnaast heb je gewoon gelijk, hij is te duur en daarnaast is er veel te veel om hem te doen buiten het voetbal om.

21 mei 2014 om 13:07

Hij is 31, ik ben er van overtuigd dat die nu nog een meerwaarde voor Ajax kan zijn.
Een beetje in de Poulsen of Ooier rol, dan kunnen de jongen spelers erg veel aan hem hebben.
Frank moet dan wel zen systeem aanpassen, of met de punt naar voren (ik ben sowieso een voorstander van een echte nummer 10) of hangend op links neer zetten.


21 mei 2014 om 13:14

Van der Vaart zou met 2 vingers in de neus de beste middenvelder van de eredivisie zijn.

21 mei 2014 om 13:30

Denk het niet. Vind Wijnaldum beter en ik denk dat Louis van Gaal hetzelfde erover denkt.

21 mei 2014 om 14:15

Ik denk dat van Gaal Wijnaldum niet eens gaat meenemen naar Brazilië.

21 mei 2014 om 12:58

Ook al hij Ajax wel graag terug naar Ajax had gewild had hij van mij niet hoeven komen. Ben echt geschrokken van zijn niveau, dat kon gewoon echt niet meer. Zelfs Sjakie Swart is fitter. Laat hem maar lekker naar Turkije gaan.

21 mei 2014 om 13:03

Inderdaad, hij dwarrelt ook maar een beetje als een zoutzak over het veld, het lijkt net of hij ook zijn interesse in het spelletje kwijt is. Maar goed, zijn slechte fysiek is niet van vandaag of gisteren. Bij de Spurs zag je de aftakeling al en werd hij vaak al net na de rust van het veld gehaald.

Qua ervaring en als mentor voor de jonge gasten bij Ajax had hij nog wel een rol kunnen spelen.

21 mei 2014 om 13:56

Precies, dat zou nog prima kunnen. Maar dan moet van der Vaart ten eerste genoeg nemen met een aanzienlijk lager salaris. (ik denk niet dat hij voor 500.000 bij Ajax komt spelen als hij in Turkije misschien wel 2 miljoen kan verdienen). Ten tweede zal hij ook genoegen moeten nemen a la Ooijer/poulsen dat hij geen vaste plaats zal krijgen bij Ajax maar meer op bepaalde gelegenheden minuten kan maken.

23 mei 2014 om 17:47

Dat hij niet fit genoeg is wordt overdreven door de media. Spelers die niet fit genoeg zijn worden doorgaans helemaal niet opgesteld.

Definitieve dolksteek voor Raffie als hij dat gaat doen. Of Ajax, of nachtkaars taferelen.

Dan kan hij beter naar Ajax gaan. Dat is een competitie die hij kent en hij speelt CL.

21 mei 2014 om 12:59

Ik denk dat Sneijder, Kuyt en Babel hem snel alles over de competitie kunnen bijbrengen.

En Besiktas kan zich ook kwalificeren voor de Champions League.

Ik mag hopen dat hij niet meegaat naar het wk

21 mei 2014 om 13:22

Inderdaad ik heb ook veel liever een 19 jarige mickeymouse middenvelder die niets heeft bewezen..

21 mei 2014 om 14:00

Ik heb liever een fitte mickeymouse middenvelder dan van der Vaart. Daarbij heb ik van der Vaart afgelopen maand nou 4x zien spelen. Dat was dus echt niet een beetje slecht maar echt een verschrikking. Man man man wat een oude man is dat geworden.

Daarbij zal hij sowieso geen basisplaats krijgen, dan denk ik dat je beter een jonge gast erbij kan nemen die genoegen kan nemen met een plaats op de bank. Nou lijkt van der Vaart me geen vervelende jongen. Ik denk ook niet dat hij zomaar zonder slag of stoot op de bank zal gaan zitten.

Ik ben normaal een voorstander van zo min mogelijk spelers uit de Eredivisie en zo veel mogelijk spelers uit grote competities, maar bij van der Vaart heb ik dat niet.

Ajax moet Van der Vaart niet meer willen. Er wordt dan denk ik teveel van hem verwacht en zo goed is hij niet meer.

Komende zomer zie ik VDV nog heel graag komen. Als hij besluit naar Turkije te gaan is het wmb wel klaar. Hoeft hij niet meer terug te komen. Zou het wel heel jammer vinden. Zou ondanks dat hij niet meer topfit zou zijn een hele mooie versterking zijn voor Ajax. Ik weet zeker dat hij meteen één van de beste van de competitie zou zijn.

Ik dacht dat Besiktas financieel niet goed zou hebben. Ik weet niet hoeveel ze gaan geven voor van der Vaart, maar ik zou liever voor een ander speler gaan. Ook zie ik de cam niet als prioriteit bij Besiktas, je kunt daar prima Ozyakup gewoon laten spelen.

21 mei 2014 om 15:11

Besiktas heeft een sponsordeal met Vodafone afgesloten waar je U tegen zegt. Er is genoeg geld voor transfers, maar of vdv een slimme investering is? Ik betwijfel het zeer..

Sterkte Besiktas fans. En dan te bedenken dat wij (hoogstwaarschijnlijk) met Diego aan de haal gaan..

21 mei 2014 om 16:11

Ben het met jullie beiden eens..

Vd Vaart zou echt een domme zet zijn

Zijn die mensen blind en volgen ze het voetbal niet of zo?

Maar je kent die Turken.. Die benaderen 10 spelers om zeker te zijn dat ze in ieder geval iemand binnenhalen.. Hoop niet dat het Vd Vaart wordt..

De namen Demba Ba en Rolando zijn ook gevallen, dat zouden wel noodzakelijke aankopen zijn

23 mei 2014 om 19:35

Zijn jullie turken nu niet een keer moe dat er altijd duizenden topvoetballers met jullie topclubs in de media in verband worden gebracht en er alleen maar overtollige spelers komen die andere club niet willen omdat er risico aan vast zit of over the hill zijn.

Loser.. Vorige week zei je nog dat je niet in de 2. Bundesliga wilde spelen als hsv de 2e play off. zou verliezen

Raffie ik heb te doen met je ouwe stakker, het zit je zwaar tegen. 1 advies ga niet constant opzoek naar een journalist als je wat te zeggen hebt, want je praat veel stront

Rafael wil er gewoon uithalen, wat er in zit.

Heeft al veel meegemaakt, weet ook hoe hij lichamelijk in elkaar steekt.

Denk dat hij nog best wel wat jaartjes in Turkije terecht kan, financieel tevreden dus wat wil je nog meer.

Zie hem niet terugkeren naar Ajax, zijn er maar weinig die dat doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren