Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: GA Eagles in de wachtkamer voor alom begeerde steunpilaar

Laatste update:

Go Ahead Eagles strijdt tegen degradatie, maar zelfs als de club uit Deventer dit gevecht verliest, dan is de kans groot dat Jop van der Linden volgend seizoen gewoon op het hoogste niveau zal uitkomen. De verdediger beschikt over een aflopend contract bij Go Ahead en staat volgens het Algemeen Dagblad in de 'serieuze belangstelling' van drie andere clubs uit de Eredivisie.

/

Volgens de ochtendkrant hebben PEC Zwolle, SC Cambuur en NAC Breda hun oog laten vallen op de 24-jarige Van der Linden, die bezig is aan zijn derde seizoen bij Go Ahead. Een overstap naar PEC zou erg gevoelig liggen; dit is de aartsrivaal van Van der Lindens huidige werkgever. NAC strijdt net als Go Ahead nog tegen degradatie.

Vorige maand maakte Van der Linden al bekend dat hij wel wat voelde voor een transfer, maar toen sloot hij een langer verblijf bij Go Ahead ook niet uit: "Het is een optie die ik openhoud, maar ik wil ook graag een stap omhoog. We spelen nu twee jaar redelijk onderin en als de mogelijkheid zich voordoet, wil ik graag wat hoger spelen. Dan kijk je naar ploegen die wat hoger op de ranglijst staan", zei Van der Linden toen tegen FOX Sports.

Update 21 april 08.35 uur - GA Eagles in de wachtkamer voor alom begeerde steunpilaar
Jop van der Linden lijkt komend seizoen niet meer voor Go Ahead Eagles te spelen. De centrale verdediger heeft een aanbieding naast zich neergelegd en geniet interesse van SC Cambuur, NAC Breda en PEC Zwolle. In Deventer verzekert men dat beide partijen nog met elkaar in gesprek zijn. "Het is duidelijk dat we wel in de wachtkamer zitten. Dat is gezien zijn situatie ook logisch, maar hij heeft Go Ahead ook nog niet definitief afgezegd”, zo benadrukt Adrie Steenbergen, die zich in de Raad van Commissarissen ontfermt over de portefeuille technische zaken, in gesprek met Voetbal International.

Bij welke club zou Jop van der Linden het beste passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een ideale speler voor Vitesse, transfervrij ook. En de natuurlijke vervanger voor Van der Heijden. Oud jeugdspeler van de club. Dus een win-win situatie !

Kashia en vd Werf moeten dan maar strijden om de plek voor Rcv.

15 april 2015 om 09:19

ja of voor heerenveen hebben ook maar 1 lvc

15 april 2015 om 09:30

2 Van Aken en Otigba zijn links. Alsnog een rechtspoot kan prima op de linkerkant van de verdediging voetballen. Heerenveen is nu prima voorzien met Buijs, Otigba, Van Aken en uiteraard St Juste

21 april 2015 om 09:32

of utrecht die zoeken ook nog een paar verdedigers al vraag ik me af of hij een stap hogerop aankan

15 april 2015 om 09:36

Vind je Job van der Linden goed genoeg dan? Het is een degelijke verdediger maar geen basismateriaal voor een club als Vitesse naar mijn mening.

15 april 2015 om 10:20

Absoluut niet. Loopt de laatste weken ontzettend te schutteren. Net als vriends overigens. Gewoon een matig centrum.

15 april 2015 om 10:43

Ja, ik vind hem wel een goede verdediger. Heeft van nature al duelkracht, kopkracht en een goede pass. Daarnaast is zijn vrije trap een extra wapen. Ik wil hem weleens zien in een betere ploeg dan Goae.

En transfervrij en vanuit die vijver zullen we het moeten hebben !

15 april 2015 om 11:17

Vanwege het feit dat hij transfervrij is zou je nog eens kunnen zeggen dat het een goedkope gok is inderdaad. Wellicht dat hij stappen kan zetten in een beter team, maar vooralsnog zie ik hem niet echt meekomen.

Met het eventuele vertrek van Veijnovic is er mogelijk wel weer ruimte voor een nieuwe man die de vrije trappen opeist.

21 april 2015 om 10:41

@mentalist. Is best een goede verdediger maar niet constant. Wedstrijd tegen feyenoord speelde hij weer uitstekend. Wedstrijd ervoor niet. Waarbij wel gezegd moet worden dat het hele team slecht speelde en dan maakt iedereen veel sneller fouten.

15 april 2015 om 10:28

Van der Linden is echt niet goed genoeg. Gaat veel te vaak in de fout. Vitesse heeft ook al genoeg cv's voor volgend seizoen.

15 april 2015 om 10:52

Laat Van Der Linden a.u.b. wegblijven bij vitesse. Pikt af en toe een goaltje/assist mee met zijn traptechniek, maar is verdedigend veel te slecht. Ik vind dat hij nou eigenlijk bij GAE al aan zijn top zit. Door de interesse zou het een mooie speler zijn voor cambuur.

21 april 2015 om 12:08

Denk dat Cambuur Dijkstra heeft laten gaan om van der Linden te halen idd.

Kom maar naar Twente. Met zijn vrije trappen kunnen we nog wel eens een wedstrijdje stelen

15 april 2015 om 11:29

Het is geen American football dat je voor de vrije trappen ff een speler mag inbrengen.

Natuurlijk weet ik dat Twente ver af gaat zakken, maar mag toch hopen dat dit niet zo ver is dat spelers als vd Linden goed genoeg zijn.

15 april 2015 om 11:32

Voor de breedte is die niet verkeerd. Vind hem beter dan een Lachman.

15 april 2015 om 11:37

Waarom nog een speler voor de breedte terwijl je Lachman al hebt, die gaat echt niet weg hoor. En denk eerlijk gezegd niet dat Lachman veel slechter is als dat vd Linden is.

15 april 2015 om 11:46

Als je Schreuder behoud als trainer, dan word die aankomende zomer verkocht. Van der Linde is ook niet bijster sterk, maar kun je lager op de loonlijst zetten dan Lachenman. Tevens heeft Lachenman een instelling van lik me het vestje.

15 april 2015 om 12:03

Ja want de clubs zullen in rijen van 3 opgesteld staan voor een reservespeler van Twente, zeker als het klopt dat hij zoals jij zegt een instelling van lik .mijn vesje heeft.
Die heeft bij Twente een salaris dat niet één andere club wil en kan betalen voor een breedte aankoop

15 april 2015 om 11:53

Van der Linden heeft inderdaad een geweldige trap. Scoort regelmatig uit een vrije trap en ook zijn voorzetten en corners zijn geweldig. Hij is natuurlijk ook helemaal niet groot en kopsterk en zou al helemaal niet beter voor het doel kunnen staan.

Sinds hij heeft aangegeven niet te willen blijven bij GAE heeft hij werkelijk geen bal meer fatsoenlijk geraakt. Zo geweldig als jij doet vermoeden is zijn trap niet;

hopelijk heeft ie nog met zijn oude trainer gepraat en heeft die hem utrecht aanbevolen, kunnen nog wel een beetje verdediger gebruiken.

Als meneer graag een stap hogerop wil moet ie eerst maar eens beter ballen zeer zwak dit seizoen....en weet al helemaal de laatste keer niet dat hij een vrije trap erin heeft geschoten.

Prima gozer voor Zwolle waarmee ze tevens het vertrek van VD Werff goed opvangen.

15 april 2015 om 10:44

Dat ben ik nog niet van overtuigd.
Hij heeft een uitstekende vrije trap maar verdedigend en opbouwend is het allemaal wat minder, zeker de tweede seizoenshelft. Dat er achterin nog het één en ander bij moet komen is duidelijk met het vertrek van Broerse en Van der Werff.
Alleen Sainsbury en Lam is wat te weinig maar we hebben nog even.

azen*

Ot:

Aangezien van der Werff transfervrij naar Vitesse gaat lijkt mij dat Zwolle deze speler binnen zou moeten halen. Maar ik weet niet of onze Jop zo'n overstap wel wilt maken in verband met de rivaliteit tussen de twee.

Ook voor NAC is dit een prima speler, aangezien hij transfervrij is.
En als ik het goed heb wordt van der Linden al langer aan Cambuur gelinkt, ben benieuwd.

15 april 2015 om 09:50

Nee niet 'azen', een drietal is enkelvoud, je zegt toch ook niet: 'het drietal azen op vd Linden'

15 april 2015 om 10:10

Het is toch een drietal, niet meerdere drietallen. Als drietal enkelvoud is, waarom suggereer je dan dat het werkwoord in het meervoud moet

Hoe dan ook, vdlinden wordt al langere tijd gelinkt aan Cambuur en persoonlijk zou ik dat een mooie stap vinden. Vrees echter dat PEC er mee aan de haal gaat of eventueel Utrecht want die verdediging is zo lek als een mandje

15 april 2015 om 10:11

,,maar ik weet niet of onze Jop zo'n overstap wel wilt maken in verband met de rivaliteit tussen de twee''.

Wat een onzin. Voor die gasten uit Deventer is iedereen een vijand, zelfs hun eigen spelers. Dus, daar zou ik me als speler niet al te veel van aantrekken. Beter bij een ambitieuze club als PEC of Cambuur dan bij NAC of GAE op maandagavond tegen PSV 2. Prima speler overigens die voor alle middenmoters een aanwinst zal zijn.

15 april 2015 om 10:17

Zwolle is vooral sportief ambitieus ja. Nu nog financieel...

15 april 2015 om 10:24

Helemaal met je eens. Ik verbaas me ook nog steeds hoe het mogelijk is dat je 3 ton tekort komt, een lening nodig hebt van 1,5 miljoen plus garantstelling van gemeente als je het meest succesvolle seizoen en de meeste transfers aller tijden hebt gemaakt, en toch in categorie I komt. Hopen dat ze er van geleerd hebben, maar gezien de geschiedenis van Pec, en ik loop al even mee, houd ik mijn hart vast v.w.b. continuïteit. Schuilt er een klein Munstermannetje in Adriaan Visser?

15 april 2015 om 12:53

Dat is nog steeds de rotzooi van zijn voorganger.

15 april 2015 om 13:32

Ramon, dat is wel heel simpel gesteld! Het is net als thuis, als je veel te veel uitgeeft (hoofdzakelijk salarissen) t.o.v. je inkomsten, belachelijke bonussen in vooruitzicht stelt bij bekerwinst en niet goed op de kas past, sponsors hebt die hun rekening niet betalen; dan mag je dat niet toerekenen aan een voorganger. Als je er nu zit, ben je nu verantwoordelijk.
Bedoel jij overigens Van Wonderen?

15 april 2015 om 23:04

@Peinke. Maar word er ook echt zo onverantwoordelijk met geld omgegaan dan bij pec? Ik weet dat er veel financiele problemen zijn maar dacht eerlijk gezegd ook dat dat vooral door eerder verleden kwam en niet door nu. Anderzijds zou er normaliter indd na 2 successeizoenen genoeg moeten binnenkomen. Toch jammer, pec wil groeien maar er is een risico dat op een gegeven moment de bezem er doorheen moet en de betere spelers weg moeten en/of minder budget voor nieuwe (goede) spelers..

Hij zal wel voor PEC kiezen dat is toch de beste club op dit moment uit dit rijtje. Maar alle respect voor Cambuur en NAC Breda hoor. Maar PEC kan Europa League halen als ze de Knvb Beker winnen van FC Groningen.

15 april 2015 om 11:56

Ik denk dat hij ook liever Europees speelt. Misschien even wachten tot na de bekerfinale? 1e keus dus Pec, gevolgd door Cambuur. Sportief ziet het er in Leeuwarden momenteel toch wat beter uit.

21 april 2015 om 09:47

Niet alleen met bekerwinst, ook de play offs zijn nagenoeg zeker.

21 april 2015 om 10:51

Tubby,
met bekerwinst ga je Europa in. Met de play offs nog niet. Dan moet je eerst 4 wedstrijden spelen. Zoals het er nu uit ziet tegen Vitesse en AZ.

Naar de aartsvijand PEC!! Zou wat zijn he... Wel enige club waar je Europees kan spelen en grote kans op basis als Broerse stopt en Vd Werff naar Vitesse gaat

is hij nog maar 24 jaar ? hij zit eruit of hij de dertig minstens gepasseerd is ... hij heeft wel een goede trap-techniek

15 april 2015 om 12:14

Ja was ook het eerste wat ik dacht.. Nog vrij jong! Leuk voor het rechterrijtje misschien wel. Vind ze achtrin bij GAE de latste weken wel echt uitblinken in matige performances.

Lekker naar Zwolle gaan. Heb ze precies nodig een linker centrale verdediger. Heeft een fantastische trap. Samen met lam centraal met van Polen en hintum op de backposities. Prima achterhoede. Als vd boomen halen en Jansen hebben ze weer een goed team staan.

15 april 2015 om 14:02

Doe maar Sainsbury in plaats van Lam

Heeft al eerder bij de jeugd en het 1e van Vitesse gespeeld onder Theo Bos. Alhoewel hij toen niet echt het niveau aan kon, zie ik hem wel graag komen. Altijd fijn om er een versterking in de breedte bij te hebben.

Kom maar lekker na cambuur jop!

21 april 2015 om 11:42

Wat gaat hij daarvoor dan doen?

21 april 2015 om 12:29

*proest*

Ik hoorde ook dat NEC met hem bezig was ceesjelok

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren