Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Fledderus verbaasd: ‘Onjuiste berichtgeving over mijn vertrek’

Laatste update:

Roda JC Kerkrade heeft opnieuw een tegenvaller te verwerken gekregen: de club degradeerde uit de Eredivisie en moet nu ook afscheid nemen van Mark-Jan Fledderus. De aanvoerder van de Limburgers keert terug bij zijn ex-werkgever Heracles Almelo, waar hij al de achtste aanwinst is.

/

De 31-jarige middenvelder verruilde het Polman Stadion drie jaar geleden voor Roda, waar Fledderus hoopte om Europees voetbal te kunnen meedoen. Dat bleek er echter niet in te zitten in Kerkrade en afgelopen seizoen volgde zelfs degradatie naar de Jupiler League. Hierdoor mocht de captain wel transfervrij vertrekken en van deze status heeft Fledderus nu gebruikgemaakt.

In Almelo tekent de linkspoot voor twee jaar, met een optie voor nog een derde seizoen. Heracles versterkte zich ook reeds met Joey Pelupessy, Bas Sibum, Bram Castro, Wout Weghorst, Menno Heerkes, Mark Engberink en Fahd Aktaou, terwijl Simon Cziommer bijtekende. “We zetten in op meer ervaring. Een middenveld met Sibum, Fledderus en Cziommer behoort nu tot de mogelijkheden. Dan praat je over heel wat gebundelde wedstrijden in de Eredivisie”, vertelt voorzitter Jan Smit aan Voetbal International.

Update 7 juni 23.40 uur - Fledderus verbaasd: ‘Onjuiste berichtgeving over mijn vertrek’
Mark-Jan Fledderus ontkent dat hij al rond is met Heracles Almelo. De 29-jarige middenvelder schrijft op zijn account op Twitter: “Onjuiste berichtgeving van Voetbal International en internet over mijn vertrek bij Roda en nieuwe club.” De linkspoot kwam eerder al drie seizoenen uit voor Heracles.

Denk je dat Heracles Almelo nog meer spelers gaat aantrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Het zijn wel veel spelers, maar of Heracles er ook qua kwaliteit op vooruit gaat weet ik zo net nog niet.

7 juni 2014 om 18:21

Beetje de NAC stijl van een paar jaar terug en die deden het toen (nog wel) best aardig.. Komt door al die ervaring.. Maar een aardige spits hebben ze nog wel nodig..

7 juni 2014 om 21:19

met pelupessy, Flederus, Sibum, gaat heracles er zeker op vooruit, die andere spelers zien we volgend seizoen pas

7 juni 2014 om 23:57

Nee Heracles gaat er niet op vooruit. Na het vertek van Armenteros, Duart, Overtoom en Everton hebben ze nog geen enkele fatsoenlijke aankoop gedaan. Sibum of Fledderus kunnrn echter niet de kar trekken ondanks dr ervaring die ze hebben. Over de jeugdaankopen kan ik weinig zeggen.

Een 12e plaats is gewoon rëeel voor het volgende seizoen.

Heracles is wel goed bezig op de transfermarkt de laatste tijd, ik denk ook wel dat het ze dit jaar weer gaat lukken om erin te blijven. Als Heracles eenmaal in het vernieuwde Polman stadion zit en dus meer inkomsten binnen kan gaan harken kunnen ze misschien wel een stap naar de middenmoot maken.

7 juni 2014 om 18:38

Uhm het kan aan mij liggen maar Heracles heeft de afgelopen 6 jaar toch wel bewezen een sterke middenmoter te zijn. Met die extra inkomsten zie ik ze wel een stap maken naar de 'lage' subtop.

7 juni 2014 om 19:24

Naja een sterke middenmotor? Ze zijn een beetje aan het afglijden. Afgelopen jaar is Heracles 14e geworden en de jaren ervoor 12e. Dat is lage middenmoot, of zoiets? Ik snap wat je bedoelt.

Zou mooi zijn als Heracles gewoon gaat strijden om de playoffs voor EL.

Heracles heeft nu al heel veel spelers gehaald maar ik vraag me af of ze hiermee ook kwaliteit hebben binnen weten te halen. De meeste nieuwe spelers zou ik toch niet als een versterking beschouwen. Fledderus is misschien nog wel de beste aankoop dan...

Heracles is erg actief bezig op de transferlijst, het zou mooi zijn als enkele van deze spelers zich goed ontwikkelen. En natuurlijk is de ervaring van Sibum en Fledderus ook goed voor het team.

dat wordt een strijd tegen degradatie dus met zulke aanwinsten

7 juni 2014 om 17:25

Gewoon een goede speler hoor. Zou bij de meeste middenmoters in de basis staan.

7 juni 2014 om 17:33

bedoel niet zo zeer fledderus maar die hele lijst met namen je hebt gelijk dat fledderus nog wel de beste aanwinst is

7 juni 2014 om 17:54

je weet dat de spelers Wout Weghorst, Menno Heerkes, Mark Engberink en Fahd Aktaou als spelers voor het beloftenelftal gehaald zijn he? jonge talentvolle jongens die als ze het goed doen kunnen doorstromen naar het 1e maar in 1e instantie zijn gehaald om de selectie groot genoeg te hebben om 2 teams te kunnen hebben, sibum en castro zijn 2 aankopen die vooral ook zijn gehaald voor hun ervaring want dat is wat heracles vorig jaar te kort kwam, als het goed is komt er nog een linksback en nog een spits en dat moeten net als fledderus echt 2 kwaliteitsaankopen gaan worden, fledderus kan je zien als de vervanger voor bruns die als het goed is nog zal vertrekken, versterking dus, en joey pelupessy en sibum kun je zien als vervangers van rienstra op de vm positie, kan haast niet anders als een kwaliteitsimpuls zijn want rienstra was ronduit slecht op die positie

een nuttige speler lijkt me.
voor vele club's in de eredivisie een 'gewone'bruikbare speler.
had hem graag bij cambuur aan de bak willen zien als vervanger van ritzmaier

Veel plezier met mark jan, als hij in vorm is vond ik het altijd schitterend om heen te kijken met zijn mooie geplaatste ballen jammer dat hij ons verlaat, wens hem veel succes toe !!!

redelijke spelers, maar weegt dit op tegen het vertrek van pasveer, quansah, rienstra, rosheuvel en uth? denk het niet!

7 juni 2014 om 17:28

Daar gaan we komend seizoen vanzelf achter komen. Met de selectie zoals ze deze nu hebben bij Heracles moeten ze komend seizoen niet in de problemen hoeven komen.

7 juni 2014 om 17:52

ach dat dachten we ook van de selecties van roda en nec

7 juni 2014 om 17:57

pasveer is een gemis, quansah te oud gaan ze niet missen, rienstra al helemaal niet was als verdediger prima maar was op de vm positie afgelopen jaar ronduit slecht, nu rosheuvel weg is zal tannane waarschijnlijk elke wedstrijd spelen daarmee ga je juist vooruit en uth was een matige spits die door 1 of 2 mooie doelpunten beter leek als dat die is en gaan ze ook zeker niet missen en daar moet als het goed is nog een vervanger voor komen, de namen Wout Weghorst, Menno Heerkes, Mark Engberink en Fahd Aktaou zijn overigens bedoeld voor het beloftenelftal aangezien heracles een te kleine selectie had om 2 fatsoenlijke teams te kunnen hebben

7 juni 2014 om 21:23

Uth en rosheuvel hebben afgelopen seizoen niet mij weten te overtuigen als degelijke spelers voor Heracles, Uth komt gewoon te kort (komt waarschijnlijk ook door zijn leeftijd).

Quansah en Pasveer hun vertrek hebben ze al opgevangen door Sibum en Castro te contracteren. en Rienstra die kwam er net pas bij kijken. denk dat Heracles deze transfer periode nog 2 spelers gaan halen, een vervanger voor Rienstra, en vermoed dat Everton weer terug komt.

Heracles is lekker bezig geweest op de transfermarkt! Fledderus is echt een geweldige speler voor elke club in het rechterrijtje eredevisie. Mooie aanwinst!

Hajje jong! Eerst beetje staan janken en beweren dat je het erg vind, vervolgens een maandje later ergens anders je zakken vullen! Je was een man geweest als je ons terug had gebracht waar we thuis horen! Zeker jij MJ, onze aanvoerder en tevens een van de zwaksten afgelopen seizoen.

7 juni 2014 om 17:42

Iemand die naar Heracles gaat doet dat niet om zijn zakken te vullen. Dan had hij beter ergens in de zandbak kunnen gaan spelen. Dat hij aangaf het erg te vinden voor de club had toch geen reden hoeven te zijn om te blijven? Hij heeft direct al aangegeven niet te weten of hij zou blijven. Uiteindelijk is hij geen kind van de club, maar gewoon een professionele voetballer. Zo iemand wil nu eenmaal op een zo hoog mogelijk niveau spelen. Hij heeft nu eenmaal een verleden bij Heracles, logisch dan dat hij in zijn situatie deze kans aangrijpt.

Dat hij een van de zwaksten zou zijn van afgelopen seizoen vind ik een ietwat sneue opmerking. Net na de degradatie hoorde je dat vrijwel niemand zeggen.

7 juni 2014 om 18:10

Volgens mij is Roda al waar het thuishoort, dus wat dat betreft vertrekt Fledderus op het goeie moment.

7 juni 2014 om 18:35

Roda hoort gewoon in de eredivisie.
Misselijk stuk stront!

7 juni 2014 om 18:40

Als ze in de eredivisie hoorde, speelde ze daar wel, of dacht jij van niet?
Gewoon een kwestie van logisch nadenken, maar misschien dat er in Limburg een andere logica is, dan heb ik natuurlijk niets gezegd.

7 juni 2014 om 21:31

Hou je mond over limburg. Hollander.

Roda wordt al karen genaaid

7 juni 2014 om 23:00

Kerkrade en die regio is geen Limburg hoor. Ten eerste verstaat de rest van Limburg hun niet, ten tweede heerst daar een hele andere cultuur, ten derde zijn alle maatschappelijke aspecten daar anders dan in de rest van Limburg, ten vierde het meerendeel van Limburg ziet die streek niet als Limburg dat is alleen topografisch gezien zo.

7 juni 2014 om 23:02

Roda; club die 41 jaar Eredivisie onafgebroken speelden. Een club die samen met Ajax, Feyenoord, PSV en Utrecht nog nooit gedegradeerd was. Een club die qua historie, stadion en fans gewoon in de Eredivisie hoort. Daarbij zei ik dat hij ons terug helpt mee terug te KOMEN waar wij thuis horen, dus trek je conclusie met wat ik bedoel.

OT; Fledderus meldt op Twitter dat berichtgeving niet klopt.

7 juni 2014 om 23:27

Doet pijn he, dat er in Kerkrade een grotere club zit als in Sittard.....

8 juni 2014 om 00:37

Hoe ben jij aan 200 punten gekomen kleuter?
Door zoveel mogelijk korte nonsens berichtjes te plaatsen?
Iedere 50 reacties zonder verwijdering paar puntjes erbij o.i.d.

Op de eerste plaats is het hoorden en speelden in correct Nederlands.
Als je niet te dom bent om je in de historie van een club te verdiepen zul je tot de conclusie moeten komen dat Roda bij de inboedel van de Eredivisie hoort, sukkel.

Dus als jij nu eens probeert logisch na te denken dan kom je maar weer terug als je werkelijk wat zinnigs te melden hebt.

8 juni 2014 om 01:42

Beste kerel het gaat hier over de speler flederus en niet over fortuna
Of over de regio Kerkrade
Limburg is Limburg ook Kerkrade
PUNT

8 juni 2014 om 10:50

Zo is het maar net! Roda is al een paar maal met veel mazzel in de eredivisie gebleven. Ik geef (als Twente-fan) Fledderus groot gelijk.

8 juni 2014 om 11:11

Een Limburger die het heeft over correct Nederlands, het moet niet gekker worden.
Hoe noemen ze Limburgers ook al weer? Slecht Duits sprekende Belgen? Zoiets was het toch?

Normaal gesproken laat ik mensen in hun waarde, dan worden er niet zo gek veel reacties verwijderd, dus gewoon niet schelden, met misselijk stuk stront, of sukkel, dat helpt wel.

Tja en zoals ieder weldenkend mens wel weet, is het gewoon nodig dat de inboedel af en toe vervangen wordt.
Om maar bij jouw vergelijking te blijven, ik ben echt heel blij dat eindelijk die spuuglelijke lamp is vervangen.
Zinnig genoeg voor je?

8 juni 2014 om 11:47

Blijf jij maar lekker naar de historie kijken. Als je simpelweg naar afgelopen 5 jaar kijkt, is het niet meer dan terecht dat je eruit vliegt.

Op dit moment sta je waar je hoort. Wanbeleid op wanbeleid, daar betaal je de rekening voor.

8 juni 2014 om 11:54

Die Limburger van je doet je nog wat voor qua taal dus stop maar met roeptoeteren over slecht Duits sprekende Belgen.

Scheldwoorden of niet, er is geen woord aan gelogen en ik zie geen reden om me in te houden n.a.v. jouw provocerende uitspraken.

Leuk voor je, geniet er van en stik er maar in!

8 juni 2014 om 11:55

Dat ben ik met je eens.

@onverlaat

8 juni 2014 om 12:04

Volgens mij zeg ik nergens dat jij je in moet houden, maar dat kan ook aan mijn slechte Nederlands liggen.

En genieten ? Roda is voor mij niet belangrijk genoeg, dus eigenlijk laat het mij volkomen koud of ze nu in de JL of eredivisie spelen, het blijft voor mij lood om oud ijzer.

Nuttige speler, maar wel opvallend dat Heracles zo veel spelers haalt. Veel middenvelders ook. Gaan er dan zo veel spelers weg? En hoe gaat men dan spelen? Overigens vind ik het opvallend dat er nog interesse is voor Linssen. Zou een prima speler zijn voor AZ, Heerenveen of Groningen.

Castro
Te Wierik
Veldmate
Schenkeveld
Aktaou
Sibum
Cziommwr
Fledderus
Bel Hassani
Weghorst
Linssen
7 juni 2014 om 18:00

de spelers wout weghorst, menno heerkes, mark engberink en fahd aktaou zijn gehaald voor het beloftenelftal niet voor het 1e, op het middenveld verwacht ik sibum fledderus en bel hassani, en voorin tannane, linssen en nog een nieuwe spits, en dan heb je op het middenveld cziommer nog achter de hand waardoor je dus kan rouleren, en even afwachten wat pelupessy gaat laten zien, moet een redelijk talent zijn

7 juni 2014 om 18:11

Vreemd dat er allerlei jongens voor het belofteteams worden gehaald. Enig idee wie die spits wordt. Gaat Bruns weg? En wat gebeurd er met de verdediging?

7 juni 2014 om 18:13

Joey Pelupessy is een goede vm, misschien net niet goed genoeg voor Twente, maar ja als Ebecilio en Brama de mensen zijn waarmee je moet concurreren is het niet heel vreemd dat hij vertrekt

7 juni 2014 om 18:16

als er niemand bijkomt zal de spits kangoskolka zijn of zoiets, maar de geruchten gaan dat er gezocht wordt naar nog een goede spits, die kangoskola scoorde vorig jaar vrij veel bij de beloften, verdediging zal nagenoeg het zelfde blijven met waarschijnlijk nog een versterking op de linksbackpositie, en de spelers die zijn aangekocht voor het beloftenteam zijn er omdat de selectie eigenlijk al te klein was om 2 fatsoenlijke teams samen te stellen, en het zouden allemaal jongens moeten zijn die de potentie hebben om uiteindelijk door te kunnen stromen naar het 1e

7 juni 2014 om 18:17

lijkt me dat die dan sowieso beter is als rienstra want die was op de vm ronduit slecht, alleen er was gewoon niks beters, quansah werd toch echt te oud

7 juni 2014 om 18:20

wie is overigens de betere denk jij? sibum of pelupessy?

7 juni 2014 om 18:44

Pelupessy geen enkele twijfel bij mij, leest het spel goed, stapt op tijd in, echt een goede vm, vind het echt jammer dat hij weg is, begrijpelijk, maar heel jammer.
Sibum goed voor de ervaring, kun je er goed bij hebben.

Heerlijk!

Welcome back Mark-Jan! Een werker met ervaring waar we naar opzoek waren en hebben gevonden.

Met Cziommer als creatieve man en aanspeelpunt, Sibum als drager en zijn communicatie, Fledderus met zijn werklust en de jongelingen Bel Hassani, Bruns en Pelupessy hebben we een prima middenveld komend seizoen. Benieuwd welke drie spelers een basis plaats veroveren. Ik zou voor Cziommer, Fledderus en Bel Hassani gaan. Sibum inbrengen wanneer het op slot moet.

7 juni 2014 om 18:01

cziommer, fledderus en bel hassani zijn 3 aanvallende middenvelders?

7 juni 2014 om 18:09

Valt mee, Cziommer is de controleur in dat gevoel op het middenveld en aanspeelpunt.

Fledderus zal de persoon zijn die zal omschakelen, zoals hij die rol in zijn vorige periode ook vervulde. Wat zwervend aan de linkerkant.

Goede aanwinst voor Heracles. Wel raar dat Roda hem voor niets laat gaan ondanks dat hij nog een contract had, ook wel weer begrijpelijk want hij heeft dit ook wel een beetje verdiend.

Schrik toch wel een beetje van de namen die Heracles aantrekt, wordt degradatie voetbal als ik dat zo zie.

We gaan je missen Mark-Jan! Het ga je goed.

7 juni 2014 om 19:31

alle eerdere aankopen zijn voor de beloften... we hadden nog maar 14 spelers voor het eerste en jong Heracles... komt zeker nog eem rechtsbuiten, spits en linksback bij

We hebben veel aan MJF te danken, hij ging altijd voorop in de strijd en is een symphatieke gozer, zelfs nog een paar keer met hem gepraat. We hadden zeker gebruik kunnen maken van zijn kwaliteiten in de JP League, maar zijn salaris is niet van dat niveau. Hoop dat er nog meer grootverdieners vertrekken (luijckx (clausule bij degradatie),peppen,nemeth, Kali(4ton),demouge (2.5ton)& Bonevacia(zelfde clausule)) financieel succes is op dit moment belangrijker dan sportief succes. Wens hem in ieder geval veel succes.
Als opvolger graag Tom van Hyfte, een middenvelder van Mvv. Trost heeft eerder al met hem samen gewerkt en vinden ook een goede speler.

7 juni 2014 om 18:13

Vraag is of je al die spelers kwijt raakt. Van alle Roda spelers heb je enkel Hupperts die geld oplevert, de rest raak je aan de straatstenen niet kwijt. Nemeth vind ik nog wel een aardige spits, al heb ik het idee dat hij zichzelf ook heel goed vindt. Zelfde geldt voor Kali. Dijkhuizen heeft het aardig gedaan. De rest, tsja. De rest is JL materiaal.

7 juni 2014 om 18:26

Degene die ons wil verlossen van Nemeth, is mijn held! Nemeth kan niks, helemaal niks. Is ontzettend lui, denkt dat die niveau Ronaldo is en is alles wat een Roda-spita niet moet zijn. Dat geval kost ook nog eens 4 ton per jaar. Gelukkig staat die op de loonlijst van Ome Nol.

7 juni 2014 om 18:27

Spelers als Bonevacia en Luijckx willen vertrekken. Daarnaast het NAC in hem intresse getoond (?). Ronduit een van de slechtste verdediger ooit in het Roda Tenue. Daarnaast worden er een behoorlijk aantal contracten niet verlengd. Letschert en Dijkhuizen zijn van Eredivisie niveau, van de rest moet nog blijken of zij uitblinken op een niveau lager.

7 juni 2014 om 19:11

voor ons (cambuur) is pluim bijvoorbeeld ook wel een leuke speler als hij zijn oude niveau haalt

7 juni 2014 om 22:14

Je mag jem gratis hebben. Was bij zwolle leuk maar heeft een draaicirkel van een vracht auto

Jammer, had hem graag naar Zwolle zien komen. Zulke spelers zijn voor elke club nuttig, zeker ook omdat ze altijd strijd leveren. Goede aankoop van Heracles, denk dat hij daar de ploeg goed kan gaan leiden!

Wel goed om te zien dat Heracles al vroeg in de voorbereiding op zoek is naar nieuwe spelers om een degelijke selectie neer te zetten. Scoutingapparaat van Heracles heeft in het verleden bewezen goed te werken, als je kijkt naar spelers bijvoorbeeld als Overtoom, Armenteros, Duarte, Vejinovic...

Fledderus lijkt mij een prima aankoop, een doorzetter en moet hebben van karakter. Met Sibum en Cziommer, Bruns en Bel Hassani is het een prima mix van ervaring, talent en kwaliteit.

Ik zou het mooi vinden als er nog een paar goede aanvallers bij komen, zeker in de spits mist nu kwaliteit en ook de rechterflank mag een nieuwe aanvaller komen, aangezien Uth en Rosheuvel er niet meer zijn.

Hij had al iets laten doorschemeren bij de afscheidswedstrijd van Quansah, blij dat hij de woorden ook waar maakt. Een bruikbare speler met veel strijd, iets wat we dit seizoen Veel gemist hebben.
Nu nog een spits erbij en dan zijn we wel klaar. Ik hoop op Beauguel van RKC. Jonge, sterke en technische spits met potentie.

Forza Heracles!

Geweldige speler die Fledderus en zeker voor Heracles is echt een vechtertje op het middenveld en heeft inzicht en een geweldige trap. De meeste aankopen is een beetje afwachten maar van Sibum en Fledderus mogen we best wat verwachten. Castro word reserve mag ik hopen achter Telgenkamp anders heeft Heracles een probleem. Het is echter wel de vraag of spelers als Pasveer , Rienstra , Quansah en Rosheuvel waardig vervangen kunnen worden

7 juni 2014 om 19:32

Rienstra en Rosheuvel liever kwijt dan rijk.. voegden werkelijk niets toe

8 juni 2014 om 00:54

Rienstra centraal achterin is gewoon een prima speler en vind hem zeker niet minder dan Schenkeveld en Veltmate. Rosheuvel kan je al simpel vervangen voor Tannane ben benieuwd of hij op zal staan nu.

misschien gaan we komend seizoen wel 442 spelen. we hebben nu wel veel middenvelders.
Bruns misschien weg?

Geweldige speler voor Heracles. Zonder Fledderus speelde Roda al langer in de JL. Denk dat dit de ideale man kan zijn voor Heracles. Toont in ieder geval wel ambitie die Heracles heeft

7 juni 2014 om 21:34

Praat geen poep.

Zonder de knvb speelde we europees bij wijze van naaien...

7 juni 2014 om 21:58

Dit irriteert me zo erg. Geef gewoon toe dat je club gigantisch gefaald heeft. Vorig jaar zijn jullie inderdaad ongelofelijk genaaid door de Knvb en was ik oprecht blij toen jullie die heroische zege tegen Sparta boekte maar dit jaar hebben jullie zelf gewoon alles verpest. Geen Knvb maar enorm wanbeleid

7 juni 2014 om 22:15

Klopt wanbeleid. Maar pak de dvd erbij ook dit jaar is roda ongeloofelijk genaaid. En als je kwaad wordt mag je mijn ...kussen

7 juni 2014 om 23:50

Lekker voor jullie. Jullie horen niet thuis in de Eredivisie.

8 juni 2014 om 12:47

Nee jullie

denk dat dit de opstelling word voor volgend seizoen.

Telgenkamp
Te Wierik
veltmate
schenkeveld
???
Cziommer
Sibum
Bel Hassani
Linssen
Everton/ ??
tannane
7 juni 2014 om 22:06

En Fledderus op de bank???

7 juni 2014 om 23:16

Ik vernam al dat de berichtgeving niet juist was dus heb hem er bewust niet ingezet, mocht die erbij komen dan 4-4-2 met op middenveld Cziommer, Sibum, Bel Hassani en Fledderus. en in de aanval Linssen en Tannane.

7 juni 2014 om 22:08

telgenramp is niks, zat in de jupiler zelfs op de bank bij ons als huurling van een eredivisionist

7 juni 2014 om 23:14

Telgenkamp is de opvolger van Pasveer, is al maanden bekend.

7 juni 2014 om 23:33

ja daarom , is dus een slechte keeper

De Juup zou wel eens een zegen voor Roda kunnen zijn. Wij zijn verlost van Luykx, Bonevacia en nu ook van Fledderus.
In zijn beste dagen een redelijke speler om voor plek 14/15 te kunnen spelen. Nu is hij oud, loopt naast zijn schoenen, zeikt zijn teamgenoten af, is veel geblesseerd (kwetsbare lies) en is flink op zijn retour.
Voor zulke jongens hebben wij geen tonnen salaris meer liggen.
Nu kan hij weer tegen degradatie gaan strijden en hebben wij de mogelijkheid om te verjongen.
Mark Jan het ga je goed, ik zal niet om je vertrek treuren!

Mark jan geeft zojuist op Twitter aan dat de berichtgeving niet klopt !?!?

Onjuiste berichtgeving op @vi_nl en internet over mijn vertrek bij Roda en nieuwe club! #rodajc

bron fledie zelf

VI meldt het en iedereen neemt het over. Niemand die even iets checkt!!

Jammer voor Roda jc maar een aanwinst voor Heracles

Mark Jan is ook eventjes twee jaar jonger geworden door alle commotie rond zijn transfer.

Hahaha, wat een lachwekkende journalistiek ook.

8 juni 2014 om 08:00

Iedereen neemt het klakkeloos over van vi.
Zou het enerzijds jammer vinden als hij vertrekt, echter heeft hij het afgelopen seizoen niet gepresteerd dus heel treurig zal ik er niet om zijn! Welke lambal volgt? Kees, nemeth, kali..

Lekker dit, papagaaien zijn we! We nemen alles maar voor lief wat de sukkels van VI schrijven, incl de sukkels van deze site! Een telefoontje naar Jan Smit en je krijgt antwoord, is toch niet zo moeilijk VZ? Bovendien staat op de off Heracles helemaal niets over de komst van Fledderus, dus moet je de info van VI al helemaal niet voor waar aannemen, hoef je Jan Smit helemaal niet te bellen VZ! Volgende keer graag even wat zorgvuldiger hier redactie van VZ.

Hufter, lamzak, je zou juisr nu moeten laren zien dat juj de Captain bent. Jij durfde je waffel open te trekken waardoor er veel rotzooi aan t licht kwam en nu iedereen weg is peer jij hem ook..

8 juni 2014 om 15:01

Het is in zijn contract opgenomen dat bij degradatie hij mag vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren