Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Twente bevestigt komst van linksback Trajkovski

Laatste update:
/

Dejan Trajkovski zal zich spoedig aan FC Twente gaan verbinden, zo verzekeren De Telegraaf en TC Tubantia zaterdag. De 24-jarige linkerverdediger van NK Domzale zal de Enschedese club binnenkort op huurbasis gaan versterken, als hij de medische keuring doorstaat.

De behoefte van FC Twente aan een nieuwe linksback is groot. Vincent Schmidt raakte in de voorbereiding geblesseerd, terwijl Stefan Thesker met een liesblessure kampt en bovendien door de technische staf meer als een optie voor het centrum van de verdediging wordt gezien.

Trajskovski, die enkele jeugdinterlands voor Slovenië achter zijn naam heeft staan, wordt begeleid door Sports Entertainment Group. Het Nederlandse makelaarskantoor behartigt de belangen van onder meer Memphis Depay, Robin van Persie, Quincy Promes en Kamohelo Mokotjo.

Update 30 juli 14.04 uur - FC Twente bevestigt komst van linksback Trajkovski
FC Twente heeft zaterdag bevestigd dat het zich versterkt met linksback Dejan Trajkovski. De 24-jarige linkervleugelverdediger van Sloveense komaf wordt voor een seizoen gehuurd van NK Domžale. In de huurovereenkomst is een optie tot koop opgenomen, zo meldt FC Twente.

Denk jij dat FC Twente komend seizoen lager gaat eindigen dan vorig seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wist nietdat Thesker last van zijn lies heeft gekregen, maar da is natuurlijk flink balen. Ik ken deze speler niet, en hij komt nou ook niet van een erg bekende club (in mijn ogen tenminste). Maar dit soort spelers kunnen prima versterkingen blijken.

Klinkt niet erg overtuigend. Maar goed, dit soort spelers spelen vaak op karakter. En wie weet is hij een laatbloeier?

30 juli 2016 om 11:42

Dit is geen toptalent, maar zeker een bruikbare back. Heb hem toevallig een aantal keer zien spelen toen hij nog bij Maribor zat. Best een prima speler en zou naar mijn mening de subtop wel aankunnen.

30 juli 2016 om 14:58

klinkt interessant, bedankt voor de info kerel.

Je vraagt je af waarom hier aangehaald wordt dat de Sloveense back bij het makelaarskantoor van Van Persie en Depay zit. VZ mist in de opsomming De Vrij overigens nog. Hadden ze nog meer clicks kunnen vangen!

30 juli 2016 om 12:34

Dat heeft niets met het genereren van clicks te maken. Het is relevante informatie.

Als een makelaar een speler naar een nieuwe club moet brengen, is de snelste manier om contact op te nemen met clubs waarmee hij al eerder succesvol zaken heeft gedaan. Sneller kan hij zijn geld niet verdienen. FC Twente staat nu in het telefoonboekje van deze makelaar, dus de kans is groot dat de club vaker gebeld gaat worden als er voor een speler uit zijn bestand een club wordt gezocht.

Talenten kiezen graag voor een makelaar die ook de belangen van een paar grote namen vertegenwoordigt, omdat die ingangen heeft bij grote clubs. Voor een club als Twente is het dus van belang om contacten te onderhouden met makelaars die ook enkele grote spelers in het bestand heeft, omdat ook de grote talenten zich door een dergelijke makelaar willen laten vertegenwoordigen.

30 juli 2016 om 13:42

in deze belangrijker dat mokotjo daar ook zit, die natuurlijk al bij twente zit.

Armoede troef bij Twente....zijn van die spelers die in de Jupiler League al moeite met het niveau hebben

30 juli 2016 om 14:07

Wat had je dan gedacht? FC Twente scheert langs de financiële afgrond dus moeten met bijna alles blij zijn.

30 juli 2016 om 14:10

Klopt, het is nu vooral "koopjes jagen" en overleven.
Veilig spelen zonder nacompetitie en het seizoen is geslaagd.

30 juli 2016 om 14:08

Waar basseer jij dat op.
Heeft deze speler ooit in de JL gespeeld?
Of probeer je alleen een beetje te provoceren, simpele ziel.

30 juli 2016 om 15:31

Ben er niet van onder de indruk....Twente heeft een begroting van 28 miljoen en dan verwacht je toch wel grotere namen...of had je wel eens van die club Domzale gehoord

30 juli 2016 om 16:25

Idd een begroting van 28 miljoen.
Dat is wat anders dan een spelersbudget.
We hebben schulden weg te werken en we moeten saneren.
Dure spelers verkopen en goedkope(re) spelers terughalen.

30 juli 2016 om 16:30

Het spelersbudget ligt in dezelfde order grootte als dat van PEC Zwolle, dan weet je een beetje wat de mogelijkheden zijn!

30 juli 2016 om 19:22

@moustro

Niet geheel waar, want FC Twente kan alleen een x-aantal salarissen betalen. Wij kunnen dus geen 300.000 euro neerleggen voor een speler en daarbij ook nog eens zijn salaris betalen. Dat is toch een flink verschil. PEC heeft dus in weze veel meer mogelijkheden dan FC Twente deze transferperiode.

welkom bij de mooiste club van Nederland, Dejan!

30 juli 2016 om 14:38

Haha verwacht maar veel commentaar op je reactie vanwege dat mooiste club van Nederland 😂

30 juli 2016 om 14:44

het is wel zo

30 juli 2016 om 14:46

Loat goan.
Wie hebt ja ook de mooiste club.

30 juli 2016 om 14:52

Haha joa dat klopt

30 juli 2016 om 17:18

Wat jammer nou geen reacties erop dacht dat dit wel een leuke discussie zou worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren