Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Groningen bevestigt akkoord met PEC over Drost

Laatste update:

Jesper Drost ruilt PEC Zwolle in voor FC Groningen. De middenvelder tekent donderdagmiddag een contract voor vier seizoenen in De Euroborg, zo melden onder meer RTV Noord en het Algemeen Dagblad woensdagavond. De officiële mededelingen ontbreken nog.

/

De 22-jarige Drost wordt bij Groningen de opvolger van de naar Queens Park Rangers vertrokken Tjaronn Chery. Hij had bij Zwolle nog een contract voor twee seizoenen, maar dat wordt nu dus afgekocht, al is de hoogte van de transfersom nog niet duidelijk.

Drost komt uit de jeugdopleiding van Zwolle en kwam in het eerste elftal tot negentien doelpunten en negentien assists in 123 officiële wedstrijden. De linkspoot was in juni ook in beeld bij Vitesse, maar vertrekt dus naar het noorden.

Update 30 juli 09.02 uur - FC Groningen bevestigt akkoord met PEC over Drost
FC Groningen heeft met PEC Zwolle een akkoord bereikt over een transfer van Jesper Drost naar de Euroborg, zo meldt de Groningse club donderdagmorgen via de officiële kanalen. "Als alles goed en volgens planning verloopt zal de Trots van het Noorden de 22-jarige aanvallend ingestelde middenvelder vandaag presenteren", zo maken de noorderlingen in een communiqué duidelijk. Tijdens een persconferentie zullen meer details over de overgang van Drost bekend worden gemaakt.

Een geschikte opvolger voor Tjaronn Chery?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk hier worden we vrolijk van!!! Toptransfer

29 juli 2015 om 22:55

toptranfer in mijn ogen. Nog voldoende doorgroei mogelijkheden. Enigszins betaalbaar en jong.

29 juli 2015 om 22:58

Ik zou persoonlijk ook voor Groningen kiezen, lekker Europa in.

29 juli 2015 om 23:02

Wij zijn blij met deze transfer!! Welkom drost!

29 juli 2015 om 23:38

Groningen, een beste aanwinst. Had hem graag in Heerenveen ge zien.

30 juli 2015 om 01:31

Jespertje drost, heeft het afgelopen seizoen toch heel goed gedaan. Ik ben benieuwd, chery was ook wel echt een toppertje namelijk.

30 juli 2015 om 06:40

Mooie transfer, hoop op goede tijden bij de fc. Nu nog een spits en een centr. verdediger of 2, verwacht helaas nog dat Botheghin weg gaat.

29 juli 2015 om 22:56

Hele goede aankoop misschien wel twee klasse beter dan chery

29 juli 2015 om 23:17

Chery is echt wel beter...anders was drost wel opgeroepen voor oranje

29 juli 2015 om 23:33

Overdrijven is ook een vak. Jeppie heeft ook periodes gekend waarin hij geen pepernoot raakte. Of hij schiet de beslissende voor jou er in, of je ziet hem 90 minuten niet.

30 juli 2015 om 00:19

Dat is natuurlijk niet helemaal een goede vergelijking. Chery is 5 jaar ouder en ook pas dit jaar voor het eerst opgeroepen. Wat niet is kan natuurlijk nog altijd komen!
Ik vind het jammer dat hij weggaat, maar het is hem van harte gegund. Goede speler!

30 juli 2015 om 08:33

Nou geloof mij met die Nijkamp bij Pec, verdienen ze bij PEC geen stuiver. Scouting is goed, maar daar heeft Nijkamp niks mee van doen, hij moet voor de centjes zorgen. Alle spelers lopen gratis of voor weinig weg, ook Sainsbury, topper (op dit moment herstellend) loopt volgend jaar gratis weg. Jammer dat Nijkamp aanblijft, als je zijn presteren evalueert kom je al jaren op een dikke onvoldoende uit.

30 juli 2015 om 08:54

Absoluuut een hele goede transfer, nuchtere kerel volgens mij.. die al een paar jaar nu erg goed speelt en ook nog veelzijdig is en niet onbelangrijk, Nederlands is. Had eigenlijk Turuc verwacht, maargoed

Hele mooie aankoop! Had niet verwacht dat ze met hem bezig waren, maar viel altijd wel positief op bij PEC Zwolle.... Welkom Jesper!

mooi voor drost,goede speler voor groningen

mooie transfer voor groningen had hem ook graag bij ons gezien .
zwolle moet uit gaan kijken volgend seizoen als er daar niet een paar spelers bij komen

29 juli 2015 om 22:56

De opvolger loopt al bij Zwolle, Ryan Thomas.

29 juli 2015 om 23:06

Dacht dat hij vanaf de vleugel speelde? Wel een leuke voetballer.

29 juli 2015 om 23:08

Inderdaad. Thomas kan nu op zijn eigen plek spelen. En Zwolle heeft ook nog Dekker en Marinus die er aan zitten te komen. Over middenveld maak ik me niet echt zorgen bij PEC.

Mooie transfer voor Drost. We hebben veel plezier aan hem gehad. Het is hem gegunt.

29 juli 2015 om 23:09

Hij kan ook prima uit de voeten als aanvallende middenvelder. Hij heeft een goede pass in de benen en door zijn behendigheid is hij moeilijk te pakken voor de verdediging van de tegenstander. Eigenlijk vrij jammerlijk dat hij op de flanken wordt opgesteld.

29 juli 2015 om 23:27

Is Andersen van Ajax niks voor Pec, een jaartje verhuren zou wel goed voor zijn ontwikkeling zijn.

Had ik niet aan zien komen. Goede aankoop. Toch benieuwd naar bedrag. Had ik deze gemist of komt deze transfer uit het niets?

29 juli 2015 om 23:08

Nee ik heb er ook niks over gehoord. Zijn vaak de beste transfers, geen gedoe en spelletjes via de media. Hoop dat ze nog met een leuke verdediger bezig zijn.

29 juli 2015 om 23:19

Wat ik had gehoord zat er n niet al te hoge clausule in zn contract. Maar hoe t bedrag is weet ik niet.

29 juli 2015 om 23:30

Ik wel, was er al een beetje bang voor...
Goede speler, mooie club, succes!

30 juli 2015 om 09:21

Ik heb 1.5 miljoen zien voorbij komen op twitter. Geen idee hoe accuraat zoiets is.

Goede voetballer. Maar zijn ook veel wedstrijden geweest waar je hem niet ziet. Hebben hem heel wat vervloekt op de tribune. Een maat van me schreeuwde regelmatig mooiweer voetballer door het vak waar ik altijd hard om kon lachen. Succes bij Groningen Jesper

30 juli 2015 om 10:42

Grappige is dat we dat bij Groningen vaak ook deden bij Chery in het begin.
In het begin was Chery ook echt niet zo goed als hij later is geworden en hebben we hem ook vaak vervloekt en kwam inderdaad ook regelmatig de Mooiweer voetballer voorbij.

Een prima aankoop van Groningen, maar had eerder verwacht dat ze voor Rienstra waren gekomen. Ze hebben in mijn ogen wel behoefte aan een nieuwe controlerende middenvelder. Daar begint het voetbal tenslotte.

29 juli 2015 om 22:57

Tibbling lijkt me prima

29 juli 2015 om 23:00

Tibbling is een geweldige voetballer, maar is niet echt in staat om als een stofzuiger te fungeren bij de fc

29 juli 2015 om 23:32

Tibbling lijkt me inderdaad meer een speler ertussen, zoals Thern bij sc Heerenveen. Wanneer Tibbling op CVM gaat spelen, en Drost als aanvallende middenvelder, wie speelt daar dan tussen?

30 juli 2015 om 10:54

Klopt. Tibbling is een echte CM. Ze moeten echt nog een ballenpakker halen, anders is je middenveld te aanvallend.

29 juli 2015 om 23:00

Op Rusnak na had Groningen niemand met overzicht en een goeie pass meer. Dus Drost was hard nodig. Controlerend zit het wel redelijk snor nog, met oa Tibbling, Hiariej, Van Nieff en Lindgren.

29 juli 2015 om 23:33

tibbling vind ik meer een tussenspeler, komt fysiek nog tekort om als stofzuiger op het middenvelder te fungeren. De rest die je opnoemt komt in mijn ogen tekort voor een basisplek. Zeker op Europees niveau, waar FCG mag fungeren dit seizoen.

29 juli 2015 om 23:43

Op Europees niveau komt elke speler van FC Groningen tekort. Op misschien Tibbling en Botteghin na. Ook kieftenbeld had niks uitgemaakt, hijj of bv Hiariej is lood om oud ijzer. Een betaalbare stofzuiger is voor fc groningen niet omhanden.

30 juli 2015 om 00:02

Dat is waar, voor een club als Groningen is het lastig een representatief elftal op dat niveau samen te stellen. Maar vanuit die gedachte had ik wel eerder Rienstra verwacht. Die brengt naar mijn idee meer rust en voetbal dan de enigszins wisselvallige Drost.

30 juli 2015 om 00:37

Ja, is zeker waar. Maar ik denk dat Rienstra meer gezien wordt als een voetballende middenvelder en daar heeft Groningen met Tibbling al eentje van. Drost is in dit geval denk ik (helemaal gezien zijn contract van vier jaar) alvast een vervanger voor Rusnak. Net als Rusnak al werd gekocht als vervanger voor Chery.

Mooie, maar onverwachte, transfer. Wist niet dat Groningen hier mee bezig was. Ben erg blij met zijn komst. Hopelijk trekt hij de lijn van vorig seizoen door bij de FC

Prima versterking, nu echt een lekker middenveld met: Rusnak tibling, linssen etc

30 juli 2015 om 00:37

Een leuke aankoop hoor, maar ik vind deze selectie nog niet Europa waardig. Geef mij maar nog Ritzmaier en Turuc nog erbij voor op het middenveld. Linssen speelt denk ik op de vleugel en dan heb je alleen nog Tibbling, Rusnak en Drost. Vind ik opzich te weinig. En nog een centrale verdediger en een tweede spits en dan vind ik de selectie niet verkeerd.

30 juli 2015 om 15:15

Turuc is al naar Turkije, dus die zal echt niet meer naar Grunn komen ;-)

Jaaaa eindelijk weer iemand erbij. Nu gewoon Hiariej de kans geven voor Kieftenbeld en nog een centrale verdediger voor Lindgren en ik zie het rooskleurig in

nou ga maar rustig slapen ramon,zwolle kennende hebben ze wel een lijstje klaar liggen,en we hebben nijland nog die kan daar ook prima spelen

29 juli 2015 om 23:09

Ryan Thomas wordt de opvolger van Drost denk ik. Menig op links, Becker op rechts.

Goede aankoop voor Groningen, uitstekende speler. Met Linssen en Rusnak is daar veel creativiteit. Nog een spits erbij en een middenvelder naast Tibbling en dan heeft Groningen een heel behoorlijke ploeg voor Eredivisie begrippen.

Erg jammer maar het is hem gegund. 100% procent aanwinst voor Groningen

Drost naar groningen , Saymak naar vitesse/az/feyenoord?

29 juli 2015 om 23:34

Saymak mag blij zijn dat hij volgend jaar basisspeler is in Zwolle. Na zijn blessure is het helemaal niks meer. Sowieso heeft Feyenoord geen middenvelders meer nodig

30 juli 2015 om 00:30

Ik weet niet onder welke grot jij hebt geleefd , met een beetje voetbal verstand kom je er wel gauw! saymak is namelijk de belangrijkste speler bij pec. die jonge valt elke wedstrijd op met zijn creativiteit / pass / acties 1 van de beste middenvelders van de eredivisie kan ik je vertellen!

Uitstekende aankoop. Speler die ik wel bij AZ oid mee zie komen. Mooie vervanger boor Chery, Rusnak op 10 en Drost op de vleugel. Zal zn vriendin ook leuk vinden, die woont immers in Groningen .

29 juli 2015 om 23:14

Drost op de vleugel, jij moet wat meer voetbal gaan kijken.

30 juli 2015 om 12:20

Hoezo? Je mag van mening verschillen, maar ik vind het een technische speler met dreiging en snelheid. Zie hem best meekomen vanaf de vleugel, ookal speelt hij daar bij Zwolle niet. Zie Rusnak liever op 10 staan. Met een 4-2-3-1 met Drost/linssen - Rusnak - Mahi/antonia achter de Leeuw lijkt me echt niet slecht hoor. Centraal op het middenveld zal Tibbling waarschijnlijk met Hiariej of Lindgren naast hem terechtkomen. Daar zou ik wellicht nog wat halen. Misschien Te Vrede als spits erbij, aangezien Hoesen geen poten kan breken en achter de Leeuw is een extra optie niet verkeerd.

Lekker Jeppie. Je brengt ons op deze manier uit de financiële problemen. Groningen heeft nu veel te besteden na die bekerwinst (ik moet nog steeds huilen) dus ik neem aan dat Nijkamp niet zichzelf is en zich hard heeft gemaakt voor Jesper.

30 juli 2015 om 08:36

Denk je echt dat hij iets oplevert? Vergeet niet dat PEC van alle spelers een groot deel naar het spelersinvesteringsfonds moet betalen. Ze houden nog geen €150.000,- zelf over. Mark my words

30 juli 2015 om 09:34

Er gaat 20% naar het investeringsfonds en vaak rond de tien vijftien procent aan andere kosten. Hou je dus zelf 60% over. Als dat de 150.000 van jou is zou die dus voor zo'n 250.000 verkocht zijn. En daar geloof ik niks van. Ondanks dat Nijkamp weinig weet te verdienen weet ik zeker dat we hier meer aan overhouden.

30 juli 2015 om 10:05

Hij komt van de eigen jeugdopleiding, dus dat zal wel meevallen. Ik neem sowieso aan dat Groningen diep in de buidel moet tasten voor een ervaren speler van 22 jaar als Jeppie.

Leuke speler maar Groningen is niet veel beter dan zwolle dus ik zie het voor hem niet als een verbetering. Zal hij nu zoveel meer verdienen? Paste beter bij AZ.

We zullen zondag wel zien.

29 juli 2015 om 23:19

Groningen is als club in alles groter dan Pec, met alle respect voor laatstgenoemde natuurlijk want die doen met beperkte middelen gewoon erg goed. Maar Groningen is wel een vrij constante subtopper en hebben ook een stuk meer potentie dan Zwolle. Spelen Europees, hoger salaris etc. Denk dat een club als Zwolle zich veel moeilijker handhaaft in het linkerrijtje, terwijl Groningen daar eigenlijk wel vaak terechtkomt.

Keuze die ik eigenlijk wel goed begrijp. Had eventueel idd nog een stapje kunnen zetten naar een AZ ofzo maar dit is ook wel een logische vervolgstap.

29 juli 2015 om 23:20

Gegarandeerd Europa League en een beter salaris plus een bewezen springplank naar grotere clubs zijn denk ik de redenen.

En als ik de selecties nu naast elkaar leg, denk ik dat Groningen wel een stuk sterker is hoor. Zijn Chery en Kieftenbeld kwijt, maar voor Chery is een uitstekende vervanger gekomen en als er iemand vervangbaar is, is het Kieftenbeld wel. Op het laatste halfjaar na, niets gebracht. Enkel wat strijd. Pakte vaak onnodige kaarten en zorgde voor veel dom balverlies. Sympathieke en fanatieke gast met een uitstekend workethos, maar voetballen kan die voor geen meter.

If you can't beat them, join them!
Had deze niet aan zien komen, benieuwd hoe Grunn gaat spelen...
Ik had overigens Rienstra ook wel willen zien komen.

Ik had Vitesse of AZ verwacht. Het levert PEC in ieder geval goed geld op om de selectie voor het eerste breder te krijgen dan de huidige 15 spelers. Jesper is een echte Zwollenaar, het ga hem goed.

FC Groningen heeft vooralsnog geweldig ingekocht en capabel gereageerd op het vertrek van spelers. Met Tamata, Burnet, Hateboer en eventueel Van Nieff en Kappelhof staan er goeie vleugelverdedigers. Centraal achterin is het wat mager (helemaal als Botteghin nog vertrekt) maar voldoende. Vanuit de jeugd stroomt er wel wat talent door.

Middenveld is met Tibbling, Hiariej, Van Nieff, Lindgren verdedigend prima en aanvallend bulkt Groningen nu van de opties. Linssen, Drost, Rusnak, Mahi en Antonia kunnen allemaal mee in de Eredivisie. Met De Leeuw en Hoessen is de spitspositie wat onzeker (blijft De Leeuw? en hoe doet Hoessen het, ondanks een sterke voorbereiding?)

Oja, en met Padt heeft Groningen een uitstekende keeper.

Al met al een uitstekende ploeg, helemaal als Botteghin blijft.

Padt
Hateboer
Botteghin
Lindgren/Kap
Burnet/tamat
Tibbling
Hiariej
Antonia/Mahi
Rusnak/Drost
Linssen
De Leeuw
29 juli 2015 om 23:44

Ik zou naast Tibbling nog wel een betere middenvelder zien. Ik hoop voor ze dat het Ritzmaier wordt, jong, enige ervaring, linksbenig, talentvol en betaalbaar. Enig nadeel is dat je veel kleine spelers hebt. In de spits mag er ook wel wat bij en misschien op de vleugels nog wat. Maar dan zullen ze misschien eerst nog wat moeten verkopen.

30 juli 2015 om 00:03

Zo overtuigend vind ik de achterhoede op Botteghin na niet hoor. Vind Burnet en zeker Tamata eigenlijk middelmaat. Hateboer is wel een talentje maar nog vrij jong. Lindgren en Kappelhof zijn redelijk maar ook niet bovengemiddeld. Net goed genoeg voor Groningen, maar meer ook niet. Zou je op termijn best kunnen vervangen. Ben het dan ook met je eens dat het centraal achterin wat mager is.

Hiariej ben ik ook niet kapot van, vind die eigenlijk ook tekort komen. Misschien plekje voor Drost vinden naast Tibbling, zonde om zo'n speler op de bank te zetten. Maarja, middenveld met Tibbling, Drost en Rusnak moet je ook maar durven als trainer. Is vrij aanvallend.

Aanvallend idd uitstekend. Voldoende snelheid gecombineerd met scorend vermogen.

30 juli 2015 om 00:35

@keizerstad;

Ben ook niet weg van Hiariej, maar hij draaide een goede voorbereiding en het verschil met Kieftenbeld is er nauwelijks, dus denk dat vd Looi het wel aandurft met hem. Centraal achterin is het inderdaad wat behelpen. Hopen dat Van der Laan eens fit wordt en blijft. Op termijn heeft Groningen met Veendorp en Baas twee jonge centrale verdedigers. Kloppen inmiddels flink op de deur.

Now we're talking. Dit zijn nou goede transfers.
Ik zie graag nog een jonge, talentvolle centrale verdediger komen, een fysiek sterke stofzuiger op het middenveld en het behouden van Eric zou de beste 'aankoop' zijn

29 juli 2015 om 23:22

Met Roland Baas en Keziah Veendorp staan er twee jonge talentvolle verdedigers op de deur te bonken. Een talentvolle verdediger kopen is mi dan ook niet nodig. Mocht Botteghin nog vertrekken, dan zou een ervaren vervanger wel welkom zijn.

Rare transfer toch Groningen fans? Met Rusnak hebben ze al een opvolger van Chery dus je zou eerder een verdedigende middenvelder verwachten. Want een middenveld met Rusnak Tibbling en Drost kan niet lijkt mij?

29 juli 2015 om 23:25

De enige met overzicht en een sterke pass op AM was Rusnak. Met de EL voor de deur plus de competitie, is dat wat mager. Rusnak kan eventueel ook op de vleugels.

Ook neemt de belangstelling van Rusnak nu alweer toe. Dikke kans dat hij volgend jaar vertrekt. In dat geval heeft Groningen met Drost al een vervanger. Net als ze afgelopen jaar dus anticipeerden met Rusnak als vervanger voor Chery, terwijl die nog niet eens weg was.

De geschiedenis herhaalt zich dus.

29 juli 2015 om 23:26

Ruznak linksvoor zoals afgelopen halfjaar. Drost op 10 en Tibbling waarschijnlijk centraal met Hiariej. Linssen rechts en De Leeuw in de spits.

ik ben niet zo enthousiast als de meeste hier. Had vele malen liever Rienstra zien komen. Las elders ook nog de naam Ayoub ( waarschijnlijk niet betaalbaar voor de FC ), zou ook een geweldige versterking voor Groningen zijn. Ik hoop uiteraard dat het heel erg goed uitpakt met Jesper Drost, van harte welkom in de Euroborg! Botteghin moet blijven ( beste speler van de FC ) Zie Jesper overigens niet direkt in de basis of de Leeuw moet nog vertrekken.

Padt
Hateboer
Botteghin
Lindgren
Burnet/Tamat
Tibbling
Rusnak
Nieff/hiarie
Antonia
Hoesen/Leeuw
Linsen
30 juli 2015 om 09:36

De leeuwe vertrekken? Drost is geen spits maar een tien he.

30 juli 2015 om 10:12

De Leeuw is ook geen spits. De Leeuw is een 9 1/2 ( geen spits en ook geen man voor achter de spits maar er net tussenin. Verder zou ik niet weten wie uit de basis moet ten kosten van Jesper. Als creatieve aanvallende middenvelder hebben we immers Rusnak reeds. Alleen wanneer we met twee aanvallende middenvelders gaan spelen ( wat ik niet verwacht ) zou Jesper naast Rusnak kunnen spelen.

Jesper drost is een echte nummer 10,zet hem niet op de flanken want dan kan je er net zo goed een opblaaspop neer zetten,zal mij benieuwen wat van der looi van pan is ,ik had ook eerder een Rienstra verwacht bij groningen

Mooie transfer! Ben ik zeker blij mee!
Goed en snel gehandeld van Nijland.

Wat mij betreft nu alleen nog een vervanger voor Kieftenbeld en een spits.
Ik vind Rienstra en Tom van Weert van Excelsior wel wat..

Geweldige speler, had hem na dit seizoen ook graag bij Feyenoord gezien.

Danku, een van de laatste spelers die alles meemaakte sinds de opmars van Zwolle. We hebben jog alleen Saymak van Hintum en van Polen van het kampioenselftal. Het is je gegund jeppie!

Wel een klasse minder dan Chery. Had liever Ritzmeier gezien denk ik, maar in ieder geval goed dat Groningen slagvaardig is en oog heeft voor Nederlands talent.

30 juli 2015 om 09:38

Een klasse minder dan chery is mijn inziens overdreven. Denk dat Drost een erg belangrijke speler kan zijn voor jullie. Was afgelopen jaren veruit mijn favoriet bij pec, vooral ook omdat hij erg veel vuil werk opknapt wat veel supporters niet eens opvalt.

Waarschijnlijk grootste transfer voor pec ooit (ongeveer 1,5 miljoen) lees ik op twitter. Mooi, nu nog een hoofdsponsor en dan gelijk volgende week categorie 1 achter ons laten.

Hoop dat Saymak niet ook nog verkocht wordt door pec. Levert ook boel geld op, maar spoeling wordt dan wel heel erg dun. We zullen zien.

OT prima speler voor de fc. Mooie club, succes Jeppie!

Stephan ik neem aan dat 1997 je geboorte jaar is ? Je bent dus net 18 of moet het nog worden. Je bent echt nog een kind. Het gaat over een transfer en jij begint over messen trekkers ? Trek lekker je klompjes aan en ga de koeien van stal halen ofzo en gedraag je baby

Jammer dat AZ hier geen werk van heeft gemaakt ondanks dat ze al ruim in de middenvelders zitten. Met De Leeuw, Rusnak, Linssen en nu ook Drost heeft Groningen al flink wat interessante spelers met een neusje voor de goal. Ben benieuwd aankomend seizoen

Tja, het is Drost gegund en is op tijd weg bij Pec. PEC Zwolle is uitgekleed, nu Saymak nog en we spelen bij de onderste 3/4 als voorspeld. Leuk dat kortstondige succesje, maar nu een matig team zonder aankopen en louter gehuurde spelers die vorig seizoen niet eens in de basis zouden acteren. De centjes verdwijnen in de bodemloze put en zullen niet aangewend worden voor transfers. Dat zal de Knvb niet toestaan. Wie is nu slechter af, PEC of Twente. Ik houd het bij de eerste.... Visser en co, bedankt voor het geklungel in de afgelopen 2 jaar. Hoezo doelstelling om een stabiele middenmoter te worden.... We zijn het gewend in Zwolle... Op weg NAC acherna.... Marcellis hebben we al!

30 juli 2015 om 00:50

Man man man, schaam jij je niet?
Vind jij nog wel wat moois aan deze club? Dat geklaag van je...

30 juli 2015 om 02:59

idd deze kerel klaagt alleen maar. en als hij t beter kan dan visser moet ie t zelf gaan doen..


peinke is gewoon negatieveling puur sang

30 juli 2015 om 08:19

Op dit moment weinig met dit beleid, klungels zijn het die supporters lopen te belazeren.

30 juli 2015 om 01:03

De sportieve successen van de afgelopen twee jaren waren uitschieters. Iedereen met een beetje realiteitszin weet dat dat. Dus dat we een keer weer naar beneden moesten gaan kijken wisten we ook. Toch denk ik dat pec helemaal niet zo'n gek team heeft. Goed genoeg om zich redelijk makkelijk veilig te kunnen spelen. Weliswaar wat veel huurspelers, maar dat is gegeven de financiële situatie nu even niet anders. Gelukkig is pec met de opbrengst van Drost, naar verluid 1,5 miljoen, spoedig verlost van de categorie 1. Vanaf hier proberen weer verder uit te bouwen.

30 juli 2015 om 01:22

ik hoorde en las iets over een clausule in zijn contract , zodat hij geen 1.5 mio kost weten jullie daar iets meer van?

30 juli 2015 om 08:26

Kan maar zo, bij PEC hebben alle spelers een clausule in hun contract. Iedereen verdient geld, behalve Pec. Ze zitten niet voor niets in categorie I. Kijk maar eens hoeveel spelers er weggegaan zijn in de afgelopen 2 jaar.... En allemaal niets opgeleverd, sterker nog, gemeente moet weer bijspringen. En wat staat er nu.... een uitgekleed ,,geleend'' elftal, geen groei, want zelfs de uitbreiding van het stadion is stilgelegd en teveel sponsors die niet betalen.
Die clausule verbaast mij niet, maar dan zegt die Visser/nijkamp dat ze anders niet willen blijven. Drost is een speler uit eigen jeugd, maar waarschijnlijk toch weer zo'n clausule. Daar betaald Groningen en Jans' maatje Nijland echt geen 1,5 miljoen voor. Drost is slim om weg te gaan voordat het kaartenhuisje weer historisch in elkaar valt.

30 juli 2015 om 09:03

Dus lukoki heeft PEC ook 'niets opgeleverd' ?

30 juli 2015 om 09:15

Iets van gemerkt op de transfermarkt? Gaat allemaal in die bodemloze put van Visser om de gaten van niet-betalende sponsors op te vullen.

30 juli 2015 om 09:44

Jij bent me er wel eentje hoor peinke. Hebben het er vaker over gehad dat jou negativiteit (of realistische kijk zoals jij het graag wil noemen) eigenlijk altijd zo gedraaid wordt dat het ook zo negatief mogelijk wordt. Toen pec spelers haalde ging je zeiken want ja, pec zit al in categorie en en zo wordt de club kapot gemaakt. Verkoopt pec een keer en wordt er dus geld verdiend, kom jij met het argument dat er een geleend en minder elftal komt te staan. Helaas is het in de realiteit zo ( kijk ik hou ook best van een realistische kijk op de gang van zaken) dat wereldtoppers niet zullen aanbieden om voor twee tientjes bij pec te komen ballen. Dat doen ze namelijk niet eens bij clubs als barcelona. Wat ik hiermee wil zeggen is dat jou negativiteit eigenlijk onredelijk lijkt, vooral doordat je niks anders lijkt te kunnen inbrengen in deze discussie. En dat gaat helaas dan erg ten koste van de geloofwaardigheid en het nut van je argumentatie.

30 juli 2015 om 09:45

Bij mijn weten is Visser niet verantwoordelijk voor niet betalende sponsoren. Maar inderdaad wordt er een groot deel van het geld besteed aan het verbeteren van de financiële situatie, dat is juist een goed beleid.

On: mooie transfer voor Jeppie, veel succes daar in het hoge noorden!

30 juli 2015 om 10:26

Ik heb jou al eerder gezegd... geef argumenten dat het anders is. Volgens mij schrijf je hier nu ook iets over ,,investeringsfonds'' en hoe slechte kooplui PEC eigenlijk is. Dus.... En geef een reden waarom PEC nu goed bezig is?
Het is je eigen intepretatie over ,,gezeik over spelers halen'', dat laat ik aan jou.
Nogmaals, negativiteit en realisme ligt bij PEC heel dicht bij elkaar. Een ieder mag er zijn kijk op hebben, maar tot nu toe moet ik je teleurstellen.... ,,al vroeg in het vorige seizoen dit voorspelt, en jammer genoeg heb ik het gelijk aan mijn zijde'', of een aantal forumers dat nu leuk vind of niet.
Doelstelling continuiteit, stabiele middenmoter allemaal gelul om sponsoren en supporters tevreden te houden. Maar die Visser/nijkamp hebben PEC weer historisch lopen te verkwanselen in de afgelopen jaren. Kortetermijn succes! Natuurlijk vinden successupporters dat leuk, ik niet zoals bekend.
Je mag blijven reageren, maar het hoeft niet. Mijn mening zal niet veranderen t.o.v. de huidige situatie. Over een tijdje spreken we elkaar weer maar sluit niet uit met dezelfde argumenten wederom te reageren op korte termijn. Wakker worden!

30 juli 2015 om 10:31

Juist niet, als het goed beleid is volgens jou, dan zou de Knvb je niet onder curatele stellen. Dus onzin!

30 juli 2015 om 13:49

Peinke deze reactie vind ik nou jammer. Ik ga graag gewoon de discussie aan, maar omdat ik het niet met je eens ben moet ik maar niet meer reageren en ben ik een succes/korte termijn supporter? Aparte visie maar oke. Dan laat ik je lekker gaan en moet je vooral blijven herhalen hoe slecht en belabberd heel pec is.

30 juli 2015 om 10:16

God jezus Peinke, dat het beleid volgens jou kut is weten we na 35 klaagmomenten per dag van jou op vz wel. Ga anders lekker ergens a....

Nee, weet je wat. Ik ga er niet eens op reageren. Dan is de lol van jou er ook vanaf.

30 juli 2015 om 10:20

Juist niet. Geen enkel tegenargument kun je aanvoeren. Dus is het misschien verstandig om niet meer te reageren...

Advies:
Staat er Peinke boven, gelieve jij niet meer reageren als successupporter. Wordt wakker!

Het is je gegund ! En het levert ons nog de centen op. Top ben benieuwd wie zijn vervanger word?

Neem die Stephan maar niet serieus, stoer achter de PC maar in het echt een braaf mannetje van 18. Je zet je club alleen maar voor schut met dit soort reacties terwijl je er niet bij bent geweest denk ik? (trouwens ik ook niet alleen erger me aan iemand die Heerenveen voor schut zet)

30 juli 2015 om 09:45

Dat soort mensen gewoon laten gaan. Voor elke club zitten er wel mensen op voetbalzone die het voor de rest willen verpesten.

Onverwacht maar zeer tevreden met deze transfer vervanger voor Kieftenbeld is binnen Drost kan toch ook op CVM Spelen ? Staat wel in de tekst dat hij ter vervanging van Chery aangetrokken is maar daar heeft Groningen Rusnak voor

30 juli 2015 om 07:35

Drost kun je beter op CAM zetten. Hij is niet echt verdedigend ingesteld

Balen! Gelukkig kan PEC er goed op vooruit met de transfersom van 1,5 miljoen.

Dus lukoki heeft PEC ook 'niets opgeleverd' ?

Gelukkig ook nog goed nieuws uit Groningen. Nu maar hopen dat ze ook al met een vervanger van Botteghin bezig zijn.

30 juli 2015 om 10:09

Woudenberg van Feyenoord wordt in de deal betrokken zijn de laatste berichten op Twitter.

Padt
Hateboer , Kappelhof , Lindgren , Woudenberg
Antonia , Tibbling , Drost , Rusnak
De Leeuw , Hoesen

30 juli 2015 om 10:21

dit zal nooit het elftal worden, is veel te aanvallend! Bovendien is Kappelhof niet goed genoeg voor een basisplaats. Waarom zou Woudenberg direct in de basis staan? We hebben reeds Burnet en hebben net tamata van PSV overgenomen.
De enige die er zeker in zullen staan ( als ze niet tussentijds verkocht worden ) zijn;
padt, Hateboer, lindgren, Tibbling, Rusnak en de Leeuw. Voor de andere spelers is het afwachten. En op een Woudenberg zitten we niet te wachten. Doe dan maar jullie Turks/engelse spits, die kan groningen wel gebruiken!

30 juli 2015 om 10:22

Dank je feyenoorder21. Ben benieuwd!

Mooie transfer voor Groningen! De best haalbare vervanger voor Chery, zit ook nog eens veel rek in met zijn 22 jaar

Mooie opvolger voor Cherry jammer voor de fans van Pec

is de transfer van botteghin al rond naar feyenoord weet iemand hier iets van. ik had Jesper ook graag bij feyenoord gezien

Een goede investering voor de toekomst.
Tenminste als ze hem tussentijds niet weghalen.

Als reactie hierop laat Nijkamp weten dat Hebling wordt gehaald. Tevens wordt er met het geld van Drost gezocht naar een nieuwe doelman. Gelukkig een adequate reactie van onze td. Al moet ik natuurlijk eerst zien hoe goed die Braziliaan is, want van die 20 minuten durende invalbeurten die hij nu van Jans krijgt word ik niet veel wijzer van.

Edit: Ik lees zojuist op de FB pagina van Pec.nu dat Saymak geblesseerd is uitgevallen. Nee he, die jongen heeft een aflopende verbintenis. Hopelijk is het niet al te erg, want AZ zweeft als een stel gieren boven het kunstgras van onze Pec.

Echt een mooie versterking voor Groningen.
Nu echt een aantrekkelijk voorhoede met De Leeuw in de spits lijkt me en daarachter rusnak/drost. Of Drost misschien op de vleugel.
En Linssen,antonia en Mahi zijn ook echt leuke spelers met een lekkere actie en dreiging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren