Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Duels met Oranje komen niet in gevaar voor Bas Dost

Laatste update:

Bas Dost heeft de training bij Oranje woensdag voortijdig moeten staken, zo melden onder Voetbal International en het Algemeen Dagblad. De spits van Sporting Portugal viel tijdens het partijspel uit met een voetblessure, waarvan de ernst vooralsnog onduidelijk is.

Oranje werkt donderdag nog een besloten training af en vliegt daarna naar Wit-Rusland. Daar staat zaterdagavond de wedstrijd tegen de Wit-Russen op het programma in de Borisov Arena, de thuishaven van BATE Borisov. Woensdagavond zal bondscoach Dick Advocaat ook nog een beslissing moeten nemen over Kevin Strootman, die met een lichte blessure kampt.

De middenvelder van AS Roma vliegt daarom mogelijk niet mee naar Wit-Rusland. Na de WK-kwalificatiewedstrijd in Borisov neemt Oranje het drie dagen later in Amsterdam op tegen Zweden. Om als tweede in de kwalificatiegroep te eindigen, moeten beide duels in ieder geval gewonnen worden. Daarnaast moet er flink aan het doelsaldo gewerkt worden om zicht te houden op deelname aan het WK, dat volgende zomer in Rusland afgewerkt wordt.

Update 4 oktober 16.39 uur - Duels met Oranje komen niet in gevaar voor Bas Dost
Bas Dost viel woensdag uit op de training, maar zijn voetblessure is niet ernstig. NUsport meldt dat de 28-jarige aanvaller van Sporting Portugal in actie kan komen in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden. Het is nog onduidelijk of Kevin Strootman van AS Roma in actie kan komen voor Oranje.

Zou de absentie van Bas Dost een groot gemis zijn voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huntelaar als vervanger oproepen? of kan dat nu niet meer??

4 oktober 2017 om 13:47

Ja, dat kan zeker nog wel.

4 oktober 2017 om 16:32

Geen twijfel, meteen Huntelaar oproepen. Ideale backup en met zijn ervaring kan hij wat betekenen voor de jongere spelers. Een echte killersmentaliteit.

4 oktober 2017 om 13:57

Lijkt me het meest logisch inderdaad. Ik had Ricky van Wolfswinkel ook wel een erg goede optie bevonden, maar helaas is ook hij geblesseerd. Huntelaar of Janssen zullen nu in spits starten. Ik hoop Huntelaar.

4 oktober 2017 om 14:06

Ik weet vrij zeker dat Janssen gaat starten. Dat is echt bij uitstek de voorkeur van Advocaat en dat hij sinds de vorige interlands drie potten heeft gespeeld, is in zijn voordeel. Daarnaast is Huntelaar de vervanger van een geblesseerde, alhoewel dat ook niet altijd alles wil zeggen (voorbeeld Fosu-Mensah/Veltman tegen Frankrijk).

4 oktober 2017 om 14:21

Zeker Huntelaar. Is geslepen en vaak messcherp als het op dit soort duels aankomt.

4 oktober 2017 om 17:08

Laat Janssen maar die gaat een uur vol gas er op gebruikt zijn lichaam goed die zetten ze niet opzij

Nu kunnen we Huntelaar wel goed gebruiken als backup-plan. Laatste 10 minuten hopen op een goal.

4 oktober 2017 om 14:01

Gewoon met twee spitsen beginnen zou ik zeggen.

4 oktober 2017 om 14:07

Als we de laatste 10 minuten nog moeten hopen op een goal dan zie ik het sowieso somber in ; )

4 oktober 2017 om 17:11

Nee van begin vol er tegengaan de verdediging van russen meteen kapotspelen

Om 16:00 zal bekend worden gemaakt dat Huntelaar zich bij Oranje voegt.. Gok ik

4 oktober 2017 om 17:11

update: Maar goed dat ik geen loterij tickets gekocht heb. Helderziend ben ik niet.

Waarom zit Elia er eigenlijk niet bij? Hij is iemand met een actie

4 oktober 2017 om 13:48

Omdat hij heeft gekozen voor Robben, Depay, Babel en Locadia als mogelijkheden voor de buitenposities. De keuze voor Locadia begrijp ik echt niet, dan had je inderdaad veel beter Elia kunnen selecteren. Elia is een stuk meer ervaren, heeft al ongeveer 30 interlands gespeeld en durft wat je zegt een actie te maken. Zo'n Locadia zal zijn debuut maken en zal bang zijn om de actie te maken.

4 oktober 2017 om 13:53

Locadia scoort of is elke week betrokken bij goals. Als je wekelijks naar de goals van PSV kijkt zie je hoe belangrijk hij is.
Met en zonder bal.

4 oktober 2017 om 13:54

Locadia is multifunctioneel, terwijl Elia een buitenspeler is. Ik denk vooral dat dat de reden is voor deze keuze. Ik zou zelf ook altijd Elia verkiezen boven Locadia, maar ik snap de beweegredenen van Advocaat op zich wel.

4 oktober 2017 om 14:07

Ja, volgens mij is dat inderdaad ook de reden. Alleen zou ik denken dat je in Babel al zo'n multifunctionele speler hebt.

4 oktober 2017 om 17:13

Onbegrijpelijk goed op de linkervlank passeert makkelijk een verdediging toch

Nou eind goed al goed. Huntelaar bij de selectie en klaar. Dost kreeg toch geen kansen van Dickkie. Gaat vrees ik voor Huntelaar net zo goed gelden.

4 oktober 2017 om 16:33

Dost heeft al 2 kansen gekregen en die volledig verprutst. Luxemburg en Bulgarije uit. 1 van de redenen waarom we nu in de problemen zitten. Miste zelfs voor open doel..

Nu Ryan Babel geselcteerd is, hoef ik me over de spitspositie geen zorgen te maken. Hoop dat het nog goed komt met Bas

Huntelaar voor Dost en De Roon of Fer voor Strootman oproepen dan is de selectie weer compleet

4 oktober 2017 om 15:37

Is fer nog basisspeler? Fysiek erg sterke speler die we eigenlijk al een tijd niet meer hebben.

Huntelaar is geschikt hiervoor,veel ervaring ook

Jammer dat Dost alsnog kan voetballen.. Ik zou Huntelaar voor de zekerheid er sowieso bij halen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren