Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Chileense club claimt akkoord met Man Utd over toptalent

Laatste update:

Manchester United kan ieder moment melding maken van de komst van een groot Chileens talent. Angelo Henriquez is dinsdag in Manchester aangekomen voor een medische keuring en een foto met Sir Alex Ferguson bewijst dat de aanvaller zijn loopbaan vrijwel zeker zal vervolgen bij United. Ook Manchester City had interesse, maar de landskampioen lijkt te zijn afgetroefd.

/

Henriquez is een achttienjarige aanvaller, die zowel op de flanken als in de punt uit de voeten kan. Hij brak vorig jaar door in het eerste elftal van Universidad de Chile en stelde niet teleur, met elf doelpunten in zeventien officiële wedstrijden. Vier doelpunten maakte hij in de Copa Sudamericana, die voor het eerst in de clubgeschiedenis werd gewonnen door Universidad de Chile.

Scouts uit Engeland kwamen Henriquez al snel op het spoor en het ziet ernaar uit dat de aanvaller zijn loopbaan zal vervolgen bij United, hoewel Engelse media suggereren dat Ferguson de jongeling eerst nog een jaar wil verhuren aan zijn huidige werkgever. Na Nick Powell en Shinji Kagawa zou Henriquez de derde zomeraankoop van de Engelse recordkampioen moeten worden.

Update 17 augustus 21:30 uur - Chileense club claimt akkoord met Man Utd over toptalent
Na Robin van Persie heeft Manchester United zich ook versterkt met het Chileense talent Angelo Henriquez. Dat meldt zijn club Universidad de Chile vrijdag via de officiële kanalen. De club die in 2011 de Copa Sudamericana veroverde, de Zuid-Amerikaanse versie van de Europa League, ontvangt naar eigen zeggen 4,4 miljoen euro van de Engelse topclub, die zelf nog geen officiële mededelingen doet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig heb die jongen 1x een wedstrijd zien voetballen.
Heef teen groot overzicht en een prachtige techniek.
Kan zeker een meerwaarde worden voor Man U in de toekomst

15 augustus 2012 om 12:40

met wie is hij te vergelijken als speler?

15 augustus 2012 om 12:50

Uhmm hij is een mee voetballende aanvaller een soort van aanspeelpunt daardoor scoort hij ook minder.
Maar al met al is hij een aparte voetballer en eigenlijk moeilijk te vergelijken

15 augustus 2012 om 16:40

Hij vergelijkt zichzelf met een type Nistelrooy

Dit is zo'n jongen die je pas over 3-4 jaar ziet schitteren bij Manu en als dit niet zo is gaat hij langs de achterdeur weg.

Jammer maar goed, zulke jongens moeten gewoon elke week spelen bij een club op hun niveau en niet bij de reserves bij Manu of af en toe invallen in de PL.

15 augustus 2012 om 12:46

Dat is toch precies wat ze van plan zijn? Hij wordt eerst verhuurd aan de club waar hij nu speelt.

15 augustus 2012 om 12:54

Ze suggereren dit, dus het is nog niet zeker.

15 augustus 2012 om 15:03

Ik heb ook op een Manchester United forum gelezen dat Manchester United hem pas volgend jaar wou kopen maar door de opkomende interesse van City er direct actie is ondernomen. Ik ga er vanuit dat hij komend seizoen geen deel uitmaakt van de selectie van Manchester United.

15 augustus 2012 om 12:56

Hoe weet jij dat nou ? Misschien is het wel de nieuwe CR7 waar ze bij Man U op hebben gewacht.
Die had zeker geen 3-4 jaar nodig om er te staan,
Maakt niet uit bij welke club je zit als Man U voor je komt dan ga je gewoon.
Ik vind het niet erg dat topclubs af en toe risico nemen met in potentie topspelers. Bij een club als Man U is er namelijk een grote kans dat hij zich goed ontwikkelt met trainers als Meulensteen, Mcguinnes, Mcclair etc.
Conclusie: Eerst die jonge een eerlijke kans geven voordat je hem al afschrijft.

Weer een groot talent dat naar Manchester UTD gaat, echt een fantastisch scout netwerk daar. Zelden te betrappen op een miskoop. Er zal wel met wat geld gemoeid zijn aangezien Manchester City ook deze speler wou. Of ging dat alleen over de mening van de speler?

15 augustus 2012 om 19:44

Bebe

16 augustus 2012 om 01:15

Waar in mijn reactie zie jij staan, SAF heeft Nooit een miskoop? Ik zeg zelden? Het zegt toch ook weer genoeg dat jij maar één naam kan opnoemen? Deze reactie kan je nauwelijks een reactie noemen.. bestaande uit één woord.

16 augustus 2012 om 12:34

Diouf obertan djemba djemba forlan anderson

17 augustus 2012 om 22:23

@ mr torres

Anderson kan er wat van hoor...het zit hem alleen niet mee met de blessures.
Als ie blessure vrij is dan is ie echt wel van meerwaarde.
Forlan is ook al een jaar of 10 geleden.
Bebe die begint net op dreef te komen,speelde in de voorbereiding best goed.

Diouf,obertan ,djemba .. dat zijn er niet zo veel...

17 augustus 2012 om 22:29

Juan Sebasttian Veron, Quinton Fortune, Owen Hargreaves, David Bellion, Gabriel Obertan, Kleberson, Ben Foster, Massimo Taibi...

17 augustus 2012 om 22:30

Fantastisch, heerlijk gedaan! Held!

17 augustus 2012 om 22:31

Dat is jouw mening, maar zie die held hieronder? Daar heb je niks op terug he

17 augustus 2012 om 23:22

waaronder??

Dacht ik toch even dat Sir Alex nu Felipe Guttierez al had gekocht van Twente.;

On: Ken deze speler niet echt. Maar Ferguson heeft ons wel vaker verrast met relatief onbekende spelers.

15 augustus 2012 om 15:27

Ferguson verrassen met relatief onbekende spelers? Ik probeer ze te bedenken maar het lukt niet. Ja, Bebe, maar dat werd een complete mislukking.

Overigens is Chili echt een opkomend land qua voetbal, net als meerdere Z-amerikaanse landen.

15 augustus 2012 om 15:57

Bebe, Hernandez, Fabio, Rafael, Cristiano Ronaldo en ook Vidic waren niet echt bekende spelers waarbij je de associatie zou maken, toch?

15 augustus 2012 om 16:19

Hernandez, Fabio, Rafael en Ronaldo waren zeker wel bekend. Vidic moet ik je nageven en Bebe is mislukt.

15 augustus 2012 om 16:43

Uhh, SAF heeft er een heleboel verandered in wereldsterren. De hele class of '92 bijv en ik hoef je niet te vertellen wie daar allemaal in zat

Dan nog spelers als Rooney, Nani, Ronaldo, allemaal uitgegroeid tot wereldklasse spelers, Valencia die de laatste stap naar de top heeft gemaakt bij United, Cleverly die verhuurd werd en sterker is teruggekomen, Rafael die niemand kende in Europa en nu braziliaans international is. Het lijstje is immens groot

15 augustus 2012 om 16:44

Natuurlijk, want jij volgde Hernandez, Rafael, Fabio allemaal nauwlettend in de gaten voordat ze bij United kwamen ?

15 augustus 2012 om 16:56

Ik niet, maar scouts van andere clubs wel. Ook Liverpool en Arsenal zaten achter de gebroeders Silva aan, Hernandez kon naar meerdere PD clubs en zelfs een Nederlandse club als ik mij niet vergis.

Rooney was onder Balkenende nog uitgegroeid tot wereldtopper, Nani is geen wereldklasse speler maar stond destijds wel te boek als enorm talent (werd ook voor een godsvermogen gehaald). Ronaldo is wel helemaal gemaakt door Ferguson/meulesteen maar hij kon op zijn 16e al naar Liverpool en was speler van Arsenal geworden als Queroz hier geen stokje voor stak.

Al die spelers stonden op de radar van een heleboel clubs.

Valencia, tja, dat noem ik geen ontdekking. Sol Campbell is toch ook geen ontdekking van Wenger.

15 augustus 2012 om 17:00

Jongens als Manucho,diouf,eric Djemba-djemba en ook Obertan waren relatief onbekende spelers.

15 augustus 2012 om 17:07

Zijn dan ook allemaal mislukt. Die laatste 2 kende ik overigens wel.

Diouf is trouwens gehaald voor de reserves volgens mij.

15 augustus 2012 om 17:19

Ben ik niet met je eens, alsof een talenvolle spelers als vanzelfsprekend zijn volle potentie kan waarmaken als hij de overstap maakt naar een topclub ?

Een speler moet zich thuis voelen bij de club, het systeem moet hem passen, de manager moet de speler goed begeleiden etc , allemaal belangrijke factoren die ervoor zorgen dat een talentje zijn rendement kan halen. Genoeg getalenteerde spelers hebben we gehad die te boek stonden als de nieuwe dit, en de nieuwe dat, maar dat nooit hebben kunnen waarmaken (robinho, Cassano etc etc )

Op de radar staan is logisch, want clubs hebben nou eenmaal scouts verspreid over moeder aarde. Het harde werk begint pas om ervoor te zorgen dat een talentje zich maximaal kan ontplooien. Als Rooney onder Balkenende was gaan trainen, was het in ieder geval geen goede skateboarder geweest

En wat betreft Valencia, United heeft hem gekocht en belangrijk gemaakt. Het is een type zuid amerikaanse speler die zich op z'n gemak moet voelen en dat is ook onderdeel bij de United cultuur. Spelers voelen zich snel thuis en dat is harstikke belangrijk.valencia draagt nu notabene zelfs het legendarische nummer 7.

15 augustus 2012 om 17:31

Haha nee dat is waar .

Utd maakt ook absoluut een hoop spelers beter, dat zal niemand ontkennen. Maar het is niet (meer) zo dat ze spelers halen die door anderen over het hoofd gezien worden, die dan uitgroeien tot toppers.

Overigens is het vandaag de dag ook enorm moeilijk om echt onbekende spelers te halen. Zijn het niet de scouts van de clubs die hen volgen, dan zijn het wel de zaakwaarnemers die reclame maken.

Weet jij welke scout Vidic heeft aangeraden? Dat is natuurlijk wel een wereld deal gebleken.

Dit is gewoon op de opendag van MU natuurlijk! Deze jongen is fan en wou graag met Sir Alex op de foto!

Zonder grappen, ik ken deze speler verder niet. ben erg benieuwd naar zijn kwaliteiten. MU haalt over het algemeen altijd goede talenten!

als het goed is word hij voor 4miljoen pond aangetrokken is veel geld.ik heb hem ook zien voetballen en ik vind dat hij nu al meer techniek heeft dan chicharito.het kan een grote worden als hij zich door ontwikkeld en niet naast zijn schoenen gaat lopen

15 augustus 2012 om 12:53

meer technike dan Hernandez is niet zo heel moeilijk, 3kwart van United heeft meer techniek dan Chicarito

Hopelijk is dit een teken dat Man Utd Van Persie niet meer hoefd. Ze hebben al spitsen zat met Berba, Welbeck, Chicarito, Macheda, Rooney en dan nog Van Persie erbij is teveel van het goede. En dan heb je nog Kagawa en Powell nog rondlopen die misschien Rooney's plek overneemt en Rooney in de spits

15 augustus 2012 om 14:12

Haha,

Als ik de tekens moet geloven dan lijkt United Van Persie nog deze week te contracteren. Al hoop ik zelf dat hij ook niet komt.

15 augustus 2012 om 14:18

Ze hebben hem niet nodig. Ze hebben nu al Rooney - Welbeck wat perfect werkt en daarachter nog eens Chicharito en grote talenten als Macheda en Keane. Maar omdat City afgelopen seizoen kampioen werd en dus sterker leek moet Man U zich nu ook versterken met spelers die ze eigenlijk niet nodig hebben.

15 augustus 2012 om 15:08

Macheda is denk ik niet goed genoeg voor het niveau dat Manchester United nastreeft, hij kan fantastisch afronden maar je moet toch net iets meer kunnen. Hopelijk bewijst hij het tegendeel maar ik zie hem niet als Manchester United spits van de toekomst. Hernandez is hetzelfde verhaal, hij is ontzettend snel en scoort vrijwel iedere kans maar voegt te weinig aan het spel toe om de ´vaste´ spits te zijn, in hem zie ik meer een impact subsitute net als Solskjaer jarenlang op een fantastische wijze heeft gedaan.

Welbeck is een talent, Keane moet het allemaal nog laten zien en Berbatov vertrekt nog deze zomer en anders komende zomer.

Van Persie hoeft niet te komen maar de beste speler van de premier league kan je er altijd prima bij hebben. Als van Persie een beetje gevrijwaard blijft van blessures dan heb je voor de komende 5 jaar een wereldklasse aanvaller voor een relatief laag bedrag.

15 augustus 2012 om 16:47

Macheda vind ik inderdaad iets tekort komen, Hernandez blijkt te stagneren en Welbeck wordt ieder seizoen alleen maar sterker. Hernandez komt vooralsnog voetballend te kort, natuurlijk scoort ie zijn goals wel, maar een United spits zou ook voetballend mee moeten komen, ipv een afwachtende houding en dan hopen op een kans.

Ik kom net terug van vakantie en heb het voetbalnieuws nauwelijks kunnen volgen. Daarom een vraagje. Hoe zit het met de transfers van Lucas Moura en RVP naar United?

15 augustus 2012 om 13:07

lucas moura heeft ervoor gekozen om naar psg te gaan. en zoals het in de engelse kranten staat
dat united en arsenal met mekaar aan het praten zijn over een transfer van ong 25 miljoen euro

15 augustus 2012 om 16:10

Oke bedankt voor de info.

15 augustus 2012 om 16:48

Een contract van Moura stond al klaar bij United, maar toen belde Leonarde (voorzitter Psg) persoonlijk op met Lucas en heeft hem weten te overtuigen van het 'project' Psg. Jammer, maar goed, 40 miljoen betalen voor een speler die het nog allemaal moet laten zien is natuurlijk ook overdreven.

Op basis van wat zal deze jongen een werkvergunning gaan krijgen? Dacht dat ze daar in Engeland zeer moeilijk over deden.

hij lijkt totaal niet op een chilleen vindt ik :P

Hij komt volgens mij in December naar United, hij wordt dus niet een heel seizoen uitgeleend. Ik veel goede dingen over hem gehoord, hoop echt dat hij zijn kans krijgt.

man utd blijft een zeer grote naam en iedereen weet dat jeugd daar een kans krijgt
man city das kopen zonder visie !!!

Dat zou toch interessant zijn, dat hij nog een jaar in Chili mag blijven om verder te doen waarmee hij bezig is en dat hij dan overkomt. De Chileense competitie brengt wel meer sterke spelers voort, zoals o.a. Juan Manuel Vargas, Arturo Vidal en Lucas Barrios.

Deze jongen was afgelopen week in nederland en werd topscoorder met chili onder negentien op een plaatselijk jeugdtoernooi copa del agatha.. Waar onder andere ook feyenoord en vvv a1 aan meededen.

Nergens werd City ooit in verband gebracht met deze speler. United volgt hem al langer en van een transfer was ook al eerder sprake. Nu is de transfer bijna rond en opeens verschijnt in de media dat City ook interesse heeft. Vast een opmerking van de manager om het salaris van de speler wat op te krikken of om de transfer te bespoedigen. Of een verzinseltje van de media omdat ze toch wel op de teentjes getrapt waren dat ze geen enkel signaal hadden gekregen dat City met Rodwell van Everton bezig was tot het moment dat de transfer rond was. Ik verzin het niet, want het is al zo vaak gebeurd, dat uitspelen van City en United tegen elkaar, dat het niet meer vervelend, maar gewoon kinderachtig is.
Voor de speler zelf een mooie transfer. Hoop alleen niet dat hij bij United slaagt ... toch?

15 augustus 2012 om 16:52

Had dat ook gelezen dat City in de rij stond voor deze speler, maar geen club zou een kans maken, want United had al een voorcontract getekent en dus hadden we poleposition om deze speler te transfereren.

Natuurlijk gaat ie slagen, wie slaagt er nou niet bij SAF (behalve Bebé vooralsnog)

Wel leuk dat Utd fans altijd grapjes maken over de Fransen bij Arsenal, terwijl hun eigen club constant Spaans -en Portugeestaligen haalt.

15 augustus 2012 om 16:50

Talent kent geen kleur noch taal.

Jah, maar Wenger kan af en toe weleens overdrijven. Ik bedoel, waar sloeg de transfer van Silvestre nou in hemelsnaam op

15 augustus 2012 om 16:57

Haha shut up !! Dat was gewoon een smerige streek van Ferguson om ons te sabboteren .

Ben het met je eens dat het niet uitmaakt, maar in het verleden waren er zat mancunians die zaten te zeveren over het gebrek aan Engelse identiteit bij Arsenal, terwijl ze zelf dezelfde weg bewandelen.

15 augustus 2012 om 17:23

De engelse identiteit is automatically ver te zoeken, alhoewel United wat betreft home boys internationals het goed voor mekaar heeft. Phil Jones, Smalling, Young, Carrick (opgeroepen), Rooney, Welbeck. Genoeg engelse identiteit bij de succesvolste club aller tijden in Engeland.

15 augustus 2012 om 17:36

Uiteraard zal het niet zo extreem lopen als bij Arsenal, maar dat is enkel omdat jullie het kunnen veroorloven om veel te dure Engelsen te halen. Carrick, Jones en Young zouden alle 3 een record aankoop zijn bij ons.

Dan kom je uit op Welbeck, Cleverly en Evans, ook niet om over naar huis te schrijven. Utd is hierin geen uitzondering of zo, evenmin als dat Arsenal dat is.

Had al over hem gehoord maar ken hem niet echt, heeft wel indrukwekkende cijfers voor een speler van zijn leeftijd ook in de jeugdelftallen van Chili scoort hij aan de lopende band.

Ben dus zeer benieuwd wat hij in huis heeft we zullen het zien.

United en Arsenal zijn samen met Ajax denk ik de 3 beste ploegen waar je als jonge talent je goed kan ontwikkelen en veel ervaring kan opdoen. Goeze keus dus van Henriquez.

Angelo henriquez is een goeie taalent zal wel 2jaartjes worden verhuurd

Wat is precies copa sudamerica? Hoe kwalificeer je je daarvoor? wat is daarin precies het verschil met copa libertadores? Moet ik dat zien als de Uefa Cup in europa?

Ik ken hem wel van Copa libertadores van afgelopen seizoen waar universidad de chile tot halve finale kwam. Voor 4,4 miljoen sluit Manchester hier echt een topdeal. Een lachertje dit bedrag voor zo'n speler.

17 augustus 2012 om 22:15

Het is net als EL in Europa. Grote clubs die zich niet kwalificeren voor Libertadores komen in aamerking voor Supamericana.

17 augustus 2012 om 22:31

Helemaal mee eens. 4,4 miljoen is een schijntje vergeleken met de bedragen die worden betaald voor "toptalenten" uit Brazilie. Kan iemand mij vertalen hoe het mogelijk is dat er 45 miljoen wordt betaald voor een Lucas Moura die niet in de finale van de Copa is gekomen terwijl Henriquez wel de finale van de Sudamericana en de halve fina van de Copa heeft bereikt.

Komen veel talenten door uit Chile de laatste tijd. Lijkt me een prima Toto tip voor als ze weer eens een wedstrijdje spelen.

Tuurlijk, nog een winger of aanvaller. Daarvan heeft United er nog niet genoeg. Fergie gaat echt voor een 4-0-6 kiezen in de toekomst? Misschien wil hij het voetbal revolutioneren en de middenvelder overbodig maken...

18 augustus 2012 om 00:52

Barcelona en Spanje spelen soms zonder aanvallers en zonder wingers, Ferguson gaat het zonder middenvelders proberen. Als het iemand lukt om dan alsnog succes te behalen is het Ferguson wel!

Ik ken deze speler niet maar het lijkt me toch dat United genoeg aanvallers heeft? Welback, Rvp, Rooney, Berbatov, Nani, Valencia, Young. Maar hij is pas 18 en we zullen zien wat de toekomst brengt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren