Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Buitenlandse interesse in Wildschut neemt concrete vormen aan

Laatste update:

Red Bull Salzburg is geïnteresseerd in de diensten van Yanic Wildschut, zo melden De Limburger en De Telegraaf dinsdag. De regerend landskampioen van Oostenrijk heeft zich bij de zaakwaarnemer van de aanvaller van VVV-Venlo gemeld om die interesse kenbaar te maken.

/

Volgens algemeen directeur Hans Soentjens heeft Red Bull Salzburg zich evenwel nog niet officieel gemeld in De Koel om te praten over een mogelijke transfer van de snelle aanvaller. De Mozartclub werd dit seizoen in de voorronde van de Champions League al snel uitgeschakeld door het nietige F91 Dudelange uit Luxemburg.

VVV-trainer Ton Lokhoff was in Salzburg in het recente verleden werkzaam als assistent-trainer onder Huub Stevens. De twintigjarige Wildschut doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde in 2010/11 voor FC Zwolle, het huidige PEC Zwolle. In zijn eerste seizoen voor VVV kwam de aanvaller, die een contract tot medio 2014 heeft, tot 29 competitieduels en zeven doelpunten.

Update 4 augustus 22:05 uur - Buitenlandse interesse in Wildschut neemt concrete vormen aan
De supporters van VVV-Venlo moeten rekening houden met een vertrek van Yanic Wildschut. Deze week werd al bekend dat Red Bull Salzburg interesse had in de aanvaller en Piet Hamberg, de Nederlandse scout van de Oostenrijkers, bekeek Wildschut zaterdagavond in het oefenduel met FC Volendam. Dat meldt De Telegraaf. Wildschut maakte het enige doelpunt in de met 1-0 gewonnen wedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een mooie speler voor Ajax zijn vind ik persoonlijk. Jong, nederlands, potentie voor Nederlands Elftal. Misschien snappen Ebecilio en Ozbiliz dan dat ze óf een tandje dr bij moeten doen om te spelen of ze vertrekken, verhuur of verkoop.

Dan heb je Sana en Wildschut als stand-in voor Boerrigter & Sulejmani. Mooie back-up dacht ik zo.

Voor zijn carriere hoop ik niet dat Wildschut vertrekt naar het buitenland, ik ben bang dat hij dat in verval raakt en niemand meer naar hem omkijkt.

31 juli 2012 om 07:31

Inderdaad!
Minuten zal hij toch wel gaan maken aangezien Boerrigter toch niet altijd fit is.

En dan Ozbiliz en Ebecillio in de verhuur/verkoop en Lukoki in de verhuur

31 juli 2012 om 08:19

En Fischer dan? ie speelt al op linksbuiten.

Hij is een goede voetballer maar Ajax heeft hem op dit moment niet nodig. We hebben al 6 spelers voor 2 posities, dit zou dan nummer 7 worden.

Ik denk dat hij eerst een jaartje of wat naar Heerenveen moet gaan, daar rijpen en dan verder kijken. Dat lijkt me beter voor hem dan naar oostenrijk te gaan

31 juli 2012 om 08:28

Ozbiliz krijgt ook sowieso z'n kansen wel, heeft ook echt veel potentie, Ebicilio die kan je beter permanent de deur wijzen.

31 juli 2012 om 08:45

Yanic Wildschut is gewoon rechts benig dus ook een optie voor rechts.

4 augustus 2012 om 22:27

Ik ben het er helemaal mee eens

31 juli 2012 om 07:36

Zou bij heerenveen goed als veranger van narsing uit de verf komen denk ik

31 juli 2012 om 09:33

Voor zijn carriere hoop ik ook niet dat hij stand-in wordt bij ajax. Doet zijn ontwikkeling ook niet ten goede, dan kna hij net zo goed naar het buitenland vertrekken. ;

Nee serieus, voor zijn ontwikkeling denk ik dat hij het beste naar een club als Heerenveen kan gaan (in Nederland), maar daar is nog geen concrete interesse. Hier heeft hij een goede kans om zich op te werken tot basiskracht.

edit: was een reactie op Don shining

31 juli 2012 om 09:51

Ben ik ook bang voor, bij een club als Red Bull sta je toch wat minder in de schijnwerpers, maar om nu al naar ajax te gaan? Ik denk dat hij het beste nog een jaartje kan blijven bij Vvv, daarna (binnen Nederland) een stap hogerop te maken, want volgens mij zijn de vleugels wel redelijk bezet bij alle clubs, en deze jongen moet veel spelen.

31 juli 2012 om 10:30

het probleem van bij VVV blijven is dat de kans dat je je gemiddelde verhoogd niet zo enorm groot is. Hoeveel kansen krijg je immers per jaar bij Vvv. Dan kun je bij een subtopper als Heerenveen een stuk beter aan je statistieken werken, en daarmee aandacht genereren.

31 juli 2012 om 12:06

Bij Heervenveen kan hij zich ontwikkelen als een kompletere aanvaller, bij VVV zal het toch nog veel aanvallen via een counter zijn. Hierin heeft hij zich al redelijk bewezen afgelopen jaar dat hij dit aspect in ieder geval in zich heeft.

Eenmaal op snelheid aan de bal kan hij veel door zijn balbeheersing.

1 jaar VVV zal nog niet zo slecht zijn voor hem, maar daarna moet hij toch echt verder.

31 juli 2012 om 16:12

Dat klopt, maar iedereen heeft de vleugels toch al bezet? Heerenveen heeft Assaidi en Van La Parra, als ze nu Wildschut zouden kopen geeft dat Van La Parra niet echt vertrouwen, als Assaidi ook nog weggaat zou Wildschut een goede zet zijn.

4 augustus 2012 om 22:46

Geloof me binnen een paar maanden zeg je " dan heb je Sulejmani en Wildschut als stand-in voor Boerrigter en Sana".

Heb de besloten training van Ajax gezien en deze jongen heeft zeker potentie is snel heeft dreiging en gaat er echt altijd voor.

4 augustus 2012 om 23:25

Gozer ze hebben sana al gehaald hoezo dan nog een speler erbij

En Wildschut is natuurlijk een koopje en kent het Ajax spel, maar komt er nog een nieuwe verdediger, maar de vraag is wie?

Ik zie hem graag naar Heerenveen komen! Er moet echt wat gebeuren in de voorhoede! Maar ik ben bang dat Hansma geen 2,5 miljoen gaat betalen. Dat vragen ze voor hem toch?

Hij moet naar alle waarschijnlijkheid rond de 2 miljoen euro kosten en Heerenveen is op dit moment absoluut nog niet tevreden over de kwaliteit van de selectie. Bovendien is de kans zeer groot dat Assaidi ook nog gaat vertrekken bij Heerenveen. Als ik Heerenveen was zou ik nu heel erg snel voor die 2 miljoen Wildschut binnen gaan halen. Het is een jonge speler die zich nog volop ontwikkeld en nog beter zal gaan worden. Heerenveen zou ook echt een club zijn die bij hem past. Ook is de kans heel groot dat Wildschut bij een paar goede seizoenen bij Heerenveen met winst weer doorverkocht zou kunnen gaan worden. Dus nogmaals als ik Heerenveen was zou ik dus echt niet te lang meer wachten.

Gelukkig, dacht al dat het om Feyenoord ging.

31 juli 2012 om 08:31

haha, dacht ik ook eerlijk gezegt..

31 juli 2012 om 10:09

Ik hoop juist wel dat hij naar Feyenoord zou gaan.... Dit lijkt me echt een geweldige speler met toekomst voor in de spits.
heel scherp voor het doel en heel sterk aan de bal.

31 juli 2012 om 22:08

Scherp voor het doel....absoluut niet!!!
Is ook trouwens een echte Ajacied.

31 juli 2012 om 22:17

oohh dat wist ik niet....in dat geval.....wat en k*tvoetballer!!;

4 augustus 2012 om 22:47

Ja dus ???
Dat was Johan toch ook :F

31 juli 2012 om 12:59

Deze échte ajacied gaat nooit van ze leven naar feyenoord, Een goeie vriend van me kent yanic wildschut persoonlijk en hij is echt 110 procent anti feyenoord.

Jammer als ie daarheen zou gaan, heb vaak van hem genoten afgelopen seizoen. Hier hebben een aantal clubs in Nederland flink zitten slapen.

Wildschut moet gewoon bij VVV blijven. Moet nog een veel constanter niveau halen. Laat hem dit jaar maar eens 30 wedstrijden spelen , 10 keer scoren en 10 assists afleveren, dan kan hij met recht zeggen dat hij klaar is voor de volgende stap.

Beter als hij nog gewoon in de eredivisie blijft. Je hoort wel vaker van spelers die meteen die grote stap maken. En waar je dan nooit meer wat van hoort. Gewoon ontwikkelen bij VVV en dan pas een grote stap maken naar een grotere club.

Vites? Wakker worden jongens.. Linksbuiten speelt Reis nu en dat is hoe je het ook wendt of keert natuurlijk geen echte linksbuiten.. Deze jongen zou zeker voor in de breedte een ontzettend leuke versterking zijn

31 juli 2012 om 10:14

Vitesse zou een goede stap zijn, zeker weten. Hadden ze in een eerder stadium niet al intresse in hem getoond?

31 juli 2012 om 10:37

Klopt, rond mei hadden ze ook al interesse in hem.

Wildschut moet inderdaad nog even bij VVV blijven. Hij deed het leuk een paar wedstrijden maar inde play offs en in alle oefenwedstrijden speelt hij behoorlijk slecht. Het is een talent en deze hebben vaak een grote terugslag na een goede periode. Voor hem is het belangrijk dat hij elke week speelt en een constant niveau haalt. Daarna kan hij gaan denken over een overstap naar een grotere club. Anders haalt deze jongen het niet

Ik denk dat hij naar Heerenveen gaat. Als vervanger van Narsingh. Dat zou de selectie nog een goede implus geven en dat kunnen ze wel gebruiken in Friesland.

Ik denk dat Ajax ook geinteresseerd zal toekijken.

Wildschut heeft het toch goed gedaan bij Vvv. Hij is snel, heeft een actie in huis en kan scoren. Het lijkt me niet dat hij dit seizoen nog bij VVV speelt.

Ik zal het zo mooi vinden als deze jongen bij Ajax komt te spelen. Ik ben er gecharmeerd van, een snelle en krachtige speler die ondanks zijn duidelijke jeugdige acties, toch een bepaald zelfvertrouwen uitstraalt in zijn acties. Past goed bij het spel van Ajax en natuurlijk beduidend beter als Ebicilio die dan naar VVV mag gaan dan, lijkt me niet eens zo gek voor die jongen.

lijkt me ook een leuke speler voor NEC als ik eerlijk ben, kan zich daar goed door ontwikkelen, geen hele grote druk op die jongen en NEC heeft in het verleden bewezen een goed tussenstation te zijn voor jonge en talentvolle voetballer. Het enigste wat misschien een probleem kan vormen is de vraagprijs van VVV die op ong. 2 miljoen licht.

31 juli 2012 om 21:23

1. NEC kan hem niet betalen
2. VVV heeft de laatste jaren meer spelers richting topclubs gebracht dan Nec. Die stap kan hij ook vanuit Venlo maken.

4 augustus 2012 om 22:49

En toch blijft het beter om eerst bij een topclub in Nederland te spelen, en daarmee bedoel ik uiteraard niet Nec.
Maar gewoon bij Ajax, Feyenoord, Twente, AZ of Psv.
Gewoon voor de betreffende speler zijn eigen ontwikkeling.

4 augustus 2012 om 22:51

1. NEC heeft nog altijd investeerders
2. Van VVV naar NEC is nog altijd een flinke stap omhoog. Enne, Schone, Cillessen, Vleminkcx, Zimling, Goossens. En nu komen er met Foor, Nuytinck, Conboy, Cmovs en Rieks ook weer een hele stapel aan.

Zou een goede stap zijn voor Wildschut als er niks anders is, alleen zal het dan wel van de investeerders moeten komen, wat ik zeker niet onmogelijk acht.

7 augustus 2012 om 20:40

Sorry voor de late reactie.
Cillesen vind ik een topper, maar is wel vaste bankzitter. Vleminx en Zimling naar Belgie, kan ik geen top noemen. Goossens en Schone waren transfervrij en zijn opvulling van de selectie. Foor en Nuytinck vind ik goed, en die gaan beide een mooie transfer maken.
VVV heeft verkocht aan topclubs: Honda, Amrabat, Musa, Janssen en Boymans.
Transfervrij naar topclubs: Schaken en Auassar.
Talenten die een stap gaan maken: Yoshida en Wildschut.
Your point?

Goede jongen met veel potentie. Is helaas heel duur. Hij moet een stap maken naar een club van hoger niveau maar wel waar hij gewoon elke week kan spelen. Een club als Heerenveen zou me mooi lijken op de plek vannarsingh of Assaidi. Die positie kan hij prima invullen en speelt hij toch op wat hoger niveau en krijgt hij training van Van Basten die hem veel kan leren!

Hoop dat hij niet naar het buitenland gaat, zou niet goed voor hem zijn.

Hoop dat hij wel naar Groningen komt, we kunnen nog wel een aanvaller gebruiken. Op linksbuiten zeker.

Zou echt doodzonde zijn dat hij door een onrealistisch hoge vraagprijs nu naar oostenrijk gaat. Die competitie is echt veel minder dan de onze. Alleen het geld in Salzburg zal wel zeer goed zijn.

Als ik hem was zou ik niet naar Red Bull gaan, in Nederland is de kans veel groter dat je door een grotere club wordt opgepikt. Daar kijken niet zoveel scouts als hier. Bovendien lijkt het me beter voor hem dat hij eerst naar een subtopper gaat zodat hij , als hij goed presteert, daarna naar een topper kan.

Wildschut moet gewoon naar een club in de subtop in Nederland gaan. In mijn ogen is Wildschut de perfecte opvolger van Assaidi bij Heerenveen en anders zou ik zelfs nog eerder blijven bij VVV Venlo als Wildschut zijnde dan naar Red Bull Salzburg te vertrekken, als hij zijn droom wil waarmaken om voor Ajax uit te komen.

Niks buiternland, had hem wel bij een club als Heerenveen of Twente willen zien.

Vind het nogal een blind renpaard, een type Robben alleen dan voor het niveau Vvv. ik vrees voor hem dat het een gevalletje Amrabat wordt en dus niet goed genoeg voor de Nederlandse top

Wildschut moet naar Heerenveen gaan als ze Assaidi weg doen hij heeft niks te zoeken in het buitenland hij moet zich laten gelden in de eredivisie het blijft een grote talent.

Lijkt me beter voor wildschut dat hij eerst naar de (sub)top van Nederland gaat en hij zich daar verder ontwikkeld.

Ajax en Heerenveen lopen te slapen.....
Zou een topper zijn voor die clubs, vooral voor Heerenveen!

Wat Wildschut dus niet moet doen, is naar de Oostenrijkse competitie gaan. Beter blijft hij nog een paar jaar in Nederland, bij een Heerenveen of een andere (sub)topper.

Ik hoop niet dat ie naar Oostenrijk gaat. Wildschut zou een goede aankoop voor Heerenveen of Groningen zijn.

Meestal ging de oudere speler uit Nederland naar Slazburg of overbodige spelers naar Rebull Salzburg, Onder andere Cziommer, Mendes Da Silva en Opdam zijn daar voorbeelden. Nu vind ik Wildschut echt een super groot talent, moet soms wel meer overzicht bewaren , maar dat komt goed. Hopelijk maakt hij gewoon een tansfer binnelands.

Wildschut speelde een erg matige wedstrijd vanavond, uiteraard haak je niet zomaar af, maar recente optredens geven weinig openingen voor biedingen van boven de 3 miljoen. marktwaarde gezien de het doorlopen van zijn contract tussen 1.5 en 2.0 milj. mijn mening.

Wildschut heeft een bepaald idee over het verloop van zijn carriere en heeft ook genoeg mensen om hem heen die hem met twee benen op de grond houden. Deze jongen zal dit jaar sowieso niet de stap maken naar het buitenland. Misschien een binnenlandse transfer naar de (sub)top van de eredivisie. Maar anders blijft hij gewoon nog een jaar bij Vvv. Prima voor zijn ontwikkeling.

Als hij nu weg wil moet hij naar Heereveen of Groningen. Ik vind hem wel een goede speler maar als ik hem was zou ik nog 1 seizoen blijven volgend jaar zullen de top clubs in Nederland hem wel willen gezien zijn 1 jarig contract.

Lijkt mij geen goede overstap. Ik zou gewoon lekker jaartje bij VVV blijven voetballen en dan lekker kiezen voor een club als Feyenoord, Twente, AZ ofzo.

Van mij mag hij lekker vertrekken naar Oostenrijk. Red bull trekt de portemonee wel. Heerenveen gaat geen 2 miljoen betalen voor een speler die zich maar 1 seizoen heeft bewezen bij VVV maar het seizoen daarvoor nog niet eens basisspeler was bij Zwolle. Daarbij heeft de club voldoende opvolgers voor zowel Narsingh als eventueel Assaidi bij de beloftes rondlopen. Nogmaals, we hebben in Heerenveen Yanick niet nodig. We hebben Van la Parra, Tannane, Valpoort, Ziyech, Slagveer én dus nog steeds Assaidi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren