Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Blessure De Vrij valt mee, topper tegen Juventus onhaalbaar

Laatste update:

Stefan de Vrij moest zich zondag in de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Empoli al na veertig minuten laten vervangen. De verdediger liep een blessure aan zijn linkerknie op en maandag wordt vastgesteld wat de precieze schade is.

/

Dat liet clubdokter Roberto Bianchini na afloop weten aan Lazio Style Radio: “Hij heeft zijn knie laten inpakken en we gaan morgen, waarschijnlijk tegen lunchtijd, een röntgenscan van het gewricht maken. Dan kunnen we het probleem effectiever aanpakken.” De 23-jarige De Vrij speelde dit seizoen al in 27 competitiewedstrijden mee.

Trainer Stefano Pioli zei de blessure voor de Oranje-international ‘vervelend’ te vinden: “Hij is een belangrijke speler, maar we hebben reeds laten zien dat de rest van de selectie er ook kan staan als het moet”, zei hij in de Italiaanse pers. Middenvelder Marco Parolo liep ook een (lichte) blessure op.

Update 13 april 16.31 uur - Blessure De Vrij valt mee, topper tegen Juventus onhaalbaar
De blessure die Lazio-verdediger Stefan de Vrij zondag opliep in het duel met Empoli (4-0) is minder ernstig dan aanvankelijk werd gedacht. Er werd gevreesd voor schade aan de kniebanden, maar dat is niet het geval en De Vrij staat slechts twee weken aan de kant. Dat melden diverse Italiaanse media. Hij mist wel de topper met Juventus, een wedstrijd die zaterdag gespeeld gaat worden in Turijn.

'Stefan de Vrij is de beste centrale verdediger van Lazio'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet de eerste keer dat hij geblesseerd raakt dat is hij de afgelopen jaren zelden geweest bij Feyenoord. Blijkbaar hebbenn Nederlandse spelers het toch fysiek moeilijk in het buitenland kijk naar strootman.

12 april 2015 om 18:59

Van ginkel, fer etc. Die zijn ook continu geblesseerd.

12 april 2015 om 19:08

Aan de andere kant kan je ook zeggen dat Eriksen, Chadli, Tadic, Pellè, Elia, Bony etc. bijna nooit geblesseerd zijn.

12 april 2015 om 19:09

Want die zijn allemaal Nederlands....

12 april 2015 om 19:15

hahahaha lekker bezig.

12 april 2015 om 20:50

Van de namen die jij noemt heeft alleen Elia een Nederlandse nationaliteit voor de rest niemand hoor. World

12 april 2015 om 21:25

World heeft wel vaker moeite met lezen.

13 april 2015 om 14:12

World probeert hier te zeggen dat andere spelers die jaren in de eredivisie hebben gespeeld er geen last van hebben

Elke wedstrijd van Lazio wordt Stefan de Vrij als Man of the match uitgekozen hierboven. Hihihi

Jammer dat is uitgevallen ook met het oog op het NL elftal.
Ik dacht zelf dat hij het niet zou maken in Italië, maar vind het uitstekend groeien in zijn spel.

12 april 2015 om 19:52

moest hij die veertig minuten wel erg goed spelen :P

Beste van lazio? Misschien wel beste van de serie a. Als je kijkt naar potentie en prestatie momenteel. Voor eerst dat hij geblesseerd is die seizoen dat toch fysiek sterker is dan onze competitie.

12 april 2015 om 19:17

Alleen Juventus heeft al 3 betere centrale verdedigers dan De Vrij.

12 april 2015 om 19:27

Statistisch gezien is de Vrij, net als op het WK, de beste verdediger in de Serie A. Helaas heeft hij niet de uitstraling van een Thiago Silva of Sergio Ramos. Als dat was had hij al bij ManU of Barcelona gespeeld.

12 april 2015 om 19:39

Ja klopt die zijn alle 3 IN DE DERTIG! Kwa potentie nu al een topper die de vrij!

12 april 2015 om 21:21

Ik heb niet naar de statistieken gekeken, maar op dit moment zou hij zich niet in de basis spelen bij Juventus. Tussen Juve en Lazio zit nog altijd een wereld van verschil en dat komt voor een groot deel door die 3 spelers. Daarop baseer ik het. De Vrij heeft sinds het WK een heel hoog niveau en het blijft eigenlijk alleen maar stijgen, dus het zou een kwestie van tijd kunnen zijn.

12 april 2015 om 21:22

Bonucci is 27, Chiellini is nog geen 31, alleen Barzagli is echt in de 30. En we hebben het niet over potentie, maar over het heden. Op dit moment zijn Chiellini en Bonucci sterkere verdedigers dan De Vrij, al is Chiellini wel een soort van uit vorm. Barzagli is onze beste verdediger op het moment en daar kan hij helemaal niet mee vergelijken.

12 april 2015 om 22:20

En Ogbonna?

12 april 2015 om 23:56

Ogbonna valt heel erg tegen vind ik. Is niet goed genoeg voor de Italiaanse top. Daar zou De Vrij wel vrij makkelijk voorbij komen in rangorde denk ik.

13 april 2015 om 01:38

Ja maar aan statistieken heb je niks als verdediger

12 april 2015 om 22:27

Voor het eerst?! Is al een paar x geblesseerd geweest hoor. Speelt erg sterk en denk dat als lazio het elftal bij elkaar kan houden volgend seizoen een top seizoen kan worden. CL en weer top 3serie a. Zie dan de vrij naar manu gaan ofzo.

13 april 2015 om 01:14

De vrij is erg goed maar beste van de serie a, kan er wel een aantal opnoemen die beter zijn.
Chiellini, Barzagli, Bonucci (juve)
Castan (roma)
Rodriguez (fiorentina)
Glik (torino)

Hoop dat het voor Stefan niet erg is en dat hij snel weer op het veld staat.
Off: Wat is die Stefan lang zeg! Die Italianen lijken wel dwergen tegen over hem.

Vervelend voor de Vrij, was echt uitstekend bezig daar bij Lazio. Hopelijk valt de blessure mee en staat hij weer snel op het veld.

Hopen dat de Vrij snel weer fit is, jammer dat hij de wedstrijd tegen Juve niet kan spelen!

Ik kijk letterlijk nooit meer serie A! Maar laatst eens een wedstrijdje gekeken. Niveautje is hoog hoor! Als je zo'n Zaza moet afstopen, dat is niet echt gemakkelijk, en die speelt bij Sassuolo! Had door dit forum een zeer eenzijdig negatief beeld gekregen van de Serie A, maar was echt pisitief verast.
Die De Vrij gaat er wel komen! Als je je in één seizoen zo snel en goed kan aanpassen, komt het wel goed. Toch mooi voor het Neerlands Voetbal

13 april 2015 om 19:04

Welke match had je gezien als ik vragen mag?

16 april 2015 om 22:33

Sassuolo - Palermo. Ik weet niet eens zeker of die Zaza speelde, ik bedoelde die andere die kleine, Berradi! topper is dat. Forza I Rossanero

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren