Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bedrijvige Jol neemt ook basisspeler van Athletic Bilbao over

Laatste update:

Martin Jol heeft de eerste aanwinst voor volgend seizoen al binnen. Fulham meldt weliswaar nog niets op de website van de club, maar heeft zich versterkt met Derek Boateng, die wordt overgenomen van Dnipro Dnipropetrovsk uit Oekraïne. Boateng heeft de overgang zelf bekendgemaakt op Twitter en plaatste een foto waarop hij poseert met een Fulham-shirt.

De dertigjarige Ghanees laat weten dat hij voor twee jaar heeft getekend. "Ik ben blij dat deze deal is afgerond!", schrijft Boateng. "Ik bedank God, mijn familie en iedereen die mij steunt! Ik ben nu eindelijk gelukkig." Fulham was in januari al bezig met de komst van de middenvelder, maar toen kon er geen akkoord bereikt worden. Nu verhuist de Afrikaan alsnog naar Engeland.

De Premier League wordt de zevende competitie waar Boateng in gaat spelen: de middenvelder begon zijn loopbaan in Griekenland en speelde later nog in Zweden, Israël, Duitsland en Spanje, voordat hij twee jaar geleden in Oekraïne bij Dnipro terecht kwam. Voor de ploeg van Juande Ramos speelde hij dit seizoen maar twee competitiewedstrijden.

Update 22 mei 14:50 uur - Bedrijvige Jol neemt ook basisspeler van Athletic Bilbao over
Martin Jol zit niet stil. Zijn club Fulham maakt woensdagmiddag melding van de komst van zowel Derek Boateng als Fernando Amorebieta. Laatstgenoemde, een 28-jarige centrumverdediger, speelde meer dan 250 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Athletic Bilbao. “Ik ben erg blij dat ik een vierjarig contract heb getekend bij deze club”, laat Amorebieta weten via de officiële kanalen. “Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de spelers en ik kijk ernaar uit om in de Premier League te spelen.” Amorebieta kan gratis worden overgenomen, want zijn contract in Bilbao loopt af.

Derek Boateng is een aanwinst voor Fulham

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Fulham. Waar de gemiddelde leeftijd 30+ is. Die hebben daar zoveel zeer oude spelers, en nu hebben ze weer een bij

22 mei 2013 om 11:34

En Boateng is nu ook niet echt een geweldige aanwinst, zeker niet als je zijn statistieken bekijkt. Lijkt wel of hij overal gefaald heeft.

22 mei 2013 om 11:35

Ik snap daar ook weinig van, ze hebben best veel geld als je jongens als Berbatov kan halen. Maar Berbatov is weer een oude speler waar je niks aan hebt. Verder wordt er pure middelmaat gehaald als Enoh en Manolev. Heel apart.

22 mei 2013 om 11:38

Berbatov af doen als een speler waar je niks aan hebt, is de grootste misser die je kunt maken. Hij is nog steeds van enorme waarde voor Fulham. Dat was niks anders dan een prima aankoop.

22 mei 2013 om 11:49

Bij Ajax deed die precies hetzelfde met spelers als Atouba, Tainio (wie?) en als klap op de vuurpeil Mido met ernstig overgewicht. Alleen Pantelic en De Zeeuw bleken een goede aankoop te zijn.

22 mei 2013 om 11:56

fctinsider: Waar zeg ik dat je helemaal niks hebt aan Berbatov? Het is een uitstekende spits, alleen wel een dure speler die op leeftijd is. Ik gebruikte hem als voorbeeld om aan te geven dat ze wel mogelijkheden hebben maar die mogelijkheden veelal uitgeven aan oudere spelers (berbatov) of pure middelmaat met Enoh en Manolev.

22 mei 2013 om 12:06

"maar Berbatov is weer een oude speler waar je niks aan hebt".

Dat zijn toch echt jouw eigen woorden Azalkmaar2

22 mei 2013 om 12:07

Azalkmaar2: In 1 woord..Hilarisch haha

22 mei 2013 om 12:07

Berbatov is perfect voor Fulham. Niemand daar kan wat, dus hij kan helemaal zelf doen wat hij wilt. Goede aankoop.

22 mei 2013 om 12:08

"maar Berbatov is weer een oude speler waar je niks aan hebt"

Berbatov is op het moment gewoon nog een van de betere spitsen van de Premier League. Ik zou hem wel eens bij Chelsea of Arsenal willen zien, denk dat hij daarvoor het perfecte aanspeelpunt is. Enorm technisch en hij houdt de bal gemakkelijk aan zijn voet.

Ben het wel met je eens dat Fulham veel middelmaat haalt. Met Enoh, Manolev, Karagounis, Dejageh ga je niet de top bestormen. Spelers als Petric, Riether en Rodelegga zijn wel gewoon goede voetballers. Maar hij smeedt met de middelen die hij heeft toch een best aardig teampje, ook al straalt het weinig tot niets uit naar mijn mening.

22 mei 2013 om 12:30

Ooh ja, ik zie het nu pas haha. Ik bedoelde waar je niks aan hebt qua restwaarde. Dat was stukje heb ik per ongeluk gewist denk ik :

22 mei 2013 om 18:53

Precies, mensen kijken alleen naar leeftijd en weten soms helemaal niets over een speler. Ze gaan puur af op de leeftijd, als ze onder de 30 zijn, zijn ze nog goed en als ze even over de 30 zijn moeten ze gelijk worden vervangen...

Weer zo'n rare Jol transfer...oud en nog niks bewezen...hoe ze bij Fulham hem nog steeds de transfers laten afronden snap ik echt niet.

22 mei 2013 om 12:14

Omdat Fulham niet zo veel middelen heeft, ook zijn Dembele, Dempsey en Prograbneyk vertrokken. Dit waren toch spelers die erg belangrijk voor Jol waren. Afgelopen jaar is daarom 10 miljoen pond verdiend uit transfers.

Ik zou best tevreden zijn, hij haalt goedkope spelers maar hij behoed je team toch van degradatie. Wanneer de ambities van Fulham hoger lagen dan nu dan had Jol ook meer te besteden. Wanneer hij meer te besteden heeft kan hij naar zijn wens gaan investeren.

22 mei 2013 om 12:38

Die Pogrebnyak was echt niet zo belangrijk voor Fulham hoor. Berbatov is dat daarentegen weer wel en die kwam hem vervangen.
Het is gewoon Jol met zijn rare transfers die ervoor zorgt dat die club ook weer een zooitje bij elkaar geraapte vreemdelingen wordt.
Ik ben trouwens wel benieuwd of hij mag blijven, er zou sprake geweest zijn dat Jol er zou moeten vertrekken maar als hij alweer een speler mag halen denk ik toch dat hij blijft. Misschien dat Cock Jol het bestuur heeft overtuigd met zijn buitengewone kwaliteiten in het spelershome.

22 mei 2013 om 12:50

@frank_lfc: Als je alle transfers van Jol bekijkt en je alle geflopte/te oude spelers er van aftrekt maakt Fulham wrs dubbel zo veel winst. Spelers als Petric en Berbatov waren ook wel oud wanneer ze werden aangetrokken maar dat zijn wel echt klasbakken, als je kijkt dat hij ook typetjes Boateng Manolev Enoh ook koopt tja dan is dat gewoon kapitaalvernietiging en jammer voor Fulham. Met een betere trainer en betere transfers met hun budget zou Fulham gewoon subtop zijn a la Everton.

Heerlijk transferbeleid van Jol. Enoh, Manolev en tal van dertig plussers. Besteed meer aandacht aan eigen jeugd! Vind Fulham persoonlijk een mooie club, maar ik vind Jol zo'n simpele ziel..

22 mei 2013 om 23:46

Manolev en Enoh zijn geen aankopen. Zijn beide gehuurd en die gaan deze zomer gewoon terug naar Nederland. Wat je uitspraak over Jol betreft ben ik het helemaal met je eens.
De Fulham U19 hebben vorige week zelfs de U19 Premier League gewonnen. Kwaliteit zat in die jeugd dus alleen Jol haalt alleen maar ouwe rotten met af en toe een succesvolle versterking zoals Berbatov of Karagounis.

23 mei 2013 om 09:48

Ja oke het zijn huurlingen. Maar Jol zal ergens wel aangegeven hebben dat hij ze wilde hebben, denk niet dat Fulham de club zelf een oogje heeft op deze twee spelers.

Heeft niet echt bij grote clubs gespeeld waarbij Getafe het hoogtepunt was. 29 Vind ik overigens niet oud en denk ook dat hij voor power kan zorg op het middenveld. Misschien geen basisspeler maar zeker een toegevoegde waarde voor de breedte.

Jol is een meester in oude en afgeschreven spelers binnenhalen. Blijkt maar weer uit bovenstaande tekst. Ongelooflijk. Als club neem je toch niet zo'n trainer in dienst, die alleen maar rotzooi opkoopt.

22 mei 2013 om 11:53

Ajax had hem anders ook voor 3 jaar vastgelegd. Just saying.

Vraag mij bij dit soort transfers altijd af of die bevriende zaakwaarnemer van Martin Jol geen fatsoenlijke spelers bij staat. Als trainer ga je toch ook een keer aangeven dat die man nu eens met iemand die kan voetballen moet komen. Een 30 jarige schopper hebben ze in Engeland vast ook nog wel rondlopen.

En in de zomer weer aankloppen bij Twente voor één van onze sterkhouders zeker. Snap het transferbeleid van Fulham totaal niet. Ze zullen vast geld hebben, maar ze hebben ondertussen zoveel oudjes dat een gemiddeld Italiaans team van 6 jaar terug er niks bij is.

Misschien is mijn denkwijze verkeerd, maar ik heb steeds meer een gevoel dat Martin Jol zijn eigen zakken ook meer dan goed vult met transfers als deze en het aantrekken van spelers die vertegenwoordigd worden door Raiola..

Bikkelharde defensieve middenvelder die van kaarten pakken een tweede hobby had gemaakt in Spanje , ook dit seizoen kreeg hij het voor elkaar om bij Ghana binnen 10 minuten na zijn invalbeurt al gelijk een kaart te pakken en ook tijdens de ACN kreeg hij het voor elkaar om in iets meer dan een 15 minuten geel te pakken.

In Engeland fluiten ze wel minder snel maar vind hem soms wel echt te ver gaan , er zijn filmpjes ook op Youtube te vinden dat hij totaal zijn controle verliest en gewoon in totaal 3 tegenstanders naar de grond werkt en met rood kan vertrekken , een makkelijk persoon is het zeker niet.

Wat is het ook een vreemde vogel. Dit is aankoop #87 in 2 jaar. Als je ziet welke spelers hij afgelopen periodes gehaald, is het mij een compleet raadsel waarom hij in vredesnaam het laatste woord heeft bij de tranfers. Noem mij een Karagounis. Had geen club en wordt alleen geroemd vanwege zijn traptechniek. Deze man staat in de 'basis' bij Fulham (25 wedstrijden), en is 36 jaar. Je gaat mij niet wijsmaken dat er niet iets minder gekocht kon worden, en dat dit budget besteed werd aan een speler die iets meer inbreng heeft in dit kwakkelende Fulham.
Jol kon mij nooit bekoren, en hij kan dit op dit moment zeker niet.

een echte Martin Jol aankoop

bij Ajax deed hij ook van die domme aankopen zoals Atouba,mido,tainio en kerlon zonder dat er ooit een scout van Ajax bij betrokken was

die gast doet het als coach goed, alleen geef hem niet de portemonnee van de club......

Matige speler, maar daar kijk je niet van op bij Jol. Zal wel iets met financien te maken hebben. Ze hebben ook Amorebeitia vastgelegd, dat vind ik een betere aankoop. Maar het is lastig om een beetje beleid te herkennen bij Fulham.

Hele goede speler die Amorebieta, dat is zeker een aanwinst voor Fulham.

Alleen die Boateng ben ik niet van overtuigd. Sowieso gaat dat Fulham verder helemaal nergens over, er zitten maar 3(!) Engelsen in die selectie, waar er waarschijnlijk geen een van speelt. In Engeland wordt het steeds gekker, want dat zie je steeds vaker dat een Engelse ploeg met 11 buitenlanders speelt.

22 mei 2013 om 15:16

Dat klopt. En dat komt door buitenlandse trainers. Welke club die al een tijdje een buitenlandse trainer heft verandert langzaam in een vreemdelingenleger. Jol, Mancini, Wenger, ik had niet verwacht dat de supporters dat willen.

22 mei 2013 om 15:22

Inderdaad. En als het nou goede spelers zouden zijn zou ik het nog begrijpen, maar van al die buitenlanders die er zitten zijn er misschien een paar echt goed, maar de rest is gewoon pure middelmaat. Ik bedoel, Manolev, Enoh?? Lachwekkend.

Aan Amorebieta hebben ze echt een goeie! Helaas dat die vertrekt bij Bilbao had hem daar graag nog een tijdje zien spelen.

22 mei 2013 om 15:11

Helemaal mee eens. Maar wel erg jammer dat Athletic min of meer leegloopt zo. Aan de andere kant schept het weer ruimte voor nieuwe Baskische spelers.

22 mei 2013 om 18:54

Het probleem met dat beleid is dat je extreem afhankelijk bent van je jeugd. Soms heb je een goeie lichting en soms een mindere. Afgelopen jaren hadden ze een erg goede lichting met spelers als Amorebieta, Javi Martinez, Llorente en Munian. Munian is nog steeds een enorm talent maar is momenteel aan een slecht seizoen bezig. Ben benieuwd hoe ze al dit verlies gaan opvangen.

Waarom een club als Milan, Arsenal of Liverpool die Amorebieta niet gehaald heeft is mij echt een raadsel! Ik vind Fulham net onder zn niveau, denk dat hij beter kan.

22 mei 2013 om 23:47

Wie weet speelt hij zich in de kijker komend seizoen. Voor Fulham was hij gratis dus dat hebben ze ontzettend netjes voor elkaar gespeeld (:

Ik blijf mij verbazen hoeveel middelmaat Marin Jol kan halen. Zoveel net niet spelers.

22 mei 2013 om 15:51

Amorebieta is gewoon een uitstekende aanwinst voor Fulham. Ik ben zelfs verrast dat hij naar Fulham is gegaan. Newcastle, Everton of zelfs Liverpool hadden hem best kunnen gebruiken.

Amorebieta is geen basisspeler bij Athletic.

22 mei 2013 om 18:57

Normaal gesproken zeker wel, heeft wat pech gehad met blessures dit seizoen maar als de omstandigheden normaal zijn is het een vaste kracht.

22 mei 2013 om 19:13

Voorgaande seizoenen was die basisspeler, dit seizoen niet meer. Begon met een blessure, maar daar is die al weer een paar maanden geleden van hersteld. Gezien al vooraf de start van dit seizoen vaststond dat die aan het einde van dit seizoen transfervrij zou vertrekken, is Bielsa hem niet meer gaan gebruiken.

Kortom, het is geen basispeler.

Amorebieta is wel zeker een goede speler voor Fulham! Gaat daar denk ik hoge ogen gooien

Transferhuis "jol" gaat maar door! Tuurlijk waarom ook niet hè!

Snap echt 0,0 van zijn aankopen! enig vorm van beleid zit er iedere geval niet in en laat ik het maar helemaal niet hebben over jeugdopleiding!

commissie voor de zaakwaarnemers zijn natuurlijk wel altijd gegarandeerd bij Jol!

22 mei 2013 om 17:31

Of juiste wel, gerichte aankopen doen die ervoor zorgen dat lijfsbehoud gaat lukken. Fulham is geen club dat de aantrekkingskracht en middelen heeft om grote talenten/spelers aan te trekken.

22 mei 2013 om 20:39

En swansea heeft dat wel?! of een club zoals Wba?!? zelfs Norwich is boven Fulham geëindigd volgens mij.

Ik snap je punt wel hoor, echter ben ik van mening dat Jol nooit maar dan ook nooit echt beleid uitvoert en totaal geen oog heeft voor jeugd. (ga er van uit dat fulham dat wel heeft).
Daarnaast is het spel van Fulham ook niet mooi.

Vraag is wel of die Amorebieta de vervanger is van Hangelland of met hem gaat samen spelen.
Anders heb je toch wel een redelijk centrum staan.

Bovendien ook belachelijk dat die Riether haalt die ook al iets van 29 is.

Zo waar een leuke transfer! Dit is toch wel een goede verdediger.

Jol moet wel blijven handelen, dat is goed voor zijn portemonnee.

22 mei 2013 om 20:31

Oei, om zo'n bericht heb ik een waarschuwing gehad. Het is niet verstandig om dergelijke dingen te zeggen zonder dat daar vooralsnog echt bewijs voor is.. Was ook mijn fout.

Daarbij kan veel gezegd worden, maar hij beperkt zich momenteel tot goedkope of transfervrij spelers en kan daar blijkbaar mee door in de Premier League. Bij Ajax was ik geen fan van zijn transferbeleid, maar bij Fulham lijkt hij het met beperkte spelers aangevuld met enkele toppers toch staande te kunnen houden...

22 mei 2013 om 20:36

Ja of hij haalt flutspelers omdat hij een slechte trainer is, dat kan natuurlijk ook. Die rechtsback is overigens wel een goeie.
Maar ik meen begrepen te hebben dat hij er zelf ook wat aan verdient, zou mij namelijk niks verbazen met de spelers die hij haalt.

Jol heeft meerdere malen in de media aangegeven dat hij creatief moet zijn met zijn nieuwe aanwinsten, omdat de club weinig financiële middelen tot zijn heeft. Er is nauwelijks geld voor nieuwe aankopen en moet zich richten op goedkope spelers huren of transfervrij binnenhalen. Denk dat Boateng en Amorebieta wel versterkingen zijn voor de club.

Komend seizoen zal Jol ongetwijfeld de toptalenten Chris David en Kerim Frei meer speelminuten geven. Jol verricht goed werk bij Fulham, ondanks de geringe middelen..

Omdat Fulham niet zo veel middelen heeft, ook zijn Dembele, Dempsey en Prograbneyk vertrokken. Dit waren toch spelers die erg belangrijk voor Jol waren. Afgelopen jaar is daarom 10 miljoen pond verdiend uit transfers.

Ik zou best tevreden zijn, hij haalt goedkope spelers maar hij behoed je team toch van degradatie. Wanneer de ambities van Fulham hoger lagen dan nu dan had Jol ook meer te besteden. Wanneer hij meer te besteden heeft kan hij naar zijn wens gaan investeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren