lufc-fr010
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 21 mei 2010
  • lufc-fr010
  • 84 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 409
  • 35 jaar (16-6-1986)
  • Nieuwerkerk a/d IJssel
  • 1
Persoonlijke berichten
13 maart 2013 om 09:40
#1

Helemaaaaaaal eens met je reactie over die Aboutaleb.. Word is schijt en schijt en schijt ziek avnd ie vent.

Is te hopen dat hij snel oprot.. En eens naar de echte problemen van de stad gaat kijken. Inplaats van zijn strooptocht tegen 'hooligans'.

13 maart 2013 om 09:50
#2

Echt hè, genoeg is genoeg. Los van zijn campagne tegen de hooligans heeft hij het in zich elk feestelijk evenement te vergallen in onze stad. Niets lijkt meer zeker, alsof hij de stad dood wilt maken met alleen volgzame schapen die altijd met zijn stroom meevaren.

13 maart 2013 om 10:26
#3

Ja alles wat leuk is in de stad weet hij om zeep te helpen. En de echte problemen pakt hij niet aan want die blijft hij pappen en nat houden. Want ach ja die kunnen misschien nog beteren.

Maar alles voor de de groep tussen de 18 en 30 jaar helpt hij naarde klote. Behalve voor zijn eigen mensen hoor want daar zit nog hoop in pffffff

8 april 2013 om 16:38
#6

Kijk, dat maakt een hoop duidelijk:) Sorry, dacht dat je op mij reageerde, maar het was dus richting vuurbal.

11 april 2013 om 23:30
#7

Vorige Roda - Feyenoord op de tribunes en buiten het stadion... de Roda - Feyenoord daarvoor waar Feyenoord supporters uit het uitvak gebroken zijn... en dan heb ik het alleen over incidenten bij/met Roda.

12 april 2013 om 19:37
#8

Raar hé, dat er Feyenoord supporters aangevallen worden. Klinkt hard, maar 'eigen schuld, dikke bult' als je in Roda vakken gaat zitten. Ik hoef in Rotterdam niet met een Roda-shirt te gaan zitten, want dan is puur mijn aanwezigheid al reden genoeg om aangevallen te worden. En daarbij nog eens meldende dat voor het zóveelste jaar op rij Feyenoord supporters Roda-supporters in eigen vakken uitgedaagd hebben en waarbij een grote groep de hele fanatics-tribune uit aan het dagen was, is het niet gek dat het nu dit jaar uit de hand gelopen is. De druppel die de emmer doet overlopen. En dan kom je bij West buiten en dan staat daar een groep Feyenoorders Roda-supporters op te wachten om ver te knuppelen...

Gek hé, dat er gefrustreerde mensen dan dingen terug gaan doen?

25 juni 2013 om 03:04
#9

Hey man sorry voor de late reactie. Zeker weten dat Leeds een mooie club is, voor mij is het de mooiste club van Engeland,sinds ze gedegradeerd zijn volg ik de Premier League ook niet meer. Het word daarom ook weer eens de hoogste tijd dat we (ik zie dat jij ook een Peacock bent) een 'come back' gaan maken, al zit het er voorlopig nog niet in ben ik bang. Alleen je Nederlandse voorkeur deel ik dan weer niet:)

Aangepast op 25 juni 2013 om 03:09 door F-18/TACP.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren