Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bayern München treedt in Bremen aan zonder ‘Robbery’

Laatste update:
/

Arjen Robben viel woensdag al na ruim een kwartier uit in de Champions League-wedstrijd van Bayern München tegen Shakhtar Donetsk (7-0). De aanvaller greep na een volley naar het linkerdijbeen. De Nederlander probeerde het nog even, maar gaf vervolgens aan Josep Guardiola door dat hij gewisseld diende te wordne. Sebastian Rode was zijn vervanger.

Robben liet na afloop aan de NOS weten dat het wel zal meevallen met zijn blessure. “Een paar daagjes rust en dan ben ik er weer. Gelijk aan het begin van de wedstrijd gleed ik de goal in. Daar is de rug geblokkeerd en dat drukt op mijn zenuw. Het straalt uit naar de hamstring. Maar de spier zelf is perfect”, verzekerde de aanvaller

Guus Hiddink rekent op Robben voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije, op 28 maart in Amsterdam, en de oefeninterland van drie dagen later, tegen Spanje. De bondscoach nam Robben eerder op woensdag op in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal.

Update 12 maart 13.00 uur - Bayern München treedt in Bremen aan zonder ‘Robbery’
Er blijft voldoende kwaliteit over, maar trainer Josep Guardiola van Bayern München kan zaterdag in het uitduel met Werder Bremen geen beroep doen op Arjen Robben en Franck Ribéry. De vleugelspelers raakten geblesseerd in het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk (7-0). Hoe lang Robben en Ribéry precies uitgeschakeld zijn is niet bekend, maar via de officiële kanalen meldt der Rekordmeister dat Robbery zaterdag niet kan spelen. Robben gaf direct na het duel met Shakhtar al aan geen ernstige blessure te hebben opgelopen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat het meevalt, met Robben en een Huntelaar in vorm verwacht ik we dat we de interlands eenvoudig winnen, 3-0 /4-0

Haha echt grappig na al zen blessures weet ie perfect hoelang ie out is...

12 maart 2015 om 00:22

Misschien ook omdat het niet echt een blessure is. Iedereen voelt wel wanneer er sprake is van een beknelling, verrekking of dat er daadwerkelijk iets kapot is.

Wat Robben hier beschrijft heb ik ook wel eens gehad en het is gewoon een kwestie van losmasseren en laten rusten.

12 maart 2015 om 01:12

Hij kent zijn lichaam gewoon heel goed.

Na al die jaren is Robben niet alleen een wereldvoetballer geworden, maar ook een goede dokter. Weet precies hoe spieren in elkaar zitten!

11 maart 2015 om 23:46

Haha Robben heeft in zijn carrière dan ook al bijna alles gemankeerd.. dan leer je je eigen lichaam kennen :-P

12 maart 2015 om 09:32

Of hij wou gewoon Battlefield Hardline spelen de komende dagen. Die is vannochtend ook uitgekomen.

On: Robben kan het beste gewoon fysio worden na zijn actieve carriere. Heeft meer kennis en ervaring dan de gemiddelde clubarts.

Ik hoop dat hij ongelijk heeft en niet bij is tegen Turkije. ik denk niet dat Nederland in problemen komt indien ze verliezen. Beide team kwalificatie ronde doorkomen zou voor mij geweldig zijn!!

12 maart 2015 om 00:05

Als we er komen, moeten we het ook verdienen! Hopen dat Robben er niet bij is bahbah!!

12 maart 2015 om 01:14

Iemand een blessure toewensen om te kunnen winnen, serieus? En ja, een nederlaag tegen Turkije kan ons het ek kosten. Winnen is een must

12 maart 2015 om 10:01

Niet zo hypocriet josephius. Als de sterspeler van de tegenstander er niet bij kan zijn, dan geeft dat altijd meer vertrouwen. En hij wenst robben geen blessure toe maar hoopt dat hij er niet bij kan zijn.

Ik vrees dat naarmate hij ouder wordt hij alleen nog meer pijntjes en blessures gaat oplopen..gezien zijn blessure geschiedenis plus het feit van ouder worden, ik hoop dat hij nog lang zijn explosiviteit behoudt.

12 maart 2015 om 01:14

Hoe ouder hoe fitter tot nu toe

Pfff gelukkig maar! Was al bang dat het foute boel zou zijn.. Hopelijk blijft hij fit

Haaha ja inderdaad, hij weet precies hoe lang die aan de kant zit.
Ik weet nog dat ie een keer zei zo'n 2 jaar geleden van "ik heb er serieus over nagedacht om mn voetbalschoenen op te bergen vanwege de blessures"

Lol de titel robbery :P

nou dost sla je slag op de topscorelijst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren