Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AZ blijft geïnteresseerd: ‘Vraag en aanbod liggen ver uit elkaar’

Laatste update:

Wout Weghorst gaat voorlopig niet naar AZ. Het bod dat de Alkmaarders uitbrachten, vond directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles Almelo ‘totaal oninteressant’, zo meldt TC Tubantia woensdagavond.

/

De 23-jarige Weghorst, die vorig seizoen veertien keer scoorde voor Heracles, heeft al een onderhoud gehad met AZ, maar van een deal is dus nog geen sprake. FC Groningen en een onbekende Engelse club toonden eerder ook al belangstelling voor de spits, die recent aangaf niet zomaar weg te willen uit het Polman Stadion.

“Het gevoel moet goed zijn, ik wil niet zomaar vertrekken bij deze mooie club”, sprak Weghorst. Collega Iliass Bel Hassani staat ook nog altijd bij Heracles onder contract, hoewel de middenvelder heeft aangegeven een stap te willen maken. “Maar als ik bij Heracles blijf, vind ik dat ook goed. Ik speel hier met veel plezier en we gaan Europa in”, laat de linkspoot in een reactie weten.

Update 4 juli 19.20 uur - AZ blijft geïnteresseerd: ‘Vraag en aanbod liggen ver uit elkaar’
AZ bracht in juni een ‘totaal oninteressant’ bod uit op Wout Weghorst en derhalve speelt de aanvaller nog altijd bij Heracles Almelo. De kans dat de 23-jarige aanvaller alsnog naar Alkmaar verhuist, lijkt niet groot te zijn. “AZ is geïnteresseerd, maar op dit moment liggen vraag en aanbod nog te ver uit elkaar”, zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma in gesprek met Voetbal International.

Denk jij dat Wout Weghorst volgend seizoen voor Heracles Almelo speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een aardige backup spits zijn

4 juli 2016 om 20:34

Ook een goede eerste spits. Ik zie 14 goals als een normale prestatie van deze speler. Bij AZ verwacht ik dat hij meer kansen krijgt en dus meer scoort. Ik zie hem daar zo tussen de 20 en 25 goals maken. Dat is voor elke Eredivisieclub uitstekend.

Weghorst zou totaal oninteressant moeten zijn voor AZ, kunnen beter zoeken naar een betere spits.

22 juni 2016 om 20:40

Inderdaad.....geen bod meer doen ook.
Heb nog geen supporter gesproken die op hem zit te wachten.

22 juni 2016 om 21:13

Hier dan de eerste positieve supporter (volgens jou). Ik hoop dat hij blijft!

22 juni 2016 om 21:40

Waarom niet? Uitstekende tweede spits die op de lange termijn een prima spits is voor AZ.

22 juni 2016 om 22:09

'Die op hem zit te wachten'.. We hebben het dus over AZ'ers. Lekker in Almelo laten, die beperkte voetballer met dat zielige gedrag hoef ik niet in een AZ shirt te zien.

22 juni 2016 om 22:27

Scheelt weer!

Ik vind dit echt geen top spits hoor snap ook niet dat AZ hem zou willen halen

22 juni 2016 om 20:50

Zei men vorig jaar ook over Janssen.

22 juni 2016 om 21:25

Nee hoor

22 juni 2016 om 21:54

Wie dan? Bronnen?

22 juni 2016 om 22:26

Kijk Vz van vorig jaar er maar op na. Er waren er weinig die heel veel vertrouwen hadden in de man.

22 juni 2016 om 22:03

Janssen was bij Feyenoord in de A1 al top, 2 jaar bij Almere City buiten gewoon goed gepresteerd met 10 en 19 goals bij een matig Almere.. en dat op zijn 19de en 20ste. Nu bij AZ op zijn 21 ste 27 goals in de Eredivisie en recent 22 geworden.

En dan telt jong oranje nog niet eens mee en oranje onder 18, 16 en 15...

Janssen had i.t.t. weghorst dus al veel bewezen voor zijn komst naar AZ dat er toch flink wat in het vat zat... Weghorst speelt bij Heracles... en bij Emmen scoorde hij 8 en 11x en bij heracles slechts 8 en afgelopen seizoen? ook zoiets? ;d

22 juni 2016 om 22:30

Volkomen mee eens. Naast een redelijk beperkte spits ook een vervelende speler om naar te kijken. Al die maniertjes mag hij van mij wel achterwege laten. Hoop ook niet dat de interesse van Groningen serieus is. Niet dat we nu toppers hebben maar wie weet wat Faber eruit haalt.

Hopelijk slaat die Engelse club snel toe. Als AZ Janssen daadwerkelijk voor vijftien miljoen kan verkopen dan mag je toch verwachten dat AZ een betere speler dan Weghorst terug haalt.

22 juni 2016 om 21:05

Over Janssen was ik vorig jaar wel enthousiast maar Weghorst zie ik liever bij Heracles blijven of naar elke club vertrekken als het maar niet az is.

4 juli 2016 om 19:38

15? Ik leesnu 25!

Ik snap de hype rondom Weghorst absoluut niet. In mijn ogen heeft hij absoluut niet de capaciteiten om te slagen bij een club die beter dan is dan Heracles. Het waren niet door zijn verdiensten dat Heracles afgelopen seizoen zo succesvol was. Ik zou eerder vrezen voor Bel Hassani dan Weghorst.

Niet halen. Focussen op Fred Friday en een nieuwe rechtsachter.

23 juni 2016 om 01:01

Mee eens, Friday lijkt me echt een leuke spits voor AZ. Basiswaardig

Leuke pinchhitter, maar AZ moet toch beter op zoek naar een spits die echt door kan groeien. Weghorst heeft wel zijn waarde, maar is niet een complete spits

Zeer beperkte spits.
Mist snelheid.
Technisch vermogen.
Zit bij Heracles aan zijn limiet, middenmoot eredivisie.

Veldwijk. Veel beter toch?

Hoop heel erg dat Weghorst bij Heracles blijft. Hebben wij iets meer hoop op het behoud van De Kogel

Als vervanger/pinchhitter van Muhren, dan kan het.
Als Janssen voor 12-15 miljoen weggaat moet je natuurlijk nooit een Weghorst halen als eerste spits.. niet dat Veldwijk veel beter is.. maar nog steeds beter. Misschien Van Wolfswinkel terughalen naar Nederland?

Of gewoon doorpakken voor Fred Friday, die is veel beter en veelzijdiger dan die houtenklaas van een Weghorst.

AZ moet een bewegelijke spits kopen als je met Van Overeem op 10, jahanbaksh en dos santos op de vleugels speelt.

AZ, haal toch Santos! Wat zijn ze toch aan het doen met spelers als Vd Linden, Van Eijden en Weghorst?

22 juni 2016 om 21:17

Ja, dit wordt echt triest. De hele eredivisie lijkt wel zo triest te worden. Je zit nooit meer ergens een aardige speler opduiken. Zijn allemaal van die nietszeggende spelers. Kan jahanbaksh niet in de spits?

22 juni 2016 om 21:25

Zullen we unaniem besluiten dat de technische leiding van AZ op straat staat?

4 juli 2016 om 19:39

Mee oneens. Als Janssen straks vertrekt voor een bedrag tussen de 20 en 25 miljoen dan zijn ze goed bezig.

22 juni 2016 om 21:38

Santos past precies in het rijtje dat jij opnoemt. Een speler die 1 seizoen goed speelt en transfervrij is, net als Van Eijden en Vd Linden. Weghorst is nu al het niveau van een goede tweede spits en wordt alleen nog maar beter.

22 juni 2016 om 22:05

Vd Linden is prima voor de breedte, zeurt nooit, speelt redelijk tot degelijk wanneer hij speelt en is gewoon een sympathieke jongen voor de groep, beter gezegd totaal geen onruststoker. Hetzelfde met Robert Muhren en Gino Coutinho... alle 3 zijn zij niet goed genoeg voor de basis maar voor ''erbij'' vrijwel ideaal. Alleen wat te weinig kwaliteit voor een heel jaar.

Van Eijden zal samen met Vlaar wel een leuk duo gaan vormen.

Ruiter (?)
Van Rhijn(?)
Vlaar
Van Eijden
Haps
Rienstra
S. Wuytens
Jahanbaksh
Van Overeem
Dos Santos
????????
23 juni 2016 om 01:03

Dat denk ik nou ook, van eijden lijkt me ook een prima verdediger

23 juni 2016 om 11:33

Hahah en dan wil ie wel santos haha

Zou finbogason niet wat zijn voor az is een prima spits voor als jansen vertrekt, weet ook hoe de eredivisie werkt en heeft beste ervaring en doelgericht, en aangezien ze jansen voor 15 miljoen verkopen is hij wel haalbaar.

22 juni 2016 om 22:06

finnboggason herpakt zich nou juist lekker bij Augsburg na flops bij Sociedad en in Griekenland.

Vind het geen spits voor AZ, komt denk ik ook gewoon te kort voor AZ. Bij Heracles zit hij gewoon prima.

Beter gaat Az voor Friday, veel behendiger, snel en nog jong.
Weghorst zou niks voor Az zijn, ons spel is te dynamischer dan dat hij aan kan. Groningen of Heereveen zou een mooie stap voor hem zijn.

Tot op heden is de Az supporter blij....
Goed nieuws om te lezen.
Lekker houden in Almelo

AZ heeft straks geld zat bij de verkoop van Jansen. Dus logisch dat andere clubs in nederland aan AZ de hoofdprijs vragen.

Santos, Vermeij of Veldwijk lijken me betere en goedkopere opties. En anders eventueel een talent uit het buitenland. Heb het niet zo op Weghorst. Als voetballer niet en qua gedrag nog minder..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren