Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Alleen Ajax en PSV nog over voor handtekening Amerikaans toptalent’

Laatste update:

Erik Palmer-Brown lijkt onhoudbaar voor Kansas City nu verschillende clubs uit Europa hem in het vizier hebben. De twintigjarige verdediger staat volgens Metro in de belangstelling van Ajax, terwijl ook PSV hem graag zou willen aantrekken. Eenvoudig wordt dat niet, daar de Amerikaans jeugdinternational ook in verband wordt gebracht met FC Porto, Paris Saint-Germain, Real Betis, Chelsea en Manchester City.

Volgens het Amerikaanse medium is Ajax favoriet om zich te versterken met Palmer-Brown, die vorig jaar nog werd gehuurd door Porto. Nog voor het einde van de maand moet er duidelijkheid komen over de toekomst van de verdediger.

Ook Chelsea zou hem graag willen aantrekken. Daar zou Vitesse komend seizoen van profiteren, daar de Arnhemmers hem dan zouden mogen huren. Manchester City hoopt hem over te nemen van Kansas City en hem tijdelijk te stallen bij NAC Breda. De promovendus heeft sinds twee jaar een samenwerkingsverband met the Citizens.

Update zaterdag 24 juni 20.24 uur - ‘Alleen Ajax en PSV nog over voor handtekening Amerikaans toptalent’

De nieuwe werkgever van Erik Palmer-Brown ligt hoogstwaarschijnlijk in de Eredivisie. MLS Transfers meldt dat Ajax en PSV de overgebleven kandidaten zijn om de twintigjarige verdediger voor volgend jaar te strikken. Palmer-Brown, wiens contract bij Kansas City op 31 december afloopt, zal waarschijnlijk eerst ervaring gaan opdoen bij Jong Ajax of Jong PSV, alvorens de jeugdinternational minuten gaat maken in de Eredivisie.

Denk jij dat Ajax een goede kans maakt op de komst van Erik Palmer-Brown?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou PSV, wil je een vervanger voor Moreno is dit je kans. Maar zijn prijs zal wel boven de 10 miljoen liggen ben ik bang.

16 juni 2017 om 16:45

10 miljoen op basis van? Hoop niet dat wij zoveel geld gaan uitgeven voor een verdediger van Kansas City.

16 juni 2017 om 16:51

Op basis van de huidige markt, het aantal én type geã¯nteresseerde clubs en zijn verhuur aan Porto. Moet wel zeggen dat hij daar volgens wat internetbronnen alleen in het belofte-elftal heeft gespeeld trouwens.

Ik neem aan dat je met 'wij', Ajax bedoelt, en op zich ben ik met je eens dat het een hoog bedrag is voor een verdediger uit Amerika. Maar hij is nog jong, veel clubs zitten achter hem aan, en Ajax heeft natuurlijk wel het geld tegenwoordig.

Edit: zie dat hij in 2017 is uitgeleend aan Swope Park Rangers, een soort combi-club van Kansas City. Op zijn 20e was hij dus nog niet goed genoeg voor de Mls. Daarnaast wel jeugdinternational van Amerika -20.

16 juni 2017 om 16:55

Door die 17 wedstrijden voor Porto B?? nog een halfjaar contract bij Kansas?

16 juni 2017 om 17:17

@est-1913,

Nee door alle interesse, zijn leeftijd en de huidige markt zoals ik hierboven ook aangeef. Bovendien een speler van buiten Europa. Ik zeg ook niet dat ik het er mee eens ben dat hij zoiets gaat kosten he, is alleen wat ik verwacht.
Helaas is dat teveel voor PSV op dit moment.

16 juni 2017 om 17:43

Maar waarop baseer je die 10 miljoen? Ergens gelezen of meer een schatting? Zou mij verbazen als hij meer dan 5 miljoen kost. Vooral interesse omdat het een relatief goedkoop gokje(half jaar contract) is, schat ik in.

16 juni 2017 om 17:53

Oh excuus, wist niet dat hij nog maar een contract had voor een halfjaar haha. Verkeerd gelezen. In dat geval zal het idd niet snel meer dan 5 miljoen worden en wordt het weer interessant voor PSV.

16 juni 2017 om 18:12

Ja ik zag ook dat hij afgelopen seizoen in de Amerikaanse 2e divisie speelde. Dat is voor een 19 jarige speler natuurlijk hele.aal niet raar, maar als het echt een supertalent was, zou je verwachten dat hij zijn minuten wel zou maken in de mls. Ik kijk af en toe wel wat wedstrijden uit de mls en het niveau stuiterde soms alle kanten op, maar samenvattend is het nou niet echt een denderend niveau. Benieuwd of dit wel wat voor Ajax is aangezien hij centraal speelt en er eerder versterking op de back nodig is.

16 juni 2017 om 18:56

Ja ik ben voor Ajax, maar 10 miljoen voor iemand met nog een half jarige contract en een paar potjes in Porto B is te veel van het goede lijkt me. Ajax zie ik geen 10 miljoen voor zo'n speler neerleggen.

24 juni 2017 om 21:12

Op basis van de markt? Is de markt dan dat voor ieder willekeurig onbekende speler er minimaal 10 mljn betaald moet worden? Dat grote clubs interesse schijnen te hebben zegt ook niets. Eigenlijk zeg je maar iets maar weet je het zelf ook niet waar die 10 mln op gebaseerd is

24 juni 2017 om 22:10

Hij mag gewoon gratis vertrekken hoor...

Vraag is wel waarom FC Porto hem niet hebben vastgelegd? FC Porto staat toch bekend uitstekend te kunnen scouten?

16 juni 2017 om 16:45

FC Porto schijnt wel nog altijd geinteresseerd te zijn.

16 juni 2017 om 16:46

Ze hebben hem eerst gehuurd, waarschijnlijk zonder optie op koop. Huurperiode zal wel afgelopen zijn dus heeft nu elke club weer interesse. In het artikel staat dat Porto hem ook wil kopen nu.

16 juni 2017 om 17:08

Klopt, maar FC Porto scout voornamelijk spelers in Zuid-Amerika. Noord Amerikaanse spelers halen ze eigenlijk niet.

16 juni 2017 om 17:19

@flashpower1,

Kan me toch niet voorstellen dat dat strikt beleid is toch? Ze hebben deze jongen al een keer gehuurd, en blijkbaar hebben ze nu weer interesse. Ze zullen echt niet een Noord Amerikaanse speler afwijzen oid omdat hij niet uit Zuid Amerika komt.

16 juni 2017 om 17:24

Waarom heeft kansas Erik Palmer-Brown dan niet een heel seizoen aan Porto verhuurd en hem dus nog wat langer in de Segunda bij Porto 2(b) laten spelen, want nu heeft hij ook nog een tijdje in het 2e van Kansas gespeeld tegen veel mindere teams.

24 juni 2017 om 20:56

De speler zelf moet ook wel willen blijven voetballen bij Porto, mocht Porto nog steeds geinteresseert zijn in hem uiteraard.

Cor Sports Management (csm) is zijn management (met advocaat etc). Is een Centrale verdedigende middenvelder, 1.86 lang en 20 jaar. Ben benieuwd hoeveel een speler uit Amerika moet kosten.

Vind 1.86 voor een centrale verdedigende middenvelder niet kort, naar ook niet super lang.

16 juni 2017 om 19:14

Er zijn bijna geen heel lange verdedigers in het topvoetbal. Neem nu Chielini, die is 1.84. Pepe is 1.86 en Pah Madou Kah die altijd oogde als een beer is slechts 1.76 lang.
Davinson Sanchez' is 1.88.

16 juni 2017 om 19:20

Het is dan ook geen CVM maar een Verdediger, puur verdedigend vrij solide (draaide een top WK o20) relatief atletisch met goede lange bal maar opbouwend niet fantastisch van wat ik heb kunnen beoordelen. Als Ajax een CV wil halen zie ik liever een linkspoot komen, hebben we er minder van doorkomen. Voor mij is Wober nogsteeds de ideale vervanger voor Riedewald, iets zekerder met opbouwen en nogsteeds heel jong.

16 juni 2017 om 20:28

Klopt, is inderdaad Centrale verdediger. Ben denk ik verward door dat CSM wat er precies onder stond (zijn zaakwaarnemers kantoor). Ik ben overigens niet onder de indruk van deze jongen en toch wordt er ook een Fifa qua potential gezegt dat hij kan groeien tot boven de 80 gemiddeld 😅. Wober zou inderdaad wel leuk zijn als die zou komen, maar dat is nog de vraag en ook of riedewald deze zomer weg wil/verkocht wordt.

Nou als brands echt wilt stunten haalt hij Lozano en dit toptalent. Dan is het matige presteren van hem de afgelopen tijd volledig vergeten en vergeven.

16 juni 2017 om 17:37

Hoezo is dit een toptalent?

24 juni 2017 om 20:59

Is makkelijk achteraf lullen. Transferzomer afgelopen seizoen werd bepaalt (zoals ieder jaar) door uitgaande transfers. Gaat er niemand weg, komt er ook niemand bij.

Van mij mag ajax dit Genoemde Toptalent, Erik Palmer-Brown hebben, zie bij PSv liever een Reyes komen voor de defensie.

Met alle respect, als dit een toptalent is waarom blijven dan alleen Ajax en PSV over en haakt de rest om wat voor reden dan ook af?

24 juni 2017 om 21:03

Misschien geeft hij de voorkeur aan een tussenstap en wil hij daarom in Nederland spelen? Ken de situatie niet maar lijkt me een logische reden.

24 juni 2017 om 21:36

Zou zeker kunnen maar je zou verwachten dat Porto hem dan niet zomaar zou laten lopen, hij heeft in Portugal blijkbaar geen onuitwisbare indruk kunnen achterlaten.

Amerikaans en getalenteerde voetballer. Die heb ik vaker gehoord. Ik verwacht er niet zo veel van. Indien voor een prikkie op te halen schat ik zijn slagingskansen hoger in bij PSV.

Simpel dus. Ajax. Daar heb je als talent meer kans om je door te ontwikkelen dan bij Psv... Resultaten uit het verleden geven een garantie voor de toekomst...

24 juni 2017 om 22:46

Vaclav Cerny en Jario Riedewald zijn inderdaad druk bezig om in de voetsporen van Victor Fisher, Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil en Nicolai Boilesen te treden en ook Joel Veltman en Mitchell Dijks zijn het levende bewijs dat stilstand niet bestaat bij Ajax. Oprecht prachtig hoor, dat er bij Ajax het afgelopen jaar de nodige talenten van zich hebben laten spreken - iets waar ik als Psv'er zeker jaloers op ben - maar de kans krijgen in het eerste heeft niets met doorontwikkeling te maken.

Het voordeel dat Ajax op deze Palmer-Brown is het waarschijnlijke perspectief om CL te gaan spelen - ik denk dat Ajax er wel in slaagt deelname via voorronde af te dwingen. Maar met Sanchez en De Ligt voor hem gaat hij wel de tweede viool spelen. Wat dat betreft is hij bij PSV beter af, waar ze nog een verdediger voor de basis zoeken nu Moreno weg is. Om die reden vind ik het dan ook vreemd dat deze jongen volgens dit artikel eerst bij de beloftenteams van beide clubs aan de slag zou gaan. Sinds wanneer is een verdediger van 20 niet volwassen genoeg om direct in de selectie opgenomen te worden?

24 juni 2017 om 23:01

Ten eerste spreek je jezelf enorm tegen. Je bevestigt het cliche dat Ajax de club is van de eigen jeugd en PSV de club van de aankopen en vervolgens zeg je dat Palmer-Brown juist daarom voor Ajax zou moeten kiezen. Terwijl hij dus een aankoop zou zijn.

Ten tweede is het idee dat bij Ajax de talenten ruim baan krijgen ook allang niet meer waar. De afgelopen twee jaar heeft Ajax met Huntelaar, Ziyech, Westermann, Krul, Sanchez, Casierra, Kemper, Doekhi, Struijk, Aberkane, Neres, Traore, De Jong, Younes, Dijks, Gudelj, Heitinga, Antonucci, Milik, Dolberg en Sanogo meer dan twintig nieuwe spelers gehaald. Zaten die dan geen van allen de eigen jeugd in de weg?

25 juni 2017 om 06:46

Wil jij nou beweren dat bij Ajax de jeugdspelers niet eerder een kans krijgen dan bij psv ??

25 juni 2017 om 09:16

Nee. dat wil ik niet beweren. En dat zeg ik ook nergens.

Natuurlijk krijgen eigen jeugdspelers bij Ajax over het algemeen eerder een kans dan bij Psv. Ik zeg alleen dat Ajax in dit opzicht ook niet roomser is dan de paus. Ze hebben de afgelopen twee jaar meer dan twintig spelers gehaald, dat is gewoon een feit. En dat voor elke gehaalde speler een plekje wegvalt voor een eigen jeugdspeler is ook een feit.

Het is grappig om te lezen hoe men een speler die men niet kent aan het inschalen is. Zal hij 5 miljoen of 10 miljoen euro kosten ? Jakefloormallo had het juiste antwoord: Hij is transfervrij en gratis op te halen. Zijn waarde ligt rond een ton, hooguit 2 ton. Maakt Ajax een grote kans omdat ze misschien Champions League spelen ? Ik denk het niet vanwege die reden. Misschien wel omdat Ajax veel jonge spelers heeft en een goede jeugdopleiding waar toppers als Ibrahimovic en Suarez hebben gespeeld.
Erik zal eerst in Jong gaan spelen en misschien wel langer dan een seizoen.
Maar interessant is deze jongen wel. Atletische bouw, ook een goede kopper. Valt misschien wel wat van te maken. Is het grootste talent uit de Concaf U20.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren