Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ajax verhuurt Warmerdam compleet seizoen aan PEC

Laatste update:

Django Warmerdam brengt het seizoen 2016/17 mogelijk op huurbasis door bij PEC Zwolle. De club uit Overijssel heeft volgens RTV Oost belangstelling voor het huren van de verdediger van Ajax, die recent nog zijn contract verlengde tot 2018.

/

Warmerdam, twintig jaar oud, speelde de laatste twee jaar steeds voor Jong Ajax in de Jupiler League. Hij heeft al meer dan vijftig wedstrijden achter zijn naam staan en er zouden meerdere clubs interesse hebben in een huurdeal met Ajax. PEC heeft volgens de regionale radio- en televisiezender echter de beste papieren. De clubs zijn alleen nog niet met elkaar in gesprek.

PEC klopte de voorbije jaren al meermaals aan bij Ajax voor spelers. Vorig seizoen haalde men Mickey van der Hart en Abdelmalek El Hasnaoui binnen en huurde de club Queensy Menig, het jaar ervoor arriveerde Jody Lukoki en trok men Sheraldo Becker tijdelijk aan. Voor het nieuwe seizoen zijn Calvin Verdonk (Feyenoord) en Hachim Mastour (AC Milan) al gekomen.

Update 18 juli 11.06 uur - Ajax verhuurt Warmerdam compleet seizoen aan PEC
Django Warmerdam brengt het seizoen 2016/17 op huurbasis door bij PEC Zwolle. De club uit Overijssel leent de verdediger een jaar van Ajax, waar hij nog niet in het eerste speelde. Wel heeft Warmerdam al meer dan vijftig duels voor Jong Ajax in de Jupiler League achter zijn naam staan.

PEC Zwolle is een goede club voor talenten om zich te ontwikkelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima club voor hem, maar als hij vertrekt moet Ajax op zeker nog een nieuwe linksback halen. Bij voorkeur een die ook voetballend iets kan toevoegen. Misschien een belletje plegen bij Büttner?

16 juli 2016 om 21:43

Riedewald en Viergever kunnen ook linksback spelen, en voor het centrum hebben we genoeg namen.

17 juli 2016 om 00:52

Eventueel in nood kun je Savastano nog doorschuiven

17 juli 2016 om 08:19

Westermann kan ovt als 3e backup aan de linkerkant.

Warmerdam is opgeleid als middenvelder, maar kwam bij Jong Ajax in de defensie te spelen, omdat andere middenvelders beter waren en er een tekort aan verdedigers was.

Leuke speler voor een andere club, misschien zelfs op Eredivisieniveau over enkele jaren, maar komt tekort voor Ajax 1. Ben heel benieuwd of hij gaat slagen bij Zwolle.

Hij is heel handig omdat hij heel multifunctioneel is. Hij kan als Linker Centrale man spelen, linksback, linksalf of op 6. Ik denk dat hij wel een toevoeging is voor Zwolle.

Als ik die Westermann vandaag zag, zou ik die meteen verhuren. Zal een prima verdediger zijn, maar hij mist echt snelheid. Helemaal bij Ajax, waar je veelal op de helft van de tegenstander speelt. Degradatie voetbal in de Bundesliga lijkt me beter voor hem. 32 jaar en voor 2 jaar laten tekenen. Onbegrijpelijk, maar hopelijk bewijst hij m'n ongelijk!

16 juli 2016 om 23:18

En waarom zou je een kerel van 32 verhuren? Dat doe je toch altijd met spelers die je ervaring wil laten opdoen?

17 juli 2016 om 00:58

Hopelijk bewijst hij jou ongelijk, maar ook niet-spelend kan hij van waarde zijn. Soort Ooijer-rol. Kan zijn ervaring delen met de jonge spelers. Extra slot op de deur in Europa kan ook zolang je maar snelle spelers naast hem neerzet (tete riedewald). We moeten overigens niet vergeten dat hij net van vakantie komt en nog in topvorm moet komen. Is niet supermakkelijk voor een 32-jarige die later aan is komen sluiten. Zal zeker nog een paar weken duren.

18 juli 2016 om 11:19

Sinds wanneer ga je spelers aantrekken om niet te voetballen. Geloof mij als ik zeg dat ze voor Heitinga een heel andere rol in gedachten hadden dan het uiteindelijk geworden is. Je kunt namen als Marco van Basten, Dennis Bergkamp, van Hooijdonk etc. voor 2 ton per jaar binnen halen als 40 uur per week full time trainer. Dan ga je geen speler halen voor 0.5 - 1 miljoen per jaar om tijdens de training af en toe (en zonder autoriteit) een tip of opmerking te plaatsen.

19 juli 2016 om 13:35

Ik zeg toch nergens dat ze hem halen om niet te spelen? Het kan zijn dat hij uiteindelijk niet goed genoeg blijkt. Dan zou je gek zijn om hem toch op te stellen. Dat hoeft echter niet te betekenen dat hij geen waarde meer heeft voor het team.

Aan het begin van het seizoen zei Nijkamp dat ze weinig tot niks wouden huren.. Is aardig gelukt! Ben bang dat Zwolle op deze manier niet beter gaat worden. Dan kun je beter niks zeggen..

16 juli 2016 om 21:46

Totaal niet mee eens. Als je alleen vaste contractspelers bekijkt, kan er al eredivisie waardig team gemaakt worden. De huurlingen hebben tot nu toe altijd waarde gehad en zullen ook zeker handig zijn voor in de breedte!

16 juli 2016 om 21:53

Dat zeker maar het gaat natuurlijk niet om de basis. Het is algemeen bekend dat je met huurspelers financieel niet beter wordt (kwaliteit daar buiten gelaten).
Ik ben gewoon geen voorstander van al dat huren , maar goed iedereen zijn eigen beslissing. Ging me meer over wat die Nijkamp zegt!

16 juli 2016 om 22:29

Hoewel het huren niet ideaal is moet PEC het wel doen omdat we de financiele middelen niet hebben om maar een gokje te wagen op zulke spelers.

Mastour is een buiten categorie speler voor Pec. Hoewel hij vast niet gelijk een bepalende speler zal zijn is dit wel een speler die normaal nooit naar Zwolle zou komen.

Spelers die bij Feyenoord of Ajax net niet goed genoeg zijn voor het eerste kunnen zeker bruikbaar zijn. De basis van PEC zijn toch allemaal eigen spelers.

16 juli 2016 om 23:07

Pec is gewoon een goede club voor jonge talenten

16 juli 2016 om 22:30

Hopen dat we wat betere spelers dan vorig jaar kunnen huren dan. Waren absoluut geen versterking.

16 juli 2016 om 22:48

Absoluut geen versterking?

Menig heeft vorig seizoen 6 goals gemaakt (tweede topscorer achter Veldwijk, samen met Nijland) en Becker was goed voor 4 goals en 5 assists (spelers met 3de meeste assists bij PEC vorig seizoen, na Veldwijk en Bouy). Nee, die twee voegden absoluut helemaal niets toe.

16 juli 2016 om 23:33

Hou toch op, Menig speelde vooral omdat Ryan Thomas geblesseerd was de hele 2e seizoenshelft en Becker viel na een aardig begin ver terug. Zo goed waren ze niet.

17 juli 2016 om 03:20

nee absoluut geen versterking. Als Thomas fit was gebleven en Saymak had gespeeld op het middenveld, dan waren deze jongens niet verder gekomen dan de bank. Tuurlijk hebben ze een paar leuke goals gemaakt, maar het waren echt geen dragende spelers bij ons en vaak speelden ze waardeloos.

Ik weet niet hoeveel wedstrijden jij hebt gezien? Een paar statistieken opzoeken kan iedereen.

17 juli 2016 om 08:13

Absoluut geen versterkingen nee, eerder prima spelers voor de breedte.

Menig was het hele seizoen drama, op de laatste 5 wedstrijden na. Toen had hij het ineens op zijn heupen. Daarvoor verspeelde hij elke bal, alle schotjes waren zwak en probeerde nooit de bal terug te winnen als hij zelf balverlies leed.

Becker had een wereldstart de eerste paar wedstrijden, daarom zijn zijn statistieken goed. Daarna heel ver teruggezakt. Hard sjouwen, het enige nuttige wat hij deed.

Dus versterkingen, zeker niet!

Daarom vind ik ook niet dat ze Warmerdam moeten huren. Zulke spelers moet je overnemen, anders moet je een categorie hoger kijken voor huren, zodat ze echt wat toevoegen. Ik ken deze hele Warmerdam niet, maar heb niet het idee dat dit een jongen is die pec verder kan brengen in 1 seizoen

18 juli 2016 om 11:56

@fczwolle

Dat gaat Ajax dus niet doen en dat is niet voor niets. hij heeft gewoon de potentie om het te maken in Ajax 1.

Bij PEC krijgen huurlingen een echte kans. Zij halen er uit wat er in zit. Daarom een goede keus, voor beide clubs en voor de speler.

Mag ik van de PEC fans weten wat ze ervan vinden dat PEC Zwolle spelers blijft huren? Vorig jaar huurden ze Veldwijk, prima spits voor de Eredivisie, maar dankzij het huurcontract raak je hem weer kwijt. Zo kun je eigenlijk weinig stappen zetten naar een stabiele ploeg.

Kortom, wat vinden jullie ervan?

18 juli 2016 om 11:15

Het is meer dat we moeten op het moment. Spelers kopen is vaak nog te duur, en door te huren krijgen we vaak toch spelers binnen die wel iets toevoegen. Jammer is inderdaad wel dat er nu elk jaar opnieuw een team gebouwd moet worden, vooral rondom de spits positie. Hopelijk is dat met het kopen van Achabar een keer afgelopenm

18 juli 2016 om 11:51

In de basis van PEC zitten er op dit moment eigenlijk geen huurspelers tussen. Dit jaar zijn de huurspelers meer voor de breedte gehaald. En met buitenkansjes zoals Hebling en Mastour vind ik dat helemaal niet zo erg eigenlijk. Vorig jaar werd er toch wat meer op de huurspelers geleund, met spelers zoals: Veldwijk, Bouy en Becker Maar dat kwam ook omdat PEC niet zoveel te besteden had, plus de vele blessures.

Is er een ajacied die iets over deze jongen kan vertellen? Is hij bijvoorbeeld een directe versterking voor de basis of een speler die nog veel tijd nodig heeft?

Goed voor alle partijen, Warmerdam heeft meegetrained en zit tegen het eerste van Ajax aan als LB waar hij net is gaan spelen ipv op het middenveld. Na een jaar PEC waar hij hopelijk meer op de LB zal focussen, zie ik in wel een mogelijke waardige back up voor een Dijks op linksback.

De selectie is nu zo goed als rond, maar ik mis buiten Van de Pavert toch wel heel veel fysiek in dit elftal. Als je middenveld bestaat uit Saymak, Marinus en Brama dan hoef je geen wonderen te verwachten tegen fysiek sterke teams. Aan creativiteit gelukkig wel genoeg, wat hopelijk tot uitdrukking komt in de thuiswedstrijden, maar stiekem (waarschijnlijk valse hoop, maar toch) dat Nijkamp nog met een goede aanjager aankomt. Want alles is op Tedje na nu wel kleiner dan 1,85 wat er in de basis staat bij Pec.

18 juli 2016 om 12:57

Goede selectie heeft Pec, ik zou er inderdaad ook nog een fysiek sterke middenvelder bij halen. Ik zie ze zeker in het linkerrijtje komen en misschien wel richting de 5de plek. Warmerdam is een goede speler hoor, zat dicht tegen Ajax 1 aan.

18 juli 2016 om 13:36

Schenkeveld vind ik toch een hele aardige speler die ik thuis tegen Feijenoord echt heel goed vond spelen.

Prima speler die we wel kunnen gebruiken als er weer wat spelers geblesseerd raken.
En gezien de afgelopen seizoenen is dat een zekerheidje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren