Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Django Warmerdam ziet potentie en waagt overstap binnen Eredivisie

Laatste update:

Django Warmerdam gaat zijn carrière vervolgen bij Sparta Rotterdam, zo meldt De Telegraaf. De 27-jarige linksback kampt dit seizoen met aanhoudend blessureleed bij FC Utrecht en kan transfervrij overstappen naar De Kasteelclub. Het is voor Sparta al de derde versterking die binnen de Eredivisie gevonden wordt.

Warmerdam is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Utrecht, maar heeft zijn laatste wedstrijd voor de Domstedelingen al gespeeld. De linksback liep eind oktober een zware knieblessure op in de bekerwedstrijd tegen Sportlust ’46 (0-3 winst) en is sindsdien aan het revalideren. Utrecht meldde direct dat Warmerdam dit seizoen niet meer terug wordt verwacht op het veld.

Sparta speelt met de aanstaande komst van Warmerdam in op het vertrek van Mica Pinto, die ondanks een contractvoorstel niet wil verlengen. Utrecht hield al rekening met het afscheid van Warmerdam en haalde op zijn beurt Souffian El Karouani weg bij NEC. Sparta sloeg met het oog op komend seizoen ook al twee keer transfervrij toe bij RKC Waalwijk. Pelle Clement en Said Bakari komen per 1 juli over naar Rotterdam. Sparta is bezig aan zijn sterkste seizoen deze eeuw en staat verrassend zesde, een plek boven Utrecht.

Warmerdam doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar haalde de hoofdmacht uiteindelijk niet. Na 52 wedstrijden voor Jong Ajax werd de linkervleugelverdediger een seizoen uitgeleend aan PEC Zwolle. Daarna tekende hij voor drie seizoenen bij FC Groningen. In 2020 volgde een transfervrije overstap naar FC Utrecht. In de Domstad kwam Warmerdam tot 71 officiële duels, waarin hij 1 goal en 5 assists liet aantekenen.

Is Django Warmerdam een goede versterking voor Sparta?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Totaal niet rouwig om. Leed ontzettend veel balverlies en was erg onzeker aan de bal. Dit soort spelers zijn wij liever kwijt dan rijk. Overigens veel succes bij Sparta hoor, daar niet van! Nu nog vd Hoorn lozen..

10 mei 2023 om 22:10

Wie moet vd Hoorn gaan vervangen? Een versterking of staat er een goede jeugdspeler klaar om zijn plek over te nemen?

10 mei 2023 om 22:12

Utrecht probeert Hendriks nog een seizoen te huren van Feyenoord. Heeft niet veel gespeeld door ongelukkig blessureleed, maar de wedstrijden die hij speelde vond ik hem prima spelen. Verder hebben we st Jago nog maar het is afwachten hoe hij van die zware kruisbandblessure is teruggekomen.

10 mei 2023 om 22:20

Als je twee man erachter hebt met flinke blessures, dan ben ik wel benieuwd wie daarachter zou komen te staan. Kluivert? Mamengi?

10 mei 2023 om 23:18

Ik ben ook geen fan maar Vd Hoorn blijft gewoon. Er loopt op een altijd geblesseerde StJago na ook niks beters rond helaas.

11 mei 2023 om 00:49

ik zie jouw nu vaker reageren, maar krijg een beetje de vibe dat je Utrecht wat hoger in schat, dan hun kunnen (qua niveau etc). Maar loos vd Hoorn maar, straks janken dat je geen vervanger heb..

11 mei 2023 om 02:07

Nou ik snap hem wel. We kunnen en moeten eigenlijk ook hoger eindigen. We spelen om plek 7-8, maar eigenlijk zou dat plek 5 moeten zijn. We hebben de potentie en een rijke eigenaar, maar het technisch beleid is dramatisch en daarom maken we geen stappen vooruit.

11 mei 2023 om 08:26

Mijn gevoel snap je denk ik alleen als je al jarenlang trouwe Utrecht supporter bent. De reactie hier onder mij van UTR. vertelt precies wat ik bedoel. Hij legt het kort maar krachtig uit. Zuidam is een technisch directeur die structureel middelmaat haalt. Zijn het geen zogenaamde jonge talenten die 9 van de 10 keer mislukken, dan is het wel een gevestigde middenvelder van naam die zomaar in een elftal wordt gegooid. Zonder idee er achter en dat terwijl wij al bijvoorbeeld een overschot aan middenvelders hebben. Dit is geen beleid en geen uitgestippeld plan. Zoals UTR. ook zegt; We zouden voor hogere plekken moeten spelen want we hebben zeker de potentie en een rijke eigenaar. Enkel dat technische beleid om ertoe te komen.... tja

11 mei 2023 om 16:06

@utr. mag ik vragen waarom je wel tevreden zou zijn wanneer Utrecht op de 5e plaats eindigt ipv plek 7-8 waar het nu staat? Onderaan de streep leveren allebei deze plekken hetzelfde resultaat op en dat zijn de play-offs.
Is het dan niet bijvoorbeeld beter om onderscheid te maken tussen het halen van de play-offs of echt seriues meedoen om plek 4 en zo een direct voorronde te halen van de Eucl?
Wel met je eens dat het technisch beleid onder Zuidam echt werkelijk waar dramatisch is.

Is Kramer niks voor Sparta? Kunnen ze nog een eredivisiespeler binnenhalen. Hij wilde toch al naar Rotterdam, ik denk alleen dat Feyenoord hem niet als versterking ziet.

10 mei 2023 om 23:07

Kramer heeft zijn contract verlengt en blijft lekker in Waalwijk

Hallelujah! Dit soort spelers moeten we zo gauw mogelijk lozen. Warmerdam is pure middelmaat en brengt ons zeker niet verder

Die ene goal voor de fc was bij die 0-1 winst in de arena vorig seizoen 😂
Dacht toen eerlijk gezegd dat die best goed was….

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren