Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Advocaat wil niets zeggen over mogelijk vertrek bij Sunderland

Laatste update:

Sunderland speelt zaterdag in eigen huis tegen West Ham United en dat is mogelijk de wedstrijd van de waarheid voor manager Dick Advocaat. Volgens de Daily Mail heeft Advocaat zijn lot verbonden aan de wedstrijd tegen the Hammers: bij een verliespartij trekt Advocaat zijn conclusies en dient hij zijn ontslag in.

/

Net als voorgaande jaren is Sunderland dramatisch aan het seizoen begonnen met twee punten uit zeven wedstrijden. Advocaat had echter gehoopt the Black Cats naar boven te kunnen dirigeren, maar dat blijkt dus nog een opgave van formaat. Dat 68-jarige oefenmeester zou donderdag tijdens een diner met de technische staf gezegd hebben dat het mogelijk zijn afscheidsmaaltijd was.

Advocaat zou teleurgesteld zijn over de beperkingen van zijn selectie. De Nederlander liet eerder al weten dat hij zou vertrekken, als hij het gevoel had dat een andere manager beter werk zou kunnen verrichten. Achter de schermen wordt naar verluidt gewerkt aan de komst van Sean Dyche, die nu nog de manager van Burnley is.

Update 2 oktober 17.31 uur - Advocaat wil niets zeggen over mogelijk vertrek bij Sunderland
In de Engelse media verscheen vrijdag het bericht dat Dick Advocaat bij een nederlaag tegen West Ham United zou opstappen, maar de coach van Sunderland weigerde dat zaterdag op zijn persconferentie te bevestigen. "Vandaag ben ik nog de manager en alles kan in een dag veranderen", bleef Advocaat schimmig. "Er kan van alles gebeuren na de wedstrijd tegen West Ham, maar ik ben nu nog de manager."

Dick Advocaat moet bij Sunderland blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou me niet verbazen als die dat doet, Advocaat is wel iemand die opstapt als die het niet meer ziet zitten (niet slecht bedoeld). Ik denk zelf dat Sunderland zich wel moet handhaven met zulke spelers en ik zou dan ook blijven.

2 oktober 2015 om 13:07

Natuurlijk niet Dickie wil ponden zien

2 oktober 2015 om 13:19

Kan jij mij de definitie van "ponden" geven?

2 oktober 2015 om 13:21

Munteenheid in Engeland.

Hahaha dat Dickie zelf opstapt is toch een grap dan krijgt die geen miljoenen mee voor zijn pakhuis

2 oktober 2015 om 13:09

Geldwolf of niet, ik denk dat Dick het nog zou doen ook, uit zichzelf opstappen. Hij heeft toch een andere band met dit team dan voorgaande jaren bij bijv. België en Rusland.

2 oktober 2015 om 13:38

Ach Dick heeft zoveel verdiend de afgelopen jaren, denk niet dat hij zich daar nog zo druk over maakt. Houdt liever de eer aan zichzelf dan dat hij ontslagen wordt.

Was dan gewoon bij je besluit gebleven om te stoppen nadat je ze vorig seizoen had gered. Nu vertrek je in de ogen van de supporters alsnog via de achterdeur, terwijl die in de zomer nog als held werd gezien. Eeuwige zonde.

2 oktober 2015 om 14:09

Inderdaad iedereen kon wel zien dat dit een zinkend schip is en dat hij enorm heeft gemazzeld met handhaving. Hij had als een "legende" afscheid kunnen nemen, nu wordt die status weer afgebroken

Hij wilt waarschijnlijk een signaal afgeven naar zijn team in de hoop dat ze hierop reageren. Maar ik denk dat hij zelf ook wel beter weet, West Ham is aardig in vorm en heeft gewoon een goed uitgebalanceerd elftal. Het moet wel heel gek lopen wil het nu opeens wel lukken met Sunderland.
Wat mij ook verbaasd is dat hij zelf opstapt en dus geld laat liggen.

Die winnen dus gewoon zaterdag

Tipisch Dick, dat hij zijn spelers maar eens beter maakt, dat lukte hem bij PSV ook niet

Waarom light het dan niet aan Advocaat maar aan zijn team? Advocaat heeft heel wat kunnen aankopen in de zomer en het is alsnog niet genoeg? Er zit genoeg redelijk tot goed materiaal bij om van Sunderland een team te smeden dat niet in de onderste regionen staat. Advocaat wordt gewoon enorm overschat in Nederland. Hier doen wij alsof het een absolute toptrainer is van het niveau Mourinho, Wenger en Van Gaal. Nou wat valt allemaal reuze mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren