Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

United morst punten door gemiste kansen voor rust

Laatste update:

Manchester United moet vrezen dat het Chelsea en Manchester City later op de zondag verder uit het oog verliest. Louis van Gaal zag zijn elftal op White Hart Lane met name in de eerste helft goed voor de dag komen, maar door een gebrek aan scherpte in de afronding werd het overwicht niet vertaald naar doelpunten. Na de pauze was het een stuk minder wat the Red Devils lieten zien. Tottenham Hotspur stelde echter ook teleur, waardoor de wedstrijd de volle negentig minuten gespeend bleef van doelpunten: 0-0.

/

In de eerste 45 minuten deed Manchester United eigenlijk bijna alles goed. Achterin hielden de bezoekers de rijen redelijk gesloten en voorin werden meerdere uitgespeelde kansen gecreëerd. Het probleem zat hem echter in de afronding, of het uitstekende werk van Hugo Lloris: Robin van Persie, Radamel Falcao, Wayne Rooney en Ashley Young kregen stuk voor stuk een of meer uitgelezen mogelijkheden om de 0-1 op het scorebord te zetten, terwijl Juan Mata uit een vrije trap de paal raakte. Ook de rebound, die bijna in het doel viel, bleek niet aan de aanvallers van United besteed.

Tottenham Hotspur liet zich zo nu en dan wel zien en was ook een aantal keren dreigend. Met name via Andros Townsend, die rond de twintig minuten een paar keer gevaarlijk doorkwam. Eerst slaagde de buitenspeler er net niet in om Harry Kane te bedienen waardoor David De Gea net kon ingrijpen, en een paar minuten later belandde zijn harde schuiver in de handen van de Spaanse goalie. Spelmaker Christian Eriksen slaagde er echter niet in om het spel naar zich toe te trekken, waarmee United in een vroeg stadium veel Londens gevaar wist te voorkomen.

/

Ondanks het aardige spel besloot Van Gaal om in de rust te wisselen en Antonio Valencia op te offeren ten faveure van Rafael. Het was echter Mauricio Pochettino die de belangrijkste wijzigingen aanbracht: de coach van the Spurs droeg zijn elftal op om vroeger druk te zetten, waarmee zijn elftal de opbouw van United verstoorde en Lloris zich lang niet zo veel hoefde in te spannen als voor rust. De Franse doelman zag nog wel hoe Mata en Van Persie uit kansrijke positie over mikten, maar tot uitgespeelde kansen kwamen de bezoekers niet meer.

Ook De Gea hoefde zich nog steeds niet echt druk te maken. De doelman werd halverwege het tweede bedrijf van afstand getest door de bedrijvige Townsend, wiens inzet echter recht op de goalie af kwam. Illustratief voor de aanvallende onmacht van Tottenham was dat de beste kans op naam kwam van een verdediger. Federico Fazio zette goed door na een afgeslagen vrije trap en kon vrij uithalen, maar ook daar had De Gea goed het oog in. In de slotfase was ook Ryan Mason nog gevaarlijk, maar hij schoot uit kansrijke positie druistig over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige eerste helft, tweede helft helaas vrij matig van man u. Falcao had er eigenlijk wel 1 moeten maken, ook vooral omdat hij een goal van utd verpestte door buitenspel te staan, jammer maar helaas. Utd gewoon vol voor de 3e plek gaan en volgend seizoen cl en voor de titel gaan

28 december 2014 om 14:56

Vrij matig? Man was gewoon een absolute schande. Rvp had deze wedstrijd moeten killen en doet die niet. Word tijd dat Di Maria en Herrera fit worden kan Rooney naar voren en mag Rvp maar eens op t bankie gaan zitten misschien dat die dan beseft dat het allemaal wel.ietsje scherper mag. Lapzwanse in de 2e helft erger me kapot bahbah

28 december 2014 om 15:01

@marmanu misschien speelden ze wel zo slecht omdat ze eergisteren nog een zware wedstrijd hebben gespeeld. Je kan het de spelers van Manu niet kwalijk nemen, dat ze vroeg in de middag, twee dagen na een zware wedstrijd, niet op volle 100% spelen.

28 december 2014 om 15:04

En tottenham dan die hebben toch ook gespeeld. Dus das geen excuus

28 december 2014 om 15:48

United speelden wel met 11 zelfde spelers. Spurs hadden nog 4 andere spelers in de basis

28 december 2014 om 17:11

Van Gaal had er dan toch ook voor kunnen kiezen om zijn basiself enigzins aan te passen t.o.v. de vorgie wedstrijd? Blijft een zwak excuus. Beide ploegen waren, over de hele wedstrijd gezien, gewoon matig vandaag.

28 december 2014 om 17:41

Niet wanneer je daar de spelers niet voor hebt? Kijk even naar die bank haha. Fletcher, Pereira, Wilson, Shaw(net terug van blessure), Smalling(net pas terug van blessure), Rafael(heeft amper wedstrijden gespeeld sinds zijn blessure). Het is ook geen excuus want United speelde vandag zeker niet slecht, met name in eerste helft. Maar dat ze daarna moe raken is gewoon logisch. Dat is voor elk team lastig, binnen 48 uur weer een wedstrijd spelen is eigenlijk niet te doen.

Zonde.. Al hadden we het in de 1e helft afgemaakt was er in de 2e helft denk ik niks aan de hand

28 december 2014 om 14:57

Spurs heeft ook genoeg kansen gehad om te scoren. Gelijkspel is terecht

28 december 2014 om 15:13

Klopt, maar al stond het voor rust 0-2 had Spurs er misschien geen geloof meer in en konden wij rustig de wedstrijd uitspelen. Spurs kreeg kansen omdat het 0-0 stond en ze er nog geloof in hadden

28 december 2014 om 16:08

Gelijkspel terecht? Looool
Ik ben voor Liverpool maar utd had die hier 4 of 5 keer moeten scoren

Dat is dus over en uit voor United. Geen kampioen dit jaar, dan maar richten op directe kwalificatie voor de Champions League.

28 december 2014 om 15:17

Geloofde jij dan nog in een titel voor man united. Bekijk het realistisch en je wkst al dat ze nooit meer kampioen werden. City en chelsea moeten veel punten latem liggen en dan moet man united ook nog alles winnen. Het was gewoon valse hoop wat louis iedereen gaf.

Utd had het in de eerste helft moeten afmaken. Je ziet wel progressie bij Utd. Desalniettemin had tottenham twee penalty's moeten hebben en kwam young goed weg.

28 december 2014 om 14:58

Progressie? T word juist weer wat minder heb ze het hele seizoen nog niet zo.slecht gezien als in de 2e helft. Geen duel gewonnen en denk.nog geen 20% balbezit

28 december 2014 om 15:24

Volgens mij lag het aantal foutieve passes ook nog nooit zo hoog bij United. Tweede helft kwam er echt niets aan en werden er echt ongelofelijk slechte lange passes gegeven. United leek het gewoon kwijt te zijn, want in de tweede helft werd er inderdaad geen duel gewonnen.

28 december 2014 om 17:57

Maar de eerste helft was een van de betere.

Vermakelijke wedstrijd met veel kansen en aanvallen, maar de spitsen waren niet super vandaag, zeker bij United niet. Desondanks wel leuk dat Mata weer wat dingen laat zien die doen denken aan zijn tijd bij Chelsea. Ook een mooi resultaat voor mij als Chelsea-fan, hopen dat we nog wat verder kunnen uitlopen van United. Als ze zouden blijven winnen, kwam er immers toch een derde titelkandidaat bij.

Geniale eerste helft, waardeloze tweede helft. Vooral United had echt enorme kansen om de wedstrijd te winnen, maar waren extreem slordig. United kan beter achterom kijken en de derde plek vasthouden dan voor het kampioenschap te gaan. Dat gaat hem niet worden.

Dankjewel meneer van Persie! Wat een prutser was hij vandaag zeg! Dit puntverlies komt 100% door hem. Mata was briljant vandaag. Speelde als de Mata van Chelsea.

28 december 2014 om 14:57

Je mag Falcao ook wel noemen, die miste toch ook best wat kansen.

28 december 2014 om 14:59

Niet zo'n grote kansen als van Persie. Maar Falcao had er ook wel een moeten maken ja.

28 december 2014 om 15:09

Druktemaker... volgens mij had Mata juist de allergrootste kans. Hoe kun je nou in godsnaam zeggen dat het gelijkspel voor 100 op naam van van Persie is? Ga er maar aanstaan, tegen 2 beulen achterin en in de 2e helft alleen maar ballen naar voren gepeerd zien te krijgen.
United heeft gewoon zo'n ontzettend zwakke achterhoede. En iedereen die maar kwakkeloos roept dat een verdediger hoort te verdedigen en dat het opbouwende ondergeschikt is....

28 december 2014 om 15:13

Rojo en Shaw krijgen nog het voordeel van fe twijfel, maar Jones, Mcnair, Evans, Rafael, Valencia en Young zijn stuk voor stuk niet goed genoeg voor een ploeg als Manchester United

28 december 2014 om 14:58

Eens Rvp heeft ons vandaag de wedstrijd gekost. Mata idd geweldig zoals hij bij Chelsea was.

28 december 2014 om 15:02

Hij miste kansen maar was voetballend verder goed. Falcao kan je gelijk terugsturen in dat geval .. doet beide niet goed, dan speel je met 10 man. Matta gaat ook het verschil niet maken.. zagen ze prima bij Chelsea leuke momenten maar nimmer de doorslag geven dat is Matta. Sta dan ook op op de momenten dat het team het nodig heeft en Rooney, als captain, het ook niet voorelkaar krijgt.. dat zie ik hem nooit doen..

28 december 2014 om 15:04

Nou die van Mata had er ook wel in gemogen hoor.

28 december 2014 om 15:10

Mata/falcao/rvp hebben alle drie hun kansen verpest. Snap niet waarom je alleen maar de schuld geeft aan van persie.

28 december 2014 om 15:57

Snap je dat niet? Hij wist niet te scoren van 20cm van de lijn en die kans met die mooie aanname was een belachelijke misser. Een speler als van Persie mag die never nooit missen met zoveel tijd. Met een van Persie in vorm wint United deze pot gewoon. Dus het komt wel degelijk door hem vandaag naar mijn mening. Zijn medespelers deden weinig fout en brachten hem een aantal keren in staat om te scoren. Falcao verprutste ook 2 kansen, maar die waren lang niet zo groot als die van Rvp.

28 december 2014 om 16:28

Jij geeft 100% de schuld aan van Persie. Dat snap ik inderdaad niet want Falcao en Mata hebben ook grote kansen verprutst. Maar gezien jouw haat naar RVP moet ik eigenlijk wel begrijpen waarom je weer de schuld op hem afschuift. Tegen newcastle kon je je weer niet inhouden om rvp te bashen dat hij de bal niet zou afgeven en falcao wel.

28 december 2014 om 18:48

Wacht ff mufc-wazza, jij ziet serieus die schrimmage voor de goal als een misser van van Persie?? De bal wordt tegen hem aangeschoten...
Die 2e 'kans' is idd erg groot, maar om te beweren dat hij heel veel tijd had, is ook weer overdreven

Mooi voor chelsea, nu alleen city nog

Wat een dramatische verdedigers heeft United zeg Rafael, Mcnair, Evans, Smalling, allemaal brandhout die bij middenmoters niet eens zouden spelen. Hoe Evans en Jones die ballen zomaar uit schoten kan echt niet hoor

United domineerde de eerste helft. De eerste 25 minuten van de tweede helft ging gelijk op en de laatste 20 minuten had Spurs de overhand.

United iets van 5 100% kansen gehad, tegen 2 van Spurs.
Voortzetting van Eriksen levensgevaarlijk.

Jammer dat United het niet heeft afgemaakt. Falcao bij vlagen zeer matig.

Man United kan zich beter richten op de top 4 want City en Chelsea halen ze nooit meer in ze zijn veel te zwak in uitwedstrijden

Louis moet gewoon minstens 1 fatsoenlijke centrale verdediger halen, want het is echt lachwekkend als je die verdedigers ziet uitverdedigen. Jones en Evans zijn echt slecht!

We zijn weer flink genaaid een 100% penalty door onze neus geboord en de laatste 30 minuten maar 1 ploeg die voor de overwinning ging. Heeft die verdedigende wissels Louis toch nog gered jammer Coys.

28 december 2014 om 15:00

Hahaha are you serieus. United kreeg alles echt alles tegen van die Scheids. Wij zijn genaaid gewoon 100% goal afgekeurd Jones nam niet eens deel aan het spel. Schaam je dat je je loopt te beklagen over de scheids jullie kregen alles mee.

28 december 2014 om 15:02

hou toch op man wij zijn pas genaaid
goal afgekeurd en die ene debiel van jullie moest gewoon rood krijgen
jullie hebben ook gewoon geluk gehad dat dit niet in de eerste helft afgemaakt werd van persie en falcao hadden hen dag niet vooral die laatstgenoemde

28 december 2014 om 15:04

Wat de anderen zeggen.

Plus de wissels waren helemaal niet verdedigend. Speelstijl bleef hetzelfde alleen werd ingevuld door een wissel. Wees blij met je puntje!

29 december 2014 om 12:19

Er kwamen drie verdedigers in, hoe is zijn dat dan niet verdedigende wissels? Die afgekeurde goal van United was een apart verhaal, maar ik denk wel dat de scheidsrechter toen de juiste beslissing heeft gemaakt. Eriksen speelde belabberd, Mason had moeten scoren. Maar dat Kane naar de grond getrokken werd, kan ik geen 100% penalty noemen, maar er had beter wel voor gefloten moeten worden.

29 december 2014 om 15:13

Ze kwamen ook voor dezelfde positie als degene die uit het veld ging. Waarom is het dan een verdedigende wissel?

Als ze opeens 451 gingen spelen zou ik je gelijk geven, maar het bleef 352

dit is echt heel frustrerend moesten al eerste helft met 3-0 voor staan dat je hier verliest is echt de schuld van de spitsen want die horen dit allemaal af te maken falcao matig van perise matig
en ook een goal afgekeurd en rood moesten ze hebben scheids was ook drama echt heel jammer dit
en die kans van mata ook pfff

28 december 2014 om 15:20

Young had rood moeten hebben en Kane had een strafschop verdiend dus lijkt me beetje overdreven dat mu het verdiende.

Benieuwd hoe de liefhebbers van De Gea en Courtois naar deze wedstrijd hebben gekeken. Lloris speelde zoals gewoonlijk: geweldig. Het wachten bij de 1-op-1-situatie van Van Persie was al een goede keuze. Van Persie begon te twijfelen omdat Lloris niet uit kwam. De redding van Lloris op het schot van Young deed me denken aan de redding Stekelenburg op het WK 2010 op het schot van Káká.

Wat een frustratie zeg. Zoveel kansen en geen 1 gaat erin. Argh....hier heb je gewoon 2 waardevolle punten misgelopen. Weet niet eens aan wie ik me boos moet maken. Falcao, Rvp? Evans, Mcnair? Pfffff.. en die scheidsrechter prutste er ook nog eens volop. Spurs hadden allang met 10 man moeten staan door Vertonghen zijn overtredingen. En dan ook nog eens die gast die een moordaanslag op Carrick doet, daar mocht die ook rood voor krijgen en dan stonden ze met 9 man. Maar dat houdt niet weg dat United gewoon zijn kansen moet afmaken. Ik voel me nu echt als een arsenalfan, goed spelen en punten verspillen.

28 december 2014 om 15:06

2 punten misgelopen vind ik erg kort door de bocht. Spurs waren de eerste 20 minuten de bovenliggende partij, maar zakten daarna ver weg. Toen werd United sterker, maar scoorden niet. De tweede helft werd United gedomineerd op het middenveld door een uitstekend spelende Mason die zowel aanvallend als verdedigend zijn werk deed.

28 december 2014 om 15:08

Bovenliggende partij? Ga weg man, eerste helft werd gewoon gedomineerd door United. Spurs deed niet veel onder maar ze waren echt niet de bovenliggende partij. Tweede helft zzakte United wat onder maar over het algemeen was United hier de betere en hadden ze gewoon moeten winnen. En tuurlijk zijn er 2 punten misgelopen, Spurs speelden thuis en hadden niks te vertellen. Als die spitsen van United hun kansen hadden afgemaakt stond het al 2/3-0 voor.

29 december 2014 om 12:23

Niks te vertellen? Louis gooide er drie verdedigers bij en dat was grotendeels de redding voor United, ze veranderden hun speelstijl en Spurs domineerden de hele tweede helft. Al zou Louis die verdedigers er niet bij hebben gegooid en met Young en Valencia bleef spelen, dan had Tottenham wel gescoord. Uiteindelijk is een gelijkspel gewoon een goede weergave van de wedstrijd. Een feitje overigens: De laatste overwinning van United op Spurs was in april 2012.

29 december 2014 om 12:58

Heh? Hij gooide er 3 verdedigers bij? Hij ruilde 3 verdedigers voor 3 verdedigers. Wat heeft zo'n feitje trouwens te maken met het spel van gisteren haha? tottenham werd in de eerste helft thuis helemaal weggespeeld. Spurs hadden dan geluk dat Falcao/rvp/mata hun kansen niet afmaakten anders had United ook gescoord. Zo kan ik dat ook zeggen. De kansen die united had, had Spurs niet. en spurs hadden ook nog eens geluk dat zij met 11 spelers mochten staan want 2 spelers bij jullie mochten al weg met rood in de eerste helft

Eerste helft speelde United super. Jammer van het afgekeurde doelpunt en de kansen! Maar het spel gaf hoop. Tweede helft wat minder..

Maar aub Evans wissel en Mcnair verhuren aan een PL club. 1 centrum verdediger is iig nodig!

die kans van mata moeste echt 100 procent in dat was zelfs makkelijker dan die van perise.
normaal schiet die gewoon cool in gewoon op zijn matas
maar wat die daar deed leek er niks op

Haha schandalig van Manchester United, net als altijd slecht voetbal niet kunnen afmaken enz...

Met spelers als Falcao,rooney,van Persie,mata niet eens kunnen scoren, dat maakt het dubbel schandalig.

Schaam je Manchester schaam je.

Heb me de hele wedstrijd zitten storen aan Young, man man man. Die deed vandaag echt helemaal niets goed. Kreeg geen bal voor de goal en had al moeite met de meest simpele passes aannemen.

28 december 2014 om 15:33

Ik stoor me ook echt week in week uit aan Young.
Hij zou bij een Excelsior niet eens uitblinken.
Geen verrassing in zijn acties niks en dan ook nog met die matige voorzetten aankomen.
Hebben ze dan echt geen betere buitenspeler in de jeugd staan?

28 december 2014 om 15:54

Je hebt natuurlijk Januzaj, maar daar ben ik ook niet echt kapot van. Groot talent natuurlijk, maar weet het vooralsnog niet waar te maken. Volgens mij staat er op dit moment ook niet veel in de jeugd wat nu een meerwaarde zou kunnen zijn.

Verrassend weer die ratings voor Eriksen en Vertonghen :'D mooi die afgunst

28 december 2014 om 16:40

Haha ja erg triest, Vertonghen speelde helemaal niet zo'n slechte wedstrijd. Hij had veel overtredingen nodig maar dat kwam omdat hij soms meerdere mensen tegelijk moest dekken (falcao, RVP en Mata) en daarom was het soms slimmer om een overtreding te maken.

Eriksen speelde goed, was niet erg gevaarlijk maar bijna iedere pass was op maat en zorgde tenminste voor bijna iedere aanvallende intentie van de spurs.

Maar inderdaad je moet wel erg zielig zijn als je uit principe ex-ajacieden gaat minnen. Maarja dat zegt genoeg over dat soort volk.

ontopic: Lloris was weer erg goed, echt een topkeeper. Gelijkspel was terecht, eerste helft was Man U beter en de tweede helft was Tottenham beter. Ik vond zelf Chadli erg matig, bood zich veel te weinig aan en was daarom nooit aan speelbaar. Ook verloor hij vaak de bal.

ik denk dat een gelijkspel de juiste afspiegeling is. United was de eerste helft de bovenliggende partij, echt ongelooflijk dat RvP die kans er niet inkreeg na een fabuleuze pass van Carrick. In de tweede helft werd United slordig en trokken de Spurs de wedstrijd steeds meer naar zich toe. Het laatste half uur was duidelijk voor de Spurs en ze hadden nog een pingel verdiend, en ik geloof dat Mason gewoon de goal had moeten maken na ook een sublieme pass van Kane...

De Van Persie-haters komen weer naar voren. Bij die kans deed hij eigenlijk alles goed, maar hij kwam net 3 centimeter te kort. De aanname was prima.

28 december 2014 om 15:39

Die aannamen was ook fantastisch maar daarna moet die gelijk schieten en dan gaat die nog eens kappen in het 5 meter gebied. Vind je t gek dat de keeper er dan nog zich ervoor kan gooien.

28 december 2014 om 16:10

Als Van Persie die bal meteen inschiet is Lloris kansloos. Echter bleef Lloris op zijn lijn staan, waardoor Van Persie ging twijfelen. Dan geef je de keeper de kans om zich ervoor te gooien.

Ze kunnen ook zeggen spurs morst punten door te veel gemiste kansen in de 2e helft.

Voor de mensen lopen te zeuren over het spel in de 2e helft. Ik hoop dag jullie allemaal weten dat dit de 2e wedstrijd is, van beide ploegen, in 48 uur. United heeft een zware wedstrijd tegen Newcastle achter de rug, terwijl Tottenham volgens mij in de laatste minuut pas won vrijdag (weet uit me hoofd niet meer tegen wie). Dat United in de eerste helft zo goed speelde vind ik al een prestatie op zich.

Ten tweede: Ik ben ook geen fan van Van Persie vanwege z'n Arsenal verleden, maar om dit puntverlies alleen maar op hem te schuiven vind ik zwak. Ja hij had een gigantische kans, maar dat hadden Rooney, Falcao en Mata ook.

Tja waar is Van Persie als je hem nodig hebt. Vandaag weer een bijzonder matige pit van hem. Echt een momenten voetballer en daarnaast heb je niet veel aan hem.

28 december 2014 om 22:53

Kan echt heel chagrijnig om dit soort reacties worden maar goed. Van Persie is een legende. Respect voor een van de beste Nederlandse voetballers van deze generatie.

Geweldige 2e helft Tottenham, Coys!

Townsend speelde zowaar een goede wedstrijd, viel me echt mee. En aan Fazio heb ik me slechts een paar keer lopen ergeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren