Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'United mag blij zijn als ze de vierde plek van vorig seizoen verbeteren'

Laatste update:

Robbie Savage was een maand geleden van mening dat Manchester United een zeer grote kans op de landstitel maakte. De oud-voetballer annex televisiecommentator is nu echter een andere mening toegedaan. Savage zet vraagtekens bij de transferactiviteiten van the Mancunians in de laatste weken van de zomerse transferperiode.

Manchester United rondde in extremis de komst van Anthony Martial voor minimaal zestig miljoen euro af en behield uiteindelijk David de Gea, die zijn droomtransfer naar Real Madrid spaak zag lopen. "Na opnieuw een beschamende laatste transferdag, ben ik niet alleen van mening dat Manchester United de weg kwijt was gedurende de transferperiode. Ik denk zelfs dat de club zijn identiteit aan het verliezen is."

"Vorige maand, nog voordat er tegen een bal was getrapt, zag ik Manchester United als een titelkandidaat", zo stelt Savage. "De transfers in het begin van de transferperiode waren uitstekend, vooral centraal op het middenveld. De club hoefde nog maar een paar transfers te realiseren, om mijn optimisme te bevestigen."

Savage wijst echter op het gebrek aan firepower van Manchester United , met alleen Martial, Wayne Rooney en de zelf opgeleide James Wilson als spitsen. "Ze mogen blij zijn als ze de vierde plaats van vorig seizoen verbeteren. Hoe heeft het zo ver kunnen komen dat ze nu vier keepers en maar twee echte spitsen hebben? Daar kan ik echt niet over uit." United staat momenteel vijfde, na vier speeldagen.

Ik geef Manchester United een ... voor het transferbeleid van deze zomer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onzin, ik schat alleen Manchester city hoger in. De rest is allemaal gelijkwaardig en ik zie United zeker wel 2e worden en met heel veel mazzel zelfs 1e. Ze missen alleen doelpunten, had voor die 60 miljoen een Benzema/ cavani/ lacazette gegaan en je werd kampioen

5 september 2015 om 10:52

Chelsea en Arsenal zijn een stuk sterker, weliswaar eveneens niet sterk begonnen maar betere selecties en voor de PL ook wellicht betere trainers. Lvg maakt er echt een zooitje van en het voetbal is uitermate slecht.

5 september 2015 om 11:08

waar baseer je op dat chelsea sterker is? ik heb ze nu enkele wedstrijden gezien maar het is echt niet goed en ik denk dat de chemie tussen mourinho en het elftal weg is...zijn psychische spelletjes werken hem alleen nog maar tegen (gelukkig)

manchester heeft heel veel geld uitgegeven maar chelsea en city zijn al veel langer bezig hiermee en vind ik het echt geen schande wanneer united 3de of 4de eindigt...want Arsenal heeft al zoveel jaar dezelfde technische staf icm wat topaankopen dus die kunnen ook gewoon meedoen, al hadden ze nog een topspits moeten kopen om echt titelkandidaat te zijn

5 september 2015 om 11:24

Nou om het feit dat Chelsea kampioen is en dat ze hun selectie voornamelijk nog in tact hebben gehouden en hebben versterkt met Pedro en Baba. Hazard, Costa, Pedro, Willian, Matic, Fabregas is een top 6 en met Courtois hebben ze een topkeeper. Verdediging ziet er een beetje rusty uit maar met Baby, Zouma heb je meer dan capabele vervangers voor de wat ouder wordende Terry en Ivanovic.

5 september 2015 om 10:56

Je spreekt jezelf wel een beetje tegen. Je ziet ze wel 2e worden, maar ze hebben een gebrek aan scorend vermogen zeg je. Hoe kan je tweede worden als je niet veel doelpunten maakt. Natuurlijk kun je elke wedstrijd op 1-0 proberen te spelen, maar daar acht ik de verdediging niet sterk genoeg voor.

5 september 2015 om 11:01

Hou toch op man! Savage heeft meer dan gelijk. Dus door 1 aanvaller extra te kopen ben je meteen titelkandidaat? Jammer genoeg werkt het niet zo,met het centrale duo Smalling/Blind beland je sws niet in de top 4. En je creativiteit van je vleugels is drama. En dan heb ik het zelfs over Depay die alleen tegen Club Brugge een sterke indruk maakte.

5 september 2015 om 11:11

dat zeg jij young boss, had jij verwacht dat van gaal 3de zou worden met oranje op het afgelopen WK met Vlaar en de vrij in het centrum op dat moment? met een enkele uitzondering was iedereen het er wel mee eens dat oranje de poule niet zou overleven

depay speelde andere wedstrijden bij man utd ook aardig hoor alleen scoorde niet

5 september 2015 om 14:47

Dat v Gaal 3e werd was zo uniek, dat het nu iedere keer als voorbeeld wordt gebruikt, Nederlands elftal speelt slecht, ja maar nog volop kans want v Gaal werd 3e, slechte transferperiode, ja maar Man U heeft geen goede spelers nodig want v Gaal werd 3e.

Dat v Gaal 3e werd op een WK werd wil toch echt niet zeggen dat Man U nu opeens kampioenskandidaat is.

Heb v Gaal echt heel hoog zitten, is een geweldige coach, maar het is echt geen wonderdokter o.i.d. hij is voetbaltrainer en in hoge mate afhankelijk van het materiaal dat hij heeft.
En natuurlijk kun je de tegenstander wel eens verassen met een andere tactiek, maar dat lukt je geen 38 wedstrijden

5 september 2015 om 20:29

@ Tinuske80

Niemand had verwacht dat oranje met de selectie van het WK 2014 de 3de plaats gehaald zou worden. Dat was een prestatie gebaseerd op team spirit en juiste formatie (5-3-2). De zwakke punten van Ron Vlaar (zijn bewegelijkheid en snelheid werden minimaal beperkt door de ruimtes naast hem zo klein mogelijk te houden en die linies kort op elkaar met veel discipline). De Vrij speelde geweldig en ik vond Indi toen al door mand vallen.
Had jij ooit verwacht dat Griekenland Europees kampioen 2008 zou worden? Voetbal zit vol verrassingen als het gaat om een toernooi van maximaal 6 a 7 wedstrijden,
In de Premier League hebben we het over een geheel seizoen met 38 wedstrijden. Daarvoor is een brede kwalitatieve sterke selectie van belang. Dat heeft Manchester gewoon niet als je het vergelijkt met bijvoorbeeld de bank van City, Chelsea en Arsenal.

Depay heeft aardig gespeeld en niet gescoord, hij is de nummer 7 van één van de grootste clubs te wereld dan is aardig spelen niet genoeg. Het gaat om doelpunten, assists en dreiging.
Hoe ik het nu zie heeft hij 4 wedstrijden gespeeld 0 Goals - 0 Assist. Dan begint de tijd toch echt te dringen.

5 september 2015 om 12:13

Alleen City? Heb je United zien voetballen? Ik vind Arsenal niet een stuk sterker zoals Ajaxcunian zegt, maar de (al langer aanwezige) United-fans hier zijn gelukkig wel realistisch.

Ik ben allang blij als ze vierde worden, zo kunnen ze 2 jaar op rij weer Champions League spelen en zo betere spelers aantrekken. Dit jaar werden ze daarom vaak afgewezen denk ik.

Transfer periode is idd niet geworden zoals ik dat hoopte. Martial zou wel een hele goeie moeten zijn om mijn hoop in man utd weer op normaal niveau te brengen.

Van Gaal gaat iets opbouwen. Dus de titel kunnen ze verlopig vergeten zolang er geen topspits komt en geen topverdediger! Is nu wel een zooitje! Van Gaal is het type volg mij weg of donder op! Kijk Di Maria, Rivaldo, Riquelme, Valdes, van Bommel enz... Goeie trainer alleen moet hij zich ook aanpassen. Dan komen de spelers graag. Geen wonder dat Pedro voor Chelsea koos! Van Gaal moet gewoon Wildon voor de leeuwen gooien! Net als bij Thomas Muller en hopen dat ie zich snel ontwikkeld en hij is de held. Geeft altijd de jeugd een kans.

5 september 2015 om 11:19

#Wilson

ManU anno 2015 is inderdaad lachen geblazen als je ziet wat voor een hersenloos beleid er gevoerd wordt. Vierde plaats is het hoogst haalbare en ik hoop stiekem dat het nog minder wordt...... duimen maar !

Denk niet dat een topper wilde komen ! Bereken eens hoeveel geld de andere teams hebben uitgegeven en wat van gaal terug heeft gekregen voor verkochte spelers als het team in evenwicht is komt er zeker een topper bij ! En dan doet manu volgend jaar een echte gooi naar de titel

Deze man heeft gelijk.

Ik was altijd fan van LVG. Met ManU heb ik niet zoveel.

Ik had na het WK zon enorme zin in deze combo maar nu vind ik het triest worden. Dit is (denk) ik het laatste kunstje van LVG en zo gedraagt hij zich er ook na.

Louis van Gaal is een trainer die een subtop kampioen heeft gemaakt, laat staan een club als United. In 1 jaar heeft hij Bayern naar de top gebracht als hij niet was gekomen dan zou bayern nog steeds 6-1 van clubs als barca verliezen

Ik heb me ook verbaasd over het transferbeleid. Ik krijg het gevoel dat er lukraak wat spelers aangekocht worden, hoewel niet alle aanwinsten slecht zijn. Maar ik vraag me steeds meer af wat voor team ze voor ogen hebben. Ik vraag me ook af hoe veel krediet van Gaal nog heeft.

Als ze top 3 worden met mooi voetbal ben ik al tevreden. Ik heb wel nog vertrouwen in het kampioenschap maar dan moeten talenten als Martial en Depay het fantastisch doen en Rooney 20 goals maken.

United gaat sowieso in de top 3 eindigen. City zal er waarschijnlijk met de titel vandoor en de enige concurrenten die overblijven zijn Chelsea en Arsenal. Geen van beide schat ik momenteel hoger in dan United, hoewel Chelsea waarschijnlijk later in het seizoen zal beginnen te draaien.

5 september 2015 om 20:53

United hoeft niet goed te spelen. Ze gaan enorm efficient te werk. Elke wedstrijd is er genoeg balbezit en er worden ook voldoende kansen gecreeerd maar het ontbreekt 'm aan scorend vermogen. Nu United een echte spits heeft, kunnen ze die kansen omzetten in doelpunten en wordt het team veel productiever. En om productief te zijn hoef je niet per se goed of mooi te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren