Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitgelekt: in dit thuisshirt lijkt het Nederlands elftal aan te treden op het EK

Laatste update:

Het thuisshirt van het Nederlands elftal voor het EK in Duitsland is uitgelekt. Footy Headlines, een van de belangrijkste bronnen als het gaat om uitgelekte voetbalshirts, deelt meerdere foto’s van het Oranje-tricot van komende zomer, met als meest opvallende detail ‘marineblauwe’ en ‘blauwgroene’ accenten. De uitgelekte shirts op deze website blijken achteraf vrijwel altijd juist te zijn.

Footy Headlines heeft de foto’s ontvangen vanuit Vietnam, van een bron die vaker gebruikt wordt voor artikelen op de website. Nederland lijkt in Duitsland te kiezen voor een simpel en modern design van het thuisshirt, dat wordt geproduceerd door Nike. De KNVB kiest dit jaar niet voor opvallende patronen in het thuistenue. Wel vallen de blauwe accenten in het shirt op.

Volgens Footy Headlines wordt het thuisshirt in maart of april gelanceerd. Mogelijk spelen de Oranje-internationals al in de nieuwe tenues tijdens de laatste oefeninterlands die in maart op het programma staan. Op 22 maart oefent Nederland in de Johan Cruijff ArenA tegen Schotland. Vier dagen later reist de selectie van bondscoach Ronald Koeman af naar Frankfurt voor een oefeninterland tegen het gastland van het EK.

Nederland opent de poulefase van het EK in Duitsland op 16 juni tegen de winnaar van de play-offs: Polen, Wales, Finland of Estland. Daarna volgen de groepswedstrijden tegen Frankrijk (21 juni) en Oostenrijk (25 juni). Eerder bracht Footy Headlines al uitgelekte foto's van het uitshirt naar buiten. Daarbij wordt overigens wel gekozen voor een opvallend patroon.

Het eerder uitgelekte uitshirt van het Nederlands elftal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet een beetje euro 2000 aan, vind het niet verkeerd zo op het oog.Edit zie dat het nu blauw is, dat is toch wel anders dan de eenvoud van 2000. Maar ik kan er mee leven, al hebben we ons grootste succes in het lelijkste shirt geboekt.

22 februari 2024 om 10:57

Die heb ik nooit bewust meegemaakt, mij doet het ook denken aan 2008. Wat een groepsfase en dan eruit geknikkerd worden door Guus

22 februari 2024 om 11:38

Qua type kleur oranje en blauw doet het mij eerder denken aan 98'.

22 februari 2024 om 11:45

Mooi shirt. Blauwe logo uit 2006 terug. Ronde kraag en geen poespas, altijd ++

22 februari 2024 om 13:09

Veel landen hadden destijds(wk 1998) hele mooie tenues. Brazilie, Argentinie, Marokko, Kroatie, Chili, Frankrijk (om er een paar te noemen).

22 februari 2024 om 14:41

Mexico had dat toernooi het mooiste imo. Was toen een echte verzamelaar die jaren 😁

22 februari 2024 om 13:06

Mij doet het uitshirt vooral denken aan de bekleding van een busstoel

Over details kun je discussiëren, maar ik vind het goed dat het gewoon weer simpel Oranje is in plaats van die gele verkleurde onzin die ze nu dragen.

22 februari 2024 om 11:10

Logo is wel heel groot, de oranje kleur is toch duidelijk zat dat wij het zijn?

22 februari 2024 om 12:33

Dat logo is echt bizar groot en uit verhouding, echt totaal onnodig. We proberen ook niks te verkopen, dus snap echt niet dat voor zo'n groot ding gaan. Alleen het silhouet ipv zo'n schild was ook mooier geweest.

Voor de rest wel een mooi shirt, hopelijk zit het niet te strak. Blauwe broek erbij zou ook tof zijn.

22 februari 2024 om 11:17

@sitostick, helemaal mee eens... ik vind persoonlijk het thuisshirt van 2014-2015 erg mooi (gewoon simpel oranje met witte accenten)

22 februari 2024 om 11:52

Iedereen die het meemaakte vindt het wellicht lelijkste shirt uit de geschiedenis prachtig door wat erin gepresteerd werd (1988). Vrees dat dit nieuwe shirt mooier is dan de prestaties.

22 februari 2024 om 14:50

Als Koeman een goede tactiek kiest die bij de spelers past, kan het ook zo zijn dat Nederland de halve finale haalt. Nederland hoort in mijn ogen kwalitatief gezien nog steeds tot de top 8/9 van Europa.

Frankrijk, Engeland, Portugal en Spanje schat ik hoger in. Italië, Kroatië, Duitsland en België gelijk aan Nederland en de overige selecties minder.

23 februari 2024 om 00:55

Als je ziet hoe de Nederlanders op het moment bij hun clubs presteren, dan zou ik Oranje op papier wel boven Kroatie en Belgie plaatsen inmiddels. Een echte wereldster als aanvaller en middenvelder missen we wel, maar zeker in de breedte is het stilletjes echt behoorlijk sterk geworden.

Dit vind ik een upgrade van wat ze nu hebben. Wat Baardgrasmus zegt doet me ook denken aan euro 2000 en uitshirt aan het in mijn ogen mooiste uitshirt, die van het WK 2014

Eindelijk weer een normaal kleur oranje. Het afgelopen shirt was echt een verschrikking. Vind dit een mooie kleur oranje.

22 februari 2024 om 12:54

Afgelopen shirt was het lelijkste shirt dat we ooit hebben gehad. Leek wel alsof ze het per ongeluk in een emmertje bleek hadden laten vallen.

Dit vind ik een erg mooi shirt. De lichtblauwe accenten passen goed bij het oranje. Het uitshirt blijft gewoon een busstoeltje. Daar kan ik niks beters over zeggen. Heeft wel cult potentieel.

Dat thuisshirt ziet er wel tof uit. Lekker simpel zoals het hoort. De WK 98 en EK 2000 shirts bevallen mij nog altijd het beste en niet alleen vanwege de nostalgie.

Thuisshirt ziet er prima uit. Idd goede kleur Oranje. Al was het shirt van de beroemde EK-winst in '88 niet heel erg mooi ;-)

Het uitshirt daarentegen ziet eruit als het patroon van een busstoeltje.

Prima oranje, verder niet heel bijzonder.
Vind het logo wel minder zo met het zilver.

Persoonlijk niet zo'n fan van de zilvere accenten. Ik snap dat ze ieder jaar weer shirtjes willen verkopen, maar gewoon simpel oranje met een logo'tje zou lang niet gek zijn.

Knaloranje en het mooie oude logo (misschien net iets te groot)
Veel beter dan het lichtoranje. Hier kan je weer trots op zijn!

Ik lees hier veel vergelijkingen met 2000. Ik moet denken aan 2010, al leek dat dan ook gewoon weer op dat van 2000. Beiden vond ik een prima shirt in hun eenvoud, dus dit ook. Hoewel dat blauw voor mij niet zo had gehoeven. De Oranje shirts uit het nike-tijdperk die me dan het meest bevielen waren meestal nog subtieler en eenvoudiger. Die uit '98 vond ik bijvoorbeeld mooi, maar ik denk dat ik het tenue uit 2008 dan het beste vond. Witte boord, witte broekjes, minder van dat mandarijnen oranje en om het af te maken nassaublauwe kousen. Ook dat van 2014 was erg mooi en 'klassiek'. 

Oranje met zwarte accenten was prima geweest. Blauw kan wellicht ook nog.
Uitshirt is prima, zolang die blokken er maar niet in staan. Dat lijkt net op de bekleding van een oude Veolia bus!

23 februari 2024 om 00:57

Oranje met zwart hebben we in 2020 gehad, dat mag dan wel wat anders worden vind ik.

23 februari 2024 om 09:23

Ja, mag wel inderdaad. Maar hoeft niet van mij

Het thuisshirt vind ik wel mooi, een mooie kleur Oranje. Het uitshirt met die patronen vind ik dan weer niet zo mooi.

Dit shirt lijkt een beetje te refereren naar het shirt van het WK 2006 in Duitsland. Toen droegen we er ook eentje met een wit/blauw achtig schild als logo. Toen was ie echter wat meer "retro" met een ouderwetse polo kraag. De blauwe accenten vind ik minder, maar alles is beter dan de gedrochten waar ze momenteel in spelen.

Sorry maar wat een saai shirt. Knal Oranje met een KNVB en Nike logo erop? Thats it?

Ziet er goed uit, ik ga hem sowieso halen want mijn laatste Oranje shirt is van Ek 2012 en die was nou niet echt lekker verlopen haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren