Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Uitgefloten EK-ganger krijgt ‘confidence-boosting call’ van Guardiola’

Laatste update:

Raheem Sterling begon in de EK-groepswedstrijden tegen Rusland en Wales in de basis, maar in het duel met the Dragons werd hij uitgefloten door een deel van het publiek. Bondscoach Roy Hodgson heeft naar verluidt het gevoel dat de 21-jarige aanvaller zich te veel laat afleiden door alle kritieken daar Sterling geregeld op sociale media zou controleren wat er over hem geschreven wordt.

/

Hodgson zou dan ook overwegen om Sterling op de bank te zetten tijdens het achtstefinaleduel met IJsland van komende maandagavond. Josep Guardiola, de nieuwe manager van Sterling bij Manchester City, heeft volgens diverse Britse media geprobeerd om het vertrouwen van Sterling weer wat op te krikken met een zogeheten confidence-boosting phone call. De Spanjaard heeft Sterling per telefoon verteld dat hij hard moet blijven werken en dat hij nadrukkelijk voorkomt in zijn plannen in Manchester.

‘Hij heeft Raheem verteld dat hij de kop hoog moet houden, dat hij zich geen zorgen moet maken. Hij weet dat hij een erg goede speler is en een major part vormt in zijn plannen bij City”, vertelt een ingewijde. Sterling, die tot dusverre twee keer scoorde voor de nationale ploeg, werd vrijdag al publiekelijk gesteund door assistent-bondscoach Ray Lewington. “Het is niet leuk om te zien dat Sterling wordt uitgejouwd. Dat doet pijn. Mensen denken dat zij geen gevoel hebben, omdat ze veel geld verdienen.”

“Dat is een misvatting. Het zijn mensen met emoties, zeker wanneer ze jong zijn en hun plekje ergens proberen te vinden. Dan is zoiets niet leuk. Wij geven Raheem de tijd, hij is een geweldige jongen. De complete technische staf houdt van hem omdat hij nooit minder geeft dan honderd procent, dus we hopen dat hij zich snel weer herpakt, want hij is een erg goede speler”, sprak Lewington.

Zou jij Raheem Sterling in de basis zetten bij Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo gaat dat jammer genoeg tegenwoordig. Presteer je een tweetal wedstrijden achter elkaar niet goed dan wordt je uitgefloten en belachelijk gemaakt door de media. En als je weer scoort dan ben je opeens de held. Zonde dat het grotendeel van de mensen zo kortzichtig is en al meteen een oordeel klaar heeft. Dit verpest namelijk mentaal veel bij spelers.

Mnr Open deur Guardiola.
Blijf werken. Vertrouwen houden.
Etc etc, gaap.

25 juni 2016 om 13:30

Als het werkt, waarom zou hij het dan anders aanpakken? Pas als blijkt dat het op deze manier niet werkt, dan ga je het op een andere manier proberen. Sommige dingen zijn nou eenmaal simpel haha.

Sterling zou ik er altijd in houden die jongen kan geweldig voetballen moet wel goed komen

Ik zou hem er naast zetten. Hoewel ik het een enorm talentvolle speler vind zijn er op dit moment spelers in betere vorm. Hoop dat hij alle criticasters komend jaar laat zien wat hij kan.

Tegen IJsland moet Sterling echt niet spelen. IJsland speelt met een dubbele muur en dan heb je aan snelheid helemaal niks, en laat snelheid nou de ,overduidelijke, belangrijkste kwaliteit zijn van Sterling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren