Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitgefloten Burak neemt sportieve wraak op Galatasaray-supporters

Laatste update:

Galatasaray heeft de achterstand op Besiktas en Fenerbahçe verkleind tot respectievelijk acht en zeven punten, al komen de koplopers later in het weekeinde nog in actie. Galatasaray, met Wesley Sneijder en Ryan Donk in de basis, was zaterdag te sterk voor Sivasspor, de nummer vijftien van de Süper Lig: 3-1. De schijnwerpers waren voor Burak Yilmaz.

De grootmacht uit Istanbul begon flitsend in eigen huis. Spits Burak miste al een dot van een kans, alvorens Selçuk Inan wel voor de openingstreffer zorgde. De middenvelder mocht aanleggen van elf meter nadat Sinan Gümüs een voet op zijn borst kreeg in het strafschopgebied. Diezelfde Sinan was nauwelijks tien minuten later verantwoordelijk voor de 2-0. De vleugelspeler werd de hoek in gestuurd, legde zijn directe tegenstander in de luren, trok naar binnen en schoof de bal in de verre hoek.

Na rust vergat Burak de score op te hogen, omdat hij oog in oog met de keeper opnieuw faalde. De fanatieke fans floten de spits uit; Burak reageerde door armbewegingen te maken. Tot overmaat van ramp voor Galatasaray kwam Sivasspor ook nog eens terug in de wedstrijd, toen David Texeira (ex-FC Groningen) van dichtbij binnenkopte voor de 2-1. In de slotfase benutte Burak een strafschop voor de beslissing van de wedstrijd en de ultieme wraak op de fans.

Burak Yilmaz is een topspits

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoezo fluit je je spits uit die 1 op 1 gaat naar de keeper? Heb ik wat gemist? Het leek erop dat hij werd uitgefloten na die foute pass op Sneijder langs de zijlijn. Vervolgens liep het helemaal niet meer en was het wachten op een tegendoelpunt. Uiteindelijk scoort hij een penalty en maakt, in mijn ogen, een mooi gebaar.

Henk speelde sterk, maar soms had hij van die laconieke acties en balletjes. Maar goed, dat deed Chedjou ook eerst en zie hem nu. Verder vond ik Sinan Gumus ijzersterk spelen. Heerlijk een linkspoot op de rechtervlank.

Ik val een beetje in de herhaling maar zelfs in het Gelredome, hier bij mij om de hoek, zitten meer supporters. What the hell? Hebben wij een boete waar ik niks van weet of zo? Ongelooflijk gewoon. Zo'n grote club uit Istanbul met 20 miljoen inwoners en niet eens 50.000 supporters om het stadion te vullen.

Eerste drie punten van 2016 zijn binnen, vamos.

17 januari 2016 om 02:49

Protest tegen het beleid. Voornamelijk supporters met een seizoenskaart komen nog kijken. En dat is ook eigenlijk wel wat dit bestuur etc verdient, want je mag toch meer verwachten nadat we de dubbel hebben gepakt afgelopen seizoen..

Hoe doet ryan donk het? Altijd leuk nederlanders bij europese subtoppers. Is hij ookbweer iets vooor oranje of ziet blind hem over het hoofd?

16 januari 2016 om 20:03

Degelijk en veel onderscheppingen. Duidelijk een versterking.

16 januari 2016 om 20:11

Bedankt battigol. Is hij materiaal voor oranje?

16 januari 2016 om 20:14

Dat is denk ik nog te vroeg om te zeggen.

16 januari 2016 om 20:17

Hij mag wel een kans krijgen. Heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt. Waarom niet.

16 januari 2016 om 20:17

Als je tete en riedewald gelijk iproept na 3 wedstrijdjes tegen fcu pec en graagschap. Waarom donk niet hebben wel een killer nodig

16 januari 2016 om 20:27

Voor welke positie heb je donk nodig? Bazoer en hendrix zijn beter

16 januari 2016 om 21:55

Waarop baseer je dat Bazoer en Hendrix beter zijn?

16 januari 2016 om 22:10

Bazoer is potentieel beter dan Donk, dat is een feit. Zie de wedstrijden van Donk niet dus kan niet oordelen over zijn spel

17 januari 2016 om 07:45

Donk is toch een verdediger? Die kun je niet vergelijken

17 januari 2016 om 12:19

Nee, Donk speelt nu op de positie van Felipe Melo, CVM dus.

Wij hebben dit seizoen nog geen enkele pingel gekregen en gs krijgt ff 2 goedkope pingels van uitgerekend cuneyt cakir. Deze man fluit in turkije echt waardeloos.

16 januari 2016 om 19:59

Goedkope penalty's? Heb je de wedstrijd wel gezien dat je zo'n domme opmerking maakt?
Sinds wanneer is een trap tegen de buik en met 2 benen inkomen goedkoop?

16 januari 2016 om 20:03

Wist wel dat iemand daarmee zou komen. Dat Fener 0 pingels krijgt betekent niet gelijk dat Gala dan ook 0 pingels moet krijgen he, slimmerik. Maar ik neem sws aan dat je de wedstrijd niet heb gecheckt, anders zou je zulk onzin niet verkondigen.

16 januari 2016 om 20:01

Sinan krijgt een trap op ze borst en Wes wordt duidelijk onderuit gehaald , dat zijn 2 penalty's dus...

16 januari 2016 om 20:02

Cuneyt cakir waardeloos? Geloof me hij fluit het ek finale. Schrijf maar op.

16 januari 2016 om 20:37

Het waren typische Cuneyt Cakir topclub krijgt ze wel maar tegenstander niet penalty's.. De 1e was al dubieus maar die 2e gaat gewoon nergens over.. Handje helpen noemen ze dat

16 januari 2016 om 21:23

Ben je weer bezig met je nonsens

16 januari 2016 om 21:43

De eerste is trap tegen de borst, de tweede een tweebenige sliding (die overigens ook nog eens eindigde in het goal).

Hoe speelde Sinan Gumus? Hij neemt steeds meer verantwoordelijkheid, dat zie je ook steeds vaker op het scorebord.

16 januari 2016 om 20:05

Hij speelde prima renktas. Als je alleen zijn goal bekijkt dan zie je wat voor potentie die jongen heeft. Had wel een paar schoonheidsfoutjes, zoals steeds de bal langzaam passen, maar dat komt wel goed naarmate hij ervaring opdoet.

16 januari 2016 om 20:54

Flacko en Battigol,

Nu hopen dat we deze diamant goed in design kunnen brengen. We kunnen hem mooi in de etalage zetten, zodat we weer een speler aan Europa kunnen slijten.

16 januari 2016 om 20:08

Sinan was de uitblinker vond ik. Hij speelde goed op de rechtervleugel. Denk dat we ons eerder moeten concentreren op de spitspositie. We missen een slimme afmaker. Burak had totaal zijn dag niet en kwam eerste helft bijna niet eens voor in de wedstrijd. De kansen (3 stuks denk ik) was die te laconiek. Daarom werd hij ook uitgefloten. Laconiek en gemis, dan roep je om problemen.

16 januari 2016 om 20:22

.

Ik heb de afgelopen 90 minuten helaas geen Galatasaray gezien die een historische comeback gaat maken in de strijd om de landstitel.

Precies zoals ik voorspelde is de transfer van Henk een nuttige, maar geen genezende transfer. Nog voordat Melo werd verkocht, opperde ik voor een extra centrale middenvelder. Vervolgens gaat Melo weg, halen we een minder kwalitatieve Henk en dan zouden we weer moeten gaan draaien. Zo werkt dat niet. We moeten weer spelers halen die een bal kunnen veroveren/heroveren.

Sinan Gümüs heeft kwaliteiten, maar hij is te weinig zichtbaar. Hij moet bij elke aanval betrokken zijn, loopacties maken, combineren. Dat doet hij te weinig. Soms hoor je z'n naam een goede kwartier niet. Maar goed hij is nog jong en heeft bewezen potentie te hebben.

Ook al gaat het niet goed met ons, als ik als Zuid-amerikaanse voetbal lover(met name Argentijnen) dan hoor dat we met Gustavo Bou en Martin Benitez bezig zijn, doet mij dat toch goed hehe. Een Argentijn of Braziliaan brengt toch net dat ietsje meer. Spelvreugde. Techniek. Hopelijk kunnen we een Zuid-Amerikaanse stylist halen.

16 januari 2016 om 20:10

Ik vind dat je momenteel niet meer kan verwachten van Sinan, man. Hij is pas 22 en dit is zijn eerste seizoen in het eerste, de ploeg op sleeptouw nemen is voor hem nog niet weggelegd. Al vind ik wel dat hij meer moet werken aan zijn passing, want vandaag gaf hij teveel slechte ballen.

16 januari 2016 om 20:26

Flackogs

Niet hij is pas 22, maar hij is al 22. Neymar staat op zijn leeftijd in de top drie naast Ronaldo en Messi. Arda scoorde al op een ek en Arif in de kruising langs Schmeichel op Old Trafford. We moeten eens ophouden met pamperen. Zeker heeft hij nog de tijd om zichzelf te verbeteren, maar er mag best wat druk op.

16 januari 2016 om 20:35

Dat is niet zijn fout, Galatasaray heeft zijn debuut te lang uitgesteld. Waar Arda zijn debuut voor zijn 20ste maakte, debuteerde Sinan pas op zijn 22ste.

16 januari 2016 om 21:05

En Hakan Sukur? Die opende, op die leeftijd, zijn palmeiras aan interlandgoals tegen Denemarken (op een fraaie wijze). Even terug bro, Sinan Gumus is nog ietwat onstuimig. Hij moet geslepen worden, hopen dat hij tot zijn 24e mooie stappen kan zetten om daarna Europa in te gaan.

16 januari 2016 om 20:10

Als je Sinan Gumus hebt, vind ik Benitez en Bou een overbodige luxe. Die zijn de miljoenen niet waard. Ik hoop op Wissam Ben Yedder van Toulouse of Famarra Diedhiou. We missen een spits die voor de goal slim is en mannetje kan passeren met een kap of individuele beweging.

16 januari 2016 om 20:28

Die aankopen zijn meer voor de linkerflank he. We hebben nu op rechts Podolski en Sinan als back up. Op rechts hebben we Olcan en Yasin, dat zijn nou niet bepaald spelers die je met ogen dicht op de wedstrijdformulier zet.

16 januari 2016 om 20:12

Oglum wat praat je me na man. Overigens schakelde ik later in en zag ik Okan Buruk cynisch klappen. Dat moet maar 1 ding betekenen: jullie hebben terecht gewonnen. Die gozer jankt bij elke nederlaag.

16 januari 2016 om 20:31

Praat ik jou na ? Weheh. Deze Turk hier heeft in 1999 al een Batistuta shirt gekocht en is speciaal naar Napels gegaan voor Maradona. Achteraan de rij aansluiten joh.

16 januari 2016 om 20:37

Why so sensetive junge? Ik heb in Zuid-Amerika tussen de echte barra brava gestaan. En nu jij weer.

16 januari 2016 om 20:45

Ik wilde wat zeggen...neyse...er kunnen ook vrouwen meelezen dus ik zal maar niet al m'n Zuid - Amerikaanse ervaringen delen hehehe.

RHD6 wordt onze Busquets, ik zie het nu al! Hij straalt gewoon rust, zekerheid en agressie uit. Gaf een paar slechte ballen maar voor de rest speelde hij verdedigend en aanvallend ijzersterk, terwijl de commentatoren daar niets over zeiden. Burak speelde gewoon waardeloos, miste veel kansen. Maakte wel een mooi gebaar toen hij scoorde. Nu Umut met masker speelt lijkt het wel alsof hij een andere speler is, heb hem in die paar minuten niet op een fout betrapt. Kunnen we geen secondelijm gebruiken om hem zo te houden? Chedjou en Selcuk geschorst voor volgende week, oliedomme kaarten natuurlijk. Sinan Gumus geweldenaar, wat een klasse heeft hij. Weet zeker dat hij deze weken steeds meer minuten gaat krijgen.

Her en der lees ik dat Galatasaray bezig is met Gustavo Bou, spits van Racing. Dat is een slimmere versie van Burak Yilmaz. Een van de beste spitsen van de Argentijnse competitie. Dat zou een fantastische aankoop zijn, mits Burak vertrekt. Maar ik zie hem dit luizenleventje echt niet opgeven.

16 januari 2016 om 20:13

En carlos tevez. Die wil weer terug naar europa. Mischien proberen?

16 januari 2016 om 20:19

Die is helaas (eigenlijk maar goed ook) niet te betalen voor Galatasaray. En hij is gewoon gelukkig bij Boca. Niet alles geloven.

16 januari 2016 om 20:21

Tevez zou echt dodelijk zijn maar hij begint al op leeftijd te raken en hij zal wel minimaal 5 miljoen per jaar willen verdienen.

16 januari 2016 om 20:22

Nou forza fenner. Ik hoorde het van betrouwbare insiders die zeide me ook dat donk sneijder en melo zou komen. Dus ik geloof het best kan ze echt wel naar de landstitel koppen

16 januari 2016 om 20:36

Ik zie GS ook ff zomaar een big salaris geven

16 januari 2016 om 20:40

Barcaanalist. Tevez komt niet naar Turkije. Die insiders nemen je in de maling. Die jongen gaat vol voor de Copa Libertadores winst met zijn Boca.

17 januari 2016 om 01:14

Ik las dat Galatasaray geintreseerd is in Harmeeth Singh,de ex-Feyenoorder.

Ik had het er laatst nog met een vriend over dat GS in de race gehouden gaat worden en het lijkt er op dat dat ook gaat gebeuren. Die eerste ken je nog geven, maar bij de tweede raakt die donkere verdediger duidelijk de bal.

Maar ik verwachtte dit al. Een race tussen FB en BJK is niet aantrekkelijk genoeg, want laten we eerlijk zijn, GS heeft de meeste supporters en Ligtv gaat inkomsten mislopen als GS niet in de titelrace zit. Deze tweede seizoenshelft gaat een oorlog worden.

16 januari 2016 om 20:20

Hmm dus Okan Buruk had dan misschien toch gelijk met dat applausje.

16 januari 2016 om 20:21

Helemaal mee eens. Voetbal is kapitalisme. We zijn dit jaar niet stabiel maar hebben geluk nu met twee goedkope penaltys. Heb liever dat we op eigen houtje winnen, maargoed.

16 januari 2016 om 20:25

Nou nou, wauw wat goedkoop zeg die penalty's. Als je niet gekeken hebt dan hou je commenteer voor je? Dat we vandaag 2 penalty's hebben gekregen wilt niet zeggen dat ze beide goedkoop zijn. Een trap tegen de buik/borst en met 2 benen gestrekt inkomen is tegenwoordig al niet meer penalty waardig. Het moet niet gekker worden...

16 januari 2016 om 20:25

Ik vind niet eens dat GS geluk had, want ook zonder die penalty's hadden jullie waarschijnlijk gewonnen. Sivasspor kan er niet veel van, ze vertrouwen op Hasan Kabze en Ibrahim Akin. Dat zegt al heel wat over die ploeg.

16 januari 2016 om 20:33

@pbmgs sorry maat maar heb de wedstrijd 90 minuten gecheckt. Het waren discutabele momenten, het had niet gegeven kunnen worden, maar we krijgen wel voorkeur van twijfel, dat noem ik wel geluk helaas. Ik ben niet tevreden, misschien ben jij dat wel. Ik wil op eigen houtje winnen.

16 januari 2016 om 20:52

Dat ik zeg dat ik de 2 penalty's terecht vind wilt niet zeggen dat ik tevreden ben over het vertoonde spel. Ik ben absoluut niet tevreden over hoe we gespeeld hebben. Ik ben ook niet blij dat we d.m.v. 2 penalty's de winst pakken, maar dat wilt niet zeggen dat ze niet terecht waren.

Selcuk en Burak waren veruit de slechtste voetballers op het veld. Sneijder was vandaag ook matig. Donk kan ik tot nu toe niet echt een aanwinst noemen. Tuurlijk is het pas zijn eerste competitie wedstrijd maar ik was niet bepaald onder de indruk. Sinan moeten ze is kans geven als eerste spits. Ik durf te wedden dat hij het beter zal doen dan Burak.

Deze selectie is gedoemd te mislukken. We moeten gewoon accepteren dat bepaalde spelers niet meer de oude zijn en afscheid nemen.

16 januari 2016 om 20:34

Clutch Bjk moet helemaal niet naar Gs kijken.. We moeten doorgaan waar we mee bezig zijn dan kunnen ze nog zoveel hulp krijgen maar komen ze nooit in de buurt. Gs moet zich bezighouden met Basaksehir,kasimpasa en Akhisar in de strijd om plaats 3

16 januari 2016 om 20:39

Ik zie Galatasaray echt niet meer meedoen om de titel hoor. Daar zijn Besiktas en Fenerbahce te constant voor. Het verschil is al 11 punten en als ik jullie was had ik niet eens meer naar de scores van Galatasaray gekeken.

Cuneyt Cakir 3 Sivasspor 1

Als deze Cakir geen undercover Gs supporter is dan weet ik het ook niet meer, de zoveelste keer dat hij de helpende hand reikt aan de roodgelen.

Over de wedstrijd valt daarom niet veel te zeggen, beide ploegen speelden chaotisch en verdienden de winst niet en dat mag natuurlijk vooral Gs zich aanrekenen in een leeg TT Arena. Wel zeer sneu hoe de supporters omgaan met Burak, toch hun beste aanvaller. Die jongen heeft zoveel goals gemaakt en er gaat altijd dreiging van hem uit en hij werkt ook hard maar toch heeft het nooit geboterd tussen hem en de fans.. Misschien omdat hij een Besiktassupporter is? Het is sneu dat je de nr1 spits van de nationale ploeg zo behandeld..

Morgen Mersin pakkie geven en Gs niet de hoop geven dat er nog wat te halen valt, want zoals Clutch al zegt, dan gaan er dingen buiten het voetbal weer aangewend worden om resultaat te boeken..

Ben ik trouwens de enige die het te doen heeft met Umut Bulut? Die jongen scoort weer eens en dan wordt het afgekeurd. Cuneyt Fakir wist even niet wat voordeel was.

16 januari 2016 om 20:50

Cuneyt Cakir weet vaak dingen niet in Turkije.. zeker bij wedstrijden van Gs. Dan weet hij opeens niet meer dat je een 2e geel moet geven, of dat als iemand in Gs strafschopgebied neer wordt gehaald dat datbook een pingel moet zijn.. Maar ach niks nieuws

16 januari 2016 om 20:55

Dezelfde man die 3 zuivere pingels niet gaf aan Fener tegen jullie (3-3). Ik weet niet of hij Gs sympathisant is of niet, maar 1 ding weet ik wel. Deze man is een fake ass wannabe die in Europa wel volgens de normen fluit en hij is een hardcore anti Fener man.

16 januari 2016 om 21:03

3 zuivere pingels? Kan ik me niet herinneren maar als hij daarmee Gs hielp geloof ik je..

16 januari 2016 om 21:08

Je haat voor Galatasaray is groter dan je liefde voor Besiktas. Doe rustig jongen straks krijg je nog hartproblemen.

16 januari 2016 om 21:11

Ik haat Gs helemaal niet, altijd een leuke club gevonden vooral in de tijden van Hakan en Hagi. Maar tegenwoordig is het meer list en bedrog..

16 januari 2016 om 23:59

Ik vind die MarioGomez33 echt een stakkertje. Hoe oud ben jij eigenlijk ?

17 januari 2016 om 02:58

Haha ik denk dat Mariogomez en Robinruiter broertjes zijn, ze reageren precies het zelfde

16 januari 2016 om 20:54

Inderdaad , scoort hij is een vrij wel mooie doelpunt word het afgekeurd.

17 januari 2016 om 02:59

Ik vind het ook sneu voor die jongen, na zo een misser tegen Karsiyaka gun ik hem een doelpunt, Cakir dacht er anders over

Had gehoopt dat we beter zouden beginnen na de winterstop, maar veel verschil zit er niet in. Donk is een aangename verassing voor de balans op het middenveld, maar laten we niet overdrijven. Donk zou bij onze concurrenten niet op het middenveld kunnen spelen, want daar hebben ze met Atiba en Topal al betere rondlopen.

Verder liet Sinan Gumus zien dat hij wel degelijk getalenteerd is, maar soms speelt ie verstoppertje en is die een kwartiertje weg. Als hij zichzelf wat meer betrekt in het spel kan hij wel een basisplek veroveren.

Je zet een reactie, vervolgens ga je her en der reacties lezen. Ik moet toch kapot lachen hoe die Fenerliler en Besiktaslilar in hun broek schijten voor een Galatasaray die met een wedstrijd meer op 15 verlies punten achterstand staat en in rampzalige vorm verkeert.

16 januari 2016 om 21:01

Hmmm volgens mij ben ik en Memotopuz38 de enige Fenerliler die hier reageren, maar ik zie onszelf niet bepaald schijten voor Galatasaray.

16 januari 2016 om 21:28

Kiek toch maar eens goed hombre. Eentje kan je haast niet ontgaan, maar die huilt altijd.

16 januari 2016 om 22:44

Ik wil de zuid amerikaanse voetbal volgen vooral de Chileense (not)

Ben net terug van avondje stalle met virenden, en na al die comments hier is er niemand die ook over Denayer begint tzz. Let op mijn woorden; over 5jaar zit die gewoon in ballon d'or elftal van het jaar.

En dan nog dat haar, lijkt wel Predator, inshallah kopen we hem pfff

16 januari 2016 om 22:11

Volgens mij bedoel je FIFPro elftal van het jaar en niet Ballon d'Or, want Ballon d'Or is voor de beste voetballer van het jaar.

17 januari 2016 om 03:29

Lol, denk dat Denayer onhaalbaar is voor GS. Deze jongen is binnen 3 jaar basisspeler bij een topclub, denk niet dat die echt opgewonden raakt als Dursun met een contract komt voor hem.

GS moet een nieuwe spits erbij halen en umut wegdoen, niet alleen umut maar ook die jem paul karacan ofzo, waarom halen ze zulke spelers ik mis de galatasaray van 2012/2013 met eboue drogba amrabat pff, kijk nu hebben we spelers als jem paul bilal die galatasaray geen kampioen maakt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren