Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinker Man City de hemel in geprezen: ‘Het is Giggs op zijn best’

Laatste update:

Manchester City vernederde Arsenal donderdagavond en won in het Emirates Stadium met 0-3. Leroy Sané was een van de uitblinkers aan de kant van the Citizens, constateert Jamie Carragher. De oud-verdediger van onder meer Liverpool zegt dat de 22-jarige pupil van Josep Guardiola een grote toekomst voor zich heeft.

"Ik denk niet dat ik ooit drie goals in één helft heb gezien die zó goed waren als deze. Dit van Sané… Het is Ryan Giggs op zijn best", zegt Carragher in de studio van Sky Sports. De voormalig stopper zegt dat Guardiola het optimale rendement uit zijn spelers haalt en Thierry Henry, die bij Barcelona samenwerkte met de Spanjaard, is het daarmee eens.

"Wat Pep doet, is je hersenen uitdagen. Ik had hetzelfde gevoel als Carragher wat betreft Sané. Guardiola eist honderd procent bij elke trainingssessie, daar leert Sané van. En als je niet je uiterste best doet, stopt hij de training en gaat hij naar binnen. Dit is een geweldig team, zeker gezien de beweging en creativiteit. Echt teamgoals ook. Dit is wat je wil zien."

Sané beleeft een uitstekend seizoen onder Guardiola. De negenvoudig A-international van Duitsland, die tot medio 2021 vastligt bij de Engelse grootmacht, heeft dit seizoen reeds 37 wedstrijden gespeeld, waarin hij 12 keer scoorde en 15 assists afleverde. City heerst dit seizoen in de Premier League en heeft zestien punten voorsprong op naaste belager Manchester United.

Ben jij het eens met Jamie Carragher?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk! Hoe Cruyff zijn protogé het met zijn door ontwikkelde filosofie het helemaal kapot maakt daar! Geweldig! Ik denk dat Cruyff zeer trots neer kijkt.

Mooi om te zien dat City niet een speler nodig heeft als een Messi of Ronaldo. Het hele team is gewoon een machine. Het lijkt op het Chelsea van Mourinho in zijn 1e periode. Op het AC Milan van Ancelotti in zijn laatste periode.

Mooi zodra een voetbalmachine ontstaat.

2 maart 2018 om 10:20

Yaya Toure!

2 maart 2018 om 11:02

@alex

Spelers als Messi en Ronaldo heb je niet overal rondlopen. Feit is dat ze heel veel geld hebben uitgegeven voor spelers die daar net onder staan. Natuurlijk ga je dan een keer wat winnen.

Bovendien hebben ze op een League Cup en een aanstaande PL titel nog weinig gewonnen he. Als ze hetzelfde winnen als Barca en Real de afgelopen jaren hebben gedaan, kan je stellen dat ze het blijkbaar zonder een Messi of Ronaldo kunnen doen, voorlopig is het nog maar afwachten of ze in de buurt gaan komen van wat die ploegen hebben gewonnen.

Ben het wel met je eens dat het mooi is dat er weer eens een keer een goede ploeg lijkt op te staan. Vooral uit de PL was het enorm mager de afgelopen jaren. City, Tottenham, en Liverpool lijken een poging te wagen die trend te doen vergeten.

Overigens denk ik dat ploegen als Bayern, Barcelona en een gemotiveerd Real (de grote 3) nog steeds dit City verslaan over 2 wedstrijden.

2 maart 2018 om 11:34

"mooi om te zien dat City niet een speler nodig heeft als een Messi of Ronaldo."

Hoe bedoel je dit? Niet nodig voor wat? Ik zie City namelijk gewoon weer naast de CL grijpen.
In Engeland hebben ze geen Messi of Ronaldo nodig, maar de rest heeft die spelers ook niet dus dat maakt het wat makkelijker.

2 maart 2018 om 11:50

Hij heeft een goed jaar, maar je gaat zien dat tegenstanders zich gaan wapenen tegen deze speelstijl, zoals altijd. Burnley kreeg het al voor elkaar en Tottenham en Liverpool zijn ook opgewassen tegen deze speelstijl, het is wachten totdat teams als Chelsea, United hier ook iets op gaan verzinnen en de rest zal dit gaan proberen te kopiëren.

Messi of Ronaldo? Het mag toch wel duidelijk zijn dat namen als Kvdbruyne, Aguero net zo goed topspelers zijn en dat het een team is dat overloopt van de grootste talenten van Europa en elk jaar weer de beste talenten oppikt.

Pep laat dus een jong team goed functioneren, maar je vergelijkingen met de andere teams vind ik voor nu nog wat overtrokken.

Het is een genot om naar City te kijken. Het is zo ijzersterk wat ze doen

2 maart 2018 om 09:57

Met het verkeerde been uit bed gestapt?

Ter jouw herinnering, tegen Liverpool scoorden ze ook driemaal. Sané verdient op dit moment gewoon alle lof, hij speelt simpelweg een geweldig seizoen.

2 maart 2018 om 10:23

Kom op zeg, de frustratie en afgunst druipt ervan af.

Het zegt ook veel dat je jouw punt probeert te maken op basis van die ene nederlaag van City dit seizoen. Niet erg overtuigend.

Ik heb het nergens gehad over het Chelsea van Mourinho, noch zie ik iemand anders die vergelijking maken. Maar wat dan? City blijft een ijzersterk seizoen spelen en zullen binnenkort ook overtuigend kampioen worden, met mogelijks ook een recordaantal punten. Dan mag de concurrentie zo zwak zijn (wat in mijn ogen ook wel wat genuanceerd mag worden), dat doet absoluut niets af aan de prestatie van City.

2 maart 2018 om 10:04

Heb je een fles azijn op? Je kan ook gewoon credits geven aan Manchester City en Pep Guardiola voor de voetbalmachine die ze hebben neergezet en nu zijn. "Graag zou ik de City fanaten of bewonderaars even willen herinneren aan de wedstrijd met Liverpool" Serieus? Dat is de enige wedstrijd in competitieverband die ze verloren hebben. Daarnaast is de concurrentie misschien minder deze jaren, maar Manchester City is ook gewoon ongelofelijk goed. Het is duidelijk dat je geen fan bent van Manchester City en dat geeft ook niet. Ik kan alleen maar lachen om dit soort reacties

2 maart 2018 om 10:28

Voordat Leicester kampioen werd had je dat ook zeler over de PL gezegd. Jij had het ook zeker onmogelijk gevonden dat zij boven alle top teams in de PL eindigen.

2 maart 2018 om 11:02

Gaan we het hele jaar die 4-3 tegen Liverpool op Anfield aanhoren als bewijs dat City niet zo goed is? Zijn tot nu toe gewoon lekker bezig. Verslaan United, Arsenal, Chelsea, Spurs en ook Liverpool met 5-0.

2 maart 2018 om 11:29

Chelsea is de kampioen van vorig jaar, niet echt "waardeloos". United staat gewoon netjes tweede, hebben hun CL groep gewonnen en zijn heel moeilijk om van te winnen. Liverpool heeft 2x gelijkgespeeld en 1x verloren tegen de onderste 10 (vergeleken met 7 gelijk en 2 verlies tegen de bovenste).

Ik weet niet waarom je zegt dat de Premier League geen graadmeter is wanneer alle Engelse clubs ook nog steeds in de CL zitten.

City heeft ook gewoon uitstekend gespresteerd in de CL tot nu toe, als je dan op Europees vlak wilt kijken.

2 maart 2018 om 11:39

Carragher is analist, natuurlijk heeft ie veel te zeggen..

2 maart 2018 om 11:57

Je verhoudingen zijn enorm makkelijk gelegd en totaal niet realistisch naar mijn mening. Ze doen het erg goed, maar de PL zo laag inschalen slaat nergens op en de topteams zo negatief bestempelen idem.

Barca speelt ook gelijk gisteren en Real verslikt zich maandelijks dit seizoen in een kleine tegenstander. Zijn dat dan wel graadmeters of super positief te noemen?

2 maart 2018 om 12:34

Is Real Madrid dan ook geen concurrentie voor Barcelona? Die staan ook 15 punten achter op Barcelona.

2 maart 2018 om 12:58

Feiten als in statistieken? Ja dan heb je gelijk, maar statistieken vertellen vaak niet het hele verhaal, wat ook weer een feit is. Realiteit en feiten gaan niet altijd met elkaar op....

Het is ook statistisch gezien een feit dat alle PL team de CL groepsfase hebben overleeft. Als dat dan wel aannemelijk voor je is gezien het een statistisch feit is.

Als een club een maand lang verliest is het een flut team volgens de statistieken, maar als er vooruitgang in zit in het spel en ze als bijvoorbeeld Newcastle alleen tegen topteams spelen is die statistiek ineens al minder relevant. Gewoon als voorbeeld om je interpretatie van een statistisch feit te weerleggen.

Maar als jij de realiteit ziet op basis van de statische feitjes, be my guest, maar dan gaat de discussie vrij lang duren en kan er inderdaad geen speld (argument) jou op andere ideeën brengen.

2 maart 2018 om 13:48

Owja herinner jij je maar de wedstrijd tegen Liverpool en vergeet voor je eigen gemak de overige tientallen wedstrijden. Er is geen team die jij hoog aanslaat dan, want als je al niet mag verliezen van Liverpool...

Ik wou dat wij Josep Guardiola hadden als trainer bij United. Want die speelstijl die Mourinho hanteert vind ik maar niks.

Ik zie Sane als de ideale opvolger van Robben. Alhoewel hij meestal op links speelt, kan je hem toch op rechts zetten. Hij is net als Robben links, heeft een heerlijke dribbel en een neusje voor de goal. Overigens is hij ook nog s duits. Ik hoop dat we hem ooit kunnen kopen. Of transfervrij binnen halen😂

2 maart 2018 om 13:20

Dat is idd een heerlijke aanval. Overigens ook een leuke paronamasia 😁😁

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren