Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Udinese bekert verder en drukt Internazionale dieper in de put

Laatste update:

Internazionale lijkt dit seizoen de prijzenkast opnieuw niet te hoeven openen. De achttienvoudig landskampioen kan de hooggeplaatste teams in de Serie A niet bijbenen en is na donderdagavond ook klaar in de Coppa Italia. I Nerazzurri gingen door een doelpunt van Maicosuel op bezoek bij Udinese met 1-0 het schip in en hoeven zich enkel nog maar op de competitie te richten. Het is de eerste keer sinds 2002/03 dat Inter niet verder komt dan de achtste finale.

/

Het is misschien te vroeg om te twijfelen aan de positie van Walter Mazzarri, maar duidelijk is dat de druk op de trainer na slechts één zege in de laatste zeven wedstrijden zal toenemen. Met Diego Milito voor het eerst sinds januari 2013 in de basiself begon Udinese het scherpst aan de wedstrijd in Stadio Friuli. Gevaarlijke voorzetten van Emmanuel Badu en Maicosuel leverden echter niets op. Udinese bleef de betere partij en kwam na een halfuur op voorsprong: Maicosuel tikte bij de tweede paal een voorzet van Nico López binnen. Inter was voor rust nog tweemaal dicht bij de gelijkmaker, maar Zdravko Kuzmanovic trof de lat en Milito kreeg geen strafschop nadat hij aan het shirt werd getrokken door Maurizio Domizzi.

De bezoekers uit Milaan wonnen dit seizoen pas één keer na een achterstand en konden de score donderdag ook niet ombuigen. Inter, dat in de laatste negen jaar vier keer de Coppa in de wacht wist te slepen, voerde in de tweede helft de druk op, maar Udinese had na een uur naar 2-0 kunnen en misschien wel moeten counteren: Giampiero Pinzi schoot echter over. Inter voerde in het restant van de tweede helft een race tegen de klok, maar ook met debutant Rubén Botta binnen de lijnen bleef de minimale achterstand gehandhaafd. I Zebrette, Udinese dus, treffen in de volgende ronde AC Milan of Spezia.

Denk jij dat Walter Mazzarri het seizoen afmaakt bij Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop gewoon dat Udinese de beker wint, gewoon om Di Natale met een prijs af te laten sluiten.

Hoe ver is Inter afgezakt man. Hebben ze al aankopen gemaakt met die nieuwe eigenaar?

9 januari 2014 om 23:05

Nee en die eigenaar heeft volgens mij geen verstand van voetbal

9 januari 2014 om 23:10

Erg jammer om Inter zo te zien. Weet je waar het aan ligt? Coach of spelers?

9 januari 2014 om 23:12

miquel1

Dat ie terug gaat naar zijn NBA club in Amerika en zijn aandelen terug verkoopt aan iemand met geld en voetbalverstand, en het liefst nog een Italiaan.

9 januari 2014 om 23:27

Allebei

9 januari 2014 om 23:44


Net zoals jij omdat je inter supporterd

10 januari 2014 om 01:10

Wat een stoere reactie Sjoerd.. Jij bent zeker zo'n jongetje die alleen maar voor de beste is? Als je een beetje voetbalzone volgt, weet je dat de meeste échte volgers van 'hun club', de Serie A volgers zijn.. Zij steunen hun club altijd, hoor je bijna nooit klagen over een rivaliserende club en blijven achter 'hun team' staan.. Beetje respect is ook wel op z'n plaats tegenwoordig..

10 januari 2014 om 08:29

Ik zei het al bij zijn aankomst amico. Ik heb die idiote pinda nooit gemoeten want hij brengt gwn niks bij??? Vraag me af of de ultras niks ondernemen tegen hem, kan gwn niet blijven duren dit. Wrm is hij gehaald, om nieuwe spelers te halen. Ik dacht dat Naingolan zijn prioriteit was, laten we ons opzijzetten door Roma die voor het eerst in 10 jaar nog is in topdrie staan.

10 januari 2014 om 12:58

@nerazzurri9. Als je iets zegt over Roma moet dit wel juist zijn natuurlijk. Wat je zegt klopt dus niet. Dit zijn de eindstanden van Roma de laatste afgelopen 8 jaar: 2-2-2-6-2-6-7-6. Zijn dus 4 keer vice-kampioen geworden de laatste 8 jaar. Forza Roma !!!

9 januari 2014 om 23:09

Inter heeft gewoon een faal beleid, hoe kan het dat al de sterspelers weg zijn gegaan na de CL winst in 2010? Julio Cesar,Maicon,Pandev,Eto'o zijn vele malen beter dan die klungels die er nu rondlopen. Al die middelmatige spelers zoals Mudingayi, Kuzmanovic,Jonathan,Pereira, Guarin,Alvarez enz moeten weg. Dit zijn geen inter waardige spelers. Dit seizoen afmaken en al die amateurs wegsturen en koop een paar ECHTE sterspelers dan doet Inter zo weer mee.

9 januari 2014 om 23:11

Je hebt inderdaad een punt. Waarom zijn ze allemaal weg gegaan?

9 januari 2014 om 23:20

Vergeet Sneijder niet!

9 januari 2014 om 23:41

Sneijder is een ander verhaal want toen hij vertrok faalde inter al en sneijder was grrotverdiener en vaak geblesseerd. Hij moest weg vanwege zijn salaris

9 januari 2014 om 23:43

Geld, gewoon om het geld. Cesar, Maicon, Pandev en Eto'o verdienden allemaal gewoon heel veel. Inter wilde bezuinigen, ook met oog op de Ffp. Dit is ook de reden dat Milan onder andere Pirlo, Silva en Ibrahimovic liet gaan.

9 januari 2014 om 23:21

De voorzitter zit er ook pas net, heeft nog geen transferperiode mee gemaakt.

Een belachelijk slechte wedstrijd van Inter met heel veel blunders van de scheidsrechter, zoals 2 duidelijke penaltys niet gegeven. Maar Udinese is gewoon beter punt uit. Ze zijn verdiend door. Inter is om te huilen en dat bestuur weigert om aankopen te doen. Die Thohir mag weg van mij! Enigste positieve vond ik Botta, Kovacic ook maar mager. Die heeft nog tijd nodig om te groeien. Bende amateurs zijn het ook allemaal. Kampioen worden we niet, we spelen geen Europees en ook al uitgeschakeld in de coppa. Waardeloos seizoen. Ik verwacht niet meer dat we de EL nog halen. Inter = dood. Er is geen hoop meer en ik spreek uit ervaring. Het gaat nog jaren duren voordat Inter uberhaupt mag denken aan de CL plekken.

9 januari 2014 om 23:48

Ik ben het met je eens. Het gaat niet de goede kant op. Inter is ten onder gegaan aan hun faal beleid. Het is te gek voor woorden dat teams als Roma en Fiorentina die ook geen CL spelen, betere spelers kunnen halen dan Inter. Als voorbeeld noem ik Naingolan, Inter zat heel lang achter hem en ik dacht dat ze een goede kans maakten om hem te halen zeker met zijn Indonesische achtergrond. Keer op keer is er gefaald om fatsoenlijke top aankopen te doen. Thohir is geen type sheik die veel geld gaat pompen, hij wil de club meer rendabel maken, maar snapt hij dan niet dat inter genoodzaakt is om topspelers te halen zodat ze kunnen concurreren? Soms moet je investeren om de vruchten daarvan later te gaan plukken. Alleen gaat het met Thohir heel lang duren. Hij denkt vooral aan lange termijn beleid en winstgevend maken van inter maar dan is er toch echt investeringen nodig.

10 januari 2014 om 08:34

Het voorbeeld van Naingolan haal ik ook steeds aan. Thohir moet investeren in topspelers en wel nu deze wintermercato. Wat is zijn meerwaarde anders.

Roma,napoli,fiorentina. Ze kunnen allemaal betere spelers halen dan het grote inter. Ik begrijp niks van het beleid en we zijn ten onder aan het gaan...

Mazzarri kan niks met deze groep en ook zijn opstelling slaat op niks. Kuzmanovic in de basis, Palacio Steeds op da eiland voorin. Huilen met de pet op

10 januari 2014 om 16:59

Thohir.. ik wou hem nog een kans geven maar hij wilt precies niemand kopen. Inter is op de rand van de afgrond en hij zit daar maar lekker in Indonesie te niksen.. En ons beleid is nog oliedom ook ( Branca, Ausili ).

Jemig man weer een match van niks. Wat wilt dit team nou bereiken. Opnieuw geen prijs dit seizoen. Thorir doe eens wat of rot op terug naar Indonesië.

Nou, heeft Udinese weer eens wat om voor te juichen, want hun seizoen gaat ook alles behalve vlekkeloos. Udinese uit is nooit gemakkelijk voor een ploeg, ook al gaat het dus nu wat slechter met de Zebra's, dus een overwinning van Inter was niet zo voor de hand liggend.
Inter mag achteraf van geluk spreken dat het no bij 1-0 is gebleven. Ook al domineerde de ploeg vooral het laatste half uur, waren de grootste kansen toch wel voor Udinese. Viel me wel op dat die spelers van Udinese behoorlijk egoïstisch waren in de counters. In het laatste half uur heb ik geen enkele speler een balletje breed zien leggen ofzo, waardoor de wedstrijd nog spannend bleef.

Jammer weer, ik vind dat inter echt maatregelen moet gaan nemen en beginnen met het team serieus te versterken. Elke x wanneer het moet laten ze het liggen. Ik weet niet waar het aan ligt, de spelers of aan de coach. Laten we het maar bij allebei houden. Weer geen prijs dit jaar, hoelang zal dit zo door blijven gaan.

Weer een waardeloze wedstrijd van Inter en nog steeds heeft Mazzari niet door dat zijn defensieve tactiek en 3-5-1 formatie niet werkt. Toch gun ik het Udinese want hun hebben het beste beleid en een clubicoon als Di Natale. En Mazzarri wou van de meest creatieve speler van vorig seizoen(Cassano) af en betaalde Parma nog eens 7m voor DE HELFT van Belfodil, die tot nu toe maar 5 basisplekken heeft gehad. Had liever Stramaccioni die de jeugd de kans gaf ipv deze kwal die elke 30+ speler meeneemt naar een bekerwedstrijd tegen Udinese dat zelf met jonkies speelt. Sorry voor mijn frustratie maar deze coach en wanbeleid maken me met de dag bozer.

10 januari 2014 om 08:41

Je moet je vooral niet excuseren. Dit wanbeleid is gwn om te huilen. Elke interista voelt zich in de steek gelaten. Geen topspelers, en belachelijk om Cassano te ruilen + geld. Paulinho, Naingolan niet kunnen halen pff een grap is het. Thohir moet opzouten als hij nu niks onderneemt

Ga niks zeggen over de wedstrijd.

Thohir kunt ge aub uw portefeuille uithalen?

Pijnlijke tijden als Interfan. Het verbaasd me dat mensen zitten te zeuren over Thohir. Hij zit er nog maar net en mensen verwachten al dat zijn magie gaat werken. Dit wat we hier zien is wat Morrati heeft achtergelaten.
Dat moet Thohir opknappen dus geef hem de tijd. Ik denk echt dat hij Inter winstgevender gaat maken want voor een merk als Inter was de lmzet vergeleken met de engelse clubs gewoon veel te laag en daar moet iets aan gebeuren. Daarbij helpen wereldspelers ook dat begrijp ik maar heb er vertrouwen in dat Thohir precies weet wat die moet doen op zakelijk gebied.

10 januari 2014 om 08:37

Ga toch weg man. Laat die idiote pinda zijn portefeuille bovenhalen of vertrekken.

Ben je een interista in hart en nieren???? Vergeet dan niet dat Moratti zijn eigen kapitaal in spelers heeft gestoken. Denk je dat we anders Figo en Ibrahimovic hadden kunnen bewonderen???

10 januari 2014 om 11:26

nerazzurri9
Ik geef je groot gelijk ik ben een interista in hart en nieren en het doet mij veel pijn om inter zo te zien spelen spelers die het niveau niet aankunnen simpelweg kwaliteit te kort.
ik ben wel blij met ruben botta hoop dat hij heel belangrijk gaat worden.
maar thohir hoeft niet zijn hele portemenee leeg te maken maar 2 3 spelers erbij in elke linie 1 dan staan we er toch al beter voor.
Had echt veracht dat nainggolan naar inter zou komen.
Wie zien jullie het liefst naar inter komen en ook wel die haalbaal zijn?

10 januari 2014 om 12:19

Elchino20

Ik vind dat we een 4tal spelers moeten halen er is natuurlijk een verschil tss dromen en werkelijkheid. Maar Thohir zal toch flink wat geld moeten vrijmaken...

De Bruyne (is nu te laat), Inter had hem vroeger moeten halen.
Mata (geld + Guarin)
Kolarov, Richards (passen in het systeem van Mazarri)
Naingolan (voor 9 miljoen hadden we een topper, onbegrijpelijk)
Chicharitto (een spits naast palacio die absoluut wegwil)
Moratta & Jese Real madrid (huur)
Jovetic ( problemen bij City, mogelijk huur plus aankoopoptie)
Dembele ( kost geen 20 miljoen)
Alderweireld ( kan zowel rechts als centraal (hadden we moeten ophalen bij Ajax (koste geen 10 miljoen)
Gefaald bij het niet halen van Mario Gomez (kostte geen 15 miljoen en dat voor een wereldtopper).
D'ambrosio ( Italiaan en volgens mij goed genoeg)
Van Der Wiel ( op te halen bij PSG in zijn mindere periode, nu te laat omdat hij terug in vorm is
Javi Garcia ( is op te halen bij City want speelt amper (huur + eventueel koop)
Nani ( hadden we moeten halen voor zijn contractverlenging) Speelt niet altijd en zou een geweldige aankoop zijn
Coentrao (marcelo krijgt de voorkeur)

Ik kan nog even voortgaan, maar dit zijn stuk voor stuk meerwaardes.

We moeten ons team versterken. Onze goeie spelers houden en de mindere invullen door directe meerwaardes...

Het probleem is dat we geen enkele wereldtopper hebben

Welke spelers zou jij voorstellen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren