Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twijfels over Sigthórsson: ‘Komende maanden zou het ineens wel lukken?’

Laatste update:

De spitspositie blijft bij Ajax een onderwerp van discussie. Trainer Frank de Boer kiest de laatste weken voor Kolbeinn Sigthórsson in de punt van de aanval en is te spreken over de IJslander, maar is wel van mening dat hij meer moet scoren. Broer Ronald de Boer betwijfelt echter of dit gaat gebeuren.

/

De oud-middenvelder geeft aan dat de tijd begint te dringen voor Sigthórsson, die alweer aan zijn vierde seizoen is begonnen in Amsterdam en in zijn eerste drie jaar niet verder kwam dan 24 competitietreffers in 59 wedstrijden. “Dit wordt voor hem echt het jaar van de waarheid”, vertelt De Boer aan Sp!ts. De 67-voudig Oranje-international vindt dat er weinig mis is met de kwaliteiten van Sigthórsson.

“In potentie heeft hij de capaciteiten om te slagen. Kolbeinn is goed in de zestien en is normaal gesproken een goede afmaker,”, benadrukt De Boer. “Maar zijn versnelling is matig. Ik denk niet dat hij daar nog iets aan kan veranderen. Je moet ook eerlijk zijn, hij zit nu sinds 2011 bij Ajax en het is er tot nu toe niet uitgekomen. De komende maanden zou het dan ineens wel lukken?”, vraagt De Boer zich hardop af.

Vind je Kolbeinn Sigthórsson de juiste spits voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onbegrijpelijk dat deze knaap al maanden in de basis staat. Had niet eens bij het eerste elftal moeten blijven. Waarom hebben ze Milik en Zivkovich uberhaupt gehaald?
Afgelopen zondag tegen PEC zag je wederom dat hij gewoon bar en bar slecht is, slechts 2 passes kwamen aan, voor de rest alleen maar balverlies en nauwelijks doelpogingen...

7 oktober 2014 om 09:55

Jaja we weten het, iedereen op dit forum wilt Sieg uit de basis.
Als iemand nou even de moeite neemt het tegen de Boer te schreeuwen op een openbare training.. bvd.

7 oktober 2014 om 10:00

Ik stond niet vooraan met dit soort dingen, maar het is echt tenenkrommend, al weken. De korte opleving tegen NAC ten spijt....

7 oktober 2014 om 10:01

@ivanovicfc

Wil je ook nog dat we daarbij een capuchon en sjaal voor het gezicht doen?
Schreeuwen tegen de Boer op de training, wat een primitieve oplossing stel jij voor zeg..

7 oktober 2014 om 10:02

En die korte opleving had meer te maken met ten rouwelaar dan met Sigthórsson.

7 oktober 2014 om 10:12

@bekerz, welke korte opleving? Ook tegen NAC speelde hij slecht naar mijn mening. 1 Goal tikt hij goed binnen. Maar mag het dat je als Ajax spits af en toe eens goed tegen een bal aan loopt? De andere twee goals waren gewoon fouten van ten Rouwelaar (die overigens ook tegen Heracles lekker door ging met blunderen.).
Nee een opleving heb ik niet gezien en die zal er ook nooit komen.

7 oktober 2014 om 10:35

Ja vooruit, maar toen ging de bal nog tussen de palen, of raakte hij het leder iig nog... Maar idd, het is slecht, het was slecht, het blijft slecht. Helaas.

7 oktober 2014 om 11:35

Tegen NAC speelde hij slecht? Hij maakt verdorie de eerste hattrick in ruim een jaar. Milik maakt er 2 tegen Heracles, is voor de rest onzichtbaar en moet de verlosser zijn? Sigthorsson heeft welgeteld 3 ballen in de ruimte gekregen afgelopen 4 wedstrijden. 1 goal tegen nac uit een steekbal. Hij staat daar maar wat te buffelen tussen de centrumverdedigers terwijl de vleugels liever een balletje terug geven dan hem voorslingeren. Dat is nog triester dan het lage rendement van siggy.

7 oktober 2014 om 11:44

@mentalist, volgens mij heb jij andere wedstrijden gekeken dan ik.. tegen Apoel en PEC heeft hij genoeg kansen gekregen uit voorzetten die hij verprutste of niet goed op reageerde (terwijl daar volgens de kenners juist zn kracht moet liggen).
En ja tegen NAC maakt hij een hattrick maar dat wil niet zeggen dat hij voetballend in eens de pannen van het dak speelt. Het is dat Boilesen hem goed voor geeft en dat ten Rouwelaar staat te blunderen bij de andere goals.
Maar wellicht erger ik me dusdanig na jaren deze motorisch gestoorde viking in de spits te zien dat ik niet meer objectief kan oordelen.

7 oktober 2014 om 12:37

Wat je bij hem vaak ziet, is dat hij bij voorzetten instinctief voor zijn man wil komen, bijna nooit zie je hem één of twee stappen achteruit doen om zo zichzelf in de rug van de tegenstander vrij te maken. Iets meer variatie zou lekker zijn, ook voor zijn medespelers, die moeten voorgeven of steken. Het is zo voorspelbaar allemaal bij hem.

Wanneer hij die vroege kansen die hij kreeg tegen Apoel en PEC had afgerond als een topspits, dan was de wedstrijd een stuk gemakkelijker geweest. De tegenstanders, met name Apoel, hadden dan al vroeg hun verdedigende tactiek moeten aanpassen. Cruciaal voor het wedstrijdverloop zulke missers.

7 oktober 2014 om 13:08

Afcavosje. Die bal in de ruimte tegen apoel waar hij mist, tegen pec waar hij tegen hahn aanschiet en tegen nac waar hij ten rouwelaar klopt in de korte hoek. Dat zijn 3 ballen. Hij krijgt nauwelijks aanvoer, veel lange ballen en in de voet maar geen voorzetten. Dat moet je gewoon kunnen toegeven. Dat je hem motorisch gestoorde viking noemt zegt genoeg over je objectiviteit idd.

7 oktober 2014 om 13:56

@mentalist

Hij heeft wel meer kansen aangeboden gekregen hoor die hij miste. Daarnaast creëert hij als spits zelf totaal geen kansen door met de bal kort weg te draaien of een man uit te spelen of zichzelf in de diepte lanceren.
Tegen PEC kreeg hij bijvoorbeeld met een man in de rug bij de eerste paal een bal vanaf links aangespeeld. Hij had na de aanname gelijk uit de draai in de korte hoek kunnen schieten. Maar hij tikte een balletje breed en weg kans. Dat is door zijn eigen gebrek aan creativiteit en een wellicht een motorische beperking.

7 oktober 2014 om 16:22

Ik vond dat een vrij slim en onverwachte bal op schone, daar doel je toch op? Schone had totaal geen aanname op dat moment. Dus dat vind ik niet zozeer een fout van sigthorsson. De korte hoek stond ook afgedekt.

7 oktober 2014 om 16:42

Als je blijft beweren dat het falen van Sigthorsson ligt aan de beperkte aanvoer ben je zelf ook verre van objectief. Sightorsson krijgt namelijk voldoende aanvoer. Bovendien staan op de flanken bij Ajax absoluut geen individualisten. Zowel Schöne, El Ghazi, Andersen, maar ook achter hem Serero en Klaassen zijn juist absolute teamspelers die veelvuldig voor de combinatie of voorzet gaan. Sigthorsson doet er simpelweg te weinig mee. Bovendien voegt hij niets toe aan het positiespel (sterker nog hij is storend) en mist hij ook voldoende 100% kansen.
Siggi is een beperkte spits die redelijk wat duelkracht brengt, een redelijk scorend vermogen heeft en aardig kan koppen. Meer niet. En dat is onvoldoende voor de 1e spits van Ajax.

7 oktober 2014 om 22:37

Want milik en zivkovic hebben al een toegevoegde waarde tov sigthorsson? Milik niet en zivkovic moet je niet al kapotmaken door hem te laten zwerven. Ik zeg lekker sigthor laten staan.

7 oktober 2014 om 09:58

Milik en vooral Zivkovic krijgen nog de tijd om te wennen aan het Ajax spelletje, maar dat duurt hopelijk niet lang meer.

7 oktober 2014 om 10:30

Met de huidige vorm van Siggy zie ik ze liever wennen in Ajax 1. Het is onzin dat deze jonge kerels als meteen worden afgebrand als ze nog niet optimaal renderen. Met Siggy is ook iedereen geduldig geweest maar het zit er gewoon niet in. Dat kunnen we allemaal zien.

7 oktober 2014 om 12:20

Zodra hij de winnende maakt vs Twente is sig opeens weer de juiste spits die het verschil maakt in de topwedstrijden. Zo gaat het namelijk altijd hiero. Milik en ziv zijn echt niet beter dan sig. Wel sneller, maar meer ook niet. Ik zie ziv echt geen duels winnen met 2 verdedigers in zijn nek. Milik heeft al bewezen dat niet te kunnen vs Heracles. Hij scoorde wel, maar meer ook niet. Ik maak me eerder zorgen om de vleugels die echt dramatisch slecht aan het spelen zijn. Een puike voorzet is af en toe zelfs teveel gevraagd.

7 oktober 2014 om 10:07

Juist.ik vind dat Sigthorsson andere geweldige spelers in de weg loopt. Zivkovic, Milik, Kisnha, Klaassen,schone of Menig zijn allemaal beter dan sigthorsson.

7 oktober 2014 om 12:27

Geweldige spelers? Milik, kishna, ziv? Doe normaal man. Klaassen / schone oké voorit, maar de rest? Kishna speelt echt als een natte krant. Zijn hele houding is irirant. Ook al @ de jeugd. Hij vindt zichzelf all that. Man walgelijk om te zien, want zo geweldig is hij echt niet. Milik voetbalt nog slechter mee dan sig en ziv wordt gelukkig rustig gebracht, want voor je het weet krijgt ziv de kans, scoort hij niet en krijgt ook hij gezeik over zich heen.

7 oktober 2014 om 11:17

Frank is gewoon eigenwijs . Hij probeert hem te winnen maar je kan moeilijk een ei verwachten van een haan

Helemaal mee eens. als hij het in 3 seizoenen niet kan laten zien kan die het in de 4 seizoen ook niet laten zien. tijd om een andere daar neer te zetten.

Wat mij betreft verkoopt Ajax Sigi in de winterstop bij een goed bod. Ajax moet van der Vaart terughalen als ervaren spits en dan het team om van der Vaart bouwen. Milik moet Ajax gaan gebruiken als tweede spits en Zivkovic moet dit seizoen zijn wedstrijden spelen voor Jong Ajax.

7 oktober 2014 om 10:13

Raf komt toch niet terug. Die gaat zn zakken nog ff vullen in Hamburg.

7 oktober 2014 om 10:33

Maar welke club gaat er nog een goed bod op Siggy plaatsen? De enige hoop voor Ajax is dat hij in het IJslandse elftal presteert. Want op deze manier is zijn marktwaarde aardig aan het kelderen.

7 oktober 2014 om 13:46

Hij kon transfervrij weg en niemand wou hem. Zegt al genoeg denk ik.

7 oktober 2014 om 20:07

Hij was gewoon tot 2015 onder contract en Ajax hanteerde een vraagprijs van om en de nabij de 9 milj. Niemand had dat voor hem over (heel logisch trouwens) en toen stond hij open voor een jaar extra, Marc heeft hem daarop direct een jaar extra aangeboden..

7 oktober 2014 om 20:18

Oh ja, foutje. Ik was in de war met die verlenging.

Je kan zeggen wat je wilt. Maar sigthorsson begint wel de "castaignios" van de Eredivisie te worden. Hoe slordig hij met zijn kansen omgaat..

7 oktober 2014 om 10:22

Eerder de Manolev van de Eredivisie. Je zou van Sightorsson tientallen filmpjes kunnen maken met zulke blunders.

echt heerlijk te zien dat Ronald gewoon eerlijk blijft ook al gaat dat ten koste van Frank

7 oktober 2014 om 10:44

Agree, Ronald bekoort mij ook wel. Ten koste van weet ik niet, misschien wordt sigthorson zo op scherp gezet

7 oktober 2014 om 10:53

Hopelijk niet ten koste van Oranje in de wedstrijd tegen Ijsland....

Ik heb me als Ajacied nog nooit zo geergerd aan de onkunde van een Ajax-spits. Letterlijk iedere bal stuitert van z'n voeten af en iedere analist hoor ik de afgelopen weken roepen dat hij zo goed heeft gespeeld. Heb ik dan naar een andere wedstrijd gekeken? Ik vraag me sterk af of spelers als Wout Weghorst, Stipe Perica, Ruud Boymans en Mark Uth niet stukken beter zijn dan hem.

De enige reden waarom Sigthorsson speelt is omdat Frank de Boer hem zelf heeft gehaald. Frank hoopt nog steeds dat zijn aankoop gaat scoren en zo het ongelijk te bewijzen van de vele kritiek. Maar dat gaat helaas niet gebeuren. Op deze manier doet hij ajax veel te kort. Dit kost ajax punten en het spel is niet om aan te zien.

Past totaal niet in het Ajax spel, Milik daarintegen wel, Ajax heeft een voetballende spits nodig, die mee kan komen in het positiespel van Ajax

Nog steeds onbegrijpelijk waarom Frank Sigthorsson laat spelen. Geef aub Milik is een keer de kans. Die zal ook veel meer in het systeem passen.

Het grote probleem bij Ajax is Klaassen. Door hem moet Sightorsson steeds naar het middenveld om de bal te halen. Verder moeten de buitenspelers leren voorzetten. Wie weet elimineert Sightorsson volgende week Nederland wel, want bij Ijsland rendeert hij wel.

7 oktober 2014 om 10:58

Klaassen als probleem op te werpen is nonsens, toen Klaassen nog niet speelde, had Sigthorsson al dezelfde beperkingen als nu in de spits. En met de voorzetten die hij wel krijgt, doet hij nu al weinig tot niets goed.

7 oktober 2014 om 11:41

Ben het met je eens over 'klaassen'. Daar ligt het niet aan, voorheen speelde daar ook spelers met veel diepgang. Maar betreft de buitenspelers, hij krijgt nu misschien een aantal voorzetten achter elkaar die hij ook had mogen maken maar over het algemeen krijgt hij ze weinig van de zijkant. Hij is sterk in de lucht maar wordt amper zo gezocht.

Het is, wat andere hier boven al aangeven, spelen met een voetballende spits en de vleugels laten staan of vleugelspelers te taak geven om vaker de bal erin te slingeren. Vaak voetbalt er een linkspoot op rechts en een rechtspoot op links, die veel naar binnen komen.

Al twijfel ik persoonlijk ook aan zijn kwaliteiten.

7 oktober 2014 om 12:32

Ik kan me nog herinneren toen sig geblesseerd was en iedereen hoopte op het moment dat hij weer fit zal worden. Waarom? Siem scoorde, maar benutte ook heel wat kansen niet. Toen sig erin kwam knalde hij ze gewoon erin. Kortom er ontbreekt een goeie creatieve middenvelder die vaak opkomt en een verdediger uit sig zijn nek wegtrekt. Eriksen deed dat geweldig.

7 oktober 2014 om 14:03

@lee112

Spelers die er niet bij zijn, worden altijd als belangrijke missing link gezien. Kan me ook niet heugen dat hij zich bij terugkomst manifesteerde als een doelpuntenmachine.
Prima dat je nog vertrouwen in hem hebt, ik heb hem ook nog lang het voordeel van de twijfel gegeven.
Het duidelijk dat Ajax geen creatieve spelverdeler op het middenveld heeft, maar dat kan niet verbloemen, dat hij een heel beperkte spits is, die technisch en qua snelheid vooral gewoon te kort komt als targetman en afmaker voor Ajax. Met Eriksen erbij was dat niet anders.
Nooit kun je hem eens in diepe aanspelen, wat het huidige Ajax spel behoorlijk beperkt. Noch zorgt hij door zijn gebrek aan balvastheid voor aansluiting van opkomende middenvelders
En ook mist hij echt teveel kansen, ook al scoort hij zo nu en dan een belangrijke goal. In veel wedstrijden is zijn onvermogen een drama vind ik.

8 oktober 2014 om 11:14

Buitenspelval.

Ik heb ook geen vertrouwen in Sig. Ik vind hem namelijk ook zeer beperkt, maar ik vind hem op dit moment beter dan Ziv en Milik. Milik speelde namelijk vs Heracles ook slecht, maar scoorde dan weer wel. Ziv kan amper mee in jong Ajax. Op hem zit ik op dit moment al helemaal niet te wachten. Tsja dan maar Sig.

Ik denk dat wanneer Ajax een goeie spits haalt (soriano of zo), dat het echt niet veel zal uitmaken zolang de spelers om de spits heen gewoon middelmaat zijn.

Die Braziliaanse Ronaldo zei het al. Een wereldspits speelt in een wereldteam, kortom je kunt een topper zetten @ een belabberde ploeg alsnog is de kans niet zo groot dat hij het verschil maakt, omdat je hem goed moet bedienen.

Sigthorsson is fysiek en mentaal een sterke spits en kan best goed koppen maar zijn motoriek daar schort het aan. Die man heeft absoluut geen (start)snelheid en veel balverlies waardoor er voorin veel mis gaat in de aanval van Ajax. Een Ajax spits moet ook wel een bal kunnen vasthouden of een doelgerichte actie maken maar dat lukt bij Sigthorsson niet. Hij is meer een spits voor in de zestien metergebied. Ajax hoefde bepaalde wedstrijden niet te verliezen of gelijk te spelen. En het ligt zeker niet aan Siggi alleen hoor. Er zijn meerdere spelers die toch wat meer moeten gaan brengen.

Waarom niet de eigen jeugd een kans geven? Je heb een El Ghazi en een Zivkovic die staan te popelen.

7 oktober 2014 om 13:12

Dit is wel de grap van de dag, beginnen over eigen jeugd en vervolgens El Ghazi en Zivkovic noemen..

Dat overdreven voorzichtige gedoe met Zivkovic te hele tijd ook. "hij moet nog wennen aan het Ajax-spel". De snelste manier om daaraan te wennen is veel meetrainen én spélen met het 1ste elftal. Maar nee, daar moet weer superinteressant over gedaan worden door iedereen die denkt dat hij het voetbal heeft uitgevonden.

Ondertussen lopen wij met een spits rond die in de tweede Bundesliga zelfs nog gebankt zou worden na 3 van die drama optredens. Geen snelheid, geen techniek, geen goede pass, geen killer voor de goal, maar hij mag blijven staan. Onbegrijpelijk.

7 oktober 2014 om 11:17

Ik ben onder andere iemand die schreef, dat hij de tijd moet krijgen om te wennen aan het Ajax spel.
Iets wat ook door de technische staf wordt onderkent. Super interessant willen zijn of doen alsof ik het spel heb uitgevonden, nee, die drijfveer heb ik niet zo.
Als je de wedstrijden van Jong Ajax hebt gezien, dan heb je ook kunnen constateren, dat Zivkovic nog het één en ander moet leren.
O.a. spelen in de kleine ruimte, combinatiespel, bal bij zich houden voor aansluiting, positioneren. 'super interessant' te zien hoe zo'n jongen daarin groeit. Nu mag het nog bij Jong Ajax. Bij het eerste krijgt hij daar de tijd niet voor en wordt hij er op afgerekend.
Overigens is hij gewoon lid van de selectie en traint hij ook mee dacht ik.

De enige reden waarom hij er nog in zit is omdat Frank de Boer sigtorson heeft gehaald en er dus alles aandoet zodat het geen miskoop lijkt,want Frank de Boer is alleen maar bezig voor zichzelf niet voor de club en niet voor de trainers,hoop dat de ajaxieden dat een keer gaan inzien.

De slechtste spits in de eredivisie! Geen techniek geen scorendvermogen geen snelheid geen uitstraling geen inzicht geen balgevoel,dus ik zou zeggen wel de ideale spits voor Ajax aangezien je alleen maar met spelers speelt die dat ook niet hebben.

Heb onwijs veel geduld gehad met Sigi maar nu is het ook echt klaar voor mij.. Hij laat elke keer weer zien dat hij een matige statische spits is met weinig rendement en scherpte.. Motoriek en versnelling heeft hij niet.. Geen actie niks.. Hij is Miss wel sterk aan de bal en kan goed koppen maar dat is het dan ook wel.. Als je als spits per wedstrijd gemiddeld 3/4 goede kansen niet benut dan moet het gewoon over zijn met zijn kansen want zo blijven we punten verliezen..

Buiten dat als Sigi wat meer zou scoren dan voetbalt Ajax ook veel beter en solide.. Meer rust ook.. Elke keer is het weer billen knijpen omdat hij de ballen er voorin niet inschiet.. Het zou zoveel meer schillen als dat probleem zou opgelost zijn want er worden elke wedstrijd van Ajax genoeg kansen gecreëerd om het af te maken..

Lol (weinig mis met de kwaliteiten van Sigthórsson) begint Ronald de Boer nu ook al met het ophemelen van die kneus ja hij zal zijn broer afvallen echt niet te geloven ik heb al 25 jaar een seizoenskaart maar zo'n slechte spits heeft Ajax zelden gehad hoor , hij heeft een draaicirkel van een vrachtwagen hij kan geen bal aannemen in de combinatie is hij slecht en op techniek heb ik hem nog nooit wat goeds zien doen en het belangrijkste hij scoort bijna geen goals , en hij blijft maar eerste keus wat iedereen behalve Frank de Boer onbegrijpelijk vind , maar dit gaat Ajax echt punten kosten want hij had zondag ik grote kans op 5 meter van de goal en die kreeg hij er niet in op een perfecte voorzet van van Rijn opzouten met die gozer .

Achja, hij werkt zo lekker hard hé.. Slechte slechte spits dit.. De Arena heeft hem lang een kans gegeven, want Ajaxsysteem is niet gemakkelijk voor een spits en hij is lang geblesseerd geweest. Maar als je nu kijkt wat zijn niveau is.. Gewoon bedroevend: kan niet mee in het tempo, loopt teveel uit positie, voelt niet aan wat creatieve spelers bedenken, mist grote kansen, geen torinstinct, loopt niet goed/ staat niet op juiste positie bij een voorzet, creëert zelf niets.. (ja.. zo slecht is hij echt, ook als hij er tegen Twente volgende wedstrijd 3 inschiet) Milik ben ik ook niet echt van overtuigd, geef Zivkovic lekker de kans! Talentvolle jongen, creëert zelf ook iets, creatiever.. Moet alleen nog bewijzen dat hij het in de kleine ruimte ook kan en wat kracht opbouwen. Milik daarachter als supersub en een kans als hij dat goed doet.

7 oktober 2014 om 12:51

Creatieve spelers? Die heeft Ajax helemaal niet. Dat zou Klaassen moeten zijn, maar die heeft geen inzicht, speelt alleen maar terug of breed en lijd teveel balverlies. Ofwel Klaassen is de reden dat Sightorsson niet rendeert.

7 oktober 2014 om 13:03

Haha! Klaasen is een hele goede speler voor Ajax hoor. Klaasen is overigens de man die moet bijsluiten bij Sightorson, zoals de Jong dat jaren heeft gedaan. Klaasen heeft overigens een heel behoorlijk spelinzicht, ziet precies waar de ruimtes liggen op het veld en heeft zo nu en dan een goede steekbal, maakt ook geen rare keuzes, veel balverlies ook niet hoor.. Hiernaast ook een erg harde werker. Vind hem eigenlijk een van de betere. Serrero is mijn optiek een ander verhaal. Doet veel aan afjagen en is belangrijk voor het tempo, maar op die positie heb je een creatieve man nodig, dat is Serrero totaal niet, hij leid ook veel balverlies omdat hij de bal sneller wil spelen dan eigenlijk kan, heeft weinig gevoel voor het moment waarop hij moet spelen. Vandaar ook zijn dramatische aantal assist en doelpunten (3 en 3 vorig seizoen), terwijl hij erg vaak in een kansrijke aanval betrokken is. Schöne en Andersen zijn overigens erg creatieve spelers, maar die spelen op buitenposities. Maar Ajax had een jongen als Sinkgraven of Ziyech moeten halen deze zomer voor wat extra creativiteit, dat klopt.

7 oktober 2014 om 14:03

Omdat Klaassen toevallig 3 assist geeft in een wedstrijd betekent niet dat hij veel steekballetjes geeft hoor. Dat valt namelijk reuze mee. Vaak genoeg geeft hij van die simpele ballen op Schone/ricardo. Je ziet hem ook bijna nooit een lange bal geven en Serero ook niet. Dat is echt een handicap op het middenveld. Van Viergever hoeven we dat ook niet te verwachten en al helemaal niet van Zimling..
Ricardo geeft zulke ballen wel gelukkig, want anders was het al helemaal huilen met de pet op.

Voor de rest vind ik Schone helemaal niet zo creatief. Hij heeft gewoon een goede trap en is een ontzettend slimme voetballer. Dat redt hem. Andersen is wel zeer creatief, maar dan ook weer te licht. Daarnaast vind ik Sinkgraven dezelfde type voetballer als Andersen. Beiden gewoon van die kleine technische mannetjes. Ik kan me niet voorstellen dat Sinkgraven de man wordt/is voor Ajax. Misschien over 2 jaar, maar dan hebben we (hopelijk) Nouri spelen in Ajax 1. Kortom ik hoop dat Ajax Sinkgraven niet haalt (ook al vind ik hem een leuke voetballer), ik heb liever dat Ajax investeert in een kerel die er meteen staat. Man desnoods vd Vaart terughalen. Iemand van wie je wekelijks een 7 mag verwachten.

7 oktober 2014 om 20:52

Klaassen heeft echt totaal niks van wat jij zegt. Hij staat alleen maar in het elftal omdat hij het lievelingetje van Cruijff is. Die heeft dan ook de revalidatie van Klaassen in Barcelona geregeld en gefinancierd. Klaassen is bij lange na geen Bergkamp, Litmanen of Eriksen. Leuk voor een club in de middenmoot, maar absoluut niet voor Ajax.

Kan hij sprinten? Zie hem alleen maar rustig hardlopen maar een echte sprint nog nooit kunnen bespeuren.

En hoe kan hij ooit scoren als hij 70 minuten op de verdedigende middenvelder plek staat

Ik weet niet aan wie ik me harder heb geërgerd de afgelopen paar jaar, El Hamdaoui of Sigthorsson.

El Hamdoui, ondanks zijn gedragsproblemen, is 100 keer beter dan Sigthorsson en kan tenminste voetballen en trapt de ballen binnen. Sigthorsson is één en al drama.

slechter dan sigi kan zivkovic het toch niet doen lijkt mij!!

Als je naar sigi kijkt loopt hij nooit op de plek waar hij zou moeten staan als de bal er komt, totaal geen neusje voor de situatie en daarbij springt elke bal wel 2 meter van zijn voet of hoofd, totaal geen balcontrole en het ziet er ook werkelijk lomp uit allemaal of ben ik nou de enige die dit ziet nee toch??

laat zivkovic of milik nou eens 5 wedstrijden spelen en kijken wat er gebeurt, ik ben sowieso helemaal klaar met sigi dus wat heeft fdb te verliezen , sigi scoort uiteindelijk ook nooit !

Toch gun ik het hem echt zo erg dat die scoort. Toch is het niet een slechte voetballer, zijn aannames worden steeds beter en hij word sterker aan de bal. Alleen wilt het scoren niet lukken, maar dat zal denk ik ooit wel komen toch? (Hoop ik) maar alsnog hool ik echt dat die het zal gaan maken en iedereen het tegendeel bewijst. Maar dan zal iedereen wel zeggen ja we zagen het wel in hem zitten alleen zat het niet mee enzo. Maar ik denk als je hem een tijdje laat staan dat het vanzelf komt, want als die ook is goede voorzetten krijgt word die ool al gevaarlijker dat zie je dat jij dan gevaarlijk is. Alleen bij ajax zijn de voorzetten zo vaak te kort of achter het doel dus ja..

een gekochte Ijslander en een gehuurde Pool in de spits.en allebei van een dramatisch niveau dat is het Ajax van tegenwoordig en van Frank de Boer.

Er bestaat geen enkele twijfel over deze Houten Klaas: precies goed genoeg voor het huidige Ajax niveau! Het zal mij benieuwen hoe lang de Ajax supporters het zuinige (wan)beleid van het bestuur/th nog pikken, want als ik daar een (dure) seizoenkaart zou hebben, zou ik deze direct inleveren. Pas wanneer er weer een waardig Ajax team zou spelen - speels, creatief, veel scorend - zou ik me weer aanmelden. Je ogen doen toch zeer van de fletse middelmaat die tegenwoordig voor Ajax doorgaat...
En Overmars blijft zelf op het deksel van de overvolle geldkist liggen, alleen wanneer er verkocht wordt en de jaarlijkse contributie van de kaarthouders geïnd, tilt hij zijn achterwerk net even omhoog....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren