Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente schept duidelijkheid over Hake en haalt nieuwe assistent-trainer

Laatste update:

FC Twente heeft een nieuwe assistent-trainer gehaald voor het eerste elftal. De Tukkers maken op de website van de club melding van de komst van Marino Pusic, die René Hake moet gaan bijstaan. Pusic tekent een contract tot het einde van het seizoen. De technische staf is nu rond: met Hake zijn de formaliteiten rondom het hoofdtrainerschap inmiddels afgerond.

De 44-jarige Pusic werkte tussen 2010 en 2013 in de jeugdopleiding van Vitesse en stapte vervolgens over naar NAC Breda, waar hij tot oktober 2014 assistent-trainer was. Begin dit jaar ging hij aan de slag bij Inter Baku en nu keert Pusic dus terug naar Nederland. De voormalig prof liep in de afgelopen drie weken al mee bij Twente.

Hake is blij met de komst van Pusic: “Met hem halen we een deskundige en gedreven trainer in huis. Bovendien een man met een warme persoonlijkheid. Dat ikzelf definitief het seizoen afmaak als hoofdtrainer, geeft mij ook een goed gevoel. Daar spreekt vertrouwen uit. Dat vertrouwen voel ik ook bij de supporters, die de ploeg fantastisch steunen.”

Goed dat René Hake het seizoen mag afmaken bij FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken deze man niet. Weet iemand of deze man de juiste is voor Twente?
Hake vind ik intelligent overkomen en lijkt op dit moment de juiste trainer voor Twente.
Opzicht kunnen ze nog prima zichzelf herpakken en voor eventuele play-offs gaan, onmogelijk is het zeker niet maar lastig wordt het zeker.

30 oktober 2015 om 14:05

Ik vind hem juist nogal onnozel overkomen haha. Nu is er maar een klein aantal voetballers en trainers die wel een intelligente uitstraling hebben wat mij betreft zoals een Ranieri bijvoorbeeld. Dus dat zegt misschien niet al te veel over deze man hoor.

Ik ken hem eerlijk gezegt niet. Maar dat Hake het seizoen afmaakt vind ik tof. Tot nog toe bevalt hij mij zeker. Straalt rust uit, trekt zijn mond open als het moet, en dat accent vind ik mooi, haha. Daarbij zie ik Twente meer groeien.

30 oktober 2015 om 16:56

Waar zie jij Twente groeien dan. Op de bevliegingen van Zyech na, laat Twente niks meer zien. Tegen PSV in een thuiswedstrijd 30 balbezit hebben kan echt niet als Twente zijnde. Tactiek van 10 man voor de goal en als de bal veroverd is inleveren bij Tadic en hopen dat hij er iets mee kan, vind jij groeien?

30 oktober 2015 om 17:53

Tadic? Die jonge jongens doen veel ervaring op en worden met de week beter. Dat wordt bedoeld met groeien.

30 oktober 2015 om 18:02

Steef, kijk bijv een Twente - Ado terug en vraag je dan nog eens af of er niets gegroeid..

Hmm,boudewijn Pahlplatz en Michel Jansen zitten toch veel dichter bij de Twente cultuur,dan de nieuwe assistent?
Of heeft het iets te maken met het kostenplaatje?
Eerst wordt het mes gezet in het personeelsbeleid,en nu wordt de technische staf weer uitgebreid.
Er zal wel een reden voor zijn.

30 oktober 2015 om 13:17

Jansen is coach geworden van de beloften en Pahlplatz zit nog gewoon bij de de Ts.
Schreuder is vertrokken, Hake neemt definitief zijn taken over en Pusic vult de rol van Hake nu in als je het zo gaat bekijken.

30 oktober 2015 om 15:16

De TS bestond tijdelijk uit Hake en Pahlplatz. Michel Jansen doet samen met Sander Boschker jong Fct.

Pahlplatz en Hake zijn allebei nog relatief "jong" in hun huidige functie en Twente had de wens al langer om een ervaren assistent te nemen wanneer Hake aan zou blijven als trainer.

Ken Pusic niet hoorde van verschillende clubwatchers dat hij erg enthousiasme en leven op het veld bracht de afgelopen weken.

Manmanman, kunnen ze nu niet gewoon een jongen van de club als assistent nemen? Weer zo'n vreemdeling. Totaal niet onder de indruk van de zo bejubelde Van Leeuwen. De exoten (Olaitan, Uvini, Katsikas, Ede) die hij heeft gehaald voegen helemaal niets toe. Uit de eigen jeugd komen alleen maar simpele backs en een houterige spits. Las vandaag in de krant dat er ruimte was voor 6/7 nieuwe spelers. Ik ben benieuwd wat Tedje nu weer uit de hoge hoed tovert...

30 oktober 2015 om 15:21

Uvini doet het de laatste weken prima m.i. en Katsikas heeft de pech dat hij zwaar geblesseerd raakte toen hij net lekker begon te voetballen. Over Olaitan ben ik het met je eens. Welke jongen van de club wil je er naast zetten dan? Iemand die net komt kijken lijkt mij op dit moment geen toegevoegde waarde hebben.

Ruimte voor 6/7 nieuwe spelers? Uit de TC Tubantia van vandaag:
"als we wat gaan doen, zullen we heel creatief moeten zijn. We zijn natuurlijk nog wel een club in last. Elke uitgave is er dus in feite een teveel" uit de mond van Van den Belt over de winter transferperiode.

In de aankomende zomer geeft hij aan: "er komt in de zomer een budget vrij (door aflopende spelerscontracten van diverse grootverdieners), waardoor het mogelijk is meerdere nieuwe spelers te halen"

30 oktober 2015 om 18:06

Wie had jij transfervrij of gehuurd aangetrokken? Ik vind alleen dat Olaitan zwaar door de mand valt. De anderen zijn niet direct toppers, maar ook niet voor niet transfervrij of te huur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren