Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisie-verrassing legt succestrainer langer vast: ‘Club van uitstervend ras’

Laatste update:

René Hake blijft langer bij Go Ahead Eagles. De trainer heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, dat hem tot medio 2026 aan de club bindt. Hake lag voorheen tot medio 2025 vast in De Adelaarshorst.

“Ik heb heel sterk het gevoel dat mijn inbreng gewaardeerd en serieus genomen wordt bij Go Ahead Eagles”, wordt Hake geciteerd op de website van de club. “De prettige samenwerking met de clubleiding draagt daar in belangrijke mate aan bij.”

“Ze geloven in mijn werk- en zienswijze en de manier waarop ik deze samen met de staf verder door wil ontwikkelen”, gaat Hake verder. “We zijn er bij Go Ahead Eagles in geslaagd om spelers te bewegen om naar Deventer te komen én te blijven, zodat ze hun individuele kwaliteiten naar een nog hoger niveau kunnen tillen.”

“Binnen de mogelijkheden van de club proberen we stappen te maken. Bij iedereen in en rond Go Ahead Eagles bespeur ik de bereidheid om serieus mee te denken en innovatief te zijn”, aldus de voormalig trainer van onder meer SC Cambuur en FC Twente.

Een van de belangrijkste redenen om zijn contract te verlengen, is de manier waarop de club is verankerd in de Deventer samenleving. “De combinatie tussen stad, club en stadion is echt uniek. Van een uitstervend ras, zou je bijna kunnen zeggen. Het unieke van deze club is ook dat het geluid van de supporters tijdens thuiswedstrijden echt vanuit alle hoeken en gaten van het stadion klinkt en tot in de verre omgeving te horen is.”

Hake begon zijn avontuur in Deventer in 2022. In zijn eerste seizoen bij de club wist hij zijn ploeg naar een knappe elfde plaats te loodsen. Dit seizoen staat de formatie van Hake na zeven gespeelde duels op de achtste plaats. Er werd alleen van AZ, Feyenoord en PSV verloren.

Hake is niet de eerste werknemer van de club die zijn contract dit jaar heeft verlengd. Vorige maand zette Bobby Adekanye zijn handtekening onder een langere verbintenis en ook Willum Willumsson, die in de belangstelling stond van FC Utrecht, besloot voor een langer verblijf in Deventer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima trainer. Zou heel.knap zijn om van Go Ahead een vaste eredivisie club te maken.

Niet verwacht dat hij het zo goed zou gaan doen! Had er na FC Twente niet per se een hoge pet van op, maar bij de Eagles doet hij het bovengemiddeld. Als Mislintat er nog was, was dit de opvolger van Steijn geweest.

6 oktober 2023 om 17:50

Wacht even he doet het samen, we hebben aan Paul Bosveld een geweldige man, de jeugd opleiding is al snel op een hoog niveau gekomen, kunnen we straks van smullen

6 oktober 2023 om 17:56

Ik had graag Paul bosveld bij twente zien komen. Goede td.

6 oktober 2023 om 18:24

Na het ontslag bij Twente degradeerde de club met trainer Verbeek.
Vriend en vijand waren verbaasd over deze ontslag actie van het toenmalige bestuur.
Een zeer degelijke en nuchtere trainer die transparant is naar de club en fans.
Go Ahead heeft het geduld getoond deze man de tijd te geven, om aan een betrouwbare selectie te werken, die het op dit moment is.
Op deze manier is het voor Go Ahead goed mogelijk om een stabiele eredivisieclub te blijven, die in staat is om zich rond plek 8/9 , blijvend te handhaven.
Goed bezig momenteel in Deventer.

Prima trainer die goed past bij GAE. Destijds nij Twente ontslagen door Jan van Halst, terwijl Hake het op dat moment helemaal niet slecht deed. Zijn opvolger Gert Jan Verbeek degradeerde vervolgens met Twente.

6 oktober 2023 om 19:14

Officieel was dat natuurlijk Pusic die degradeerde met Twente. Verbeek was net op tijd weg om die degradatie op z'n naam te krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren