Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Twente pakt door en maakt twee inkomende transfers op een dag bekend

Vrijdag, 9 juni 2023 om 20:20Guy Habets • Laatste update: 20:20

Youri Regeer is de eerste zomeraanwinst van FC Twente. De Tukkers, die zondag een ticket voor de voorronde van de Conference League hopen te bemachtigen, hebben de komst van de rechtsback annex middenvelder bevestigd. Later op de vrijdagavond werd ook bekend dat Younes Taha volgend seizoen de clubkleuren van Twente gaat verdedigen. Beide spelers hebben voor vier jaar getekend in de Grolsch Veste.

Twente troeft met het binnenhalen van Regeer onder meer sc Heerenveen af, dat in de persoon van Kees van Wonderen al contact had met de Ajacied. De geboren Haarlemmer geeft een overstap naar het oosten echter zijn voorkeur. Mogelijk wordt Regeer komend seizoen herenigd met ex-ploeggenoot Anass Salah-Eddine, die dit seizoen al op huurbasis voor Twente uitkomt. Salah-Eddine staat naar verluidt weer op het wensenlijstje van Arnold Bruggink, de nieuwe technisch directeur van Twente.

Naar verluidt betaalt Twente een bedrag van één miljoen euro voor Regeer, al worden daar geen uitspraken over gedaan. Op de website van de Tukkers legt Jan Streuer, die aan zijn laatste weken als technische man in Enschede bezig is, uit waarom Regeer binnengehaald is. "Youri is een groot talent en een vrij complete en multifunctionele speler. Hij speelt al enkele jaren op een goed niveau en is eraan toe om een nieuwe stap te maken. Die kan hij bij FC Twente zetten, we hebben veel vertrouwen in hem."

Taha wordt ook binnengehengeld
Later op de avond maakten de Tukkers ook de komst van Taha wereldkundig. De middenvelder annex aanvaller komt over van PEC Zwolle, waar hij een groot aandeel had in de promotie van die club naar de Eredivisie. Dat zag Streuer ook. "Younes is een jonge talentvolle speler waar we veel vertrouwen in hebben. We zijn blij dat hij voor FC Twente heeft gekozen. Nu krijgt hij de kans om het bij ons in de Eredivisie te laten zien en door te groeien. Hij kan zeker nog stappen maken."

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door beastman)

Goede voetballer! Gaat Twente veel plezier aan beleven!

9 juni 2023 om 18:45

Denk ik ook, door Ajax opgeleide spelers passen vaak wel bij Twente. Voor Twente te hopen dat Salah-Eddine blijft, dan hoeft er alleen voor Smal (die waarschijnlijk vertrekt) een vervanger aangetrokken te worden en zijn de back posities weer dubbel bezet.

9 juni 2023 om 19:09

Absoluut een goede speler. Baal als stekker dat hij weggaat, want had hem er graag bij ipv Sanchez.
Hopelijk wel een terugkoop clausule, want heb nog steeds vertrouwen in deze speler.

9 juni 2023 om 19:21

Volgens mij alleen een terugkoopclausule in de eerste 2 jaar van 5 mio.

9 juni 2023 om 21:15

@mrkrillin, we moeten ook realistisch zijn, als je het niet voor elkaar krijgt om Rensch en Sanchez uit de basis te spelen dan ben je op dat moment niet goed genoeg voor Ajax, hopen voor hem dat hij bij Twente een goede ontwikkeling doormaakt

9 juni 2023 om 22:13

@Reuser tnx. 5 miljoen is wel nice

@Kokli3AFCA

Ja maar daarom zei ik ook dat hij ook een serie wedstrijden als kans moest krijgen.
Had wel zwak voor deze speler.

Hoop dat hij toch via omweg de top haalt.
Sowieso is Twente ook een mooie club om te spelen en ontwikkelen.

9 juni 2023 om 19:51

Intelligente speler met een goede passing. Echter betwijfel ik of zijn handelingssnelheid en fysiek wel goed genoeg is om in de subtop van de eredivisie mee te draaien.

9 juni 2023 om 20:42

@elfenomeno: wat leuk, een inhoudelijke comment zonder onzinteksten over de financiën van Twente, je kunt het wel haha. qua handelingssnelheid bij Twente op de rechtsback moet het geen probleem zijn als je bij Ajax op het middenveld uit de voeten kunt. Qua fysiek zal hij inderdaad nog wel een paar stapjes moeten zetten, maar het moet ook bij hem en zijn speelstijl passen, een Dumfries zal het nooit worden.

9 juni 2023 om 22:57@reuser5,

Volgens mij is Regeer gehaald als opvolger voor Zerrouki, we hebben al een nieuwe rechtsback voor als Brenet weggaat, Sampsted, en als hij al minuten in ajax 1 heeft gemaakt, zal ie heus meekomen in zijn handelingssnelheid.

10 juni 2023 om 16:51

Sampsted zal geen basis zijn. Dan lever je teveel in op de speelstijl met aanvallende backs. Hij kan wel redelijk verdedigen, maar aanvallend stelt het niet veel voor.
Moet trouwens nog zien of en wat er voor serieuze interesse komt voor Brenet. Want die is voor topcompetities verdedigend te zwak.

Goeie aankoop, zoveel mogelijk spelen volgend jaar dan denk ik dat hij zeer waardevol voor Twente kan worden.

Hoezo eerste zomeraanwinst. Deze week is Taha al gecontracteerd.

9 juni 2023 om 18:19

Nog niet officieel. Die zou vanavond ook wel aangekondigd worden. Maar officieel is regeer de eerste zomeraanwinst. Alleen dan moet je Yegoian niet mee tellen , die vorige week zijn prof contract tekende.

9 juni 2023 om 18:29

Opnieuw een topaankoop van FC Twente. Dit komt voort uit het slechte beleid van Ajax waar jeugdspelers nu geen kans meer krijgen door de aankoop van een blik aan galacticos. Ik denk dat deze jongen bij Twente laat zien dat Ajax een fout maakt.

9 juni 2023 om 18:37

Waar jeugdspelers nu geen kans meer krijgen? Kun je uitleggen? Want afgelopen seizoen hebben meerdere spelers uit de jeugd gewoon heel veel minuten gemaakt (timber, Taylor, Rensch, Brobbey). En het is nog steeds zo dat als je goed genoeg bent, je gewoon in aanmerking komt voor minuten in Ajax 1.

Onder de Boer waren het bijna alleen maar jeugdspelers, en daarna is er sinds 2018 ingezet om vooral een sterke basis te hebben van ervaren spelers in elke linie, aangevuld met de beste eigen jeugd. Dat heeft Ajax de afgelopen jaren niet echt windeieren gelegd vind je wel? Afgelopen seizoen was door meerdere factoren een verloren seizoen, maar dat lag niet aan het feit dat jongens als Regeer geen kans zouden krijgen. Die komt gewoon tekort voor Ajax 1 op dit moment, en wie weet komt dat er bij Twente nog een keer uit.

9 juni 2023 om 19:03

@Silverfront,

Desondanks had Youri wel een kans verdiend als rechtsback. Zeker met een Sanchez/Rensch die beiden niet voldeden.

9 juni 2023 om 19:03

Inderdaad. Ajax is de laatste jaren gegroeid, dus om nu als jeugd door te breken wordt erg lastig. Dit zijn prima spelers voor Twente (op den duur) en misschien later Ajax.

9 juni 2023 om 19:03

Vergeet ook Hato niet. Mooi voorbeeld van een jeugdspeler die de kans kreeg afgelopen seizoen.

9 juni 2023 om 19:20

Timber, Taylor, Rensch en Brobbey hebben natuurlijk al eerder hun debuut gemaakt en dus niet afgelopen seizoen. Het klopt overigens wel wat Klaas zegt hierboven. Al moet ik daar wel bij zeggen dat er op dit moment niet echt heel veel bijzonders rondloopt in de jeugd. Godts, Hato en Vos zijn de enige die hun debuut gemaakt hebben. En terecht. Daarbuiten vind ik de jeugd echt van een behoorlijk minder niveau dan voorgaande jaren. Maar dat is natuurlijk mijn mening.

9 juni 2023 om 19:29

@apyrog, je vergeet Baas, die heeft nog meer gespeeld dan Godst en Vos samen. Ook paar keer basis. Fitz Jim had dit seizoen ook gedebuteerd. Rasmussen en Aertsen ook

9 juni 2023 om 19:39

Had het bericht vlug getypt, vandaar. Maar je hebt natuurlijk helemaal gelijk.

9 juni 2023 om 19:40

@apyrog je noemt nu eigenlijk al een hele lijst met spelers. Is dit ooit anders geweest?
Meestal breken er 1 of 2 spelers door per jaar uit de jeugd (en dan heb ik het over doorbreken en niet hun debuut maken). Dat zijn er nooit structureel meer geweest, niet onder Ten Hag, niet onder de Boer, zelfs niet in de jaren 90 onder van Gaal.
Dit jaar heb je Taylor die vanuit de eigen jeugd is doorgebroken (ik vind zelf niet dat je een paar wedstrijden aan het einde van vorig seizoen als doorbraak kan tellen).
Overigens hebben buiten de namen die jij noemt ook Fitz-Jim, Rasmussen en Baas hun competitie debuut gemaakt (die waren voor dit seizoen alleen oefen potjes in actie gekomen)

9 juni 2023 om 20:32

@d-bergkamp, kijk je wel eens wat van Jong Ajax? Eind vorig speelde hij prima een van die laatste potjes in de ED. Dit jaar was hij in de KKD geen schim van die speler, vond hem echt waardeloos spelen, zeker op rechtsback. Ajax had van mij zeker jeugd mogen proberen op rechtsback, maar dan liever Gooijer. Die vond ik veel beter spelen.

Goede keus van Ajax om hem deze kans te gunnen, gaat het goed kunnen ze terugkoopoptie lichten.

9 juni 2023 om 20:36

@primetime, Baas vind ik niets. Gaat waarschijnlijk verhuurd worden aan Sparta, al willen meer ED clubs hem huren.

FJ en Rasmussen hoop ik ook dat die verhuurd worden, zou goed zijn.

9 juni 2023 om 20:40

@ApyroG, ik blijf vertrouwrn houden in FJ en Rasmussen, hopelijk worden die verhuurd binnen ED.

Maar ik zie wel meer talent hoor, Misehouy, Kalokoh, Idumbo, Van Axel Dongen zijn allemaal grote talenten. Maar die zijn idd nog niet klaar voor hun debuut.

De 2003 en 2004 lichting is inderdaad magere lichting verder, als je dat bedoelt, eens. Maar 2005 is weer echt fijne lichting, daarvan gaan meerdere basisspeler worden denk ik.

9 juni 2023 om 21:10

@amsterdam4, ik zie ook niets in Baas, Fitz en Rasmussen. Van Axel Dongen heeft allang zijn debuut gemaakt, in 2021 al. Alleen daarna bijna alleen maar geblesseerd geweest waardoor het allemaal geen vervolg meer kreeg. Misehouy, Kalokoh, Idumbo zie ik inderdaad wel iets.

Twente is al meerdere weken rond met regeer en ajax. Maar binnenskamers bij ajax is het een puinzooi waardoor het langer duurde dan verwacht. Maar welkom bij de mooiste club van Nederland. Heb wel vertrouwen in hem.

9 juni 2023 om 18:23

Niets met puinzooi re maken. Onze TD overweegt alles rustig en maakt dan beslissingen. Het is niet alsof het de laatste week van de transfermarkt is ofzo......

9 juni 2023 om 18:36

Zit niet zo die ene journalist (die wel vaker domme dingen roept) na te papegaaien.

9 juni 2023 om 20:43

Die Leon ten Voorde doet inderdaad graag steken uitdelen aan Ajax, ik denk om achterban van Twente pleasen. Enorm kinderachtig en slecht, zegt wat over je persoonlijkheid als je dat vanuit je podium als journalist doet is mijn mening.

9 juni 2023 om 21:02

Hij zit daar met een Ajax supporter, dus ze dollen samen wat, maar zelfs daar wordt al wat anders achter gezocht, echt gaat nergens over

9 juni 2023 om 18:55

Hoi media papegaai Twente RSD, heb je ook een eigen mening of praat je alleen maar de op niks gebaseerde media na?

9 juni 2023 om 19:18

Als je onderaan kijkt geef ik mijn mening. Lezen is ook een vak.

9 juni 2023 om 19:48

Deze keer de mening van Streuer, was ik al bang voor. Ooit komt goed met je mooiste club

9 juni 2023 om 19:04

Hij vertrekt bij de mooiste en beste club van Nederland.

9 juni 2023 om 20:37

Huh hij heeft zn contract toch niet verlengd

9 juni 2023 om 21:46

Jij zat er ook bij toch internetpiraat.

Top aankoop! Fantastische voetballer maar heeft de kans niet gekregen. Vind het een hele goede keuze van beide kanten!

Goed teken dat er uit de (net)-niet lichting wordt verkocht. Wat mij betreft volgen iig baas, unuvar, sontje, Taylor en Rensch (wellicht van een lichting daarvoor). Fitz-Jim heb ik nog wel goesting in, ik hoop dat die het nieuwe seizoen fit(z) is en kansen krijgt.

9 juni 2023 om 18:28

Sontje is toch al weg

9 juni 2023 om 18:38

die fitz jim mag ook wel weg, dat is ook gewoon niveau utrecht, heerenveen, twente.
licht gewicht, ga je geen potten mee breken in toppers of europese wedstrijden.

9 juni 2023 om 19:07

Sontje Hansen is toch al weg?
Fitz-Jim is veel te licht voor Ajax en gaat het niet redden.
Taylor en Rensch kunnen nog best van waarde zijn in een goed draaiend Ajax. Taylor was dit seizoen zeker niet de minste en dit was pas zijn eerste jaar in de basis. Dat horen geen van beiden nu al dragende spelers te zijn maar kunnen dat met een aardige selectie en een goede trainer nog wel worden in de komende 2 jaar.

9 juni 2023 om 20:15

Taylor, Rensch en Fitz-Jim moet je houden. Hebben veel potentie. Baas en Unuvar verhuren in de ED.

Goed teken ? Deze jongen is toch niet minder dan Rensch of Sanchez ? Regeer had gewoon de back-up moeten zijn op RB. Rensch back up voor de CV. Sanchez verkopen en een topper halen voor RB.

9 juni 2023 om 19:12

NL_Modric

100% mee eens. Begrijp echt niet waarom hij geen serie wedstrijden kreeg als kans op rechtsback.
Denk oprecht ook gewoon niet onderdoen op het middenvekd.

9 juni 2023 om 23:28

Rench back up, Sanchez verkopen en een nieuwe rechtsback halen. Dan zou Vergeer dus de derde rechtsback worden. Die jongen moet gewoons pelen dus prima dat ie naar Twente gaat.

Ik ga zn mooie mc Donalds scheiding missen bij Ajax.

Goede speler, maar waar haalt Twente het geld vandaag? Paar jaar terug nog bijna failliet en naar de eerste divisie. En nu al die dure spelers en salarissen. Kan iemand me dit uitleggen? Moeten ze de gemeente Enschede niet eens eerst terug gaan betalen?

9 juni 2023 om 20:32

Zerrouki verkocht? Twente draait al tijden zwarte cijfers?

9 juni 2023 om 20:32

Geen idee, flink staaltje wanbeleid als je het mij vraagt. FC Rente had allang niet meer mogen bestaan! Gemeente Enschede in haar inwoners betalen maar voor het voorbestaan van deze kleine club zonder achterban. Zit geen hond in het stadion elke week. Daarnaast geen 'noabers' die de club staande hebben gehouden. Bah, wat een club.

9 juni 2023 om 20:43

Beste man mag dit toch gewoon vragen, vind het best een relevante vraag mocht je niet alles hebben meegekregen.

Twente draait de laatste jaren zwarte cijfers, ze zijn op het moment weer gezond en het grootste deel van de schulden is afbetaald. De schuldeisers die er nog zijn hebben baat bij het succes van Twente vandaar dat ze ook niet meteen het geld eisen maar Twente het laten investeren

9 juni 2023 om 20:44

Ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat streuer vorige week een bank heeft beroofd. Geld moet wel binnenkomen natuurlijk.

9 juni 2023 om 20:45

Dank voor je reactie.

9 juni 2023 om 21:32

Mag hij zeker. Zag een paar relevante vragen, maar zijn laatste zin deed mij zo reageren.

9 juni 2023 om 22:24

Vind jou reactie juist leuk. Al dat gezeik over clubs zonder alles echt te weten

Heb persoonlijk een hoge pet op van Regeer. Laat hem in het seizoen groeien en je hebt dan een jonge basisspeler met veel potentie. Hopelijk komt ie verdedigend op het middenveld te staan.

Verder is Taha een goede speler, maar ik ben wel benieuwd of hij meteen aan kan haken bij subtop Eredivisie. 1 miljoen voor een nr 8-15 in de selectie is best wel veel voor een club als Twente.

Lekker bezig hoor Twente.. Hopelijk kunnen jullie ook nog Salah-Edinne halen

Goeie versterking voor Twente. Multifunctioneel had hem ook wel graag bij ons zien komen maar helaas. Twente meer aanzien en bied gewoon meer salaris. Had bij Ajax ook wel meerwaarde kunnen zijn

Goed bezig Twente, ook meteen lekker vroeg in het window al. Het lukt toch vaak zo'n Ajacied die er daar net niet aan te pas komt verder te ontwikkelen en later goed door te verkopen. Voor 1 mio kun je een risico makkelijk nemen. Ik moet wel zeggen dat het lijkt alsof PEC al leeggeroofd wordt van alle sterkhouders die de promotie hielpen lukken. Meteen weer klaar voor de degradatie daar in Zwolle?

Twente is toch goed bezig. Jongere spelers binnen halen en weer met contracten in plaats van huren.

Nu de jeugd ook nog vaker de kans geven. Weer met goed verstand, stabiel bij de eerste 6 mee draaien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV1212
2.AZ1210
4.Feyenoord1114
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. PröpperVerdediger41
A. SampstedVerdediger40
Y. RegeerMiddenvelder40
M. SadílekMiddenvelder41
S. SteijnMiddenvelder43
M. KjøløMiddenvelder40
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

0 fans
Middenvelder, 20 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren