Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente krijgt naast Eiting nog een domper te verwerken in jacht op versterking

Laatste update:

De kans dat Facundo Pellistri deze zomer naar FC Twente komt lijkt zeer klein, zo schetst clubwatcher Leon ten Voorde in TC Tubantia. De Uruguayaan van Manchester United wordt al een tijdje in de gaten gehouden door de technische leiding van de Enschedeërs, maar lijkt door het vertrek van Mason Greenwood niet te mogen vertrekken. Erik ten Hag houdt zijn offensieve wapens liever binnenboord.

Het besluit om Greenwood te laten gaan heeft dus indirect consequenties voor FC Twente, weet Ten Voorde. "Tot maandag had FC Twente er goede hoop op dat de international van Uruguay naar De Grolsch Veste zou komen. De club kon daarbij ook rekenen op de goedkeuring van manager Erik ten Hag", weet Ten Voorde, die goed bevriend is met de in Haaksbergen geboren manager.

"Door het wegvallen van Greenwood en enkele blessures zit United op dit moment echter krap in de aanvallers", gaat de clubwatcher verder. "Het is daarom twijfelachtig of Pellistri nog wel weg mag op korte termijn. De definitieve beslissing valt één dezer dagen." Pellistri kreeg dit seizoen tot dusver in beide competitiewedstrijden speelminuten van Ten Hag. Zowel tegen Wolverhampton Wanderers als Tottenham Hotspur mocht hij invallen.

Afgelopen seizoen waren de kansen een stuk spaarzamer voor Pellistri. In 11 wedstrijden gunde Ten Hag hem 280 speelminuten. Vier van die wedstrijden speelde hij in de Premier League. Op de rechtsbuitenpositie ondervindt Pellistri concurrentie van onder meer Antony, terwijl ook Amad Diallo hoopt op speelminuten na een seizoen te zijn uitgeleend aan Sunderland. Daarnaast zijn meerdere aanvallers, onder wie Jadon Sancho, ook inzetbaar als rechterspits.

Technisch directeur Arnold Bruggink duidde de zaak onlangs in de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia. "Het helpt dat Ten Hag de club kent”, aldus Bruggink. “Wij hebben aangegeven wat we Pellistri kunnen bieden, hoe hij ons kan helpen en hoe wij hem kunnen helpen. Uiteindelijk bepaalt de speler zelf, maar in Engeland is the boss (de manager, red.) erg belangrijk en in dit geval is dat natuurlijk Ten Hag uit Twente.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dit is wel eerrder een domper dan Eiting denk ik.. de noodzaak van Eiting zie ik nog niet echt maar een buitenspeler is zeker wel nodig.

Pellistri was in mijn ogen ook niet realistisch. Te veel talent voor een team als Twente. Tijd begint te dringen om nog op de proppen te komen met twee vleugelspelers. Aan de andere kant, wij hebben nu eenmaal relatief weinig te besteden en dat is nu de realiteit. Ons team is niet slecht maar op de vleugels mis je gewoon slagkracht.

Ik laat me graag nog verrassen maar ben niet verbitterd als er niets komt. Ik waardeer de aanpak van de hoge heren wel en ben blij dat ze niet uitgeven wat er niet is. Ik ben blij met het financiële beleid en zie dit dan ook nog steeds als prioriteit.

23 augustus 2023 om 08:14

Dat klopt, volgende week is de laatste weekvan de transfermarkt. Hopelijk valt er nog ergens een goede buitenspeler buiten de boot.

23 augustus 2023 om 09:17

Ik hoop dat Feyenoord Sauer en evt. ook Slory aan jullie gaat uitlenen. Sauer gaat te weinig speelminuten krijgen bij Feyenoord en jullie kunnen een buitenspeler goed gebruiken, ook Europees wat weer een win win is voor alle Nederlandse ploegen. Ajax zou bijvoorbeeld Godts, Vos en Axel van Dongen uitlenen. Ja, je krijgt hierdoor een sterk Twente en dat is alleen maar goed voor het 4e CL ticket.

23 augustus 2023 om 14:33

Sauer is wel nog maar 17 jaar. Dat is wel erg jong. Ik vraag me af of hij dan zoveel aan spelen toe zou komen, al ken ik die jongen niet. Slory ken ik verder ook niet. Heb je wat info?

23 augustus 2023 om 08:20

Ben groot fan van Ugalde, maar als je ziet hoe krap bij kas we nu zitten begin ik toch te twijfelen of hij het geld wel waard is.

4 miljoen uitgeven aan één speler, om nu weinig tot geen budget meer te hebben voor de rest. We hadden in Scandinavië of de Balkan dit geld een stuk beter kunnen spenderen voor meerdere aankopen.

Ben benieuwd hoe Arnold en coach dit op gaan lossen. Tot morgen 23:59 mogen nieuwe aankopen ingeschreven worden voor de pot tegen Fener.

Tot nu toe een zeer tegenvallende transferperiode.

23 augustus 2023 om 09:45

Morgen 23.59 is de 1e pot tegen Fener toch al voorbij?

Maar denk dat er voor morgen sws geen spelers bij zijn

23 augustus 2023 om 10:15

Vandaag 23:59, pardon! Moet je nagaan hoe de tijd dringt voor ons

23 augustus 2023 om 10:45

Ugalde voelt de druk van het prijskaartje van 4 miljoen om zijn nek. Hier moet hij zich doorheen knokken. Ik hoop dat hij naar het eerste doelpunt hiervan verlost is en vrijuit kan voetballen.

23 augustus 2023 om 12:36

Zolang Daan die goals op deze manier blijft maken vind ik het best prima. En zag op Twenteinsite dat ze toch redelijke aanvalscijfers hadden

23 augustus 2023 om 14:34

@master 1 - Mwa, zoveel goede wedstrijden heeft Ugalde uberhaupt nog niet gespeeld. Het is niet alleen zo dat hij niet scoort. Hij speelt ook gewoon slecht. Ik vraag me oprecht af of Ugalde wel zo'n groot talent is. Ik zie het nog niet zo.

Verdediging incl. keeper bij Twente is prima, middenveld aardig bezet (alhoewel ik daar wel iemand met lengte en kracht mis) en voorin heb je 2 spitsen die niet scoren en een buitenspeler die gewoon te licht is voor het niveau Twente. Ze zullen wel een talentvolle buitenspeler ergens kunnen huren, ellende daarvan is dat het altijd maar afwachten is wat dat brengt. Ik ben, als we met dit team de competitie ingaan, niet al te positief gestemd.

23 augustus 2023 om 13:56

Moet niet vergeten dat we met unuvar en taha in principe nog 2 spelers hebben die op de flanken kunnen spelen.

23 augustus 2023 om 14:31

Mwa, twee jaar geleden wisten we niet eens of we het jaar erop zouden handhaven. In dat opzicht zou ik een eventueel minder seizoen prima kunnen hebben. Niet leuk, maar vele malen beter dan die tijd.

Verder mogen we nu toch echt wel naar Streuer en Bruggink wijzen. Hoe haal je het in je hoofd om 4 miljoen euro voor een speler te betalen wiens goede wedstrijden uberhaupt op 1 hand te tellen zijn, terwijl je meerdere posities nog moet versterken?! Die 4 miljoen euro verdien je waarschijnlijk wel terug als je hem laat staan, maar het is oliedom voor de kwaliteit van dit seizoen. Voor dat geld haal je 3 zekerheden waar je de ploeg aardig mee versterkt.

23 augustus 2023 om 19:13

Als de selectie blijft zoals hij nu is eindigen we nog steeds wel in de top 6/7, en met Vlap nu wel op scherp en zelfs Rots die nu leuke dingen laat zien misschien wel hoger. Unuvar zal ook snel een basisplaats krijgen. Nieuwe spelers zijn leuk, maar komt er niets bijzonders dan heb ik er nog steeds wel vertrouwen in.

krap in de aanvallers? pellistri speelt als rechterbuitenspeler. Daar staat nu anthony, hebben ze sancho en amad ook nog achter de hand. Die topclubs weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen met die grote selecties.

23 augustus 2023 om 09:46

Ze spelen heel veel wedstrijden. 38 PL wedstrijden, CL wedstrijden, FA cup wedstrijden, League cup wedstrijden. Dus gaan ze rouleren. Zo stellen de in de League cup vaak de B garnituur op. En rond kerstmis wisselen ze complete elftallen.

23 augustus 2023 om 11:13

Dat begrijp ik, maar 4 spelers voor de rechtsbuiten is iets teveel van het goede. Het is gewoon zonde dat zoveel spelers met kwaliteiten zo weinig spelen, terwijl ze voor veel clubs heel bruikbaar zijn.

Kunnen wel een rechtsbuiten van Feyenoord huren/kopen

Heeft Twente niet lopen slapen met Hoedemakers?

23 augustus 2023 om 10:04

Hoedemakers is toch totaal niet het niveau dat je als Twente zijnde wil nastreven? Dat is op zijn best een middenmoter, trage en slappe hap.

Schande spreken over Feyenoord mbt Zerouki maar zelf het vervolgens een dozijn erger doen bij Eiting. Wees een fatsoenlijke club en betaal gewoon een redelijke prijs aan Volendam...

23 augustus 2023 om 10:18

Hoe is Twente fout in deze? Twente hoort van een clausule en biedt vervolgens nog boven de clausule. Feyenoord zou 2,5 miljoen bieden als ze horen dat iemand voor 4 ton te koop is?

23 augustus 2023 om 10:30

Laat lekker gaan joh, gewoon niet op reageren op dit soort gasten.

Iedere kopende club moet zelf weten hoeveel ze voor een speler overhebben net zoals dat iedere verkopende club voor zichzelf moet bepalen hoeveel ze een speler waard vinden. Aan beide zitten consequenties (wel/niet verkopen speler en evt. een ontevreden speler) maar niemand is verplicht om meer te bieden natuurlijk.

23 augustus 2023 om 10:21

Ze zagen een buitenkans en hebben geen geld voor de 2 miljoen die ze willen. Gewoon geprobeerd en is niet gelukt.

23 augustus 2023 om 14:27

Wees eens verstandig en lees je even in. FC Twente krijgt van het kamp Eiting te horen dat er een clausule is en FC Twente biedt dat. Iedere club zou dat doen.

Ik ben heb de selectie van Twente ook maar eens bekeken omdat ik hier allemaal geluiden hoor dat er niet voldoende aanvallers zouden zijn en het is echt duidelijk dat er aanvallende impulsen bij moeten. Ik denk niet dat ze Unuvar als vervanger van Cerny op het oog hadden. Wellicht dat ze ergens nog een spelers goedkoop kunnen ophalen die afvalt bij zijn club. Ik zou het zelf eigenlijk niet weten. Bij Ajax en PSV zou ik het zo 1/2 niet weten en ik bij Feyenoord heb ik mijn bedenkingen of een Dilrosun en Jahanbakhsh bijvoorbeeld qua salaris zouden kunnen en of het wel versterkingen zijn die jou zou willen halen. Ik zou de ogen gericht hebben op spelers als Pellestri inderdaad, maar de vraag is echt of clubs die spelers wel willen laten gaan.

23 augustus 2023 om 13:07

Antwoord is dus nee als je het artikel gelezen hebt.

23 augustus 2023 om 13:18



Nou nee, want dit artikel gaat alleen over het mislopen van Pellestri en benoemd nergens welke andere spelers er al zijn gehaald of vertrokken. Misschien is het lezen van een artikeltje niet altijd even gemakkelijk. Als het er letterlijk had gestaan had ik ook niet op google moeten zoeken welke spelers er zijn vertrokken er welke er zijn gekomen. Toch altijd fijn als er goede inhoudelijke reacties komen! Het grootste gedeelte van dit artikel gaat niet eens over Twente maar over de beslissing en relatie met United.

Eiting vind ik niet echt een domper. Dat zou sowieso een dure jongen zijn en het middenveld is het probleem niet. Eiting was vooral een buitenkansje geweest, maar niet de positie die prioriteit geniet.

De echt grote fout is de 4 miljoen euro voor Ugalde. Dan heb ik het nog niet eens zozeer over het feit dat hij ze nog niet scoort dit seizoen. Als je die een heel seizoen laat staan, krijg je dat bedrag er makkelijk weer uit. Ik zie het gewoon kwalitatief niet zo in hem. Hij scoort niet, omdat hij ook geen kansen krijgt. Hij speelt als een natte krant. Kijkend naar wat je allemaal nog nodig hebt, was 4 miljoen euro investeren in 1 speler gewoon oliedom. Dat is in mijn optiek echt een blunder van de technische staf.

23 augustus 2023 om 22:07

Niks aan toe te voegen. Hij heeft ook nog eens een hoog salaris. Voor die 4 miljoen had je Eiting wel gehad en dan had je nog 2x een miljoen over om de vleugels te versterken. Daar had je prima zaken voor kunnen doen.

Dan had je die halve miljoen die voor Eiting was ook nog kunnen gebruiken voor een extra verdediger ipv die huur speler uit België.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren