Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente hoopt nog altijd op deal met United en mikt op versterking uit Ligue 1

Laatste update:

Mitchell van Bergen is in beeld bij FC Twente, zo meldt Voetbal International woensdag. De 23-jarige linksbuiten uit Oss staat nog tot medio 2025 onder contract bij Stade Reims, waar hij nu twee seizoenen speelt. De Tukkers zijn op zoek naar versterkingen voor de flanken, waardoor Van Bergen op de radar is verschenen. Ook zou trainer Joseph Oosting nog altijd hopen op Facundo Pellistri (Manchester United), al is dat een gedroomde transfer van de lange adem.

Het is onduidelijk of Twente de pijlsnelle Van Bergen wil huren of kopen. Bij een definitieve transfer zal er een transfersom op tafel moeten komen, daar de voormalig jeugdinternational in Reims nog voor twee seizoenen vastligt. Volgens Transfermarkt is Van Bergen momenteel 1,2 miljoen euro waard. In Frankrijk wist hij nooit echt te imponeren. Na 51 wedstrijden staat Van Bergen nog altijd op 0 treffers. Wel fungeerde de buitenspeler driemaal als aangever.

Van Bergen speelde in Nederland eerder voor Vitesse en sc Heerenveen. Laatstgenoemde club ontving in de zomer van 2021 zo’n 2 miljoen euro voor zijn diensten. Bij Heerenveen toonde Van Bergen zich in het verleden regelmatig als een dreigende buitenspeler, al was zijn vorm nogal wisselvallig. In 99 wedstrijden voor de Friese club was hij goed voor 17 doelpunten en 10 assists. Dat moyenne wist Van Bergen bij Reims nooit te evenaren. Naast Van Bergen hoopt Twente nog altijd op de komst van Pellistri, maar verwacht wordt dat er pas later in augustus duidelijkheid komt over de haalbaarheid van die huurtransfer.

Blessure Sem Steijn
Twente kreeg woensdag ook een tegenvaller te verwerken. Sem Steijn ontbrak bij de laatste training voor het thuisduel met Riga FC en zal donderdagavond dan ook niet spelen. Ook linksback Gijs Smal is nog altijd uit de roulatie met een blessure. Joshua Brenet zal hem tegen Riga vervangen, terwijl Michel Vlap op de plek van Steijn gaat spelen. Daardoor komt er voorin een plek vrij voor Ricky van Wolfswinkel. Het ontbreken van Steijn is een aderlating voor Twente, daar de Haagse middenvelder de laatste weken in topvorm is.

Is Van Bergen een versterking voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Mitta van Berg! Deze man is gruwelijk en zou wel koud maken in Eredivisie ga niet voor je leo

9 augustus 2023 om 16:49

Ligt vast aan mij, maar ik snap echt heel weinig van je bericht Bundy.

Lijkt mij een mooie transfer. Ik weet nog dat ik Van Bergen altijd erg goed vond, maar enorm weinig rendement had.

9 augustus 2023 om 16:55

@bundy_sr het is *heet maken. Leer het nou eens.

9 augustus 2023 om 17:00

B2 modus: watzeggie

9 augustus 2023 om 17:24

Mitta? Wat een afgang de bijnamen die spelers elkaar tegenwoordig geven, al is Mitchell sowieso geen hoogvlieger als voornaam.

Zijn er Heerenveen of Vitesse fans die positieve woorden hebben over Van Bergen? Ik word er op eerste gezicht niet heel erg warm van....

9 augustus 2023 om 16:56

Nee. Enorm snel en leuk voor de counter, maar heeft helemaal 0 rendement. Dat is als ik de statistieken bij Reims erbij pak, niet veranderd.

Kon opzich wel voetballen, maar nooit assists of goals

9 augustus 2023 om 17:59

Was altijd wel vermakelijk. Alleen jammer dat je van tevoren al wist dat het niks werd als hij alleen op goal af ging

10 augustus 2023 om 12:10

Mee eens. Zelf werd ik ook helemaal gek van zijn 'actie'. Altijd beetje dreigen en 100% van de keren voor de panna gaan. Om gek van te worden.

9 augustus 2023 om 17:08

Als dit nog dezelfde Van bergen als bij Heerenveen is, dan snap ik de transfer niet. Dan zou het echt een breedte-aankoop zijn.

9 augustus 2023 om 21:58

Eerder een paniek aankoop!

9 augustus 2023 om 19:58

Als hij begint met scoren en assistent geven is het een waardevolle speler. Het probleem is dat hij dat nog nooit heeft gedaan. Veel dreiging maar weinig rendement

10 augustus 2023 om 11:19

Haha wat een blind paard zeg. Denk ik zelden een aanvaller gezien die echt alles er aan deed om maar niet te scoren. Als het tussen hem en pellistri moet gaan, is de enige overeenkomst het niet kunnen scoren.

Ik weet alleen dat deze man op FIFA echt bizar snel was, voor de rest een vrij beperkte en wisselvallige speler volgens mij... en zeker geen waardige vervanger voor Cerny.

Pfff, als we bij dit soort spelers uitkomen is het echt armoe troef bij Twente.

9 augustus 2023 om 16:39

Dit soort spelers? Van Bergen okee, maar met Pellestri zou Twente zich extreem gelukkig mogen prijzen.

9 augustus 2023 om 16:41

Fctsander doelt met ‘dit soort spelers’ ook volledig op Van Bergen neem ik aan. Pellistri is meer dan top voor Twente.

9 augustus 2023 om 16:43

Niet helemaal goed verwoord, ik bedoel 'bij spelers als Van Bergen'. Pellistri zijn komst zou ik uiteraard van harte toejuichen!

9 augustus 2023 om 16:49

Duidelijk. Ik betrok 'spelers' op de twee genoemde in dit item inderdaad.

Ik zou zelf Pellestri wel bij United willen houden. Brengt telkens als hij invalt wel wat.

Shoretire zou ik dan wel weer graag verhuurd zien worden aan een Nederlandse club

Zo jammer dat we Steijn en Smal moeten missen, zijn toch wel 2 smaakmakers voor Twente

9 augustus 2023 om 17:49

Vond Smal tegen Hammarby (beide wedstrijden) echt tegenvallen...

9 augustus 2023 om 18:24

Ja dat was niet heel goed

Niet kapot van. Je moet scorend vermogen halen, voetballend staat er al ben ik er voldoende. Ik zou dit absoluut niet doen.

Ik hoop toch dat er via van Wissink of ten Voorde snel een bericht komt dat dit niet waar is. Een ongelofelijk blind paard. Hier hebben we toch niet wekenlang op gewacht. Bruggink en Streuer wordt eens wakker.

Voor linksbuiten hebben we eigenlijk alleen Unuvar dus haast elke versterking is welkom (afhankelijk van de financiën natuurlijk). Vond hem altijd wel prima bij met name Heerenveen maar natuurlijk geen inzicht in hoe hij het in Frankrijk doet.
Pellistri huren zou mooi zijn, leuke avontuurlijke speler en voor hem ook goed om (hoogstwaarschijnlijk) veel minuten te maken.

9 augustus 2023 om 16:46

Hij was helemaal niet zo speciaal bij Heerenveen. 99 wedstrijden en maar 17 doelpunten en 10 assists. Dat is veel, heel veel minder dan Misidjan en die werd door een deel van de Twente fans al flink verguis=d. Dit is pure armoede en hier hebben we toch niet weten op hoeven wachten. Arnold en Jan hebben gewacht omdat ze kwaliteit wouden halen. Nou, dit is geen kwaliteit. Ook bij Reims is het helemaal niets. 51 wedstrijden en slecht 3 assists. Dit moet een grote grap zijn.

10 augustus 2023 om 11:21

De pleuris. Heeft hij 17 goals voor ons gemaakt. Kan me er niet 1 herinneren. De beste man heeft ook 0 techniek. Zit er geen 30 meter achter zijn tegenstander, komt van bergen hem niet voorbij. Wat een drama.

10 augustus 2023 om 12:13

In mijn hoofd was dit ook max 2 goals per seizoen. Gek hoe dat zo kan verschillen. Zelfde heb ik met Slagveer. Die kon er helemaal niets van, maar heeft gewoon 25 goals gemaakt voor Heerenveen.

Van de Champagne streek naar de Grolsch streek

Hmm ik denk wel dit een goeie aankoop kan worden, hij kan wel de achterlijn halen en voorgeven op Ugalde. Ben benieuwd

Deze jongen kan enkel enorm hard rennen, maar komt verder op ieder vlak echt tekort. Maar als het budget zo goed als op is, dan kom je denk ik toch bij dit soort spelers uit.

Vind dit niet zo'n goede speler. Dan gewoon Rots laten staan op rechtsbuiten. Alle hoop op Pellistri!

9 augustus 2023 om 16:50

Ben er ook niet kapot van, maar deze is jongen is wel een stukje beter dan Rots hoor. Rots moeten ze verhuren, die heeft te weinig krediet momenteel.

9 augustus 2023 om 16:58

Deze jongen is helemaal niet beter dan Rots, denk zo'n beetje van hetzelfde niveau, Rots technischer deze jongen is sneller, heeft geen passeer aktie, geen voorzet en geen scorend vermogen, vraag mij echt af wie bij de scouting deze speler heeft aangedragen.

Twente heeft rap spelers verkocht maar is vooralsnog minder bedreven in aantrekken van spelers. Het lijkt wel of unuvar de hele tijd aan het strand heeft gelegen want blijft beperkt tot invalbeurt van twee en tien minuten. Taha mag nog niet meedoen Regeer lijkt het prima te doen, en zoals iedereen kan zien missen we twee buitenspelers en mogen we blij zijn dat Brenet er nog is. Twente speelt nog steeds met dezelfde spelersgroep van vorig jaar waarvan 4 bepalende spelers zijn vertrokken en we hebben nog 3 weken om ons te versterken…….

9 augustus 2023 om 18:10

Sterker nog, wil je een beetje een fatsoenlijk team hebben tegen Fenerbahce dan moet je voor 18 augustus klaar zijn. Daarna kunnen nieuwe spelers niet meer worden ingeschreven voor die wedstrijden.

Waarom scouten ze niet in Denemarken of Zweden? Lopen echt wel betere spelers rond dat Rots of deze kerel.

Er zijn me iets teveel pijlsnelle voetballers tegenwoordig. Dat compenseert vaak een gebrek aan techniek en overzicht. Beter wat langzamer en dan ook daadwerkelijk een man voorbij komen op techniek als er wat minder ruimte ligt...

Hoop echt dat Pellistri aan Twente verhuurd wordt. Is echt een topspeler in wording maar helaas veel concurrentie van dure spelers die moeten spelen. Ik zie namelijk meer potentie in Pellistri dan in Antony, maar laatstgenoemde is nu natuurlijk wel verder. Hopelijk komt Pellistri naar Nederland, dan kan ik hem ook meer volgen.

Die man heeft nog slechtere statistieken dan een gemiddelde keeper met een goeie verre uittrap

51 wedstrijden, 0 goals. Hoop dat Twente deze toch voorbij zich laat gaan. Moet toch wat meer rendement bij.

Vind zelf dat Twente niet teveel moet huren maar aan de andere kant is kwaliteit kwaliteit. Ze moeten presteren in Europa dus ik hoop op een sterk Twente.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren