Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente huurt Griek van 11 miljoen en laat geïnteresseerd Feyenoord achter zich

Laatste update:

FC Twente huurt de twintigjarige Christos Tzolis van Norwich City, zo meldt The Athletic woensdagavond. Norwich haalde de Griekse linksbuiten in 2021 nog voor elf miljoen euro naar Engeland toe. Volgens de Engelse sportwebsite laat Twente onder andere het geïnteresseerde Feyenoord achter zich met het aantrekken van Tzolis.

The Athletic schrijft dat naast Feyenoord ook Stuttgart, Club Brugge en Cercle Brugge interesse hadden in Tzolis. De Griek speelt het liefst vanaf de linkerflank en dribbelt graag met zijn rechter naar binnen toe. In Enschede zal hij de concurrentiestrijd aangaan met Virgil Misidjan. Vorig seizoen huurde Twente Dimitrios Limnios voor die rol. Twente neemt een groot deel van het salaris van Tzolis over, maar heeft hoogstwaarschijnlijk geen optie tot koop bedongen.

Tzolis brak in het seizoen 2019/20 door bij PAOK Thessaloniki en staat in Griekenland te boek als een van de grootste aanvallende talenten. Hij speelde al dertien interlands, waarin hij een doelpunt maakte en een assist gaf. Bij zijn debuut voor Griekenland was John van ‘t Schip nog bondscoach. Voor PAOK speelde Tzolis 56 officiële wedstrijden, waarin hij 17 keer scoorde en 10 assists gaf. Daarna vertrok hij voor elf miljoen euro naar Carrow Road.

In Engeland was Tzolis tot dusver nog geen groot succes. In zijn debuutseizoen voor Norwich speelde Tzolis slechts zeventien wedstrijden. Daarin maakte hij twee doelpunten en gaf hij twee assists. Al deze goals en assists waren echter wel in de EFL Cup. In de Premier League was Tzolis geen enkele keer betrokken bij een doelpunt. Norwich werd in het afgelopen seizoen kansloos laatste in de de competitie, met maar liefst zeventien punten achterstand op een plek die handhaving had kunnen betekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie zegt dat feyenoord hem wilde🤣🤣

20 juli 2022 om 21:26

Ik heb 100 namen gehoord deze periode. Dit was er geen van in ieder geval.

20 juli 2022 om 21:30

Ik heb hem wel al eerder voorbij zien komen, maar is alweer 3 weken terug.

20 juli 2022 om 21:34

Dan zal ik hem door al die namen wel hebben gemist. Thnx

20 juli 2022 om 21:42

Deze naam kwam voor Dilrosun. Dus Feyenoord was inderdaad geïnteresseerd maar hebben een deal kunnen maken met Hertha en Dilrosun dus waarschijnlijk geen interesse meer in deze Griek.

20 juli 2022 om 21:56

@sander1410,

Uiteindelijk moet er nog steeds een buitenspeler bij. Jahanbaksh in de basis kan echt niet. Als Feyenoord een nieuwe linksbuiten haalt kan Dilrosun naar rechts.

20 juli 2022 om 22:04

Het kan aan mij liggen, maar zou Jahanbaksh niks voor in de spits zijn? Als buitenspeler komt hij duidelijk te kort.

20 juli 2022 om 22:04

Niemand weet of Jahanbaksh zich gaat herpakken, daarnaast hebben we Whalemark. Ook lijkt Boetius te komen die ook nog eventueel als backup kan...rechtsbuiten is geen prioriteit. Eerst maar een linksback en een extra spits

20 juli 2022 om 22:04

Nee Alireza kan zeker niet dat weten alle Feyenoorders wel. De hoop is ook nog gevestigd op Walemark maar dan moet hij nu wel echt zijn plek pakken. Ook denk ik dat Gnoto nog in beeld is maar dat zou pas duidelijk worden of Zürich volgende week verzaakt.

20 juli 2022 om 22:12

Oké Penn, goede toevoeging. Weer een puntje minder met je glazen bol....

20 juli 2022 om 22:14

Sini duurde ook een flinke tijd. Laat die jongen even wennen

20 juli 2022 om 22:50

Dit is wel een verassing zeg! Best een groot talent dit namelijk. Oke, zijn statistieken afgelopen jaar waren niet fantastisch. Wel speelde hij voor het eerst in de PL bij kansloze degradant Norwich, valt weinig uit op te maken dus. Dit kan wel eens een van de verassingen komend seizoen worden en dan hebben ze ook nog Misidjan en Cerny voor de flanken. Vlap, Unnerstal, Hilgers, Propper en v Wolfswinkel zijn daarnaast gebleven. Prima selectie zo voor Twente. Pierie mag denk ik ook wel wel bij Ajax, kan ook een optie zijn nog.

20 juli 2022 om 23:11

@Penn: dat riep men ook na 1 jaar over Sinisterra....beetje geduld aub!

21 juli 2022 om 00:35

@tyuin

Het ligt aan je definitie van 'verrassing'. Vierde lijkt me gewoon het meest haalbare voor Twente.

20 juli 2022 om 21:31

The Athletic, dat lees je toch?

20 juli 2022 om 23:08

Inderdaad! Belachelijke kop! Wel een megastunt van een transfer trouwens. Ik vind deze jongen zonder meer waardig voor Nederlandse top. Die speelt echt onder zijn niveau en gaat Twente veel brengen komend seizoen.

20 juli 2022 om 23:44

Streuer levert maatwerk.

21 juli 2022 om 00:13

En wat is hier maatwerk aan dan? Als transfers niet altijd al maatwerk zijn...?

Dit noem ik toch wel een klein stuntje hoor! Ik support naast Twente ook Norwich, en de geruchten gingen de laatste tijd dat Brugge en Feyenoord interesse in hem hadden, waar eerst genoemde op pole position lag. Vanochtend las ik het bericht dat hij en Brugge al akkoord waren. Maar blijkbaar heeft Twente financieel iets beters te bieden waardoor Norwich akkoord gaat. En voor Tzolis is dit ook gewoon een prima stap! Hij kwam voor veel geld binnen (10+ miljoen) maar heeft nooit helemaal een stempel kunnen drukken. Toch zag je in de minuten die hij kreeg bij vlagen wel zijn talent! Op jonge leeftijd liet hij al grootse dingen zien in Griekenland, dus het is niet gek dat Norwich veel geld voor hem betaald heeft. Nu mag hij vlieguren gaan maken in Enschede. Nog een linksback en de selectie is zo goed als rond. Opnieuw geweldig werk verricht door Streuer!

20 juli 2022 om 21:25

Is toch echt wel een stunt dit. En hopelijk anass salah-edine erbij. Is het vrijwel compleet.

20 juli 2022 om 21:39

Keurig elftal krijgen jullie zo. Daar kan je echt mooi de strijd mee aangaan om een plek bovenin. Deze Tziolis was tegen ons aantal jaar geleden erg goed, dus daar kan je wel wat van verwachten.

20 juli 2022 om 21:26

Jopie 1 gerucht betekend niet dat Feyenoord hem wilt. Je komt over alsof Twente club en Feyenoord echt heeft afgetroefd, echter is dit niet het niveau voor beide clubs

20 juli 2022 om 21:31

Ohh echt wel. Beide clubs hadden blij moeten zijn met zo'n speler, maar dat ga je nog wel zien. Ik verwacht hier heel veel van.

20 juli 2022 om 21:35

Absoluut een mooie transfer, maar Norwich wil alleen verhuren en Feyenoord is momenteel gelukkig juist bezig om iedereen die ze willen aantrekken willen vastleggen voor meerdere jaren nu daar ook budget voor is.

20 juli 2022 om 21:36

Dit is toch wel een veel betere speler dan jahanbaks. Ik denk dat feyenoord hier echt blij mee was en als hij wel naar feyenoord was gegaan, was het een stunt geweest.je moet wel objectief blijven hé.

20 juli 2022 om 21:38

Een speler huren van Norwich zou echt geen stunt zijn voor Feyenoord hoor. Vast leuke speler voor jullie.

20 juli 2022 om 21:39

@MGMV, dat geloof ik dan wel weer, maar wat dat betreft hoop ik wel dat Feyenoord snel door gaat pakken met bijvoorbeeld die Italiaanse/Ivoriaanse aanvaller. Feyenoord moet echt nog wel een stapje gaan zetten. Ik denk dat de club daar nu ook toe in staat is qua scouting en beleid, dus ben benieuwd waar ze mee komen.

20 juli 2022 om 21:41

Jullie hebben vorig jaar dessers gehuurd. Kijk effe wat hij bij feyenoord gepresenteerd heeft. Een groot talent kan een club in de eredivisie ver brengen. Want ik denk dat sinistera zonder dessers niet voor zoveel vertrokken zou zijn.

20 juli 2022 om 21:42

Kwestie van langere adem momenteel. Het is alleen vervelend dat de competitie eerder begint, maar de transfermarkt nog 6 weken open is. Maar goed, liever vasthouden aan de betere namen dan nu genoegen nemen met minder puur om mensen aan te trekken. Vrijdag kunnen we schijnbaar Szymanski al verwelkomen en verwacht ook wel snel nieuws rondom eventueel Hancko of vooral Gimenez. @fctwentersd - Haha sorry, maar hier moest ik wel om lachen.

20 juli 2022 om 21:43

Ik geef enkel aan wat ik de laatste tijd gelezen heb omavoetbal.

20 juli 2022 om 21:45

FCTwenteRSD, Feyenoord hoopt nog altijd op Gnoto. Dus de vleugels zijn dan Dilrosun en Gnoto en na Dilrosun zou de interesse in Tzolis wel weggenomen zijn. Daarbij is het een goede speler en denk voor Twente een geweldige speler.

20 juli 2022 om 21:48

Mwa, enkel een Engelse bron heeft Feyenoord aan Tzolis gelinkt en direct erna is dit al ontkracht door FeyenoordTM. Maar nogmaals, absoluut een uitstekende aanwinst voor Twente en mooi voor de Eredivisie (en Twentes Europees avontuur). Laten we ons ook vooral daarop focussen.

20 juli 2022 om 21:49

Stunt of niet. Het is echt wel een hele mooie versterking voor Twente die wij ook goed hadden kunnen gebruiken. Dilrosun kan dan naar rechts, maar je hebt intussen de buitenposities dubbel bezet. Tuurlijk zie ik liever voor AL die Gnonto komen, hopelijk verliest Zurich volgende week weer. Maar deze speler was wel een heel goed alternatief en heeft al meer laten zien in zijn carrière.

21 juli 2022 om 00:08

Haha mooi man. Als je hem ziet spelen en beseft dat hij veel beter kon en dat hij voor speeltijd kiest trek je wel bij.

20 juli 2022 om 21:30

Absoluut een stunt! Deze speler viel mij ook al heel erg positief op in ontmoetingen met Nederlandse clubs! Was heel erg onder de indruk van hem en denk dat jullie hiermee goud in handen hebben! Ontzettend knap gedaan!

20 juli 2022 om 21:33

Inderdaad een hele mooie slag van Twente. Speelde aantal jaar geleden enorm sterk met PAOK tegen PSV. Zag in hem zelf wel een opvolger van Gakpo als hij vertrok. Gaan we leuke dingen van zien dit seizoen!

20 juli 2022 om 21:47

Dat duel kan ik mij ook nog heugen Fossen. Toen speelde hij inderdaad uitstekend.

20 juli 2022 om 21:36

Heeft Twente na de verlenging van Brenet toch weer een mooi en leuk team staan. Zou wederom goed werk zijn van Streuer.

20 juli 2022 om 21:39

Het lijkt me sterk dat FC Twente financieel iets beters te bieden heeft dan Club Brugge. De laatstgenoemde gaat gewoon weer de CL in en stond er financieel al beter voor. Die hadden zijn salaris evengoed over kunnen nemen. Het lijkt me dan aannemelijk dat Norwich hem alleen wou verhuren. Maar goed, nu ben ik ook aan het gissen.

20 juli 2022 om 21:46

Naar het schijnt heeft Twente betere voorwaarden geboden Sirius. Ik heb natuurlijk geen idee wat precies, maar misschien is Twente wel bereid een hoger percentage salaris over te nemen van Norwich dan Brugge bijvoorbeeld zou willen.

20 juli 2022 om 21:47

Denk dat het te maken heef met speeltijd Sirius. Op Twitter kwam een bericht voobij dat Twente het zou worden omdat hij waarschijnlijk een basisspeler word en bij Brugge was dat niet ter sprake. Voor Twente een goede versterking!

20 juli 2022 om 21:45

Ontzettend veel vertrouwen in het seizoen. Tot heden hebben alleen Ajax en PSV een betere selectie. Feyenoord heeft een mooie dikke portemonnee maar halen echt niks in huis om u tegen te zeggen. Top 5 zie ik dit seizoen wel weer gebeuren.
Deze jongen kan wel ballen had zelfs in Fifa 21 een potentiële rating van 87. Speelde deze jongen PSV ook nooit van de mat met PAOK? PSV wilde deze jongen in iedergeval wel vorig jaar.

20 juli 2022 om 21:56

Dat was PSV inderdaad, speelde heel die achterhoede dronken haha

20 juli 2022 om 22:47

Tja dat vindt jij en dat is natuurlijk vooral gebaseerd op het feit dat een paar spelers bij Feyenoord nog niet uit de verf komen. Zie Jahanbaksh en ook Walemark. Maar de selecties schelen zo'n 100 miljoen in waarde. En ik snap dat elke supporter hun eigen spelers altijd hoger inschalen. Maar een Zerrouki, Vlap, Propper of Ugalde zouden bij Feyenoord geen potten breken.

20 juli 2022 om 23:08

En dat is het mooie van FC Twente. Spelers voelen zich gewaardeerd en voelen vertrouwen van de achterban. Deze jongens stijgen bij ons boven zichzelf uit en als er dan ook nog zo'n chemie is binnen de selectie kunnen we mooie dingen bereiken dit seizoen.

20 juli 2022 om 23:31

Twente heeft idd een mooie elftal staan zo. Voor Feyenoord is het afwachten wie ze nog halen die pool en Dilrosun zijn een stap in de goede richting. Plus ik verwacht nog wel wat andere spelers die komen.

Wel raar dat weinig spelers bij jullie zijn vertrokken ik had voor Hilgers, Zerrouki en Unnerstaller wat meer interesse verwacht.

Tot nu toe chapeau voor Twente!

21 juli 2022 om 08:41

Natuurlijk volg je je eigen club meer dan die van een ander. Maar Twente kon Feyenoord afgelopen seizoen ook wel hebben. Thuis gelijk, uit gewonnen en Feyenoord uit de beker getikt.
Ik denk dat de selectie van Feyenoord misschien we weer op t bekende 20 miljoen zit .
Ik denk eerlijk gezegd dat je de selectie van Feyenoord nu naast die van Twente zet en hieruit een elftal willen bouwen dat iedere Trainer meer Twente dan Feyenoord spelers erin zet.

20 juli 2022 om 21:45

Even uit interesse; hoe wordt iemand een Norwich supporter?

20 juli 2022 om 22:32

Een combinatie van dingen ronvdmaten. Een sfeervol stadion (sommigen zullen het een lelijk stadion vinden), de positieve en sportieve achterban, de clubkleuren, de ligging van de club en enkele cultspelers waardoor mijn interesse gewekt werd. Overigens ben ik hier niet de enige supporter, geloof ik. Ik weet dat LinkinPark ook fan is van Norwich.

21 juli 2022 om 01:38

Hier ben ik!

Zoals Jopie inderdaad al zegt: de clubkleuren, het stadion ( die ik hopelijk snel eens vanbinnen mag zien ), het vertrouwen in de jeugdspelers en het zoveel mogelijk proberen te voetballen is wat mij toch wel verliefd heeft gemaakt een flinke tiental aan jaren terug.

Het is alleen zo jammer dat we nooit de volgende stap lijken te kunnen zetten, want het iedere keer schommelen tussen PL en Championship in is behoorlijk frustrerend te noemen bij tijd en wijlen.

Maargoed, eerst dit jaar maar weer eens kampioen proberen te worden in de Championship, daarna weer verderkijken naar het overleven in de PL

20 juli 2022 om 21:56

Jij kent hem beter dan ik, maar bij het lezen van de tekst begon ik te twijfelen. Zo te horen niet een die tot de achterlijn gaat maar naar binnen gaat en meer voor eigen succes. Het klinkt voor mij een beetje als een Misidjan, maar dan hopelijk zonder oogkleppen.
Ik laat me uiteraard erg graag verassen. Helaas huur, maar we hadden keihard een linksbuiten nodig. Wat dat betreft ben ik blij dat we nagenoeg compleet zijn nu.

20 juli 2022 om 22:20

Qua speelstijl is hij inderdaad te vergelijken met Misidjan. Trekt veel naar binnen, ook omdat zijn linker niet zo goed is. Maar gelukkig niet zulke oogkleppen als Misidjan. Hij is vrij vindingrijk en creatief. Dit zie je ook wel terug in zijn cijfers. Naast het maken van doelpunten levert hij ook regelmatig met een assist. Echt een flinke upgrade voor de selectie Jansen!

20 juli 2022 om 22:54

Thnx Jopie! Dat klinkt dan toch hoopvol! Laat het seizoen maar beginnen!

21 juli 2022 om 07:31

Bij Twente speelt bij sowieso basis.
Bij club komt hij waarschijnlijk op de bank wanneer of de ketelaere of Lang blijft.

Denk nket dat Twente financieel sterker is dan Brugge.

Feyenoord zal vol voor Gnonto gaan en koopt die liever dan dat ze weer een speler gaan huren.

Szymanski wordt dan nu wel gehuurd, maar speelt hij goed wordt die zeker gekocht met de optie tot koop.

Mocht Feyenoord dit al willen, is het goed dat ze het niet gedaan hebben zonder optie op koop

20 juli 2022 om 22:15

Optie tot koop van minimaal 8-10 miljoen euro, wat zou daarvan de meerwaarde zijn voor Feyenoord?

21 juli 2022 om 08:33

Als dat 8-10 miljoen zou zijn, dan zal dat weloverwogen zijn om de huur aan te gaan. Als je de spelers vervolgens rond de 20 miljoen kan verkopen, is dat toch goed? Zoals Feyenoord nu ook Szymanski huurt met optie tot koop.

Prima speler naar mijn mening, Twente kan zomaar eens de top 3 aanvallen volgend seizoen. Leuk voor zo'n club.

20 juli 2022 om 21:47

Dat is nog een stap te ver, misschien in de buurt van Feyenoord maar zeker niet van Ajax en PSV. Daarvoor is het gat veel te groot

20 juli 2022 om 22:23

@jurre_alblas

mm dat denkt ik eerlijk gezegd niet, ik verwacht nog wel wat van Feyenoord die hebben miljoenen binnen geharkt en die komen vast nog wel met versterkingen.

Ben wel blij dat we steeds meer kapitaal op het veld krijgen ipv alleen maar huurspelers, dit seizoen zijn de basisspelers alleen deze griek, en Ugalde de rest is allemaal gewoon onder contract bij Twente

we hebben nu al wel echt hele goede dingen laten zien op de transfermarkt, twente wil alleen nog een linksback en dan is de hele selectie op orde.

Ik verwacht overigens dat wij wel gewoon blij mogen zijn met top-5 hoor! en hopen dat we groepsfase van Conference League halen, dan hebben wij zeker een geslaagd seizoen. En langzaam de schulden aflossen en weer kern gezond worden.

Erg netjes van FC Twente deze actie. Dit was, zeker bij Paok, wat ik van hem heb gezien in z'n Europese wedstrijden echt een prima speler. Doen ze goed daar.

Hij was zo goed toen hij voor PAOK speelde. Weet niet tegen welk Nederlands team dat was, maar hij speelde ze helemaal zoek. Goede zet van Twente, ook als er geen koopoptie is geregeld. Die zou toch in de 7,5-15 miljoen liggen, iets dat Twente niet kan en moet betalen.

20 juli 2022 om 21:45

Tegen PSV. Waren nog wel wat geruchten dat PSV hem destijds ook wilde halen. Lijkt het niet helemaal gemaakt te hebben bij Norwich. Premier league is ook geen competitie voor jonge jongens. Denk dat Twente wel een goede zet hiermee doet en er zijn natuurlijk wel meer spelers die zich in de eredivisie kunnen revancheren.

Hoop dat Twente op de lange termijn weer een topclub wordt. Zou toch mooi zijn voor de eredivisie. Moet zeggen dat ze goed bezig zijn de laatste jaren.

20 juli 2022 om 22:40

Mooie woorden, maar een stabiele middenmoter en op termijn subtopper a la AZ is voor mij genoeg. Topclub van NL worden is een ding, topclub blijven is lastiger en gevaarlijker gezien wat Munster man daarna deed.

20 juli 2022 om 22:55

Precies, beide benen op de grond.
Af en toe een uitschieter naar boven is mooi meegenomen, stabiliteit en nooit meer een lijk ergens verstoppen is het enige dat telt.

20 juli 2022 om 22:55

Topclub is misschien een beetje overdreven want de overige clubs lopen nog wel tientallen miljoenen voor denk ik. Maar denk wel dat het een club is met meer potentie dan AZ. Heb sowieso het idee dat er meer Twente fans zijn en dat het in die regio wel erg leeft.

Denk dat Twente destijds iets teveel risico's nam. Met een iets rustigere aanpak was dat hele fiasco waarschijnlijk bespaard gebleven. Maar vergeet niet dat PSV en ook Ajax een jaar of 8 geleden echt er veel slechter voor stonden dan nu. Dus er is echt wel wat mogelijk. Strucutreel in de top 3 zal misschien lastig worden maar top 5 en kwalitatief omhoog gaan moet toch kunnen lukken.

Kijk dit is doorpakken wat FC Twente doet. Dat Feyenoord afgetroefd wordt begrijp ik volledig. Daar pakt men na het kwijtraken van diverse basisspelers en toppers uit de Eredivisie helemaal niet door. Wikken en wegen, hopen op een dalende vraagprijs. Gewaagde strategie. De huidige basis is niet goed genoeg voor de competitiestart en er is niets op de bank aanwezig. Twente daarentegen begint vorm te krijgen. Met hun klassering afgelopen seizoen verwacht ik er nu wel wat van.

20 juli 2022 om 21:28

Het is allang - een tijd terug - ontkracht dat Feyenoord hier interesse in had. Dat VZ dit desondanks nog altijd aanhaalt terwijl het toen ook al vaak onder het artikel stond is wel lekker scoren uiteraard.

20 juli 2022 om 21:29

Voor Twente is dit natuurlijke een mooie kans om een goede speler op te pikken. Van Feyenoord snap ik dat ze niet huren. Wanneer je redelijk stabiel bent, dan moet je speler kopen en meerwaarde creëren. Twente heeft daar nu de middelen nog niet voor, dus dan is dit wel een mooie tijdelijke transfer.

20 juli 2022 om 21:31

Lekker makkelijk scoren. Feyenoord heeft hier helemaal geen interesse in.

20 juli 2022 om 21:32

Met alle respect maar feyenoord mikt iets hoger dan Twente in een poel met meer competitie voor goede spelers. We hadden vorig jaar een soortgelijke strategie en die pakte prima uit.

20 juli 2022 om 21:39

Welke poel? Dilrosun die nog maar weinig mensen hier hebben zien voetballen. Je kan deze speler wel vergelijken met die middenvelder die naar feyenoord gaat. Niet nu gaan doen dat deze speler niet goed genoeg voor feyenoord is.

20 juli 2022 om 21:54

Voorlopig mikken ze op spelers die niet tekenen bij Feyenoord of waar je vraagtekens bij kan zetten. Wieffer, Dilrosun zijn geen spelers waar ik veel van verwacht. Kortom, gewaagde strategie.

20 juli 2022 om 21:54

Dit is serieus een goede speler. Misschien niet helemaal geslaagd bij Norwich maar daarvoor toch erg veelbelovend. Als bij wijze van PSV of Feyenoord deze speler een seizoen geleden had binnen gehaald dan denk ik dat ze goede zaken hadden gedaan met 18 jaar toch 3 goals en 2 assists in de poulefase van de el vind ik knap. Dilrosun is nou ook niet de meest geslaagde speler die er is.

20 juli 2022 om 23:35

Vergelijken met die pool is ook wel overdreven. Die heeft const gepresteerd. Deze jongen niet. Al moet ik zeggen dat ik we van hem gecharmeerd ben en dat Twente puik werk verricht.

20 juli 2022 om 23:48

We hebben niks aan een huurspeler die het bij een degradatieclub uit Engeland niet kan brengen. Die poel.

Dilrosun is gekocht. Die moet kapitaal opleveren en is ontegenzeggelijk een talentvolle voetballer.

Je snapt toch zelf ook wel dat feyenoord wat hoger moet mikken?

20 juli 2022 om 23:50

Ten tijde vd Brugge/Feyenoord geruchten uit Engeland werd t al ontkracht dat er interesse was uit Rotterdam en zou t om koop gaan, geen huur. En dat zou onrealistisch zijn gezien zn prijskaartje. Had m graag bij Feyenoord gezien overigens maar ligt nog 4 jaar vast in Engeland dus dat zal m nooit worden.

20 juli 2022 om 23:53

Dilrosun kon het ook niet echt waarmaken bij Bordeaux dus daar spreek je jezelf tegen. Beide goede spelers. Feyenoord gaat alleen voor extra kapitaal winst

21 juli 2022 om 00:12

Zeker deze jongen is pure klasse

20 juli 2022 om 22:31

Feyenoord pakt niet door? Hoezo? Inside information? Vrijdag tekent de 1e, zijn bezig met boetius en Slot denkt begin volgende week een andere nog onbekende vast te leggen? Dus hoezo niet doorpakken?

21 juli 2022 om 00:41

Serieuze vraag. Boetius, is toch ouderwets bord op schoot scouting?

21 juli 2022 om 12:20

Nee boetius kwam zijn conditie op peil houden en schijnbaar bevalt dat van beide kanten goed. Vorig seizoen heeft Feyenoord meermaals met Toornstra op de vleugel moeten spelen omdat er te weinig flankspelers aanwezig waren. Sinisterra is inmiddels vertrokken en ook Dessers en Linssen zijn weg. Een extra optie voor de breedte zou dus prima zijn. Voor de basis zie ik hem niet gehaald worden.

21 juli 2022 om 18:39

Veel plezier met Boetius. Wanneer tekenen er spelers waar Feyenoord beter van wordt? Nog maar twee weken tot de start van de Eredivisie. Heel weinig tijd om de nieuwe spelers mee te nemen bij het inslijpen van de tactiek.

Er zijn veel namen voorbij gekomen die met Feyenoord gelinkt werden, deze Griek heb ik gemist.

Maar leuk voor de eredivisie, dan maakt het weer wat leuker om een samenvatting te kijken..

Zeer nette transfer! Vond hem tegen Psv in positieve zin opvallen. Eredivisie heeft zeer leuke spelers aankomende seizoen

Dat vind ik een verdomd goede speler. Vond ik veruit de gevaarlijkste bij PAOK.

Hoe Twente het doet doen ze het maar ze flikken het iedere keer weer. Knap hoor

Voor mij een echte KWW-speler. Heeft in Griekenland echt mooie dingen laten zien, bij Norwich totaal niet van de grond gekomen. Blijkbaar houden ze bij Norwich nog wel goede hoop, want wilden hem alleen verhuren zonder optie.

20 juli 2022 om 21:39

Voor de eredivisie een prima aanwinst lijkt mij.

20 juli 2022 om 21:43

Wellicht kan hij ook verkocht worden voor 5-10 miljoen als hij floreert in Nederland. Verhuren is ook een soort etalage. Wil niet altijd zeggen dat de verhurende club een potentiële basisspeler in diegene ziet.

Leuke transfer dit! De Eredivisie maakt een erg leuke transferzomer door, de Europese campagnes helpen hierin echt wel denk ik. Er gaan goede speler voor geld weg maar in de volle breedte komen er veel kwaliteitsspelers of grote talenten hier naartoe. Leuk om de ploegen weer te gaan volgen, heb er zin in potverdomme.

In dit stadium word Feyenoord met zo'n beetje alles wat ademt en 2 benen heeft in verband gebracht. Zitten bijna in augustus en er is nog steeds geen noemenswaardige versterking gearriveerd in Rotterdam. Ik hoop dat ze toch nog wat mooie dingen kunnen doen met die miljoenen die ze door de verkoop van Malacia en onze Colombiaanse vriend hebben binnen gehaald. Dat zou de competitie ook weer wat spannender maken. Maar goed, het zal wel niet.

20 juli 2022 om 22:52

Dilrosun en die Pool lijken definitief en zijn 2 basisspelers. Loopt nog niet over, maar ja uiteindelijk is de transferwindow nog steeds 6 weken open. Maar ik snap dat je vooral een opmerking wil maken richting Feyenoord en het nieuws totaal niet volgt.

Wow, hele goede speler hoor. Ik vond hem met name in de wedstrijden tegen PSV met PAOK een hele sterke indruk maken. Twente wordt stiekem toch wel een outsider op deze manier.

20 juli 2022 om 21:50

Outsider voor wat? Ze hadden al plek 4. Dat kan niet veel meer worden. Plek 3,4 en 5 gaan ze denk ik met Feyenoord en AZ uitvechten

20 juli 2022 om 21:54

Alsof opnieuw plek 4 een vanzelfsprekendheid zou zijn

20 juli 2022 om 22:03

Vitesse levert in, Utrecht maakt het zelden waar. En de rest buiten AZ en Feyenoord komen denk ik niet in aanmerking voor plek 4.

20 juli 2022 om 22:31

ik teken voor top 5 hoor, maar ik zag ons vorig jaar ook echt niet 4de eindigen (veel lager)... dus misschien kunnen nu andere clubs ook wel positief verassen

20 juli 2022 om 22:33

Ploeg is aardig intact gebleven bij Twente plus nog wat versterkingen. Ziet er goed uit hoor

20 juli 2022 om 23:13

Twente heeft vorig jaar boven verwachting gepresteerd. Ze zijn niet opeens de nummer vier van Nederland (wel op de eeuwige ranglijst overigens, maar dat komt vooral door prestaties in de jaren '60 en '70).
Ik verwacht dat Twente komend seizoen eerder om de plaatsen 5-7 zal spelen dan dat ze met Feyenoord en AZ gaan strijden om de plekken 3-5.

20 juli 2022 om 23:17

Ik denk dat je te laag inzet Orwell. Er staat wel een heel lekker team die niet veel gekke dingen doet. Hilgers die steeds beter gaat worden, Understall als slot op de deur. Dynamisch goed middenveld en scorend vermogen. Het zit heel goed in elkaar

21 juli 2022 om 00:00

Ik denk dat Twente wel de lachende derde kan worden. Letterlijk en figuurlijk

21 juli 2022 om 10:31

@orwell: Twente heeft meer goede periodes gehad die hebben geleid tot de 4e plek op de eeuwige ranglijst. eind80/begin 90 ook diverse derde plaatsen, en niet te vergeten de periode 2008-2012. En dan heb ik nog een aantal goede klasseringen gemist.

Daar komt bij dat die ranglijst wordt gerekend vanaf 1956, terwijl Twente pas meetelt vanaf 1965.

21 juli 2022 om 02:26

Klopt scherp

Stond op een schaduwlijst van Feyenoord. Eerste keus linksbuiten is nog steeds Wilfried Gnonto.

20 juli 2022 om 22:29

Het blijft angstvallig stil rond Gnoto. Wel wenselijk als het doorgaat dat het snel rond komt

21 juli 2022 om 17:49

Zie hem naar monza gaan

Ik heb echt letterlijk nergens gelezen dat Feyenoord interesse in hem had, ik lees nu zijn naam voor het eerst.

Beetje vermoeiend aan het worden dit, zijn naam is een keer door iemand met Feyenoord in verband gebracht, inmiddels zijn er andere spelers binnen of bijna binnen, en dan is het net of Feyenoord achter het net vist..

20 juli 2022 om 22:07

Ach maak het ook niet groter dan het is. Dit is ook maar voor de clicks, zo werkt het daar nou eenmaal. Kan best geloven dat Feyenoord hem een interessante speler vond. Ook zou ik een nieuwe buitenspeler geen overbodige luxe vinden. Of denk jij dat Taabouni en Walemark goed genoeg zijn?

21 juli 2022 om 02:24

Kramer gesignaleerd bij de Erasmus? Comeback van dobben?

Zeker een stunt. Heel knap van Twente. Mooie sierlijke linksbuiten

Zozozozo de Eredivisie is zo veel beter dan 5-10 jaar terug imo. Gewoon een topper voor eredivisie begrippen

Omdat Feyenoord wat geld heeft en ze nog spelers nodig hebben worden ze aan elke speler gelinkt waarbij het niet doorgaat.Zolang ik niks op de officiele Feyenoord kanalen lees geloof ik het allemaal niet zo.

Waarom reageren de Feyenoorders hier zo verbolgen. Wat maakt het uit of Feyenoord wel of niet interesse had in deze speler? Voor beide clubs zou hij een aanwinst zijn en hij heeft kennelijk voor Twente gekozen in plaats van Feyenoord. So what?

20 juli 2022 om 22:34

Omdat Feyenoord totaal niet met hem bezig is en vz doet alsof Feyenoord is afgetroefd.

20 juli 2022 om 22:37

Gelukkig weet jij zo goed met welke spelers Feyenoord wel of niet bezig is. Ze houden ook vast weleens iets binnenskamers, denk je niet?

Zijn cijfers bij PAOK waren niet slecht, maar 17 wedstrijden voor Norwich zonder een goal of assist in de PL? Zijn sommigen hier niet iets te enthousiast? Wellicht scoort hij alleen op Griekse bodem.

20 juli 2022 om 22:45

Verdomd lastige competitie is het. Als je bijvoorbeeld naar de statistieken van Bergwijn kijkt dan waren die ook heel matig, maar we weten allemaal dat het een goede voetballer is. Ook Ziyech komt maar en 6 goals en 6 assists in 2 seizoenen. Of een Rashica (teamgenoot) toch wel een goede voetballer geweest voor Vitesse en redelijk bij Werder kwam maar tot 1 goal en 2 assists. Zo zijn er meer voorbeelden.

327 minuten is ook maar 3,5 volledige wedstrijd ongeveer. Al met al lijkt het slechter dan dat het is. Of hij het ook buiten Griekeland kan is afwachten. Maar heeft wel degelijk talent en potentie

Zou een mooie versterking kunnen zijn voor Twente. Zie hier ook goeie verhalen over hem, ben zeer benieuwd. Twente lijkt een selectie te krijgen die in Europa best wat zou kunnen presteren. Het wordt weer een heerlijk seizoen in de Grolsch Veste.

Joop Munsterman is weer terug!

Ik vond hem destijds tegen PSV best sterk spelen, een vriend van me is Griek en PAOK supporter en die geeft al jaren hoog over deze jongen op. Kan wel eens een leuke verrassing worden dit seizoen.

Deze jongen kan zich laten zien in Nederland en Europa. Goude kans voor beide partijen. Twente begint echt een leuk elftal te krijgen waarbij veel spelers vorig seizoen ook meededen. Dan heb je een bank met: Brama, Rots, Ugalde, Steijn, Pleguezelo, Misidjan. Ben benieuwd of er nog meer versterkingen gaan komen.

Unnerstal
Brenet
Proper
Hilgers
Smal
Zerrouki
Vlap
Sadilek
Cerny
RVW
Tzolis

Pffoe, goed gedaan van Twente. Deze jongen had het PSV echt ontzettend lastig gemaakt in de Europa League. Hij gaat de eredivisie echt verrassen.

Die Streuer lijkt zo sloom maar hij is vlijmscherp. Haha

Ik snap er helemaal niks meer vN. Aantal jaren geleden tegen de 100 miljoen schuld. Banken schelden miljoenen kwijt en nu alweer meer bestedingsruimte als Heerenveen en Groningen bij elkaar. Waarschijnlijk door private investeerders.

Is dit normaal en noemen we dit dan fairplay? Die 100 miljoen is natuurlijk bij lange na niet terug, maar toch alweer zoveel kunnen uitgeven aan salaris en transfers. Heel bijzonder allemaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren